Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους τους φιλους.

απο χτες ειμαι κι εγω κατοχος του Ν97.ολα καλα μεχρι στιγμης,εχω χακαρει το κινητο,το εχω βαλει

αρκετες εφαρμογες,ταινιες και τραγουδια.ολα καλα μεχρι στιγμης κανενα κολημα καμια επανεκκινηση.η ενταση και η ποιοτητα των ηχειων δε με πολυαρεσε.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επιτελους...οκτωβρης!!!! Αντε να δουμε και την νεα πολυποθητη αναβαθμηση....!!!:);)

Ξερουμε ποτε καταφθανει....η μηπως βιαζομαι πολυ!!!!:confused::D

Αααα και καλο μηνα σε ολους φυσικα!

Επιτελους...οκτωβρης!!!! Αντε να δουμε και την νεα πολυποθητη αναβαθμηση....!!!:);)

Ξερουμε ποτε καταφθανει....η μηπως βιαζομαι πολυ!!!!:confused::D

Αααα και καλο μηνα σε ολους φυσικα!

Κοντοζυγώνει....:)

Ήδη υπάρχει οργασμός αναβαθμίσεων firmware σε αρκετές συσκευές Νοκια.

Ελπίζω να μας καταπλήξει η νέα έκδοση firmware. Πολύς κόσμος βασίζεται σε αυτή προκειμένου να διορθωθούν τα προβλήματα της συσκευής. Ελπίζω να μην απογοητευτούμε

Γεια σας εχω ενα σοβαρο προβλημα με νοκια Ν 97 ασπρο.Αλλαξα το Product code σε ελληνικο και εκανα την αναβαθμιση ετσι ωστε να περαστουν ελληνικα.Απο κει και περα το μονο που κανει το τηλεφωνο ειναι να αναβοσβηνει η οθονη και δεν ανοιγει.Γνοριζει καποιος κατι;;;;

Αμα το κάνεις αναβάθμιση σβήνονται οι εικόνες , βίντεο κλπ;
Άδραξε τη μέρα και μην άφησεις ούτε στιγμή της ζώης σου να περνάει χωρίς να της δίνεις την αξία που της αξίζει.

Δε ξερω,νομιζω οτι δε σβηνονται..Αυτη τη στιγμη το εχω συνδεμενο με το pc και το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει η οθονη

Του εκανες επανεκκινηση ?

Του εβγαλες - εβαλες μπαταρια και ξανα δοκιμασες ?

Γινε πιο συγκεκριμμενος για να μπορουμε να βοηθαμε ;)

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Του εκανες επανεκκινηση ?

Του εβγαλες - εβαλες μπαταρια και ξανα δοκιμασες ?

Γινε πιο συγκεκριμμενος για να μπορουμε να βοηθαμε ;)

Μετα το Update εκλεισε μονο του και δε ξανα ανοιξε.Εχω βγαλει τη μπαταρια την ξαναεβαλα αλλα παλι τπτ.Το μονο πραμα που κανει οταν παταω το κουμπι για να το ανοιξω ειναι η δονιση και αναβοσβινει η οθονη κανα 2 φορες.Τπτ αλλο

παιδια θα τρελαθω....το 2ο ν97 που αλλαξα ξαφνικα αρχισε πριν μια ωρα να κολλαει ,να αργει να ανοιξει και να μου πεταει μηνυματα ανεπαρκους μνημης...του εκανα hard format ...τιποτα...(παρεμπιπτοντως ηταν απολυτως αδειο) ...μετα απο λιγο στρωνει για λιγο...παω να του ξαναπερασω τα updates απο το σχετικο application και τιποτα...και οι 3 ενημερωσεις που υπαρχουν διαθεσιμες δεν εγκαθστουνται...μου γραφει 3 ενημερωσεις απετυχαν ...τεσπα μετα απο λιγο τι ανακαλυπτω????η μνημη e: to mass memory απλα δεν υπαρχει στο τηλ...το κινητο αναγνωριζει μονο την εσωτερικη(το c:)...επισης οταν το απενεργοποιω δεν κλεινει αφου πρωτα ανοιγοκλεισει καποιες εφαρμογες οπως το ξυπνητηρι και διαφορα αλλα...ουτε το guitar hero υπαρχει...η mass memory συμφωνα με τη διαχειριση αρχειων ειναι 'σε χρηση'...μαλλον κολλησε η flash memory...ςχω κανει επανειλλημενα hard format και επανεγκατασταση λογισμικου αλλα τιποτα...ετσι εξηγουνται τα τρελα κολληματα και το διλεπτο startup που ειχα πραγματικα δεν ξερω τι να πω...πραγματικα απογοητευμενος...τι να κανω?να το ξαναπαω πισω?πειτε μου αν γνωριζετε κατι σχετικα.περιμενω με αγωνια

Είναι δυνατόν να κρατήσεις ένα τηλέφωνο που δεν βλέπει την εσωτερική του μνήμη;

Να το γυρίσεις το συντομότερο δυνατόν γιατί στις 7 πρώτες μέρες το κινητό θεωρείται DOA και το αλλάζουν με καινούριο πολύ γρηγορότερα.

Καλησπερα,εχω ενα σοβαρο προβλημα με ενα νοκια ν 97.Εβαλα τον ελληνικο Product code και επιτα εκανα αναβαθμιση για να περασω ελληνικα (ειχε αγγλικο μενου).Απ τη στιγμη ομως που εγινε η αναβαθμιση εκλεισε και οταν παταω το κουμπι για να ανοιξει το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει η οθονη.

Το εφτιαξα...Ενα Hard format ηθελε!!!!

Κοντοζυγώνει....:)

Ήδη υπάρχει οργασμός αναβαθμίσεων firmware σε αρκετές συσκευές Νοκια.

Ελπίζω να μας καταπλήξει η νέα έκδοση firmware. Πολύς κόσμος βασίζεται σε αυτή προκειμένου να διορθωθούν τα προβλήματα της συσκευής. Ελπίζω να μην απογοητευτούμε

Μέσα με τέλη Οκτώβρη, οπότε λίγη υπομονή ακόμα! :happy:

Nokia's N97 handset had a difficult birth, with reviewers criticising the phone for failing to adapt Symbian to a touchscreen, and a lack of flair in general when it came to software on the handset. However, Pocket-lint has learnt that Nokia is now weeks away from delivering a software update to rectify the issues.

The v2.0 firmware is slated to arrive in mid-to-late October and includes a number of updates that should make the phone considerably more usable. The headline addition is that of kinetic scrolling, which allows the user to stroke down a list to view more options, rather than resorting to a fiddly scroll bar at the edge.

There's plenty of performance improvements promised, as well as more widgets, bug fixes and the ability to make alternate keyboard characters available with a long press of the appropriate key. Impressively, Nokia has managed to do all that and leave more memory available than previously, which does make you wonder how bad the coding was on release.

The update will be going live within the next few weeks. We're pressing Nokia for a more specific date and will update this post when that arrives.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

βρε παιδια αυτο εδω πως γινεται??
ξερει κανεις???

Βρε ναι, κάποιος ξέρει... Δες εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμα το κάνεις αναβάθμιση σβήνονται οι εικόνες , βίντεο κλπ;

Αυτό και αν έχει αναφερθεί χίλιες φορές...

ΌΧΙ δεν χάνεις τίποτα μετά από αναβάθμιση!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Nokia N97 v20 Firmware: A Hands-On Experience

http://www.n97fanatics.com/nokia-n97-v20-firmware-a-hands-on-experience/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδιά μόλις το παρέλαβα από το κατάστημα και το έβαλα να φορτίζει......i am sooooo happyyyy!!!!.....τέλος πάντων, είναι ΟRIGNAL τελικά....πάντως είναι κουκλί....είμαι πολύ χαρούμενος που δεν πήγαν τζάμπα τα χρήματά μου.Περιμένω να φορτίσει για 12 ώρες για να σας πώ εντυπώσεις....;)

Παιδιά μόλις το παρέλαβα από το κατάστημα και το έβαλα να φορτίζει......i am sooooo happyyyy!!!!.....τέλος πάντων, είναι ΟRIGNAL τελικά....πάντως είναι κουκλί....είμαι πολύ χαρούμενος που δεν πήγαν τζάμπα τα χρήματά μου.Περιμένω να φορτίσει για 12 ώρες για να σας πώ εντυπώσεις....;)

Μην το φορτίσεις 12 ώρες!

Η διαδικασία, όπως αναφέρεται και στο manual, είναι με το που το βγάζεις από το κουτί, το ανοίγεις, τελειώνεις την μπαταρία και το βάζεις να φορτίσει έως ότου να σου πει ότι φόρτισε.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

μολις μετακομισα και μεσα στο σπιτι δεν εχω καθολου σημα με το N97 .

ξερετε αν παιζει τιποτα με εξωτερκη κεραια συμβατη και που μπορω να την παραγειλω.

ευχαριστω εκ των προτερων

Παιδια, εκανα backup στην καρτα μνημης απο την διαχειρηση αρχειων.. Βρηκα τα αρχεια που εκανε back up αλλα ειναι σε μορφη .arc .. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Το κινητο το εχω στηλει για service και εχω αναγκη κατι επαφες( μεγαλη βλακεια που δεν τις κρατησα..)

Παιδια, εκανα backup στην καρτα μνημης απο την διαχειρηση αρχειων.. Βρηκα τα αρχεια που εκανε back up αλλα ειναι σε μορφη .arc .. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Το κινητο το εχω στηλει για service και εχω αναγκη κατι επαφες( μεγαλη βλακεια που δεν τις κρατησα..)

Το backup που κράτησες μέσω του τηλεφώνου θα το χρειαστείς όταν πάρεις ξανά το τηλέφωνο πίσω, σε περίπτωση που έχουν χαθεί οι επαφές σου, δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ!!!! θα με τρελανει αυτο το τηλεφωνο, 3 μερες τωρα η ακριβεια του gps ειναι κορυφαια , απο 13 μεχρι 25 μετρα σταθερα , αντε να παει καποιες φορες μονο ,το πολυ στα 40 μετρα αλλα και αυτο ελαχιστες . Χωρις να του κανω τιποτα, ουτε προγραμμα καινουριο εγκατεστησα , ουτε hard reset οταν λεμε τιποτα, ΤΙΠΟΤΑ. το μονο που υποψιαζομε ειναι , οτι επειδη του εχω το συρματακι , ισως σε κανενα τρανταγμα κουνηθικε λιγο και κανει καλυτερη επαφη τωρα.

Τι να πω? Αμα παραμηνει ετσι θα ειμαι πραγματικα ένας ευτυχισμενος κατοχος Ν97!!

αχ!!!! θα με τρελανει αυτο το τηλεφωνο, 3 μερες τωρα η ακριβεια του gps ειναι κορυφαια , απο 13 μεχρι 25 μετρα σταθερα , αντε να παει καποιες φορες μονο ,το πολυ στα 40 μετρα αλλα και αυτο ελαχιστες . Χωρις να του κανω τιποτα, ουτε προγραμμα καινουριο εγκατεστησα , ουτε hard reset οταν λεμε τιποτα, ΤΙΠΟΤΑ. το μονο που υποψιαζομε ειναι , οτι επειδη του εχω το συρματακι , ισως σε κανενα τρανταγμα κουνηθικε λιγο και κανει καλυτερη επαφη τωρα.

Τι να πω? Αμα παραμηνει ετσι θα ειμαι πραγματικα ένας ευτυχισμενος κατοχος Ν97!!

Προφανως εννοεις με ο nokia maps ετσι?Γιατι εγω χρησιμοποιω το garmin!

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Προφανως εννοεις με ο nokia maps ετσι?Γιατι εγω χρησιμοποιω το garmin!

και εγω το garmin χρησιμοποιω, αλλα η ακριβεια δεν εχει σχεση με το προγραμμα που χρησιμοποιεις.

την ακριβεια την τσεκαρω απο την εφαρμογη τοποθεσια , που ειναι στον φακελο εφαρμογες

Κανένα νεότερο όσο αφορά το καπάκι της κάμερας? Κάτι λέγανε για αντικατάσταση εξαρτήματος..

Ναι το αντικαθιστούν με καινούργιο, εντός εγγύησης..

υπαρχει διαθεσιμο σε ολα τα νοκια σοπ η πρεπει να πας να το παραγγειλεις και να το περιμενεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]