DENIOR Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 O Alekshs Spyropoylos einai kalos radioparoysiasths epishs.Diathetei polles athlhtikes gnoseis,einai panta antikeimenikos. Kai o Terens Kouik den einai kakos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Βίκη και Κώστας Village Πολύ καλοί! Τι όρεξη που έχουν αυτά τα παιδιά πρωί πρωί! Σου φτιάχνουν την διάθεση (ειδικά τις Δευτέρες... :zzz: ) Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospa Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 GROOVY TIME! Πέτρακας - Παπάς! 16:00 - 18:00! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Κωστής Ραφτόπουλος & Μίλαν Τζούτζεβιτς ή Ζούκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Eleni Manousaki :) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Αλεξανδρος Πετρακας - Αναστασης Παππας Η μυυυυυυυυυυγγγγγγγα του στουντιο :lol: Αν και τωρα τελευταια το εχουν ψιλοκαψει και την εχουν ψωνισει :cry: Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimant Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Νικος Γκαραβέλας του love radio & ένας Μάνος στον Ατλαντίς που ούτε που ξέρω κάθε πότε ειναι αλλά είναι πολύ καλός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Έφη Δρογούτη καθημερινά 18:00 - 20:00 στον 105,5 Rock... Έχουμε ακριβώς τις ίδιες μουσικές απόψεις και γούστα οπότε την θεωρώ απλά τέλεια... (Μην το παρεξηγείται, ότι εγώ είμαι τέλειος στην μουσική, απλά εφ' όσον παίζει ακριβώς αυτά που μου αρέσουν κι έχουμε τις ίδιες απόψεις είναι για ΕΜΕΝΑ τέλεια) Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Πετρακας-Παππας και τετοια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Emena m'areze o Manthos Eleftheriadhs apo ti thessaloniki, ston aiwnio splash FM an thimate kanenas! Distixws eklise o stathmos omws kai thimame mikros ta eixa vapsei ola mavra :D Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Εγώ πάντως δηλώνω φανατικός ακροατής των Κατερίνα & Δημήτρη (Λάμψη), τους οποίους ακούω σχεδόν κάθε πρωί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θεωρώ πως έχουν φοβερό χιούμορ κι αυθορμητισμό, ενώ καταφέρνουν πάντα να μου φτιάχνουν τη διάθεση. Είχα μάλιστα τη χαρά να τους γνωρίσω και προσωπικά και να διαπιστώσω πως σε προσωπικό επίπεδο είναι... ακόμη καλύτεροι! :) Πολύ καλό θεωρώ επίσης τον Δ.Τσαουσόπουλο, τη Νανά Καραγιάννη -πολύ χαβαλές, κάποτε την έβλεπα σε πρωϊνή εκπομπή του Alter νομίζω, αν και τώρα υπάρχει conflict στην πρωϊνή ραδιοφωνική ζώνη, και τους Γερμανού-Δρυμούση τις Πέμπτες (ως ραδιοφωνικό ζευγάρι). Last but NOT least, πολύ ευχάριστα ακούω τις Εύη Βισβάρδη και Άννα-Μαρία Ψέμμα στην απογευματινή και βραδυνή ζώνη του Λάμψη αντίστοιχα. Γενικότερα, στους παραγωγούς μου αρέσει το χιούμορ και ο αυθορμητισμός, ενώ θεωρώ πολύ σημαντικό να έχουν ευφράδεια λόγου και να μη "ζορίζονται" να πουν αυτό που θέλουν. Τέλος, δεν υποφέρω βαρετές/μονότονες φωνές που βγάζουν μια γκρίνια στα λεγόμενά τους. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Αφροδίτη Σημίτη (Best) Παντελής Στασινός (Nitro) Ζέτα Μακρυπούλια (Sfera) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Village for ever,Βίκυ και Δημήτρης,Κώστας Σιτόπουλος...και γενικώς όλοι οι παραγωγοι του village.... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 > Aλεξανδρος (Massive) Δρακος & Ιλιαννα @ RadioDeejay (το καλυτερο πρωινο στο ραδιοφωνο) Βαράνε ακόμα drum 'n bass όπως τότε; :rolleyes: :D Νικό εγώ τους θυμάμαι από τότε με την Pumpin' Bass... :w00t: Εποχές Άλσος... :cool: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Ο Παπανώτας που πήγε ρε παιδία; Είχα καιρό ν' ακούσω και προχτές που το έβαλα ήταν μόνη της η Καραγιάννη. Δεν τράβαγε μόνη της... 15 λεπτά άντεξα... Γενικότερα, στους παραγωγούς μου αρέσει το χιούμορ και ο αυθορμητισμός, ενώ θεωρώ πολύ σημαντικό να έχουν ευφράδεια λόγου και να μη "ζορίζονται" να πουν αυτό που θέλουν. Τέλος, δεν υποφέρω βαρετές/μονότονες φωνές που βγάζουν μια γκρίνια στα λεγόμενά τους. Γρηγόρης Ψαριανός πχ... :down: Γενικά,η πρωινή ζώνη του Best είναι πολύ καλή. Βράτσος, Γιαννούτσος-Βαμβακάρης και Αφροδίτη Σημίτη είναι ότι πρέπει για ένα χαλαρό πρωινό ξύπνημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Paidia ego akouo fanatika sfaira! Spania kati allo! Vasilis Drimousis 8-10 to proi. O antropos einai korifi. Leei sinexeia tromeres atakes! k vevaia to gossip night tis pemptis einai teleio! Telos poli kaloi einai valentino,tzimos,malamas! Poli sexy foni 12-14 kaiti farmaki kai teleio programma, savvato 11-13,30 eleni gelali!! Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 kostas vaimakis-giannis tsaousis fight club kathe mera 10-12 ston sporfm milame to gelio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Μιχάλης Τσαουσόπουλος & Εύα Θεοτοκάτου ----> Athens Radio DeeJay 95,2 Και επειδή λένε αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει άντε θα πω και τον εαυτό μου...χαχαχα...στο Radio ONE 107,5 στην Αμαλιάδα Ηλείας! Παράθεση ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Παπανώτας η ΚΟΡΥΦΗ!!! Ήταν πολύ καλός! Νομίζω ότι έχει φύγει από τον kiss - τουλάχιστον από την πρωϊνή ζώνη - γιατί έχει το τηλεοπτικό πρωϊνό και δεν προλάβαινε. Κρίμα πάντως, ήταν αχτύπητος. Αφού το πρωί στο αυτοκίνητο, γέλαγα μόνη μου και οι γύρω μου θα πρέπει να περνούσανε για χαζή.. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeeJay_Nickolas Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 eleni fourli - giorgos kartelias sokfm 104.8 xalkida simply the best!!! Παράθεση F R E E R A D I O...N O W!!!! 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2001....ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 extra sport 103 THE BEST !!!!!!!!!!!!! http://www.extrasport.gr ;p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Γρηγόρης Ψαριανός πχ... :down: . Sυμφωνω μαζι σου..Καπως την εχει δει περιεργα... :mad::down::down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shmeio_G Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Ας μπει και λίγο η Θεσσαλονίκη on topic... :p Tάσος Ριζόπουλος και cosmoradio 95.1 :tease: Παράθεση :google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 ZooRadio 90.8 (thessaloniki) akis dialinos !!! FOBEROS !!!xaxaxa!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Αφροδιτη Σημιτη Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts