natasa07 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Λοιπν λεει: 72ΜΒ μνήμη σε χρήση 856ΚΜ ελεύθερη 2ΚΒ ημερολόγιο 72ΚΒ επαφές 796ΚΒ μηνυματα 15ΜΒ εφαρμογες sis 57ΜΒ αλλα αρχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Kαλή φάση, αυτά τα "άλλα αρχεία 57ΜΒ" κάπως μου κοπανάει ... Πήγαινε διαχείριση αρχείων, μνήμη τηλεφώνου ... Τα αρχεία που μπορείς να διαγράψεις θα πρέπει να είναι ή σε αυτόν τον κεντρικό φάκελο ή μέσα στον φάκελο "άλλα" που είναι πρώτος πρώτος .... Εννοείται πως ότι φάκελο βλέπεις και δεν είναι φάκελος τηλεφώνου μπορείς να τον διαγράψεις ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natasa07 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Έσβησα ότι δεν ήταν φάκελος αλλά...μέσα στο "Αλλα" δεν υπάρχει τίποτα απολύτως :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Αφού έλεγε άλλα αρχεία ... wtf ????? Τότε ψάξε κάθε φάκελο έναν έναν για να δεις ποιος είναι ασυνήθιστα μεγάλος .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natasa07 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 (edited) Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να γίνεται....σε κανέναν φάκελο δεν έχει τίποτα μέσα. Σε κάθε φάκελο λέει χωρίς δεδομένα. Έκανα ένα hard format και ελευθερώθηκε αρκετός χώρος αλλά έχω χάσει τις επαφές μου .... υπάρχει τρόπος να τις αποκαταστήσω χωρίς το pc suite? Edited April 4, 2011 by natasa07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros1988 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) Παιδια εχω ενα θεμα με το n97.Εχω αποθηκευμενα ολα τα sms στην μνημη Ε του κινητου.Δεν ξερω τι παιζει αλλα οταν μου ερχετε καποιο sms δεν χτυπαει ο ηχος μυνηματος ουτε τα 2 πληκτρα αφης αναβουνε.Ξερει μηπως καποιος τι μπορει να συμβενει?Οταν αλλαζω τη μνημη αποθηκευσης των μυνηματων και βαζω την C χτυπανε κανονικα.Στην Ε δεν χτυπαει τιποτα.Ουτε καν η αναφορα Edited April 9, 2011 by stauros1988 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Πόσα μηνύματα έχεις ???? Αν πας στα μηνύματα, στο μενού των μηνυμάτων, σου βγάζει το κόκκινο σημαδάκι στο εικονίδιο των εισερχομένων, ότι δηλαδή έχεις νέο μήνυμα ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros1988 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Εχω αρκετα φιλε μου.Ναι μου το βγαζει το σηματακι.Απο κει καταλαβενω οτι εχω μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Και μένα μου το έκανε αυτό μόλις πέρασα τα 3000, επειδή τα πέρασα κάτι μηνύματα που κράταγα από το προηγούμενό μου κινητό .... Ξεκίνα να διαγράφεις ή μετέφερέ τα στο PC σου .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros1988 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Δεν υπαρχει αλλος τροπος δηλαδη.Και θελω να τα κρατησω αυτα τα μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Κάτι άλλο που δεν δοκίμασα ... Δοκίμασε να τα ομαδοποιήσεις και να τα περάσεις σε φακέλους με την επιλογή "μετακίνηση σε φάκελο" και στην συνέχεια στο "οι φακελοι μου" ... Πειραματίσου λίγο .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bkoud Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Όταν αποσυνδέσω το κινητό από τον φορτιστή σχεδόν πάντα συνεχίζει να μένει αναμένο το λαμπάκι της φόρτισης. Επίσης πολλές φορές έτσι ξαφνικά ενώ είναι σβηστό το λαμπάκι ανάβει και αρχίζουν να ανεβοκατεβαίνουν οι γραμμές σαν να φορτίζει. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να βγάλω την μπαταρία για να φτιάξει. Το έκανα αναβάθμιση πρίν 2-3 μήνες. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Παράθεση Μόνο Nokia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 παιδιά καλησπέρα επειδή είναι να το πάρει ο αδερφός μου από προβλήματα πως είναι το τηλέφωνο? μεταχειρισμένο θα το πάρει... απο μπαταρία? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Από μπαταρία μία χαρά είναι και προβλήματα δεν έχει αλλά έχει κάποιες ιδιαιτερότητες ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 μπορείς να μου πεις? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 μπορείς να μου πεις? Για το n97 πάντα, όχι για το mini, κάποια από τα στοιχεία που πιστεύω έχουν ενοχλήσει τους περισσότερους είναι ο αργός επεξεργαστής με ότι αυτό συνεπάγεται, ο κακός browser που διορθώνεται και αποκτάς άλλη εμπειρία με Opera, το γεγονός ότι έχεις 32Gb μνήμης αλλά βάλεις πολλά και μικρά αρχεία και μείνεις με κάτω από 10Gb ελεύθερα τότε κολλάει πολύ - αν βάλεις μεγάλα αρχεία και λίγα τότε δεν θα χεις πρόβλημα, το γεγονός ότι η μνήμη τηλεφώνου είναι μικρή και αυτό οδηγεί σε πολλά προβλήματα γιατί εφαρμογές που κατεβάζεις από το κατάστημα έχουν ρύθμιση να εγκαθιστούνται εκεί, κανένα πρόβλημα όμως αν τις κατεβάσεις από αλλού μπορείς να τις εγκαταστήσεις όπου θες, το τρελό με τα μηνύματα, αν έχεις πάνω από 3000 τότε δεν σε ενημερώνει ... Κατά τα άλλα η μπαταρία είναι μία χαρά, στο πιο σκληρό τεστ (αυτό της κοπέλας) σου βγάζει 2 μέρες και προσφέρει πράγματα που δεν προσφέρουν άλλες συσκευές σήμερα και που όπως φαίνεται δεν θα σου προσφέρει ο ανταγωνισμός για καιρό, όπως ραδιόφωνα, εργονομία, FullQWERTY με εξαιρετικό slideup μηχανισμό που βολεύει πολύ, bluetooth, & flashάκι 32Gb .... :) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 ευχαριστώ φίλε μου οπότε να προβεί στην αγορά του? τι τιμές παίζουνε μεταχειρισμένα αυτά? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 ευχαριστώ φίλε μου οπότε να προβεί στην αγορά του? τι τιμές παίζουνε μεταχειρισμένα αυτά? Τώρα θα σε γελάσω και δεν το θέλω ... Μπορώ να σου πω μόνο πως ένας γνωστός μου πουλάει το n97 mini του για 200 ευρώ ... Παραπάνω περιστατικά δεν έχω ψάξει για να σου πω αν είναι λίγα ή πολλά .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 παιδια μια βοηθεια.εχει ενας φιλος μου το N97.υπαρχει κανα προγραμμα ξεκλειδωματος της οθονης;του εχει σπασει το πλαινο κουμπακι που το ανοιγε!ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 παιδια μια βοηθεια.εχει ενας φιλος μου το N97.υπαρχει κανα προγραμμα ξεκλειδωματος της οθονης;του εχει σπασει το πλαινο κουμπακι που το ανοιγε!ευχαριστω Βασικά όλα αυτά που έχω δει εγώ, είναι τύπου nUnlock, απαιτούν πρώτα χρήση του συρόμενου κουμπιού ... Θα πρεπει να το πάει για αλλαγή .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 το ν97 μίνι είναι χειρότερο από το ν97 να υποθέσω ε? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 το ν97 μίνι είναι χειρότερο από το ν97 να υποθέσω ε? Χειρότερο ???? Αντί να έχει 32Gb έχει 8Gb αλλά και τα δύο έχουν θήκη για microSD .. Άλλη διαφορά είναι στην οθόνη η οποία είναι είναι ελαφρώς μικρότερη και μία τελευταία στο φυσικό πληκτρολόγιο το οποίο δεν έχει το DPad που έχει το μεγάλο n97 αλλά έχει βελάκια σε πλήκτρα και ελαφρώς διαφορετική διάταξη, οι περισσότεροι την βρίσκουν πιο βολική αυτή του mini .... Καμία άλλη διαφορά .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 το ν97 μίνι είναι χειρότερο από το ν97 να υποθέσω ε? Kαλυτερα παρε το Ν97. Το mini εχει μικροτερη οθονη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bkoud Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 παιδια μια βοηθεια.εχει ενας φιλος μου το N97.υπαρχει κανα προγραμμα ξεκλειδωματος της οθονης;του εχει σπασει το πλαινο κουμπακι που το ανοιγε!ευχαριστω Ανοίγει το slide και ξεκλειδώνει. Το έκανα εγώ μέχρι να το στείλω για επισκευή. Παράθεση Μόνο Nokia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ανοίγει το slide και ξεκλειδώνει. Το έκανα εγώ μέχρι να το στείλω για επισκευή. mazelock.....κλειδωνει κιολασ χωρις το πλαινο κουμπι Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts