Venus_Is_A_Boy Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 ρε παιδιά να ρωτήσω. Τι τύπους βίντεο υποστηρίζει το ν97? Και σε τι αναλογίες/ ποιότητα? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Video Playback Formats: 3GPP formats (H.263), Flash Video, H.264/AVC, MPEG-4, RealVideo 7,8,9/10, WMV 9 Video Playback Frame Rate: 30 fps Σε συνηθισμένες αναλύσεις δεν θα υπάρχει πρόβλημα αναπαραγωγής. Αν θέλεις 720p ή μεγαλύτερες... ίσως να υπάρχουν κάποια κολλήματα τα οποία θα είναι απολύτως δικαιολογημένα. ΥΓ: Υπάρχει και σχετικό θέμα με τις βέλτιστες ρυθμίσεις για μετατροπή ταινιών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Τι σε εμποδίζει αν το προσθέσεις; Και που είναι το ανεξήγητο, νομίζεις πως ο ελεύθερος χώρος στο C: αυξήθηκε με μαγικά; Όσον αφορά το RSS, γιατί δε χρησιμοποιείς το Google News που είναι πολύ πιο βολικό και εύχρηστο (και ξέρει πάντα τι έχεις διαβάσει και τι όχι, είτε είσαι στον υπολογιστή, είτε στο κινητό, είτε οπουδήποτε αλλού); ;) Την τελευταια εκδοση 113 του Accuweather που υπαρχει για κατεβασμα δεν καταφερα να την κανω να δουλεψει στο Ν97, αρα η αφαιρεση της προηγουμενης που δουλευε, την αφαιρει και απο το τηλεφωνο. Ο ελευθερος χωρος δεν αυξηθηκε με αφαιρεσεις προγραμματων αλλα με καλυτερη διαχειριση της μνημης. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Kαλα, σου λεω οτι αυτο που θεωρεις οτι ειναι εφικτο ΔΕΝ το υποστηριζει ο mini Opera και μου απαντας οτι ΔΕΝ ειναι ο mini Opera;;; Δηλαδη μου ΑΝΤΑΠΑΝΤΑΣ αυτο που λεω εγω;;; Προσεξτε λιγο γιατι οι συζητησεις βρισκονται σε εντελως νεοελληνικο επιπεδο! :wacko::cry: Αυτό το έγραψες εσύ ή άλλος; Έχω την εντύπωση πως τόση ώρα μιλάς για τον Opera Mobile. Κάνω λάθος; Στις εφαρμογες .sis ΔΕ σου δινει τη δυνατοτητα να επιλεγεις καθε φορα σημειο προσβασης αλλα χρησιμοποιειται το προεπιλεγμενο (μεσα απο τους Προορισμους) το οποιο πλεον ΔΕΝ εχει την επιλογη "Ερωτηση παντα". Στην mini Opera που ειναι .jad, σου δινει τη συνατοτητα να ορισεις μεσα απο τη "Διαχειριση εφαρμογων" ενα σημειο προσβασης που ΔΕΝ μπορεις να το αλλαζεις καθε φορα που ανοιγεις την εφαρμογη και πολυ περισσοτερο καθε φορα που βρισκεις ελευθερο wi-fi για να συνδεθεις. Αν στη mini Opera ορισεις σα σημειο προσβασης "κανενα¨", τοτε αυτη επιλεγει αυτοματα το προεπιλεγμενο στους "Προορισμους". Την τελευταια εκδοση 113 του Accuweather που υπαρχει για κατεβασμα δεν καταφερα να την κανω να δουλεψει στο Ν97, αρα η αφαιρεση της προηγουμενης που δουλευε, την αφαιρει και απο το τηλεφωνο. Ο ελευθερος χωρος δεν αυξηθηκε με αφαιρεσεις προγραμματων αλλα με καλυτερη διαχειριση της μνημης. Η διαχείριση της μνήμης έχει να κάνει με τη RAM, όχι με το C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GhostRideRSpeeD Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 πώς μπορώ να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω wi-fi τα οποία ειναι κλειδωμενα ? Μου ζηταει ως σηνυθως κωδικό υπαρχει κάτι που μπορώ να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 πώς μπορώ να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω wi-fi τα οποία ειναι κλειδωμενα ? Μου ζηταει ως σηνυθως κωδικό υπαρχει κάτι που μπορώ να κάνω ? Θα πρέπει να μάθεις τον κωδικό κλειδώματος για να μπορέσεις να συνδεθείς. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τον βρεις. Ρωτάς τον χρήστη που έχει το ασύρματο δίκτυο να σου πει το κλειδί έτσι ώστε να συνδεθείς. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GhostRideRSpeeD Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Θα πρέπει να μάθεις τον κωδικό κλειδώματος για να μπορέσεις να συνδεθείς. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τον βρεις. Ρωτάς τον χρήστη που έχει το ασύρματο δίκτυο να σου πει το κλειδί έτσι ώστε να συνδεθείς. δηλαδή κάπως να χακαριστει με καποιο πρόγραμμα? ή αλλος τρόπος δεν υπαρχει για να συνδεθω τσαμπα σε αυτα τα wi-fi που εντοπιζει η συσκευη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 δηλαδή κάπως να χακαριστει με καποιο πρόγραμμα? ή αλλος τρόπος δεν υπαρχει για να συνδεθω τσαμπα σε αυτα τα wi-fi που εντοπιζει η συσκευη ? Όχι δεν γίνεται τίποτα από αυτά που λες. Μόνο σε ξεκλείδωτα δίκτυα μπορείς να "σερφάρεις" ελεύθερα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Και τα δυο τα εγραψε ο "αλλος" γι'αυτο μαλλον δεν μπορεις να συλλαβεις τα νοηματα του. Ο "αλλος", οταν εγραψε οτι σο ΔΕ δινει συνατοτητα επιλογης καθε φορα, εννουσε οτι σε μερικες περιπτωσεις σου δινει και σε αλλες οχι. Εσυ, ειρωνευομενος τον "αλλο", τον "αποστομωνεις" ισχυριζομενος το ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, οτι σε ρωταει για σημειο προσβασης οχι ΚΑΘΕ φορα, αλλα μονο οταν.....:dash: Είναι προφανές ποιος είναι αυτός που επιτίθεται και ειρωνεύεται. Αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, χαλάλι σου. Μην περιμένεις όμως βοήθεια άλλη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisbmwm Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 εχω ενα προβληματακι!συνδεω το κινητο με το pc οταν ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο και δεν μου βγαζει καμια επιλογη ως προσ την επιλογη συνδεσης και ουτε συνδεεται.οταν κλεινω το κινητο και το συνδεω,συνδεεται κανονικα συμφωνα με την επιλογη που εχει στις ρυθμισεις(mass storage,μεταφορα δεδομενων).γιατι το κανει αυτο?εχει ξανασυμβει σε αλλον?μετα απο φορματ διορθωνεται αλλα παλι μετα απο λιγο καιρο το ξανακανει! και κατι ακομα.εχω κατεβασει ορισμενες εφαρμογες απο το ovi.και τις εχω εγκατεστημενες στη μνημη(32g).αν κανω φορματ μπορω να τις ξαναπερασω?αποθηκευονται πουθενα τα αρχεια εγκαταστασης των εφαρμογων ωστε να τα αποθηκευσω και να τις εχω σε περιπτωση format ολοκληρου του τηλ μηπως εχει και κανεναν ιο μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Λίγη βοήθεια please. Επειδή αναγκάστηκα, παρά το update, να κάνω hard format, έχασα στις επαφές τις εικόνες που είχα συνδέσει (όχι το ενσωματωμένο μικρό εικονίδιο, αλλά την μεγάλη φωτό που είχα για κάθε επαφή), τις οποίες είχα όλες σε ένα φάκελο στο κινητό. Υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν ξέρω να συνδέονται οι επαφές μόνιμα με συγκεκριμένη φωτογραφία στο κινητό; Μήπως πρέπει να τις έχω σε συγκεκριμένο φάκελο ή να τους έχω συγκεκριμένο filename; Επίσης (άσχετο) υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να ταξινομήσω τα εικονίδια των εφαρμογών σε υποφακέλους στο μενού της συσκευής μέσα από το pc, χωρίς να τα μετακινώ ένα-ένα με τη διαδικασία οργάνωσης από το ίδιο το μενού της συσκευής; Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 εχω ενα προβληματακι! συνδέω το κινητο με το pc όταν ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο και δεν μου βγαζει καμια επιλογη ως προσ την επιλογή σύνδεσής και ουτε συνδέεται. οταν κλείνω το κινητο και το συνδεω,συνδεεται κανονικα συμφωνα με την επιλογη που εχει στις ρυθμισεις(mass storage,μεταφορα δεδομενων).γιατι το κανει αυτο?εχει ξανασυμβει σε αλλον?μετα απο φορματ διορθωνεται αλλα παλι μετα απο λιγο καιρο το ξανακανει! και κατι ακομα.εχω κατεβασει ορισμενες εφαρμογες απο το ovi.και τις εχω εγκατεστημενες στη μνημη(32g).αν κανω φορματ μπορω να τις ξαναπερασω?αποθηκευονται πουθενα τα αρχεια εγκαταστασης των εφαρμογων ωστε να τα αποθηκευσω και να τις εχω σε περιπτωση format ολοκληρου του τηλ μηπως εχει και κανεναν ιο μεσα? 1) Μήπως το όλο πρόβλημα στο προκαλεί κάποια εφαρμογή; Αυτό που λες πως μετά από hard format δουλεύει κανονικά και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί το παρατηρείς, μήπως μέσα σε αυτό το διάστημα εγκαθιστάς κάποια εφαρμογή η οποία δημιουργεί το εν λόγω πρόβλημα... 2) Μπορείς να τις κατεβάσεις ξανά. Τα αρχεία εγκατάστασης κατά το download από το OVI Store σίγουρα κατεβαίνουν κάπου, αλλά μετά το πέρας της εγκατάστασης διαγράφονται. Τώρα που ακριβώς βρίσκονται για το μικρό αυτό διάστημα, δεν το γνωρίζω. Λίγη βοήθεια please. Επειδή αναγκάστηκα, παρά το update, να κάνω hard format, έχασα στις επαφές τις εικόνες που είχα συνδέσει (όχι το ενσωματωμένο μικρό εικονίδιο, αλλά την μεγάλη φωτό που είχα για κάθε επαφή), τις οποίες είχα όλες σε ένα φάκελο στο κινητό. Υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν ξέρω να συνδέονται οι επαφές μόνιμα με συγκεκριμένη φωτογραφία στο κινητό; Μήπως πρέπει να τις έχω σε συγκεκριμένο φάκελο ή να τους έχω συγκεκριμένο filename; Επίσης (άσχετο) υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να ταξινομήσω τα εικονίδια των εφαρμογών σε υποφακέλους στο μενού της συσκευής μέσα από το pc, χωρίς να τα μετακινώ ένα-ένα με τη διαδικασία οργάνωσης από το ίδιο το μενού της συσκευής; 1) Όχι. 2) Από το Nokia PC Suite σίγουρα όχι. Από το OVI Suite επειδή δεν το χρησιμοποιώ, απλά θα σου πω πως δεν νομίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Και τα δυο τα εγραψε ο "αλλος" γι'αυτο μαλλον δεν μπορεις να συλλαβεις τα νοηματα του. Ο "αλλος", οταν εγραψε οτι σο ΔΕ δινει συνατοτητα επιλογης καθε φορα, εννουσε οτι σε μερικες περιπτωσεις σου δινει και σε αλλες οχι. Εσυ, ειρωνευομενος τον "αλλο", τον "αποστομωνεις" ισχυριζομενος το ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, οτι σε ρωταει για σημειο προσβασης οχι ΚΑΘΕ φορα, αλλα μονο οταν.....:dash: Ειλικρινά haki, ποιο είναι το πρόβλημά σου, δεν έχω καταλάβει!!! Ό,τι δεν υπάρχει η επιλογή "Ερώτηση Πάντα"; Τι να κάνουμε, στη ζωή δεν παίρνουμε πάντα αυτό που θέλουμε... :lol: Πέρα από την πλάκα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Σε καθέναν που έχει προσπαθήσει να σου προτείνει μια λύση, επιτίθεσαι. Και μέχρι να βάλεις το screenshot, μα το Δία, δεν είχα καταλάβει καν τι εννοούσες. (και μη μου πεις πάλι ότι δεν αντιλαμβάνομαι, γιατί υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που θα σε διαβεβαιώσουν για το αντίθετο, κι αυτό θα πρέπει τουλάχιστον να σε προβληματίσει) Προσπάθησε να σέβεσαι ένα χώρο στον οποίο συνομιλείς και, πάνω απ' όλα, τους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλείς, που δεν τους ξέρεις, δε σε ξέρουν, κι όμως πήραν το χρόνο να απαντήσουν σε κάτι που ρώτησες. Ακόμα κι αν δε σου άρεσε η απάντηση, ή αν δε "σου έκανε", σημασία έχει ότι δόθηκε. Και δεν ήταν μία και δύο... Σκέψου τα αυτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisbmwm Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 1) Μήπως το όλο πρόβλημα στο προκαλεί κάποια εφαρμογή; Αυτό που λες πως μετά από hard format δουλεύει κανονικά και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί το παρατηρείς, μήπως μέσα σε αυτό το διάστημα εγκαθιστάς κάποια εφαρμογή η οποία δημιουργεί το εν λόγω πρόβλημα... 2) Μπορείς να τις κατεβάσεις ξανά. Τα αρχεία εγκατάστασης κατά το download από το OVI Store σίγουρα κατεβαίνουν κάπου, αλλά μετά το πέρας της εγκατάστασης διαγράφονται. Τώρα που ακριβώς βρίσκονται για το μικρό αυτό διάστημα, δεν το γνωρίζω. 1) Όχι. 2) Από το Nokia PC Suite σίγουρα όχι. Από το OVI Suite επειδή δεν το χρησιμοποιώ, απλά θα σου πω πως δεν νομίζω. μπορω να τις κατεβασω παλι αλλα ειναι με πληρωμη!καθε φορα δλδ που κανω format θα τις πληρωνω???βλακεια!οι εφαρμοργες που εχω ειναι:image hider,y-browser,skyfore,opera mini,compass,solitaire,ramblow και μετα ειναι καποιες εφαρμογες που μετα απο restore το backup μου μπαινουν αυτοματα.οπως servece controllers,client platform,media ds plugin,reorganizer uninstaall και εχει κιαλλα!μηπως φταιει κατι απο ολα αυτα?τι να κανω?και κυριως με τις πληρωμενες εφαρμογες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Λίγη βοήθεια please. Επειδή αναγκάστηκα, παρά το update, να κάνω hard format, έχασα στις επαφές τις εικόνες που είχα συνδέσει (όχι το ενσωματωμένο μικρό εικονίδιο, αλλά την μεγάλη φωτό που είχα για κάθε επαφή), τις οποίες είχα όλες σε ένα φάκελο στο κινητό. Υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν ξέρω να συνδέονται οι επαφές μόνιμα με συγκεκριμένη φωτογραφία στο κινητό; Μήπως πρέπει να τις έχω σε συγκεκριμένο φάκελο ή να τους έχω συγκεκριμένο filename; Το format επηρεάζει μόνο την εσωτερική μνήμη C. Αν έχεις τις φωτό σε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης ή στην Ε, μόλις κάνεις restore τις επαφές, θα "τραβήξουν" και πάλι τις φωτό από εκεί. Αν θέλεις οπωσδήποτε να τις έχεις στην C, τότε φτιάξε ένα φάκελο εκεί και αντέγραψέ τον και σε κάποια άλλη μνήμη. Έτσι, μετά το format, πριν περάσεις τις επαφές ξανά, θα τον αντιγράφεις και πάλι στη C. ;) εχω ενα προβληματακι!συνδεω το κινητο με το pc οταν ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο και δεν μου βγαζει καμια επιλογη ως προσ την επιλογη συνδεσης και ουτε συνδεεται.οταν κλεινω το κινητο και το συνδεω,συνδεεται κανονικα συμφωνα με την επιλογη που εχει στις ρυθμισεις(mass storage,μεταφορα δεδομενων).γιατι το κανει αυτο?εχει ξανασυμβει σε αλλον?μετα απο φορματ διορθωνεται αλλα παλι μετα απο λιγο καιρο το ξανακανει! και κατι ακομα.εχω κατεβασει ορισμενες εφαρμογες απο το ovi.και τις εχω εγκατεστημενες στη μνημη(32g).αν κανω φορματ μπορω να τις ξαναπερασω?αποθηκευονται πουθενα τα αρχεια εγκαταστασης των εφαρμογων ωστε να τα αποθηκευσω και να τις εχω σε περιπτωση format ολοκληρου του τηλ μηπως εχει και κανεναν ιο μεσα? Για το πρόβλημα σύνδεσης με το PC μπορεί να φταίει και το καλώδιό σου ή η θύρα USB. Δοκίμασες να αλλάξεις θύρα; Βέβαια, μπορεί και να είναι κόλλημα του κινητού, μου το κάνει και μένα καμιά φορά και δυστυχώς μόνο με restart στρώνει. Δε χρειάζεται να κάνεις format γι αυτό το λόγο πάντως, δεν αξίζει τον κόπο, πιστεύω! ;) Όσο για τις εφαρμογές, από Ovi Store μπορείς να τις ξανακατεβάσεις, είναι αποθηκευμένες στο My Stuff. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisbmwm Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Το format επηρεάζει μόνο την εσωτερική μνήμη C. Αν έχεις τις φωτό σε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης ή στην Ε, μόλις κάνεις restore τις επαφές, θα "τραβήξουν" και πάλι τις φωτό από εκεί. Αν θέλεις οπωσδήποτε να τις έχεις στην C, τότε φτιάξε ένα φάκελο εκεί και αντέγραψέ τον και σε κάποια άλλη μνήμη. Έτσι, μετά το format, πριν περάσεις τις επαφές ξανά, θα τον αντιγράφεις και πάλι στη C. ;) Για το πρόβλημα σύνδεσης με το PC μπορεί να φταίει και το καλώδιό σου ή η θύρα USB. Δοκίμασες να αλλάξεις θύρα; Βέβαια, μπορεί και να είναι κόλλημα του κινητού, μου το κάνει και μένα καμιά φορά και δυστυχώς μόνο με restart στρώνει. Δε χρειάζεται να κάνεις format γι αυτό το λόγο πάντως, δεν αξίζει τον κόπο, πιστεύω! ;) Όσο για τις εφαρμογές, από Ovi Store μπορείς να τις ξανακατεβάσεις, είναι αποθηκευμένες στο My Stuff. το θεμα ειναι οτι ουτε με restart δεν στρωνει!γιαυτο!εχω δοκιμασει και αλλα καλωδια και αλλες θυρες usb και αλλουσ υπολογιστες και αλλα τηλεφωνα!κατι φταιει!υπαρχει δλδ φακελος my stuff μεσα που αποθηκευονται οι εφαρμογες?γιατι σκεφτομαι να κανω και φορματ ολη τη μνημη!να μην το κανω λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 υπαρχει δλδ φακελος my stuff μεσα που αποθηκευονται οι εφαρμογες?γιατι σκεφτομαι να κανω και φορματ ολη τη μνημη!να μην το κανω λετε? Δεν είναι φάκελος που βρίσκεται κάπου στο κινητό σου, είναι στον λογαριασμό σου στο Ovi Store! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisbmwm Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Δεν είναι φάκελος που βρίσκεται κάπου στο κινητό σου, είναι στον λογαριασμό σου στο Ovi Store! ;) ok!sorry παιδια αλλα δεν ξερω καποια πραγματα!thanks για την πολύτιμη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Λίγη βοήθεια please. Επειδή αναγκάστηκα, παρά το update, να κάνω hard format, έχασα στις επαφές τις εικόνες που είχα συνδέσει (όχι το ενσωματωμένο μικρό εικονίδιο, αλλά την μεγάλη φωτό που είχα για κάθε επαφή), τις οποίες είχα όλες σε ένα φάκελο στο κινητό. Υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν ξέρω να συνδέονται οι επαφές μόνιμα με συγκεκριμένη φωτογραφία στο κινητό; Μήπως πρέπει να τις έχω σε συγκεκριμένο φάκελο ή να τους έχω συγκεκριμένο filename; Μπορείς να εγκαταστήσεις το Ovi Suite στον υπολογιστή σου και να του πεις να συγχρονίζει τις επαφές κάθε φορά που συνδέεις το τηλέφωνο. Έτσι, ακόμη κι αν κάνεις hard reset, μετά την πρώτη σύνδεση με τον υπολογιστή σου θα επανέλθουν όλες οι επαφές σου κομπλέ. Μπορείς ακόμη και να τις επεξεργάζεσαι από τον υπολογιστή ή να ορίσεις συγχρονισμό με το Ovi, που σημαίνει πως δε θα αποθηκεύονται μόνο τοπικά αλλά και στους servers της Nokia, οπότε θα μπορείς να τις επαναφέρεις ακόμη κι αν δεν έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skull Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 (edited) http://img534.imageshack.us/img534/6894/superscreenshot0004copy.png Στο νούμερο 5 της αρχικής οθόνης σου τι έχεις? Edited February 5, 2010 by skull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Στο νούμερο 5 της αρχικής οθόνης σου τι έχεις? Είναι η δεύτερη γραμμή Συντομεύσεων. Τα προγράμματα που φαίνονται είναι Google Maps, Nimbuzz, Gravity, Y-Browser. Απλά τα εικονίδια είναι διαφορετικά γιατί χρησιμοποιώ ένα θέμα που έχω φτιάξει εγώ. (Γενικά όποιος ενδιαφέρεται για custom θέματα, ας μου στείλει pm, γιατί μπορώ να φτιάξω μέσω Carbide) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Το format επηρεάζει μόνο την εσωτερική μνήμη C. Αν έχεις τις φωτό σε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης ή στην Ε, μόλις κάνεις restore τις επαφές, θα "τραβήξουν" και πάλι τις φωτό από εκεί. Αν θέλεις οπωσδήποτε να τις έχεις στην C, τότε φτιάξε ένα φάκελο εκεί και αντέγραψέ τον και σε κάποια άλλη μνήμη. Έτσι, μετά το format, πριν περάσεις τις επαφές ξανά, θα τον αντιγράφεις και πάλι στη C. ;) Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δυστυχώς δεν είναι ακριβώς έτσι. Έκανα ακριβώς τα ανωτέρω βήματα (hard reset, επαναφορά των επαφών), και παρ' ότι οι φωτογραφίες ήταν στον ίδιο φάκελο της Ε που ήταν και πριν, στις επαφές δεν εμφανίζεται η εικόνα από τον φάκελο, παρά μόνο το μικροσκοπικό thumbnail που είναι ενσωματωμένο στην επαφή. Αν μάλιστα παρατηρήσεις, στις επαφές που έχουν assigned φωτογραφία από φάκελο, αν τυχόν τις τροποποιήσεις από το PC Suite, χάνουν το assignment και πρέπει να το ξανακάνεις. Γι' αυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποιος μόνιμος τρόπος. Το OVI Suite που μου προτείνει ο terrestrial δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα γιατί το έβρισκα πολύ πιό άβολο από το PC Suite. Θα δοκιμάσω αν έχει διαφορά και θα επανέλθω με σχόλια αν βρω λύση. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δυστυχώς δεν είναι ακριβώς έτσι. Έκανα ακριβώς τα ανωτέρω βήματα (hard reset, επαναφορά των επαφών), και παρ' ότι οι φωτογραφίες ήταν στον ίδιο φάκελο της Ε που ήταν και πριν, στις επαφές δεν εμφανίζεται η εικόνα από τον φάκελο, παρά μόνο το μικροσκοπικό thumbnail που είναι ενσωματωμένο στην επαφή. Αν μάλιστα παρατηρήσεις, στις επαφές που έχουν assigned φωτογραφία από φάκελο, αν τυχόν τις τροποποιήσεις από το PC Suite, χάνουν το assignment και πρέπει να το ξανακάνεις. Γι' αυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποιος μόνιμος τρόπος. Το OVI Suite που μου προτείνει ο terrestrial δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα γιατί το έβρισκα πολύ πιό άβολο από το PC Suite. Θα δοκιμάσω αν έχει διαφορά και θα επανέλθω με σχόλια αν βρω λύση. Συγγνώμη, σου πρότεινα αυτό τον τρόπο γιατί σε εμένα λειτούργησε. :( Το Ovi Suite εμένα δε μου συγχρονίζει με τίποτα τις Επαφές, μου δίνει error όσες φορές και με όσους τρόπους κι αν έχω δοκιμάσει. Μπορεί να φταίει ότι είμαι σε Win 7. Όπως είπε και ο terrestial, βολικός είναι και ο συγχρονισμός με το Ovi.com, απλά πρέπει να σεττάρεις από το PC σου τις ρυθμίσεις και μετά θα σταλθεί μήνυμα στο κινητό σου με τα απαραίτητα settings και οι επαφές σου θα είναι στον server της Nokia και θα μπορείς να τις ανακτήσεις όποτε θέλεις από οπουδήποτε. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Συγγνώμη, σου πρότεινα αυτό τον τρόπο γιατί σε εμένα λειτούργησε. :( Εννοείς ότι τις είχες τις φωτό ξεχωριστά σε φάκελο στο Ε και με restore τις βλέπει κανονικά στις επαφές σου; Όταν ανοίξεις την επαφή στην επεξεργασία από το κινητό σου έχει κανονικά το filename της φωτογραφίας στα στοιχεία όπως έχει π.χ. το ringtone; Αν ναι, πες μου σε παρακαλώ πως ακριβώς έχεις ονομάσει τον φάκελο και τί filename δίνεις στην φωτογραφία μήπως παίζει ρόλο Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souftasuk Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Εβαλα και εγω το νεο firmware upgrade και μετα εκανα hard reset οπως συστηθηκε απο nokia. Εκανα back up με το content copier. ολα πολυ καλα και το νεο firmware πολυ καλο. Ομως επαναφεροντας τα δεδομενα μου, διαπιστωσα οτι ολα τα μηνυματα που ειχα σε φακελους δεν επανηλθαν ! Εν τω μεταξυ ειχα πολλους φακελους και με σημαντικα μηνυματα. Αυτα τα εχασα ? Δηλαδη ελεος αυτη η νοκια. Δεν μπορουσε να προειδοποιει καπου για αυτο ? Αν το ηξερα δεν θα ειχα κανει σε καμια περιπτωση hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts