aspaite Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Παιδια μ χαλασε ο διακοπτης ξεκλειδωματος?υπαρχει τροπος να γλυτωσω το 55αρι???ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..Να στειλω στα κεντρικα mail για παραπονα μηπως γινει η αντικατασταση εστω πιο φθηνα???Ή δεν θα χω αποτελεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Παιδια μ χαλασε ο διακοπτης ξεκλειδωματος?υπαρχει τροπος να γλυτωσω το 55αρι???ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..Να στειλω στα κεντρικα mail για παραπονα μηπως γινει η αντικατασταση εστω πιο φθηνα???Ή δεν θα χω αποτελεσμα? Ένα post πιο πάνω η λύση .... :ninja: Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrinou Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ADOBE FLASH PLAYER; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited May 21, 2011 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Καλώς ήρθες στο myphone. Δεν υπάρχει flash player για τα symbian. Το μόνο που υπάρχει είναι μια lite έκδοση του flash η οποία είναι ήδη εγκατεστημένη στο κινητό σου. Βέβαια αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζει πλήρως τις σελίδες οι οποίες χρησιμοποιούν flash. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Καλησπερα, Χαιρομαι που ξαναβλεπω παλιους συμφορουμιτες οτι εξακολουθουν ακομη να γραφουν. Μετα απο 2 σχεδον χρονια ξαναπιασα στα χερια μου το Ν97 μου. Του περασα ολα τα συγχρονα update, δεν μπορει ομως να αναβαθμισει τους χαρτες λογω χαμηλης μνημης (C:16.2mb). Πως καθαριζουμε και ανεβαζουμε τη μνημη ? Η συσκευη απο εφαρμογες ειναι "μαμα', το μονο που εχει επιπλεον ειναι το garmin. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 ... Πως καθαριζουμε και ανεβαζουμε τη μνημη ? ... Aν δεν μπορείς να ελευθερώσεις χώρο διαγράφοντας αρχεία ή απεγκαθιστώντας εφαρμογές τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι format ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Aν δεν μπορείς να ελευθερώσεις χώρο διαγράφοντας αρχεία ή απεγκαθιστώντας εφαρμογές τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι format ... Ευχαριστω για την απαντηση σου. Καλα που εχει παει ολη η μνημη /??? Αν θυμαμαι καλα θα επρεπε να ειναι γυρω στα 40-45 ισως και παραπανω. Αν εγκαταστησω τον task manager θα μπορεσω να καν τιποτα? Με το φορματ αφου δεν εχω τιποτα περασμενο δεν θα χασω και τιποτα ετσι δεν ειναι ? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 ... Με το φορματ αφου δεν εχω τιποτα περασμενο δεν θα χασω και τιποτα ετσι δεν ειναι ? Θα χάσεις τα προφίλ σου, τις επαφές σου, την οργάνωση του μενού σου και τέτοιες ρυθμίσεις ... Δηλαδή δουλειά της ώρας .... Αλλά ναι, θα ελευθερώσεις σίγουρα 50 Mb ... To Symbian αφήνει πάρα πολλά κατάλοιπα είναι η αλήθεια ..... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Αν θυμάμαι καλά υπάρχει μια εφαρμογή που καθάριζε το κινητό από ''σκουπίδια''... Δεν θυμάμαι τώρα το όνομά της...:( Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Θα χάσεις τα προφίλ σου, τις επαφές σου, την οργάνωση του μενού σου και τέτοιες ρυθμίσεις ... Δηλαδή δουλειά της ώρας .... Αλλά ναι, θα ελευθερώσεις σίγουρα 50 Mb ... To Symbian αφήνει πάρα πολλά κατάλοιπα είναι η αλήθεια ..... Ξεκινησα ηδη το φορματ αλλα απο οτι βλεπω θα παρει τουλαχιστον 2 ωρες. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Ξεκινησα ηδη το φορματ αλλα απο οτι βλεπω θα παρει τουλαχιστον 2 ωρες. ??????? από που κάνεις format ????????? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Μολις εγινε και τυπικα μελος της παρεας σας :) Απεκτησα ενα Ν97 σε μαυρο χρωμα. Τωρα η το κραταω (εχω δυο sim ετσι κι αλλιως) ή θα το δωσω στην κοπελα μου γιατι το 5530 της, εχει προβληματακια πλεον. Ηταν μια απο τις συσκευες που παντα ηθελα να "τρεξω". :) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 καλως ορισες :D τι γνωμη εχεις για το πληκτρολογιο? νομιζω ειναι παρομοιο με το μινι σε αισθηση... σε σχεση με του Ν900? ζηση φυσικα με το Ν95 :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) καλως ορισες :D τι γνωμη εχεις για το πληκτρολογιο? νομιζω ειναι παρομοιο με το μινι σε αισθηση... σε σχεση με του Ν900? Ειναι καλο που εχουν μια αποσταση μεταξυ τους τα κουμπια. στο Ν900 ειναι πιο κοντα. αλλα του Ν900 εχουν καλυτερη κουρμπα και καλυτερο feedback οταν τα πατας. στο Ν97 ειναι πιο βυθισμενα. επισης θα ηθελα ενα qwerty 4 σειρων (αλλα δε βαριεσαι, λεπτομερια ειναι). Mια χαρα ειναι το qwerty. :) το σεταρω τωρα και του περναω ολη τη μουσικη απο το Ν91-8GB. Επισης να σημειώσω οτι και στον μουσικο τομεα, το Ν97 μου εχει αφησει πολυ καλη εντυπωση. Δεν ειν'κακοο Edited June 23, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 ... Επισης να σημειώσω οτι και στον μουσικο τομεα, το Ν97 μου εχει αφησει πολυ καλη εντυπωση. Δεν ειν'κακοο Δεν είναι κακό αλλά εκεί που είναι τέλειο είναι να κάθεσαι να βλέπεις σειρές :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Δεν είναι κακό αλλά εκεί που είναι τέλειο είναι να κάθεσαι να βλέπεις σειρές :p οnline? σε φαση ΑΝΤ1web / ΣΚΑΙ ? (τα παιζει αραγε σωστα αυτα, θα τσεκαρω τωρα) ή μηπως εννοεις αρχεια βιντεο? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Ως αρχεία βίντεο απο το mass memory ρε :lol: Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 οnline? σε φαση ΑΝΤ1web / ΣΚΑΙ ? (τα παιζει αραγε σωστα αυτα, θα τσεκαρω τωρα) ή μηπως εννοεις αρχεια βιντεο? φλας λαιτ 3 πρεπει να χει οποτε... μην περιμενεις πολλους players :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Συμπερασμα απο την συντομη εως τωρα συμβιωση μου με τη συσκευη: Opera Mobile 11 = no go! Opera mini 6 = go! :) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Εννοείς ότι προτιμάς τον Mini ???? Γιατί ????? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Εννοείς ότι προτιμάς τον Mini ???? Γιατί ????? εκτος οτι γλυτωνεις mb, γρηγορος κτλ απο το Ν73 ο mobile εχει το ιδιο προβλημα (μεχρι και στο Ν8)για πιο παλια δεν γνωριζω... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) Εννοείς ότι προτιμάς τον Mini ???? Γιατί ????? για τον ιδιο λογο που τον προτιμουσα στο Tube. καταναλωνει πολυ λιγοτερη μνημη (εκτος των αλλων πλεονεκτηματων του) Edited June 24, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Σίγουρα και αποδεδειγμένα αλλά τι να την κάνεις την επιπλέον μνήμη αν δεν την χρησιμοποιείς ???? Δεν έχω δει τον τρόπο που κάνεις browsing, μπορεί να είσαι απαιτητικός αλλά για μένα ο Mobile είναι ότι καλύτερο .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Σίγουρα και αποδεδειγμένα αλλά τι να την κάνεις την επιπλέον μνήμη αν δεν την χρησιμοποιείς ???? Δεν έχω δει τον τρόπο που κάνεις browsing, μπορεί να είσαι απαιτητικός αλλά για μένα ο Mobile είναι ότι καλύτερο .... Δοκιμασε παντως και τον Mini. Ειναι το ιδιο interface ακριβως, ασε που ειναι πιο γρηγορος (και οταν πατας back, δεν φορτωνει τη σελιδα αλλα την εμφανιζει στιγμιαία) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) Σίγουρα και αποδεδειγμένα αλλά τι να την κάνεις την επιπλέον μνήμη αν δεν την χρησιμοποιείς ???? Δεν έχω δει τον τρόπο που κάνεις browsing, μπορεί να είσαι απαιτητικός αλλά για μένα ο Mobile είναι ότι καλύτερο .... στο mobile σε 4 tabs πεταει μνημη πληρης... στο Ν8 φτανει στα 6... Edited June 24, 2011 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts