Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97


Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Code: 0586701

 

Αγορα Απο Nokia Shop με μη Ελληνικο product code ?????:X:X

 

Αρχισαμε τις αλχημειες ?

 

Αληθεια αληθευει οτι η Alpha Copy δεν ειναι ο αποκλειστικος και μοναδικος εισαγωγεας Νοκια.? Υπαρχουν 2 ακομη ??? Και αν ναι ποιοι ειναι αυτοι ?

 

Παντως απο vodafone θα ειναι διαθεσιμο το μαυρο απο 13/7. Για το ασπρο ακομη ουτε κουβεντα........

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειμαι εδω και δυο μερεσ και εγω ενας ευτηχησ κατοχοσ ν97.

1.το κινητο ειναι παραγματικα πανεμορφο

2.οσοι θελουν να σερφαρουν το κινητο ειναι πραγματικα ΑΨΟΓΟ.ολες οι σελιδες φορτψνουν κανονικα ,οπωσ και στον υπολογιστη.2 μερες τωρα οτι θελω απο το κινητο μπαινω.Πραγματικα ΤΕΛΕΙΟ!

3.Τα χρωματα στην οθονη ειναι καλυτερα απο το ν95 που ειχα

4.η touch screen δεν ειναι και απο τισ καλυτερες που κυκλοφορουν,απλως αξιοπρεπες

5.η καμερα ειναι η ιδια με το ν95

6.τα widget ειναι αχρηστα

7.το πληκτρολογιο πολυ καλο σε δέκα λεπτα το εχεις συνηθισεις

8.ο browser για τις φωτογραφιες για πεταμα.αλλα ο beta που υπαρχει ειναι τελειως

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΙ symbian fans σπευσετε να το παρετε, ολοι οι υπολοιπη πηγεναιτε για κατι αλλο

Link to comment
Share on other sites

Σας ζηλεύω εσάς εκεί στην Αθήνα. Εδώ και 2 βδομάδες έχω γυρίσει όλη τη Θεσσαλονίκη (κυριολεκτικά, έχω πάει σε Nokia Shops, σε Γερμανούς, σε Cosmote, σε Ote-Shops, σε Media Markkt, σε Πλαίσια, ακόμη και στη μισητή μου Vodafone) και δεν το έχουν ως δείγμα πουθενά! Οι περισσότεροι δεν το έχουν καν ως συσκευή, εκτός από το Πλαίσιο και μερικά καταστήματα της Cosmote. Είμαι έτοιμος να το αγοράσω, θέλω όμως προηγουμένως να δω και το άσπρο και το μαύρο, ώστε να αποφασίσω ποιο προτιμώ. Γουρούνι στο σακί δεν παίρνω. Δυστυχώς, είναι τόσο τραγικοί όλοι τους (και κυρίως η Alpha Copy, η οποία εκτός από το service παίρνει μηδέν και στην προώθηση), που δεν προβλέπω να το δω πριν το Σεπτέμβριο. Και το ακόμη τραγικότερο είναι πως στα περισσότερα καταστήματα έχουν στη μόστρα τα iPhones και τα HTC Magic, σε ξεχωριστά stands ώστε να δημιουργείται στο μυαλό του καταναλωτή η εντύπωση πως πρόκειται για high-end συσκευές, ενώ το N97 θα το πετάξουν μαζί με τα υπόλοιπα, πλάι στο 5800. Φυσικά, δεν ευθύνονται τα καταστήματα γι' αυτό, αλλά η άθλια Alpha Copy που δεν έχει φροντίσει για την προώθησή του. Αλλά κι εδώ πρέπει να δώσει προσοχή η Nokia, γιατί το marketing είναι πολύ σημαντικό, και μπορεί να αναδείξει ένα μέτριο προϊόν ή να χαντακώσει ένα εξαιρετικό.

 

Παρεμπιπτόντως, έπαιξα αρκετή ώρα με ένα HTC Magic, γιατί μου είχε κάνει πολύ εντύπωση στα video που κυκλοφορούν. Το οπτικό μέρος του UI είναι εντυπωσιακότατο, τα transitions μακράν ανώτερα του iPhone, όμως εντόπισα πολύ γρήγορα δύο σημαντικά προβλήματα. α) Την capacitive οθόνη, που δεν επιτρέπει επιλογή με το νύχι αλλά μόνο με ολόκληρο το δάχτυλο, πράγμα που σε συνδυασμό με το μικρό της μέγεθος και το πολύ μικρό εικονικό πληκτρολόγιο (που για κάποιον περίεργο λόγο δεν πιάνει όλο το πλάτος της οθόνης), καθιστά εντελώς αδύνατο το γράψιμο ενός μηνύματος, και β) το κολλήματα που έτρωγε, ακόμη και χωρίς επιπλέον εφαρμογές (2 φορές μου κόλλησε ενώ βρισκόμουν στο ημερολόγιο, και μου έβγαλε μήνυμα του στυλ «η εφαρμογή δεν αποκρίνεται, θέλετε να περιμένετε ή να την τερματίσετε με το ζόρι;»). Πολύ καλή λοιπόν η επιλογή της Nokia να παραμείνει στις resistive οθόνες, παρόλα τα όσα λένε τα αμερικάνικα sites και blogs (τα οποία βρίσκουν το Magic φοβερό και το N97 laggy :wacko:). Εκνευρίζομαι πολύ που κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν το άσπρο μαύρο, και να παρουσιάσουν το Symbian ως «προβληματικό», τη στιγμή που είναι το καλύτερο, σταθερότερο και αποδοτικότερο mobile λειτουργικό σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια το product code που το γραφει?στο κινητο καπου η στην συσκευασια?που ακριβως?

Το product code αναγράφεται στην ετικέτα πίσω από τη μπαταρία της συσκευής.

 

μετα απο μια 2 μερες σχεδον επεξεργασιας του κινητου τα μονα προβληματα που βρηκα ειναι το γνωστο προβλημα με το κουμπι ξεκληδωματος(που δεν το κανει παντα),και οταν το φορτησα μολις με εβγαλε ειδοποιηση οτι φορτησε αυτο κολησε στις 2 γραμμες..το εσβησα και το ξανανοιξα και ολα οκ..μου εδειχνε κανονικα οτι ειναι φορτησμενη η μπαταρια..ελπιζω να μην βρω τιποτα αλλο στην πορεια..κατα τα αλλα το κινητο ειναι σουπερ,αυτο που εψαχνα..

Link to comment
Share on other sites

Και γνωρίζετε αν υπάρχει ρύθμιση όπου μπορώ να απενεργοποιήσω την φόρτιση όταν το συνδέω με USB στον υπολογιστή;

Νομίζω πως όχι.

 

Οπότε θεωρητικά για να αυξήσει κανείς την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, θα πρέπει να συνδέσει την συσκευή με τον υπολογιστή, εάν δεν υποστηρίζει bluetooth, μετά από 3-4 πλήρεις επαναφορτίσεις, ε; :confused:

 

Θεωρητικά πάντα. :shifty:

Link to comment
Share on other sites

Αν και είμαι fun τοθ Ν95 8GB το Ν97 μου έκανε αρκετά καλή εντύπωση μόνο μετά από μια εβδομάδα χρήσης.

Στην αρχή ήθελα να το αλλάξω!!!

Τώρα που άρχισα να το σκαλίζω (πήρα και το cer μου ¨) ) έβαλα μερικές εφαρμογές για να το κάνω πιο χρηστικό και αρχίζω να το βλέπω πιο θετικά.

Τρέχουν τα παρακάτω χωρίς προβλήματα:

Ndrive

Karaoke gum (του έβαλα και 2000 kar files)

SlovoEd ( η έκδοση 2.3.3 με την 3.2 το παλευω...)

Medical dictionary (το χρειαζομαι τρελα)

και έβαλα και handy shell διοτι η αρχική οθόνη ακόμα δεν έχει προσαρμοστή όπως την θέλω.

Να πω τέλος ότι η αναβάθμηση έγινε ταχύτατα και ΔΕΝ χάθηκαν οι εφαρμογές που είχε αρχικά η νόκια στην συσκευή!!!!

Παρόλο που το σκλίζω και βάζω βγάζω εφαρμογές δεν κόλησε ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια τα symbian που θα βγουν τα επομενα θα υπαρχουν στο ν97 μεσω καποιου firmware η θα τα βαλουν σε αλλες συσκευες καινουργιες?
Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο και το manual ήταν φωτοτυπημένο!!! Αξίζει τον κόπο να κάνω αλλαγή του product code ή να περιμένω να έρθει η αναβάθμιση και για το δικό μου; Γενικά, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μου;;;

Τα ελληνικά ειναι τα ακολουθα:

 

 

H συσκευή σου έχει και ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο; Αν ναι, να ενημερώσουμε την λίστα. Αν όχι, πρέπει να αλλάξεις το product code της συσκευής σου με την γνωστή διαδικασία.

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται από τις αλλαγές που θα έχουν και την πολιτική που θα ακολουθήσει η Nokia. Συνήθως αυτό που πρέπει να περιμένεις είναι firmware updates του λειτουργικού που τρέχει η συσκευή και ενδεχομένως κάποια νέα features σε αυτό, όμως πλήρης αλλαγή του λειτουργικού με κάποιο νεότερο που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον να το θεωρείς "χλομό" ως απίθανο.

 

Υ.Γ.

Και με αυτό το λειτουργικό που τρέχει μπορείτε να δείτε "θαύματα" -- απλά αυτά θα έρθουν από Οκτώβρη και μετά.

μιλωντας για αλλαγες απο οκτώβρη εννοεις στη συσκευη μας(ν97) η γενικα στο λειτουργικο που θα ενσωματωθουν σε καποια νεα συσκευη? εχουμε καποια πηγη/λινκ?

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ενώ δούλευα κανονικά το ovi maps , μια στιγμη στα καλά καθούμενα , σβηστήκαν οι χάρτες που είχα περάσει. (σχεδόν όλοι την ευρώπη)

Το έχει πάθει κανείς? Λέτε να είναι πρόβλημα του software ή της μνήμης?

Από τότε που πέρασα τους χάρτες , το κινητό δεν το ξανασυνδεσα στον υπολογιστή , δηλαδή δεν έχει γίνει καμιά αλακία στην αποσυνδεση της συσκεης από το PC , που να δικαιολογεί το σβήσιμο δεδομένων

Link to comment
Share on other sites

μιλωντας για αλλαγες απο οκτώβρη εννοεις στη συσκευη μας(ν97) η γενικα στο λειτουργικο που θα ενσωματωθουν σε καποια νεα συσκευη? εχουμε καποια πηγη/λινκ?

Από τον Οκτώβριο (Q4) και μετά αναμένεται η πρώτη τελική έκδοση του QT for S60 framework, μιας βιβλιοθήκης ανάπτυξης GUI εφαρμογών για το S60. Δουλεύοντας με μια προ-έκδοση της εδώ και περίπου 1,5 εβδομάδα, γράφοντας διάφορα προγράμματα για να γνωρίσω καλύτερη τις δυνατότητες της και δοκιμάζοντας τα με την βοήθεια του N97 SDK emulator είμαι πολύ αισιόδοξος για την ποιότητα των εφαρμογών που θα κυκλοφορήσουν γραμμένες σε QT for S60 όταν διατεθεί η πλήρης έκδοση του στην αγορά (προς το παρόν το Preview έχει ορισμένα προβλήματα -λογικό, δεν είναι καν beta). Καθώς η εταιρία κατασκευής του QT και κατ’ επέκταση το ίδιο το QT έχουν αγορασθεί από την Nokia εδώ και αρκετό καιρό η ενσωμάτωση της βιβλιοθήκης του στο S60 είναι δεδομένη (ώστε να μην απαιτείται έξτρα εγκατάσταση της από τους χρήστες). Το γερασμένο Symbian UI πάει περίπατο για τις εφαρμογές QT και μπορεί να δείτε «πράματα και θαύματα» μαζί τους και τούτο αφορά όχι μόνο το N97 αλλά κάθε συσκευή S60 5th και 3rd (FP1+) Edition.

 

Οπότε υπομονή, εικάζω ότι το Ovi Store θα αποκτήσει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον προς το τέλος του χρόνου ;) -αρκεί η ποιότητα του QT for S60 να βελτιωθεί (σίγουρο), το ίδιο και τα εργαλεία ανάπτυξης του (ελπίζω).

 

Υ.Γ.

Αν καταφέρει να αποτύχει και αυτή την φορά η Nokia, τότε game over για το Symbian.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Link to comment
Share on other sites

Είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος του Ν97. Με εξαίρεση το θεματάκι του κλειδώματος, το τηλέφωνο είναι φοβερό. Βελτιώσεις πάντα θα υπάρχουν, αλλά εν γένει είμαι ευχαριστημένος.

 

Ξέρει κανένας κάποιον τρόπο να περάσω τα μηνύματα από το Ν95 8GB; Με copy/paste από το PC Suite (και με τα δύο συνδεδεμένα) δεν γίνεται.

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε
Link to comment
Share on other sites

Επανέρχομαι (αν και λίγο καθυστερημένος) στο θέμα των bugs.. Ανέβασα μια εικόνα (μου βγήκε λίγο θωλή, sorry :( ) με το προβληματάκι προβολής που έχουμε αναφέρει στο παρελθόν. Αλλο ένα bug που έχω εντοπίσει για όσους χρησιμοποιούν το αυτόματο κλέιδωμα συσκευής είναι πως το πληκτρολόγιο που εμφανίζεται μετα το πρωτο ξεκλείδωμα (το οποιο χρησιμοποιείται για την εισαγωγή του κωδικού κλειδώματος) κάποιες φορές εμφανίζεται ως αριθμητικό και κάποιες ως αλφαβητικό..
.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..
Link to comment
Share on other sites

παιδια εχει παρατηρησει κανεις οταν μιλαει στιγμιαιες διακοπες??δεν ειναι λογω σηματος εχει φουλ..

 

edit: και κατι αλλο..εχει βαλει κανενας wireless internet απο την cosmote?εχω ενεργοποιησει την υπηρεσια ,μου εστειλαν κατι ρυθμισεις με μαιλ τις εβαλα αλλα μου βγαζει packet data eroor..

 

thanks

panasonic vs. nokia 1-0
Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο και το manual ήταν φωτοτυπημένο!!! Αξίζει τον κόπο να κάνω αλλαγή του product code ή να περιμένω να έρθει η αναβάθμιση και για το δικό μου; Γενικά, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μου;;;

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2840596#post2840596

 

 

Ξέρει κανένας κάποιον τρόπο να περάσω τα μηνύματα από το Ν95 8GB; Με copy/paste από το PC Suite (και με τα δύο συνδεδεμένα) δεν γίνεται.

Είτε θα δημιουργήσεις back up μέσω του PC Suite από το N95-2 και θα το επαναφέρεις στο N97, είτε μέσω της εφαρμογής Μεταφορά που έχουν και οι δύο συσκευές θα τα μεταφέρεις μέσω Bluetooth.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο και το manual ήταν φωτοτυπημένο!!! Αξίζει τον κόπο να κάνω αλλαγή του product code ή να περιμένω να έρθει η αναβάθμιση και για το δικό μου; Γενικά, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μου;;;

Aν το αγόρασες από Nokia Shop ή Πλαίσιο, σου προτείνω να τους το πας πίσω και να απαιτήσεις να σου δώσουν ελληνική συσκευή.

 

Αν το έχεις πάρει από κάποιο άλλο κατάστημα, άλλαξε προχώρα στην αλλαγή product code.

Link to comment
Share on other sites

How to: Calibrate Nokia N97’s compass within three seconds

http://symbianworld.org/1654-how-to-calibrate-nokia-n97s-compass-within-three-seconds/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους,

 

Είμαι και εγώ εδώ και μια βδομάδα κάτοχος του Ν97 και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις (πολλά bugs ακόμα δυστηχώς, αλλά αν είσαι fun του symbian το κινητό είναι must!)

 

Έψαξα και δε βρήκα κάτι στο φόρουμ, έχει ασχοληθεί κανείς με βάσεις στήριξης του Ν97 (για αυτοκίνητο :O) ? Απ' ότι είδα με ένα γρήγορο ψάξιμο στο σιτε της νοκια δεν έχει ακόμα κάτι που να υποστηρίζει επίσημα το κινητό.

 

Τέλος έχετε βρει κάποιο widget που να μπορώ να βάλω απλά συντομεύσεις για εφαρμογές; Εκτός και κάνω κάτι λάθος.. δεν μ' αφήνει να βάλω πάνω από 2 widgets με συντομεύσεις (δε μ' αρέσουν τα υπόλοιπα που έχει :Ρ)... μου φένεται θα βάλω κάποιο shell =[

 

 

edit: ξέχασα το σημαντικότερο! Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το mapping του πληκτρολογίου? Υπάρχουν κάποια σύμβολα ('_', '!', κτλ) τα οποία χρησιμοποιώ αρκετά και πρέπει να πάω στο μενού των συμβόλων για να τα διαλέξω.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μιαν ερώτηση για το N97, γιατί όταν πατάω στο πληκτρολόγιο QWERTY την τελεία "." μου βγαίνει συνέχεια η απόστροφος " ' " ; Είναι bug του firmware; Έχω την τελευταία έκδοση :(
Είμαι και γω ένας Freemuser...
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μιαν ερώτηση για το N97, γιατί όταν πατάω στο πληκτρολόγιο QWERTY την τελεία "." μου βγαίνει συνέχεια η απόστροφος " ' " ; Είναι bug του firmware; Έχω την τελευταία έκδοση :(

 

H "." είναι στο "Ω". Εμένα μου την βγάζει κανονικά με το βελάκι (κάτω δεξιά) πατημένο.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μιαν ερώτηση για το N97, γιατί όταν πατάω στο πληκτρολόγιο QWERTY την τελεία "." μου βγαίνει συνέχεια η απόστροφος " ' " ; Είναι bug του firmware; Έχω την τελευταία έκδοση :(

 

Έχεις αυτοκολλητάκια με Ελληνικά γράμματα; Φαντάζομαι πως όχι!

αν όχι δεν είναι bug, απλά έχεις κινητό που δε προοριζόταν για Ελλάδα, και τα αυτοκόλλητα πάνω στο πληκτρολόγιο είναι φτιαγμένα για mapping πληκτρολογίου άλλης χώρα που η "." είναι η "." :O:blink:

Εγώ που έχω από γερμανία πχ στη θέση του "Ζ" (κάτω αριστερά) είναι το "Υ" και αντίστροφα, περνώντας το Ελληνικό firmwire το mapping αλλάζει, αλλά τα αυτοκόλλητα δυστηχώς όχι :lol::lol:

 

Έναν τρόπο να αλλάξουμε το mapping ψάχνω και εγώ γι' αυτό το λόγο (θέλω να αντικαστήσω κάποια σύμβολα με κάποια άλλα που χρησιμοποιώ περισσότερο) αν βρει κανείς τίποτα ας πει.

 

edit: ναι tsaglis και εμένα στο "V" (Ω) είναι η τελεία, αυτό είναι το Ελληνικό mapping, αλλά το αυτοκολλητάκι πάνω στο V μου δείχνει ";" και την "." στο "Μ". Φαντάζομαι πως αυτό είδε ο φίλος και φρίκαρε :D

Link to comment
Share on other sites

Παιδια δουλεψα το n97 και ειδα οτι ενω σε κανονικο τραβηγμα μιας photo φαινεται πεντακαθαρη οταν κανω απο 2 zoom και πανω η ποιοτητα γινεται χαλια εντελως.δεν γνωριζεις τι εβγαλες.γιατι γινεται αυτο?πρωτη φορα το βλεπω.
Link to comment
Share on other sites

Παιδια δουλεψα το n97 και ειδα οτι ενω σε κανονικο τραβηγμα μιας photo φαινεται πεντακαθαρη οταν κανω απο 2 zoom και πανω η ποιοτητα γινεται χαλια εντελως.δεν γνωριζεις τι εβγαλες.γιατι γινεται αυτο?πρωτη φορα το βλεπω.

 

Γιατί το ζουμ είναι ψηφιακό και όχι οπτικό. Από όσο ξέρω ελάχιστα (και σπάνια πχ στην Ιαπωνία) κινητά έχουν οπτικό ζουμ.

 

Αν θέλεις καλές φωτογραφίες, ζουμ, φλάς, μεγάλη ανάλυση, καλή συμπεριφορά σε χαμηλό φωτισμό κλπ μπορείς να δοκιμάσεις και καμιά dslr! :lol::lol::lol:

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Link to comment
Share on other sites

N97Compass: Use The Built-In Compass To Find Your Way

Compass Application For Nokia N97

Use The Built-In Compass To Get Directions!

 

The built-in digital compass is used to improve accuracy of determining the azimuth and helps the default mapping applications to automatically orients any map to the direction you are facing.

 

Such compass can determine how a user is turned toward north direction. With geographical coordinates of a target point, the device itself (fixed by satellite navigation) and direction in which the user is turned, the device can determine direction in which the user should go. Magnetic compass also reacts immediately to changes of direction when the user is walking.

 

Unfortunately, compass is only used with default Maps application but now thanks to the folks over at ThinkChange who managed to locate the compass API we just got the handy stand-alone compass application for the Nokia N97.

 

Application indeed lacks some of the visual polish we'd like to see but it certainly gets the navigation job done and simply tells you which way is north and that’s the basically only function this cute application has to offer.

 

http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_5th/descriptions/navigation/n97compass_use_the_builtin_compass_to_find_your_way.htm

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...