White_butter_fly Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 για το 3 τα tab δεν πατιουντε , το εχω δοκιμασει Ξαναδοκίμασε ασκώντας ίσως λίγη παραπάνω πίεση, γιατί είμαι 1000000000% σίγουρη ότι πατιούνται. :) 1 και 4 το επιλεγω αλλα δεν μου βγαζει επιλογη αντιγραφη Μάλιστα......! Για δες εδώ, μήπως βοηθηθείς: http://i126.photobucket.com/albums/p91/Pero_me_mata/Scr000003i.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 3: πατιούνται σε μένα στο 1 και 4 ούτε εμένα βγάζει την επιλογή πατώντας πάνω στα μαρκαρισμένα γράμματα (που μαρκάρονται και με το πληκτρολόγιο =αριστερό βελάκι και πολυπλήκτρο) Πρέπει να πατήσω "Επιλογές" στην οθόνη και απο εκεί. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 στο 1 και 4 ούτε εμένα βγάζει την επιλογή πατώντας πάνω στα μαρκαρισμένα γράμματα (που μαρκάρονται και με το πληκτρολόγιο =αριστερό βελάκι και πολυπλήκτρο) Όπως έδειξα και στο screenshot που ανέβασα, δεν πατάμε πάνω στα γράμματα, πατάμε ή το κουμπάκι με τις 3 παράλληλες γραμμές ή το softkey "Επιλογές". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Λοιπόν, update: Κατέβασα το τελευταίο λογισμικό για το τηλέφωνο και δοκίμασα να φτιάξω μια επαφή με το Nokia Communication Center του PC Suite. Στο τηλέφωνο εμφανίστηκε η επαφή με το μικρό όνομα δύο φορές (μια στο "όνομα" και μια μαζί με το επίθετο στο "επίθετο"). Ας δοκιμάσει κάποιος να μας πει αν εμφανίζεται σε όλους το πρόβλημα Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Γιατί το λες αυτό; Οσες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν ως τώρα είναι τέλειες..... Ειδα καποιες φωτο,απο ενα σιτε το Τechblog.gr,και ηταν πολυ καλες. http://techblog.gr/mobile/nokia-n97-video-sample-photo-sample-3466/ Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis28 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα που ανέφερε μερικά post πιο πάνω η white_butter_fly με gps. Μετά από 3-4 φορές κανονικής σύνδεσης, με ή χωρίς συνδρομή δικτύου, το απόλυτο κενό. :blink: Δεν έχω ακούσει κανένα σχετικό bug. Μήπως κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 για το 3 τα tab δεν πατιουντε , το εχω δοκιμασει Τι θέμα χρησιμοποιείς; Δικό σου ή της συσκευής; Πολύ πιθανό να ευθύνεται το θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα που ανέφερε μερικά post πιο πάνω η white_butter_fly με gps. Μετά από 3-4 φορές κανονικής σύνδεσης, με ή χωρίς συνδρομή δικτύου, το απόλυτο κενό. :blink: Δεν έχω ακούσει κανένα σχετικό bug. Μήπως κάποιος άλλος; Έχω διαβάσει σε ξένα fora ότι αργεί να βρει σήμα, αλλά όχι ότι δε βρίσκει καθόλου!! Δεν ξέρω τι να κάνω! Από τη μία λέω να το πάω στη Nokia, από την άλλη λέω απλά να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση, λογικά δε θα αργήσει. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 τελικα παιδια εφτεγε το θεμα που χρησημοποιουσα , γι αυτο δεν μπορουσα να αλλαξω tab. Λεω και εγω δεν μπορει να εχει τοσο σοβαρο bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 lovely! Αρχίζω το διάβασμα :) Τιποτα οδηγίες/συμβουλές για πρωτάρη? Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Καλό διάβασμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Λοιπόν, update: Κατέβασα το τελευταίο λογισμικό για το τηλέφωνο και δοκίμασα να φτιάξω μια επαφή με το Nokia Communication Center του PC Suite. Στο τηλέφωνο εμφανίστηκε η επαφή με το μικρό όνομα δύο φορές (μια στο "όνομα" και μια μαζί με το επίθετο στο "επίθετο"). Ας δοκιμάσει κάποιος να μας πει αν εμφανίζεται σε όλους το πρόβλημα εχει αναφερθει και απο αλλον χρηστη το συγκεκριμενο προβλημα μερικες σελιδες πιο πισω. εκατσε και τα ξαναεγραψε ενα ενα τα ονοματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Λοιπόν, update: Κατέβασα το τελευταίο λογισμικό για το τηλέφωνο και δοκίμασα να φτιάξω μια επαφή με το Nokia Communication Center του PC Suite. Στο τηλέφωνο εμφανίστηκε η επαφή με το μικρό όνομα δύο φορές (μια στο "όνομα" και μια μαζί με το επίθετο στο "επίθετο"). Ας δοκιμάσει κάποιος να μας πει αν εμφανίζεται σε όλους το πρόβλημα Εμένα δε μου προκύπτει αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε να γράψεις τις επαφές σου σε Outlook αντί για το Nokia Center. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romas Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 παιδες το widget του accuweather αργει σε ολους να κανει το loading της προβλεψης?επισης ξερει κανεις πως γινεται αντι για τις συνθηκες που επικρατουν τωρα να δειχνει στην home screen την προβλεψη για τις επομενες μερες?στις ρυθμισεις του widget δεν βρηκα κατι τετοιο..8ενκς Παράθεση panasonic vs. nokia 1-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Βαριέμαι τοοοοόσο πολύ να το κάνω και μετά να το επαναφέρω... Έχω ήδη βάλει κάποιες εφαρμογές, έχω μπει σε μια σειρά! :( Αν ξαναπεράσω την αναβάθμιση ίσως Να υποθεσω οτι εχεις ηδη κανει τουλαχιστον μια απλη επανεκιννηση.....;) παιδιά το έχει πάρει κανεις απο Vodafone? Θα το πάρω αυριο μαλλόν αλλά ελπίζω να μην έχει το άθλιο λειτουργικο Live. Οταν το παρεις με το καλο μας επιβεβαιωνεις αυτα που γραφουν οι φιλοι. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Να υποθεσω οτι εχεις ηδη κανει τουλαχιστον μια απλη επανεκιννηση.....;) Κοκκινομάλλα είμαι... :shifty: :lol: Ακόμα δε δουλεύει, παρόλες τις προσπάθειες! Μάλλον θα κάνω το hard reset, δεν γλυτώνω. Πάντως δεν είναι λογικό μετά από μία χρήση να κολλάει και να αχρηστεύεται και να είμαι αναγκασμένη να κάνω reset! :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Κοκκινομάλλα είμαι... :shifty: :lol: Ακόμα δε δουλεύει, παρόλες τις προσπάθειες! Μάλλον θα κάνω το hard reset, δεν γλυτώνω. Πάντως δεν είναι λογικό μετά από μία χρήση να κολλάει και να αχρηστεύεται και να είμαι αναγκασμένη να κάνω reset! :mad: Γιανα βοηθησω το ειπα αλλα..........αν εβαζες και μια φωτογραφια θα αποφευγαμε τις παρεξηγησεις. :lol::lol::lol: Στα σοβαρα τωρα, αν ισχυουν τα παραπανω και δεν προκειται για εργοστασιακο προβλημα της συγκεκριμενης συσκευης (το απευχομαι) τοτε υπαρχει μεγαλο θεμα. Βεβαια απο οσο εχω διαβασει εσυ και ενας αλλος φιλος εχετε εκφρασει παραπονα.... Απο την αλλη παλι σιγουρα το hard reset σε καινουργια συσκευη (και ποσο να προλαβες να τη φορτωσεις) δεν ειναι λυση... Αν το κανεις τελικα πες μας αν αλλαξε η συμπεριφορα μετα. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis28 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Δυστυχώς δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό της κοκκινομάλλας φίλης μας και δικό μου. Στο forum της Nokia αρχίζουν να ξεφυτρώνουν παρόμοια προβλήματα με ανησυχητικό ρυθμό.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Γιανα βοηθησω το ειπα αλλα..........αν εβαζες και μια φωτογραφια θα αποφευγαμε τις παρεξηγησεις. Έχω φωτό στο προφίλ μου, γι αυτό μη μου δώσει κανείς απάντηση-κομμένη-και-ραμμένη-για-ξανθιά! (Αστειεύομαι!) :lol::lol::lol: Στα σοβαρα τωρα, αν ισχυουν τα παραπανω και δεν προκειται για εργοστασιακο προβλημα της συγκεκριμενης συσκευης (το απευχομαι) τοτε υπαρχει μεγαλο θεμα. Βεβαια απο οσο εχω διαβασει εσυ και ενας αλλος φιλος εχετε εκφρασει παραπονα.... Απο την αλλη παλι σιγουρα το hard reset σε καινουργια συσκευη (και ποσο να προλαβες να τη φορτωσεις) δεν ειναι λυση... Αν το κανεις τελικα πες μας αν αλλαξε η συμπεριφορα μετα. Μπορώ να κάνω backup μέσα από τη συσκεύη (όπως γίνεται στα S40) ή πρέπει να το κάνω μέσω PC Suite; Και αν κάνω hard reset και μετά επαναφορά, θα επανέλθουν οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις μου; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Μπορώ να κάνω backup μέσα από τη συσκεύη (όπως γίνεται στα S40) ή πρέπει να το κάνω μέσω PC Suite; Και αν κάνω hard reset και μετά επαναφορά, θα επανέλθουν οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις μου; Φυσικά και γίνεται. Από την Διαχείριση Αρχείων. Ορίζεις εσύ τι θέλεις να περιέχει το backup. Αν επιλέξεις να σώσεις/επαναφέρεις και τις ρυθμίσεις, δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα μετά το φορμάρισμα. Δεν στο συνιστώ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Ενας σημαντικος λογος που σκεπτομαι την αγορα ηταν η εντυπωσιακη ληψη GPS (ακομη και σε κλειστο χωρο) που ειδα στο 5800. Οτι διαβασα μιλουσε για την ιδια και (ισως) καλυτερη κατασταση στο Ν97. Δυστυχως επιβεβαιωνεται και απο αλλο θεμα η σκεψη μου να περιμενω κανενα μηνα μεχρι η συσκεη να δειξει σαφεστερα δειγματα γραφης και (ελπιζω οχι) αλλων προβληματων. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Φυσικά και γίνεται. Από την Διαχείριση Αρχείων. Ορίζεις εσύ τι θέλεις να περιέχει το backup. Αν επιλέξεις να σώσεις/επαναφέρεις και τις ρυθμίσεις, δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα μετά το φορμάρισμα. Δεν στο συνιστώ όμως. Αυτο που προσεξα ομως ειναι οτι δεν μπορεις να δημιουργησεις αντιγραφα ασφαλειας στη Μνημη μαζικης αποθηκευσης(32gb) παρα μονο στην Καρτα μνημης εαν φυσικα εχεις τοποθετησει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Αυτο που προσεξα ομως ειναι οτι δεν μπορεις να δημιουργησεις αντιγραφα ασφαλειας στη Μνημη μαζικης αποθηκευσης(32gb) παρα μονο στην Καρτα μνημης εαν φυσικα εχεις τοποθετησει... λογικο αν σκεφτεις οτι και η μνημη μαζικης αποθηκευσης επηρεαζεται απο ενα hard reset, ενω η καρτα μνημης οχι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Αυτο που προσεξα ομως ειναι οτι δεν μπορεις να δημιουργησεις αντιγραφα ασφαλειας στη Μνημη μαζικης αποθηκευσης(32gb) παρα μονο στην Καρτα μνημης εαν φυσικα εχεις τοποθετησει... Μα και να μπορούσες να κρατήσεις backup της 32άρας μνήμης που θα αποθηκευόταν το αρχείο backup? Όταν κάνεις backup την μνήμη της συσκευής κρατάει το αρχείο μέσα στην κάρτα ή στον δίσκο, δηλαδή στο Ε:\Backup ή F:\ στην περίπτωση του Ν97. Οπότε σε περίπτωσει που η 32άρα είναι γεμάτη όλη που θα κρατηθεί το backup? Δεν θα χωρέσει. Ελπίζω να μην το σκέφτομαι λάθος. :( Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Νομίζω πως έχει νόημα η μη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης. Έχω την αίσθηση ότι τα αντίγραφα ασφαλείας είναι πιο χρήσιμα όταν υπάρχουν σε αφαιρούμενο μέσο αποθήκευσης. ;) Καλό θα ήταν βέβαια να υπήρχε η επιλογή για δημιουργία αντιγράφου και στην 32άρα μνήμη, για επιπλέον ευελιξία. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 λογικο αν σκεφτεις οτι και η μνημη μαζικης αποθηκευσης επηρεαζεται απο ενα hard reset, ενω η καρτα μνημης οχι Μα και να μπορούσες να κρατήσεις backup της 32άρας μνήμης που θα αποθηκευόταν το αρχείο backup? Όταν κάνεις backup την μνήμη της συσκευής κρατάει το αρχείο μέσα στην κάρτα ή στον δίσκο, δηλαδή στο Ε:\Backup ή F:\ στην περίπτωση του Ν97. Οπότε σε περίπτωσει που η 32άρα είναι γεμάτη όλη που θα κρατηθεί το backup? Δεν θα χωρέσει. Ελπίζω να μην το σκέφτομαι λάθος. :( Δεν εχετε αδικο ρε παιδια, αλλα εδω μιλαμε για αντιγραφα της μνημης του τηλ. Οπως, αν θυμαμαι καλα, καναμε αντιγραφα και στο Ν95 8GB το οποιο δεν ειχε καρτα μνημης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts