terrestial Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Έχει δίκιο ο harley5, το έχουν αφαιρέσει από το πακέτο της συσκευασίας, αναφέρεται και στο Ευρωπαϊκό και στο Ελληνικό site. Περιεχόμενα συσκευασίας πώλησης Nokia N97 Μπαταρία BP-4L της Nokia Φορτιστής ταξιδιού AC-10 της Nokia Καλώδιο σύνδεσης CA-101 της Nokia Ενσύρματο ακουστικό AD-54, HS-45 της Nokia Προσαρμογέας φορτιστή CA-146 της Nokia Πανάκι καθαρισμού Φαίνεται βαρέθηκαν να τους κατακρίνουν στα αμερικανικά sites για την ύπαρξή του. Λες και το stylus είναι κάτι κακό ή τους υποχρέωσε κανείς να το χρησιμοποιήσουν παρά τη θέλησή τους. Δυστυχώς, η άγνοια ή τα συμφέροντα πίσω από κάποιους που παριστάνουν τους guru ωθούν την τεχνολογία προς τα πίσω. Ελπίζω τουλάχιστον η Νokia να παραμείνει Nokia και να μην ακολουθήσει άλλες εταιρείες (Apple) στο δρόμο της απλοποίησης και της αφαίρεσης λειτουργιών. Και να συνεχίσει να μας δίνει resistive touchscreens με πενάκια, παρά το hype γύρω από τις (υποδεέστερες σε ακρίβεια) capacitive. Βέβαια για τις καθημερινές λειτουργίες το πενάκι δεν είναι απαραίτητο, όμως άντε να παίξεις πχ minesweeper χωρίς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!! :p :lol: Σε όσους δεν αρέσει ο τρόπος αναζήτησης στις Επαφές (σελίδες με όλα τα γράμματα), πηγαίνετε Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Εισαγωγή Αφής->Προσαρμοσμένη Αναζήτηση->Απενεργοποιημένη! Και έχετε πάλι το κλασικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο για την αναζήτηση! :dance: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paouleta Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Εκδοση 21.0.045??? Την περναω με NSU και τα λεμε αυριο (134 ΜΒ) εγω οταν την εβαλα την αναβαθμιση εγραφε 127ΜΒ.Μηπως ξερει καποιος γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Παιδιά μετά την αναβάθμιση,χάθηκε το θέμα Nseries2.Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το βρούμε κάπου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Παιδιά μετά την αναβάθμιση,χάθηκε το θέμα Nseries2.Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το βρούμε κάπου?? Απ'ότ άκουσα και σε προηγούμενο thread δεν χάνεται το Nseries 2 αλλά έχει τροποποιηθεί απλά.Αν ισχύει κάτι άλλο θα σε ενημερώσουν οι πιο έμπειροι εδω μέσα ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!! :p :lol: Σε όσους δεν αρέσει ο τρόπος αναζήτησης στις Επαφές (σελίδες με όλα τα γράμματα), πηγαίνετε Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Εισαγωγή Αφής->Προσαρμοσμένη Αναζήτηση->Απενεργοποιημένη! Και έχετε πάλι το κλασικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο για την αναζήτηση! :dance: Άλβα καλή η ανακάλυψη.Χρήσιμη πιστεύω για αρκετούς Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Απ'ότ άκουσα και σε προηγούμενο thread δεν χάνεται το Nseries 2 αλλά έχει τροποποιηθεί άπλα Άλβα καλή η ανακάλυψη.Χρήσιμη πιστεύω για αρκετούς Ναι το είδα.Απλά είναι ΧΑΛΙΑ η τροποποίηση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToliZzZzZ Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Ναι το είδα.Απλά είναι ΧΑΛΙΑ η τροποποίηση;) Ενταξει αυτα ειναι γουστα..Εμενα ας πουμε μου αρεσε περισσοτερο.Καμια αλλη αλαγη υπαρχει με την νεα εκδοση? Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι στην εκκινηση της συσκευης ειχα 61MB ΡΑΜ ενω ξεκινουσα παντα με 55-56.Μπορει να ειναι και ιδεα μου παρολα αυτα. Παράθεση Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!! :p :lol: Σε όσους δεν αρέσει ο τρόπος αναζήτησης στις Επαφές (σελίδες με όλα τα γράμματα), πηγαίνετε Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Εισαγωγή Αφής->Προσαρμοσμένη Αναζήτηση->Απενεργοποιημένη! Και έχετε πάλι το κλασικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο για την αναζήτηση! :dance: εισαι ΘΕΑ , μου αλλαξες την ζωη, εδωσες νοημα στην σχεση μου με το κινητο, ο θεος να μου κοβει ευρω επιδοτησης και να σου δινει ωρες ομιλιας, ολες οι χαρες του κοσμου μαζι σου, ολα σου τα ονειρα να γινουν αυριο πραγματικοτητα :):D:):D:): ΥΓ 1 βαλτο και στο ν97 μινι, να σωσεις κοσμο και ζωες ΥΓ 2 για να μην ξεχναμε και την γκρινια , ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το manual (τουλαχιστον του ν97 μινι), το μισο και κατω ειναι γεματο με προειδοποιησεις, αντι να εξηγει στον κοσμο πως να ρυθμισει την συσκευη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 εγω οταν την εβαλα την αναβαθμιση εγραφε 127ΜΒ.Μηπως ξερει καποιος γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα? και σε μενα 134 ητανε, μου κανει εντυπωση. υπαρχει καποιος λογος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paouleta Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 και σε μενα 134 ητανε, μου κανει εντυπωση. υπαρχει καποιος λογος? την αναβαθμιση την εκανα με OVI.Δεν ξερω αν παιζει ρολο που το κινητο μου ειχε παει εξωτερικο για ενα μηνα επειδη ειχε νεκρωσει! κατα τα αλλα δουλευει χωρις κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbpiaa Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα με την 21.0.045 η ειναι ιδεα μου??????? δε κρατιεται η ρουφιανα πανω απο δυο δυομιση μερες πλεον με τιποτα!!!!!! ξερετε κατι που δε ξερω????:whistle::whistle::whistle::whistle: Παράθεση ΕΛΕΟΣ....!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥmobile newbie...!!!!!!:thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα με την 21.0.045 η ειναι ιδεα μου??????? δε κρατιεται η ρουφιανα πανω απο δυο δυομιση μερες πλεον με τιποτα!!!!!! ξερετε κατι που δε ξερω????:whistle::whistle::whistle::whistle: Σου κρατάει 2,5 μέρες η μπαταρία και παραπονιέσαι κιόλας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbpiaa Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Δηλαδη αν σου σω οτι μου κραταγε πριν την αναβαθμιση........... μεχρι και 4 μερες με φουλ χρηση τι θα μου πεις??????????????? Παράθεση ΕΛΕΟΣ....!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥmobile newbie...!!!!!!:thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Δηλαδη αν σου σω οτι μου κραταγε πριν την αναβαθμιση........... μεχρι και 4 μερες με φουλ χρηση τι θα μου πεις??????????????? Περαστικά... :p :lol: Τι να πω, εξαρτάται και από τι χρήση κάνει ο καθένας και τι εννοεί "full χρήση". Εμένα μου κρατάει 1,5 μέρα με: περίπου 2 ώρες ομιλία, 10-20 μηνύματα, 1 ώρα browsing, λίγο μουσική και βίντεο, 5-10 φωτογραφίες, ίσως και ένα 10λεπτο GPS άμα είμαι στο δρόμο. Τώρα αν εσένα με όλα αυτά σου κρατούσε 4 μέρες, τότε να το πας στη Nokia να το κοιτάξουν, για ερευνητικούς λόγους!! :lol: ;) Σε όποιους δεν αρέσει το νέο θέμα N Series 2, μπορούν να κατεβάσουν το παλιό από εδώ. :happy: Edited February 10, 2010 by White_butter_fly Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Σε όποιους δεν αρέσει το νέο θέμα N Series 2, μπορούν να κατεβάσουν το παλιό από εδώ. :happy: Είσαι θεά! Edit: Δε θα το πιστέψεις! Δεν εγκαθίσταται. "Another application is using the file: N97 Nseries 2.sis" Edited February 10, 2010 by terrestial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Είσαι θεά! Edit: Δε θα το πιστέψεις! Δεν εγκαθίσταται. "Another application is using the file: N97 Nseries 2.sis" Δυστυχώς πρέπει να είναι hackαρισμένο το τηλέφωνο. :( Κι αυτό γιατί ουσιαστικά αυτά τα αρχεία αντικαθιστούν τα αρχεία του N Series 2 και δε μπορούν να το κάνουν αν δεν υπάρχει πρόσβαση στους φακέλους συστήματος. EDIT: Α! Επίσης, πριν εγκαταστήσεις το νέο θέμα, υπέγραψέ το με τα πιστοποιητικά σου και άλλαξε το θέμα της συσκεύης σου σε κάποιο άλλο (πχ N Series 1) και δοκίμασε ξανά! ;) Edited February 10, 2010 by White_butter_fly Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToliZzZzZ Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Δηλαδη η μοναδικη αλλαγη με την αναβαθμιση ειναι το θεμα N series 2? Παράθεση Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Δηλαδη η μοναδικη αλλαγη με την αναβαθμιση ειναι το θεμα N series 2? Αυτό κατάλαβες απ' ό,τι έχεις διαβάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToliZzZzZ Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Ναι, μπορεις να μου πεις μια ουσιαστικη αλλαγη εσυ? Παράθεση Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Ναι, μπορεις να μου πεις μια ουσιαστικη αλλαγη εσυ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3068835#post3068835 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα με την 21.0.045 η ειναι ιδεα μου??????? δε κρατιεται η ρουφιανα πανω απο δυο δυομιση μερες πλεον με τιποτα!!!!!! ξερετε κατι που δε ξερω????:whistle::whistle::whistle::whistle: εμενα παντως με συνεχές σερφαρισμα...δεν με κρατούσε ουτε μιση μερα....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα με την 21.0.045 η ειναι ιδεα μου??????? δε κρατιεται η ρουφιανα πανω απο δυο δυομιση μερες πλεον με τιποτα!!!!!! ξερετε κατι που δε ξερω????:whistle::whistle::whistle::whistle: Αν σου κρατάει 2.5 μέρες φίλε θα ήταν αχαριστία να παραπονιέσαι :D Πιστεύω μια χάρα είναι 2.5 μέρες.Ελπίζω και το δικό μου να κρατάει τόσο Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToliZzZzZ Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3068835#post3068835 Ευχαριστω για την απαντηση, ομολογω οτι την συγκεκριμενη σελιδα δεν την ειχα διαβασει και περιμενα μετα απο την αναβαθμιση κατι καινουργιο (οπως για παραδειγμα να μπορω να σβησω τις "μανισιες" εφαρμογες,Boingo κτλ). Παρολα αυτα η μονη διαφορα εκτος απο το θεμα στο δικο μου κινητο ειναι οτι ξεκιναει με περισσοτερη ΡΑΜ. Σε ολα τα υπολοιπα (Ταχύτερη εκκίνηση του τηλεφώνου,Περισσότερος χώρος στο C,Γρηγορότερη πλοήγηση στα μενού,Καλύτερο και ομαλότερο scrolling,Ομαλότερο scrolling στον browser,φωτογραφιες,βιντεο κτλ)δεν ειδα καμια διαφορα. Η C ισα ισα επεσε 1,5 ΜΒ. Ισως βεβαια φταιει το οτι δεν εχω κανει ποτε hard reset το κινητο Παράθεση Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orestis17 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Όταν λείξει ενα πιστοποιητικό και δεν μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Όταν λείξει ενα πιστοποιητικό και δεν μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση τι κάνουμε; Φαντάζομαι πως βγάζεις νέο, πάντως αν δε κάνω λάθος το πιστοποιητικό κρατάει κοντά στα 3 χρόνια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts