jimstag Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 γεια σας φίλοι χρήστες Ν97 κ από εμένα.. είμαι νέος στο forum αλλά παρακολουθώ εδώ κ λίγο καιρό τις συζητήσεις σας... το δικό μου Ν97 έχει μερικές κάποια προβληματάκια με την φόρτιση (είτε USB είτε φορτιστη) κυρίως όμως όταν η μπαταρία αργοπεθαίνει.. κατά τα άλλα είναι πολύ καλό (καμία σχέση με το σκουπίδι που χρυσοπλήρωσα, το HTC diamond... τραγική εμπειρία) Στο θέμα μας τώρα... μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για νέο πρόγραμμα αναβάθμισης λογισμικού, σε 12.0.026 από 12.0.024... περιμένω επαρκή φόρτιση μπαταρίας για να σας γράψω εντυπώσεις... δεν είναι πολλά αυτά που περιμένω (λόγω μικρής προς το παρόν εξοικίωσης) αλλά ελπίζω να εντοπίσω βελτιώσεις.... Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpeee Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Ποιος μίλησε για χακάρισμα; Το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται στην επανεκκίνηση μετά από εγκατάσταση προβληματικής εφαρμογής. Προφανώς, δεν το επανεκκίνησες μετά την τελευταία εγκατάσταση. Κάνε αυτό που σου είπα (format τη μνήμη μαζικής αποθήκευσης και την κάρτα μνήμης, αν έχεις, και hard reset) και θα δεις ότι δε θα ξαναεμφανιστεί. προφανώς και μετά από κάθε εφαρμογή που εγκαθιστώ κάνω restart το κινητό. Έχω αρκετά χρόνια symbian και είμαι ...προσεκτικός (μη το πάρετε και αυτό στραβά τα fanboys, δεν φταίει η νοκια για το αν δημιουργεί πρόβλημα μία εφαρμογή τρίτου που έχει σπαστεί από έναν τέταρτο, και για να έχω τόσα χρόνια symbian το προτιμώ από άλλα κινητα...). Παρόλα αυτά το πρόβλημα αυτό έγινε εντελώς ξαφνικά, το μόνο που είχα προσθέσει ήταν ένα theme - και αυτό από το ovi store, κάτι που είναι ψιλοαπαράδεκτο... και δε θυμάμαι πόσο πρόσφατο είναι το backup μου και το sync με ovi να μη χάσω τις επαφές μου τουλάχιστον... Τεσπα, με πήραν τηλ είναι έτοιμο και πάω να το πάρω. άντε να δούμε και το καινούργιο firmware!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση οσον αφορα στη φορτιση μεσω usb ειναι οτι δεν φορτιζει καθε φορα που το συνδεω. Συγκεκριμμενα οταν βγαλει 3 συνεχομενες φορες την επιλογη συνδεσης μεσω pc suite τοτε και δεν φορτιζει. Οταν τη βγαλει 1 τοτε και φορτιζει. :blink: Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση οσον αφορα στη φορτιση μεσω usb ειναι οτι δεν φορτιζει καθε φορα που το συνδεω. Συγκεκριμμενα οταν βγαλει 3 συνεχομενες φορες την επιλογη συνδεσης μεσω pc suite τοτε και δεν φορτιζει. Οταν τη βγαλει 1 τοτε και φορτιζει. :blink: Οι USB σου φταίνε. Εμένα από hub δε φορτίζει καθόλου, για παράδειγμα. Έχει να κάνει με τη θύρα στην οποία συνδέεις το καλώδιο, όχι με το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Eκτός από το video clip των Black Eyed Peas - I Gotta Feeling το Ν97 πρωταγωνιστεί και στο νέο video clip της Whitney Houston - Million Dollar Bill !!! Επίσης μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμη, για καμιά έκδοση Ν97 (RM-505/506/507), η νέα αναβάθμιση V20. Aναμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Οι USB σου φταίνε. Εμένα από hub δε φορτίζει καθόλου, για παράδειγμα. Έχει να κάνει με τη θύρα στην οποία συνδέεις το καλώδιο, όχι με το κινητό. Γιατι εισαι τοαο κατηγορηματικη ??? Πως ευθυνονται οι θυρες, ενω σε ολες τις συσκευες που εχουν συνδεθει απο τις ιδιες θυρες δεν υπηρξε κανενα προβλημα ? Τελος παντων το μονο ευκολο ειναι να γινει δοκιμη σε διαφορετικα μηχανηματα. Εκτος αν ολα ειναι προβληματικα. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Γιατι εισαι τοαο κατηγορηματικη ??? Πως ευθυνονται οι θυρες, ενω σε ολες τις συσκευες που εχουν συνδεθει απο τις ιδιες θυρες δεν υπηρξε κανενα προβλημα ? Τελος παντων το μονο ευκολο ειναι να γινει δοκιμη σε διαφορετικα μηχανηματα. Εκτος αν ολα ειναι προβληματικα. Όλες οι υπόλοιπες συσκεύες σου φορτίζουν μέσω USB; Μπορεί σε μια θύρα ένα ποντίκι να λειτουργεί κανονικά, αλλά ένα κινητό να μη μπορεί να φορτίζει και να ανταλλάσσει δεδομένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 προφανώς και μετά από κάθε εφαρμογή που εγκαθιστώ κάνω restart το κινητό. Έχω αρκετά χρόνια symbian και είμαι ...προσεκτικός (μη το πάρετε και αυτό στραβά τα fanboys, δεν φταίει η νοκια για το αν δημιουργεί πρόβλημα μία εφαρμογή τρίτου που έχει σπαστεί από έναν τέταρτο, και για να έχω τόσα χρόνια symbian το προτιμώ από άλλα κινητα...). Παρόλα αυτά το πρόβλημα αυτό έγινε εντελώς ξαφνικά, το μόνο που είχα προσθέσει ήταν ένα theme - και αυτό από το ovi store, κάτι που είναι ψιλοαπαράδεκτο... και δε θυμάμαι πόσο πρόσφατο είναι το backup μου και το sync με ovi να μη χάσω τις επαφές μου τουλάχιστον... Τεσπα, με πήραν τηλ είναι έτοιμο και πάω να το πάρω. άντε να δούμε και το καινούργιο firmware!! Το σίγουρο είναι ότι οφείλεται σε κάποια εφαρμογή που έχει autostart. Μπορεί να την εγκατέστησες πριν από καιρό, αλλά να ενεργοποίησες το autostart προχθές. Είναι πάντως απαράδεκτο μια εφαρμογή να μπλοκάρει ολόκληρη τη συσκευή, με μόνη λύση το hard reset. Προφανώς και είναι πρόβλημα και του λειτουργικού αυτό το πράγμα. Θα έπρεπε να υπάρχει δυνατότητα να εκκινήσεις τη συσκευή σε safe mode, όπως γίνεται σε όλα τα λειτουργικά για υπολογιστές. Πριν από το N97, είχα το N95 και το N80 και ποτέ δεν εμφανίστηκε παρόμοιο πρόβλημα (παρόλο που ήταν φορτωμένα με ό,τι εφαρμογή μπορείς να φανταστείς). Στο service πάντως να είσαι σίγουρος πως δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό απ' ό,τι σου πρότεινα. Format και hard reset, τα οποία μπορούσες άνετα να κάνεις και μόνος σου (με πολύ μικρότερο κόστος σε χρόνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 γεια σε ολους. το προβλημα μου το εχω αναφερει σε προηγουμενα ποστ. το θεμα ειναι οτι το τηλ εχει φυγει φιλανδια και δεν λεει να ερθει.εχουν περασει 30 μερες και τιποτα!! μπορω απο καπου να μαθω τι γινετε?υπαρχει καποιο e mail που να μπορω να επικοινονισω?και κατι ακομα , πως θα ξερω οτι το τηλ που μου στελνουν για αντικατασταση ειναι καινουριο και οχι καποιο αλλο που ειχε βλαβη και επιδιορθωθηκε??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 πρεπει να ειμαστε κοντα στην 20 διοτι σημερα το software update δε βγαζει οτι η 12 ειναι η τελευταια, λεει οτι η τελευταια δεν ειναι ακομα approved απο τον φορεα... Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 πρεπει να ειμαστε κοντα στην 20 διοτι σημερα το software update δε βγαζει οτι η 12 ειναι η τελευταια, λεει οτι η τελευταια δεν ειναι ακομα approved απο τον φορεα... Εμενα αυτη τη στιγμη δεν μπαινει καθολου.Βγαζει αυτο. "Λυπουμαστε η υπηρεσια Nokia Software Updater δεν ειναι διαθεσιμη αυτη τη στιγμη.Δοκιμαστε ξανα αργοτερα" Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Λογικά είναι θέμα ωρών η αναβάθμιση, γιατί αναφέρεται από χρήστες σε όλο τον κόσμο ότι το NSU βγάζει σφάλμα και όταν συνδέεται φαίνεται ότι η v1.2 έχει αποσυρθεί. Αναμένουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 παιδιά, εμένα συνεχίζει να μου προτείνει από 12.0.024 μια αναβάθμιση 12.0.026 αλλά τελικά δεν την φορτώνει "λόγω ανεπαρκούς φόρτισης μπαταρίας" (η οποία είναι γεμάτη..) από χθες το ίδιο μου γράφει... πάντως, όταν αρχικά ψάχνει το Nokia Software Updater για νεο λογισμικό μου λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο, αλλά αμα απλά το αφήσω ανοικτό, χωρίς να έχω πατήσει τίποτα, μετά από 2 λεπτά μου προτείνει να περάσω το νέο 12.0.026 θα ξαναπροσπαθήσω κ θα ενημερώσω! έκανα το update και έχασα τα ελληνικά! ρε, οι τύποι είναι απαράδεκτοι! άντε πάλι απ' την αρχή... πολύ όμορφη ασχολία νυχτιάτικά... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 μαλλον η συσκευη σου δεν ειναι ''ελληνικη'' γι αυτο με την αναβαθμιση εχασες τα ελληνικα...... κανε αλλαγη του product code με την διαδικασια που περιγραφεται σε αλλο ποστ και ξαναδοκιμασε να κανεις την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 παιδιά, ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ακολουθόντας τις συμβουλές από το forum άλλαξα τους product codes (πραγματι μου έδωσαν μη-ελληνική-συσκευή), αλλά τώρα που έχω φορτώσει το φρέσκο update (12.0.026) που δεν υποστηρίζει ελληνικά, δεν μπορώ να γυρίσω στο 12.0.024 που θα μου δώσει την μητρική μας πίσω... καμιά καλή ιδέα..? soft format δεν βοήθησε καθόλου... hard format? δεν θα κρατήσει το ίδιο λογισμικό? μπορώ να βρω κάπου την έκδοση που έχετε όλοι οι υπόλοιποι??? Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 παιδιά, ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ακολουθόντας τις συμβουλές από το forum άλλαξα τους product codes (πραγματι μου έδωσαν μη-ελληνική-συσκευή), αλλά τώρα που έχω φορτώσει το φρέσκο update (12.0.026) που δεν υποστηρίζει ελληνικά, δεν μπορώ να γυρίσω στο 12.0.024 που θα μου δώσει την μητρική μας πίσω... καμιά καλή ιδέα..? soft format δεν βοήθησε καθόλου... hard format? δεν θα κρατήσει το ίδιο λογισμικό? μπορώ να βρω κάπου την έκδοση που έχετε όλοι οι υπόλοιποι??? Πώς φόρτωσες ένα update που δεν υποστηρίζει Ελληνικά σε μια συσκεύη με (αλλαγμένο) Ελληνικό productr code; Μην κάνεις hard format, δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Δοκίμασε να αλλάξεις το product code πάλι σε ελληνικό και κάνε ξανά αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 WBF, εδώ είναι το πρόβλημα... δεν γνώριζα ότι η συσκευή μου δεν είχε ελληνικό product code...(για αυτό και ήμουν ο μόνος που "έβλεπε" το update που σας ανέφερα από προχθές...) από εδώ την πήρα, με επιδότηση VF... μετά το update βγήκαν όλα τα προβλήματα... και τώρα που έβαλα ελληνικό product code, όταν ζητάω αναβάθμιση μου λέει πως έχω ότι νεότερο... το διαβάζει σαν σωστό που να πάρει...εχω δοκιμάσει όποια λύση βρήκα στο νετ, αλλά τίποτις... ελπίζω να βρεθεί καποια λύση, αλλιώς μέχρι να γίνει και το ελληνικό update (ελπίζω σύντομα) θα γράφω στα sms & e-mail ολλανδικά και φλαμανδικά! :cry: Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Εγώ σου προτείνω να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Η κυκλοφορία της v20 είναι θέμα ημερών (αν όχι ωρών). Θα κάνεις update σ' αυτήν. Αρκεί να είσαι σίγουρος πως έχεις το ελληνικό product code, ώστε να μην πάθεις πάλι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Εγώ σου προτείνω να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Η κυκλοφορία της v20 είναι θέμα ημερών (αν όχι ωρών). Θα κάνεις update σ' αυτήν. Αρκεί να είσαι σίγουρος πως έχεις το ελληνικό product code, ώστε να μην πάθεις πάλι το ίδιο. Ακριβώς! Το ΝSU δε σου δίνει τη δυνατότητα downgrade, οπότε αφού βεβαιωθείς ότι έχεις περάσει το ελληνικό product code, περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση και ως τότε... γράφεις τα μηνύματά σου σε greeklish! Μην ανησυχείς, είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου γιατί η επόμενη αναβάθμιση είναι πολύ κοντά! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις κ κυρίως για την υποστήριξη...:) πάντως, κατά τα λοιπά, ουσιαστικές αλλαγές δεν βλέπω σε αυτό το υpgrade που πήρα... και δεν ξέρω μήπως αυτό είναι που όλοι περιμέναμε τόσο καιρό.. το μόνο που εντόπισα είναι μία ανακατάταξη των "θεμάτων" (πλέων είναι μπερδεμένα ΝΟΚΙΑ 2 - ΝΟΚΙΑ 1 - ΝΟΚΙΑ 3) και μοιάζει λίιιιιγο καλύτερη η ανταπόκριση στην επαφή με την οθόνη... για να δούμε... Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Τώρα που έχω φορτώσει το φρέσκο update (12.0.026) που δεν υποστηρίζει ελληνικά, δεν μπορώ να γυρίσω στο 12.0.024 που θα μου δώσει την μητρική μας πίσω... Να πας σε προηγούμενη έκδοση δεν μπορείς. Από την στιγμή που πέρασες την νεότερη διαθέσιμη έκδοση μέσω NSU, πρώτον έχασες τα ελληνικά και, δεύτερον, δεν σε αφήνει να την ξαναπεράσεις. Η αναβάθμιση μέσω FOTA έχει το πλεονέκτημα ότι δεν χάνεις τα ελληνικά, σε αφήνει να ξαναπεράσεις μέσω NSU την ίδια έκδοση και δεν πρόκειται να σου μείνει με τίποτα η συσκευή στα χέρια. Οπότε, τώρα κάνεις υπομονή μέχρι να βγει η 20, την οποία πρέπει να περάσεις μέσω NSU μόνο αφού είσαι σίγουρος ότι έχεις αλλάξει το product code της συσκευής σου με το ελληνικό. WBF, εδώ είναι το πρόβλημα... δεν γνώριζα ότι η συσκευή μου δεν είχε ελληνικό product code...(για αυτό και ήμουν ο μόνος που "έβλεπε" το update που σας ανέφερα από προχθές...) Στο Ν97 πρέπει να κάνει μπαμ αν είναι ελληνική συσκευή ή όχι. Στα πλήκτρα έχεις ελληνικούς χαρακτήρες; Αν όχι, θα έπρεπε να σε βάλει σε υποψίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση V20, για καμιά έκδοση Ν97 (RM-505/506/507). Aναμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Γκάλοπ: Τώρα με τη νέα αναβάθμιση τι θα κάνετε στη συσκευή σας? 1) hard format και έπειτα τη νέα αναβάθμιση. 2) αναβάθμιση και έπειτα format. 3) τίποτα από τα δύο, απλά θα κάνω την αναβάθμιση. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Γκάλοπ: Τώρα με τη νέα αναβάθμιση τι θα κάνετε στη συσκευή σας? 1) hard format και έπειτα τη νέα αναβάθμιση. 2) αναβάθμιση και έπειτα format. 3) τίποτα από τα δύο, απλά θα κάνω την αναβάθμιση. Μα, με την αναβάθμιση γίνεται αναγκαστικά φορμάτ στη συσκευή. (εκτός κι αν έχουν αλλάξει τα πράγματα...) Αλλά, αν έχεις πάρει backup, το επαναφέρεις μετά και είσαι οκ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Όχι δε γίνεται αναγκαστικά φορμάτ στα s60 5th.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts