poloman Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 η .167 ειναι η τελευταια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 ELLINIKA MPENOUN STA SMS STIN 167 ??? PWS THA THN KATEBASW?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 https://www.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=4462BF0DDBE0D0DA40E1E828EBEBEB11 ναι, μπορεις να περασεις τα Ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΠΛΥ ΦΙΛΕ ... ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ (AllLangj) ?? ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ??? ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ... ΜΠΕΡΔΕΥΤΗ ΛΙΓΑΚΙ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Διάβασε το blackberry FAQ τα λέει όλα εκεί. Επίσης υπάρχει λινκ για την τελευταία έκδοση με ελληνικά στο πρώτο πόστ του thread το οποίο ανανεώνεται ανά τακτά διατήματα. ps: καλό θα ήταν να μην γραφείς κεφάλαια, ειναι σαν να φωνάζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 δεν μπαίνει με τίποτα η 167. έχω τον DM 5.0 και ενώ την βλέπει ως έκδοση μου αναφέρει ότι δεν υπάρχει νέο software για τη συσκευή μου. τι παίζει? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Μην περνάς ος από DM, χρησιμοποίησε το loader.exe και δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Μην περνάς ος από DM, χρησιμοποίησε το loader.exe και δεν θα έχεις πρόβλημα. κάνει για αυτόματο backup έτσι και restore? :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Ναι κανονικά! Σου βγάζει επιλογή αν θέλεις να σου κάνει backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 εχω περασει την v5.0.0.140 πως την σβηνω να περασω την 167?? εχω το desktop manager 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Με τον ίδιο τρόπο που πέρασες την 5. Διαγράφεις την 5.0.0.140 από τον υπολογιστή σου. Κατεβάζεις την .167 από το νετ, περνάς τα ελληνικά όπως γράφω στο 1 πόστ και την περνάς μέσω loader. Θα σου βγάλει ένα μήνυμα ότι πρόκειται να σου κάνει downgrade και πατάς να συνεχίσει την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 παιδια την βηθεια σας... περασα την 167 ... και δεν μπορω να παρω τηλεφωνω ουτε να στειλω απο blackberry messenger ουτε να μπω internet εκανα καμια πατατα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Battery pull έκανες; Αν και πάλι δεν δουλέψει ξαναπερασε το αλλά πρώτα κάνε restart τον υπολογιστή σου και battery pull στην συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 να βγαλω την μπαταρια για 30' αυτο δεν ειναι? blackberry messenger εχει η 167 ? ναι το εκανα θα τα ξαναπερασω ¨( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Έχει αρκει να το επιλέξεις, άλλα αν δεν σου το βγάζει κατέβασε το ΟΤΑ του 5.0 http://www.theiexplorers.com/BBM Αυτο ειναι το battery pull. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 @interbiz Στείλε ξανά και srvice books από options -> advanced -> hrt -> bb buton -> register now Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 γεια σας πως περναω jad αρχεια?? σε storm?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Τα jad αρχεία όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις τα περνάμε από τον browser του blackberry. Over the air installation. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 ποιον browser??? απ το desktop manager ?? δεν περναει jad αρχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Από τον bb browser της συσκευής σου. Ακολουθείς το λινκ και σου περνάει την εφαρμογή στην συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 παιδια εχω βαλει την 167 κα μου λεει οτι εχω ακομα την 141 γιατι?? επισης το wipe τι ειναι? ξερει κανεις ποτε βγενει η 5 επισημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Μην περνάς ος από DM, χρησιμοποίησε το loader.exe και δεν θα έχεις πρόβλημα. δεν το περνάει. απλά μου βγάζει ποια apps έχω και αν θέλω να βάλω άλλα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Μήπως την έχεις περάσει ήδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Ακόμα καμία ενημέρωση σχετικά με επίσημο release @interbiz Είσαι σίγουρος οτι την πέρασες? wipe είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 δεν μπορω να την περασω την 167... εσεις την εχετε βαλει?? σε storm9500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts