mirrorofsorrow Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Πριν πας, τους παίρνεις ένα τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exo_polo Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Κανένα νεότερο όσο αφορά το καπάκι της κάμερας? Κάτι λέγανε για αντικατάσταση εξαρτήματος.. παιδες τι παιζει με το καπακι της καμερας???ξεχαρβαλοθηκε?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 παιδες τι παιζει με το καπακι της καμερας???ξεχαρβαλοθηκε?:worry: χαραζει το προστατευτικο τζαμι της καμερας. δικαιουσε δωρεαν αντικατασταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 δηλαδη παιδια μπορω να παω κανονικα αφου πρωτα τους παρω τηλεφωνο να μου αλαξουν μαξιλαρι και καπακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 δηλαδη παιδια μπορω να παω κανονικα αφου πρωτα τους παρω τηλεφωνο να μου αλαξουν μαξιλαρι και καπακι? ενα τηλεφωνε ειναι καλο να προηγηθει για να μην το πας και το αφησεις για καιρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Βάζουν άλλο εξάρτημα που δε γρατζουνάει ή απλά αντικαθιστούν με ίδιο ? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtherapy Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 καλησπερα εψαξα λιγο το site και δεν βρηκα κατι. εχω προβλημα με το gps μετα απο λιγη ωρα πλοηγησης με garmin μου λει οτι χανει τους δορυφορους και δεν τους ξαναβρισκει ποτε,μηπως γνωριζετε κατι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 καλησπερα εψαξα λιγο το site και δεν βρηκα κατι. εχω προβλημα με το gps μετα απο λιγη ωρα πλοηγησης με garmin μου λει οτι χανει τους δορυφορους και δεν τους ξαναβρισκει ποτε,μηπως γνωριζετε κατι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ψαξε λιγο καλυτερα στο παρον θεμα και καπου θα το δεις...Ειναι στανταρ προβληματακι του Ν97,που διορθωνεται με μαϊμουδια (να επεμβεις εσωτερικα δλδ) και υπαρχει μια μικρη ελπιδα να διορθωθει με τη νεα εκδοση λογιμικου...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xecutor Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Οι 90 μέρες που δίνει πλοήγηση για το GPS είναι 100% δωρέαν ή χρησιμοποίει και το GPRS; Δεν έχω βάλει τίποτα καινούργιους χάρτες στο κινητό μόνο ότι είχε μέσα μόνο του. Παράθεση Άδραξε τη μέρα και μην άφησεις ούτε στιγμή της ζώης σου να περνάει χωρίς να της δίνεις την αξία που της αξίζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Οι 90 μέρες που δίνει πλοήγηση για το GPS είναι 100% δωρέαν ή χρησιμοποίει και το GPRS; Δεν έχω βάλει τίποτα καινούργιους χάρτες στο κινητό μόνο ότι είχε μέσα μόνο του. ειναι δωρεαν αλλα χρειαζεται και η ρυθμιση μη επιλογης συνδεσης κατα την εναρξη του προγραμματος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 να ρωτησω... πολυ καλο το default email που εχει αλλα τελικα push email μπορουμε να εχουμε στο Ν97 με καποιο προγραμμα? ειμαι σε Vodafone δικτυο... κατι ακουσα για mail for exchange αλλα το εβαλα και δε καταφερα κατι. Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 H νέα αναβάθμιση V 12.0.026 είναι πλέον διαθέσιμη στα Nokia Shop για την Ελλάδα και το Ν97 RM-505 Cosmote GR Black V1 (0591075): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247151&page=147#2194 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 H νέα αναβάθμιση V 12.0.026 είναι πλέον διαθέσιμη στα Nokia Shop για την Ελλάδα και το Ν97 RM-505 Cosmote GR Black V1 (0591075): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247151&page=147#2194 Ευχαριστώ! Η V 12.0.024 που εχουμε περασμενη τι ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Η V 12.0.024 που εχουμε περασμενη τι ειναι??? αξιζει κανεις να παει σε νοκια σοπ για να την περασει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Η V 12.0.024 που εχουμε περασμενη τι ειναι??? Η αναβάθμιση V 12.0.024 είναι η τελευταία διαθέσιμη για τα product code: 0576375 black 0576474 white αξιζει κανεις να παει σε νοκια σοπ για να την περασει? H νέα αναβάθμιση V 12.0.026 είναι διαθέσιμη μόνο για το product code 0591075 (Ν97 RM-505 Cosmote GR Black V1). Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Nokia N97 v20 Firmware: A Hands-On Experience http://www.n97fanatics.com/nokia-n97-v20-firmware-a-hands-on-experience/ Σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο εν λόγω review, θα σταθώ στα εξής σημεία: The phone starts up with ~45MB of free RAM and while this sounds very underwhelming and there are many of you who will say that they get more free RAM on boot than that on v12, most of the memory improvements are displayed after a few minutes of active use. The v20 firmware was able to get a GPS lock faster than the v12 firmware (which after 3 minutes, never actually got a lock) but it lost it within a minute. In regards to free space on the C: drive, there were improvements to the free space but they did not make the total size of the drive any larger so I expect to still have to worry about free space on that drive going forward. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 50 ΜΒ RAM όταν bootάρω και ελεύθερη μνήμη στο C:\ 44 MB. Έχω βάλει το συρματάκι στο GPS και μπορώ να πω ότι πλέον είναι αξιόπιστο, αν και χάνει το σήμα πιο εύκολα από ό,τι άλλες συσκεύες. Άρα η V2.0 έχει να δώσει ουσιαστικά μόνο το kinetic scrolling (που εμένα προσωπικά δε μου έλειψε, ίσως να φταίνε τα νύχια που βολεύουν για τη scrollbar :lol:) και μερικά άλλα μικροπράγματα. Το λέω γιατί πολλοί από εμάς περιμέναμε και περιμένουμε αυτή την αναβάθμιση ως... μεσσία! Not quite. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 +1000 Απο οτι φαινεται αλλιως μας τα παρουσιαζε η νοκια και τελικα την κουτσουρεψε την αναβαθμιση και θα περιεχει τα απολυτως απαραιτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 +1000 Απο οτι φαινεται αλλιως μας τα παρουσιαζε η νοκια και τελικα την κουτσουρεψε την αναβαθμιση και θα περιεχει τα απολυτως απαραιτητα μια απογοητευση και μιση. θα πρεπει να περιμενουμε εκ νεου την επομενη μπας και διορθωθει τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 +1000 Απο οτι φαινεται αλλιως μας τα παρουσιαζε η νοκια και τελικα την κουτσουρεψε την αναβαθμιση και θα περιεχει τα απολυτως απαραιτητα Και να προσθέσω, ότι προσωπικά, ως χρήστρια, αυτά που θα ήθελα πραγματικά να δω σε μια αναβάθμιση είναι: 1. βελτιωμένοι camera drivers 2. βελτιωμένο GPS 3. πολύ περισσότερη RAM (αν και νομίζω ότι το θέμα είναι και hardware related, οπότε δε θα γίνουν και πολλά) 4. πολύ ΠΟΛΥ καλύτερη έκθεση πολυμέσων (όχι σαν πανέρι στην Αιόλου! :p) 5. υποστήριξη για avi codecs Χωρίς να μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένη από το πως είναι τώρα η συσκεύη μου. Απλά, για μένα και πάλι, αυτή θα ήταν η... γ@μ@τη αναβάθμιση!! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Και να προσθέσω, ότι προσωπικά, ως χρήστρια, αυτά που θα ήθελα πραγματικά να δω σε μια αναβάθμιση είναι: 1. βελτιωμένοι camera drivers 2. βελτιωμένο GPS 3. πολύ περισσότερη RAM (αν και νομίζω ότι το θέμα είναι και hardware related, οπότε δε θα γίνουν και πολλά) 4. πολύ ΠΟΛΥ καλύτερη έκθεση πολυμέσων (όχι σαν πανέρι στην Αιόλου! :p) 5. υποστήριξη για avi codecs Χωρίς να μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένη από το πως είναι τώρα η συσκεύη μου. Απλά, για μένα και πάλι, αυτή θα ήταν η... γ@μ@τη αναβάθμιση!! :D το βελτιωμένο GPS ειναι επιτακτικη αναγκη και θα ειναι ντροπη για την νοκια αν δεν κανει κατι και μαλιστα αμεσα. και για τα αλλα συμφωνω αλλα μπαινει και το στοιχειο της προτιμησης του καθενος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 το βελτιωμένο GPS ειναι επιτακτικη αναγκη και θα ειναι ντροπη για την νοκια αν δεν κανει κατι και μαλιστα αμεσα. και για τα αλλα συμφωνω αλλα μπαινει και το στοιχειο της προτιμησης του καθενος Το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει κάτι. Γιατί αν το πρόβλημα είναι κατασκευαστικό, τότε θα πρέπει να αντικαταστήσει τα ευθυνόμενα μέρη (τα οποία μπορεί να είναι και άλλα εκτός από τον ίδιο τον δέκτη) σε όλες τις υπάρχουσες συσκεύες και να αλλάξει τη γραμμή παραγωγής για τις επόμενες. Δύσκολο μου ακούγεται... :whistle: Κατά τα άλλα, είναι αλήθεια πως μερικά προγράμματα και drivers στην πλατφόρμα S60v5 γενικότερα, είναι just bad coding. :mad: Δε θα με εξέπληττε αν τελικά βλέπαμε βελτιώσεις με αναβαθμίσεις και αναρωτιόμασταν "Μα γιατί δεν το έκαναν από την αρχή;;;" :confused: Είδομεν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει κάτι. Γιατί αν το πρόβλημα είναι κατασκευαστικό, τότε θα πρέπει να αντικαταστήσει τα ευθυνόμενα μέρη (τα οποία μπορεί να είναι και άλλα εκτός από τον ίδιο τον δέκτη) σε όλες τις υπάρχουσες συσκεύες και να αλλάξει τη γραμμή παραγωγής για τις επόμενες. Δύσκολο μου ακούγεται... :whistle: ακομα και ετσι να ειναι, το χειροτερο δυνατο σεναριο δηλαδη, θα πρεπει να δωδει μια λυση. μιλαμε για μια μεγαλη εταιρια και ενα κινητο το οποιο διαφημιζει σαν τη ναυαρχιδα των μοντελων της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 ακομα και ετσι να ειναι, το χειροτερο δυνατο σεναριο δηλαδη, θα πρεπει να δωδει μια λυση. μιλαμε για μια μεγαλη εταιρια και ενα κινητο το οποιο διαφημιζει σαν τη ναυαρχιδα των μοντελων της. Ότι πρέπει, πρέπει. Ή μάλλον, σωστότερα, δε θα έπρεπε να βγάλει στην αγορά ένα τηλέφωνο με ένα χαρακτηριστικό που δε λειτουργεί σωστά λόγω φυσικών ή άλλων περιορισμών. Το θέμα όμως είναι ότι δύσκολα θα γίνει κάτι. Και, προσωπικά μιλώντας, ανήκω στην ομάδα εκείνη των χρηστών, που έχουν πάψει να πιστεύουν ότι μια αναβάθμιση μπορεί να κάνει θαύματα στο GPS της συσκεύης αυτής. Γι αυτό έκανα και το "κόλπο" με το συρματάκι, που κάποιοι το χλευάζουν -ίσως δικαιολογημένα, καθώς δε θα έπρεπε να είναι αναγκαίο σε ένα τέτοιου επιπέδου gadget- αλλά έχω πει πολλές φορές ότι είδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο αμφιβάλλω ότι είναι firmware related issue. Άσχετο, αλλά πολύ ωραία εικόνα που "προσωποποιεί" το N97 :lol:: http://farm4.static.flickr.com/3126/3138537410_d3b3fe6d08.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Η αναβάθμιση V 12.0.024 είναι η τελευταία διαθέσιμη για τα product code: 0576375 black 0576474 white H νέα αναβάθμιση V 12.0.026 είναι διαθέσιμη μόνο για το product code 0591075 (Ν97 RM-505 Cosmote GR Black V1). Ευχαριστώ! Nα ρωτησω κατι (μαλλον χαζο)...Το product code που το βλεπουμε?Στο κουτι πανω εχει ενα καρο νουμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Nα ρωτησω κατι (μαλλον χαζο)...Το product code που το βλεπουμε?Στο κουτι πανω εχει ενα καρο νουμερα... Στο αυτοκολλητάκι κάτω από τη μπαταρία! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts