ALEXHS Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 σε εμενα το κανει πολυ σπανια (ουτε κ γω θυμαμαι απο ποτε)......εχω κ γω πολλες φωτο κ ηχους κλησεις στις επαφες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontaras Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Λοιπόν σχετικά για την κλήση με τον Nokia tune ήχο... Δοκίμασα τα πάντα ανεπιτυχώς... Μέσα στην απελπισία μου διαπίστωσα μετά απο πολλές αναζητήσεις ότι όταν είναι ενεργή η οθόνη δηλαδή δεν ασφαλίζει σε αδράνεια οι ήχοι λειτουργούν κανονικά... οπότε...έψαξα και βρήκα μια πατέντα αΛα Ελληνική... εγκατέστησα ότι είχα, βρήκα και δεν βρήκα... To Keylockclock, το My Keylock, Lightcontrol , Timescreesaver... Δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς για να μην αδρανοποιείται, και ως δια μαγείας, τύχης ή ότι άλλο.... Απο χθές το βράδυ μέχρι σήμερα κάνοντας κλήσεις απο σταθερό και άλλο κινητό λειτουργεί κανονικά με τους ήχους που έχω επιλέξει, με εκφώνηση και φωτογραφία...:rolleyes: Δεν ξέρω τι να υποθέσω πάντως φένετε ότι πέτυχε...:worry: ...και μάλιστα τώρα όταν έχω αναπάντητη κλήση ανοίγει η οθόνη η οποία παραμένει ανοιχτή και μου δείχνει τις αναπάντητες κλήσεις...ακόμα καλύτερα απο το φωτάκι που είναι δύσκολο να το διακρίνεις πόσο γρήγορα αναβοσβύνει για να καταλάβεις ότι έχεις αναπάντητες... Λέω προς το παρών να το κρατήσω γιατί όντως μου αρέσει σαν κινητό...και να μην πάω στο Xperia....:cool: Αυτά σας ευχαριστώ όλλους θερμά για την ανταπόκριση σας :happy:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν και είχαμε πει ότι είναι θέμα της θύρας ή του καλωδίου και την παροχή ρεύματος στο τηλέφωνο και ΟΧΙ θέμα software ή hardware του τηλεφώνου. Ναι, το ξερω οτι ειχες αυτην την εκτιμηση, αλλα ειχα οτι θα το δοκιμαζα και αλλου. Για αυτο και γραφω οτι συνεχιζει μετα την αναβαθμιση να το κανει. Το δοκιμασα σε 4 διαφορετικες θυρες σε 2 διαφορετικα μηχανηματα. Αλλος αναφερει προβλημα με την ανοικτη ακροαση. Μια απο τις πρωτες διορθωσεις που διαπιστωσα ηταν η ανοικτη ακροαση. Σε εμενα πλεον δουλευει αψογα ! Ν97 τηλεφωνο με (διαφορετικη ?) προσωπικοτητα. :p EDIT: Μηπως ξερουμε αν πρεπει τελικα να εγκατασταθει η αναβαθμιση java η αν περιλαμβανεται στην 20....? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Αλλος αναφερει προβλημα με την ανοικτη ακροαση. Μια απο τις πρωτες διορθωσεις που διαπιστωσα ηταν η ανοικτη ακροαση. Σε εμενα πλεον δουλευει αψογα ! Στο δικό μου η ανοιχτή ακρόαση είναι τα ίδια σκ@τ@ με πριν. Όχι ότι με ενδιαφέρει και πολύ βέβαια (χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα bluetooth, το καταπληκτικό jawbone με το οποίο μπορείς να μιλάς ακόμη και δίπλα σε κομπρεσέρ ή σε ηχείο), απλά το αναφέρω πληροφοριακά, επειδή είδα πως κάποιοι ανέφεραν βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Γεια σας παιδιά, Διαβάζοντας βλέπω το νεο firmware (2.0) έχει βγεί. Το πρόβλημά μου είναι οτι ουτε μέσο Nokia Software Updater (desktop software), ουτε μέσο του τηλεφ. μπορώ. Πώς το κάνατε? Απο που μπορω να το κατεβάσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... EDIT: Παιδιά, Στο site λεει οτι ΝΑΙ μπορω να βαλω το 2, κατεβάζω, κάνω ινσταλλ το θpdater, ξκαι οταν ψάχνει λεεί δεν υπάρχει καινουριο version αωαιλαβλε. ΓΙΑΤΙ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Μήπως έχεις καμιά περίεργη έκδοση (πχ Vodafone Live); Ποια έκδοση έχεις τώρα; Πάτα *#0000# για να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Μήπως έχεις καμιά περίεργη έκδοση (πχ Vodafone Live); Ποια έκδοση έχεις τώρα; Πάτα *#0000# για να δεις. Γεια σου φίλε terrestrial. Το πήρα απο nokia shop - δεν νομίζω να έχει να κάνει με vodafone live. v. 12.0.024 (RM 505) Επισης, όταν κανω με το software updater μου αναγνωρίζει το εξής v. 72_09w17.6 ευχαριστω για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Περίεργο είναι αυτό. Δοκίμασε και με το Ovi Suite (http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/nokia-ovi-suite). Αφού το εγκαταστήσεις και συνδέσεις το τηλέφωνο, πήγαινε στο Tools/Software Update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Περίεργο είναι αυτό. Δοκίμασε και με το Ovi Suite (http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/nokia-ovi-suite). Αφού το εγκαταστήσεις και συνδέσεις το τηλέφωνο, πήγαινε στο Tools/Software Update. Γειά σου φίλε terrestrial Το ξέρω, και εγω αυτο λέω... το πήγα σημερα σε nokia shop και μου πέρασαν το τελευταίο version (ουφ!)... άρα να πώ πως τωρα όλα καλά... αλλά θα ήθελα όμως να καταλάβω γιατι δεν την περνούσε με τους άλλους τρόπους... anyway.... και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 παιιδια ξερει κανεις αν μπορει να αλλαξει το πληκτρολογιο που ψαχνουμε τις επαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Όχι, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλο πληκτρολόγιο για την εύρεση επαφών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 να ρωτησω κατι ισως ειναι και οφ τοπικ, υπαρχει καποια ρυθμιση για να μου ερχονται οι κλησεις σε μηνυμα οταν δε πιανει η οταν ειναι κλειστο? γιατι με το καινουριο συμβολαιο vodafone δεν ειναι εξ ορισμου ενεργοποιημενο... Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Αυτό είναι υπηρεσία του παρόχου που έχεις, θα πρέπει να τους ενημερώσεις να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία. Δεν υπάρχει ρύθμιση μέσα στο κινητό για κάτι τέτοιο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mina123 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Καλησπερα! Εχω το Ν97 και θα ηθελα παρακαλω να μαθω πως γινεται να σβησω τα παντα απο μεσα και να εχει τις αρχικες του ρυθμισεις και τα αρχικα του προγραμματα! Κατι σαν restore δηλαδη! Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Θα κανεις hard format. Ριξε μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651205#post12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homodigital Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Tελικά έχουν ιδέα στα Nokia shops για το προβληματικό gps? Το αλλάζουν? Νισάφι πια ρε ****το. Πουθενά δεν έχουν ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Tελικά έχουν ιδέα στα Nokia shops για το προβληματικό gps? Το αλλάζουν? Νισάφι πια ρε ****το. Πουθενά δεν έχουν ιδέα? Σχετικα με το gps ,η συσκευη στελνεται στο εξωτερικο . Τουλαχιστον αυτην την πληροφορηση εχω εγω . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegalos Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ξερει κανεις αμα φερανε το τροποποιημενο κομματι στην ελλαδα για τον φακο που ειναι προβληματικος? Επισης ποσο καιρο σας το κρατησανε να σας το φτιαξουνε? (ελπιζω να μην το στελνουνε εξωτερικο 5 λεπτα δουλεια ειναι αποτι ειδα σε βιντεο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να απενεργοποιήθει ο ήχος από το πλήκτρο μενού κ του πλήκτρολόγιου γιατί ακόμη κ στο αθόρυβο οι ήχοι λειτουργούν.επίσης υπάρχει λειτουργία εξοικονομησης ενέργειας όταν σβήσει ο φωτισμός κ η οθόνη κ να δείχΝει την ώρα κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ξερει κανεις αμα φερανε το τροποποιημενο κομματι στην ελλαδα για τον φακο που ειναι προβληματικος? Επισης ποσο καιρο σας το κρατησανε να σας το φτιαξουνε? (ελπιζω να μην το στελνουνε εξωτερικο 5 λεπτα δουλεια ειναι αποτι ειδα σε βιντεο) Φιλε σε συμβουλευω να μην το δωσεις γιατι θα το παρεις μετα απο 2 μηνες εστω και για αυτο το "μερεμετι" των 5 λεπτων... Εμενα εως τωρα μου το εχουν κρατησει 1 μηνα και κατι μερες, αλλα ημουν και ατυχος γιατι πιασανε φωτια, και το τεχνικο τμημα στα κεντρικα ακομα δεν εχει αναξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegalos Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 φανταζομε στην alpha copy επι της βουλιαγμενης λες? περναγα εκει την βραδυα που επιασε φωτια αλλα μου φανηκε οτι τα φτιαξανε μεσα απεξω που εβλεπα σημερα. χμμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να απενεργοποιήθει ο ήχος από το πλήκτρο μενού κ του πλήκτρολόγιου γιατί ακόμη κ στο αθόρυβο οι ήχοι λειτουργούν.επίσης υπάρχει λειτουργία εξοικονομησης ενέργειας όταν σβήσει ο φωτισμός κ η οθόνη κ να δείχΝει την ώρα κτλ) Θα πρεπει να κανεις την καταλληλη απενεργοποιηση μπαινοντας στη "διαμορφωση" του "αθορυβου". Οταν σβησει η οθονη (μαξιμουμ 60δλ) δεν φαινεται τιποτα στην οθονη (ρυθμισεις,τηλεφωνο,προβολη). Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Θα πρεπει να κανεις την καταλληλη απενεργοποιηση μπαινοντας στη "διαμορφωση" του "αθορυβου". Οταν σβησει η οθονη (μαξιμουμ 60δλ) δεν φαινεται τιποτα στην οθονη (ρυθμισεις,τηλεφωνο,προβολη). δεν εννοω την ρυθμιση του φωτισμου για να κλεισει η οθονη αλλα οταν κλεισει ο οθονη να μπορει να επιλεξεις να δειξει η την ωρα η καποια φωτο μπορει να γινει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 δεν εννοω την ρυθμιση του φωτισμου για να κλεισει η οθονη αλλα οταν κλεισει ο οθονη να μπορει να επιλεξεις να δειξει η την ωρα η καποια φωτο μπορει να γινει κατι τετοιο? Keylockclock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 μερικές παρατηρήσεις κ από εμένα: 1) το διάβαζα κ δεν το πίστευα, αλλά άρχισε κ η δική μου συσκευή που κ που να χτυπάει με Nokia Tune! Συμπτώματα των καιρών...?! 2) μερικές φορές, παρόλο που δεν του έχω φορτώσει προγράμματα κλπ, κολλάει κ πχ δεν μου δίνει επιλογεί switch off ή αλλαγής προφίλ... μόνη λύση να βγει η μπαταρία.. 3) το gps αν κ αρχικά έμοιαζε βελτιωμένο, δεν θα έλεγα ότι η βελτίωση είναι και πολύ ουσιαστική... και το πιο περίεργο..4) η μπαταρία σίγουρα κρατάει περισσότερο (ίσως και να φταίει ότι έγιναν αρκετοί κύκλοι πλήρους φόρτισης?!) αλλά οι τελευταίες τρεις γραμμούλες συμπεριφέρονται σαν μία... δηλαδή: με την χρήση που του κάνω, έστω ότι φτάνει από πλήρη φόρτιση (7 γραμμές) στις 3 γραμμές μέσα σε 30 ώρες... ε, λοιπόν, από εκεί θέλει λιγότερο από μία ώρα (πολλές φορές ένα 10λεπτο τηλεφώνημα αρκεί) για να αδειάσει τελείως και να σβήσει!!!! το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το θέμα..? (συγνώμη για την επανάληψη των ερωτήσεων στο φόρουμ, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει πως ονομάζεται εκείνο το προγραμματάκι που παρακολουθεί μπαταρία? γνωρίζετε άμα είναι αντικειμενικό κ εάν αξίζει?) Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts