jimlost Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) πως περναω προγραμματα απο μορφη zip στο iphone?? κανω αποσυμπιεση,αλλα μετα??? λογικα καποιο προγραμμα θα υπαρχει και μια διαδικασια.....αλλα δεν βρηκα κατι οσο και αν το εψαξα απο την αναζητηση..... μπορει καποιος να βοηθησει????? ευχαριστω Edited August 15, 2010 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 συγχωρήστε με αν κάνω ξανά την ίδια ερώτηση, αλλά θα 'θελα να με βοηθήσετε στο εξής: έχω την 3.1.2 με jailbreak και στη cydia "the device has SHSHs on file for iphone OS/iOS: 4.0" σε 3g iphone. 1.Πώς κράτησε αρχεία για την 4.0 από τη στιγμή που δεν τη έβαλα καθόλου; 2. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω upgrade στην 4.0.2 και μετά downgrade στην 4.0 (ή στην 4.0.1) και στη συνέχεια jailbreak με έναν απ' τους γνωστούς τρόπους (π.χ JailbreakMe.com); Και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 συγχωρήστε με αν κάνω ξανά την ίδια ερώτηση, αλλά θα 'θελα να με βοηθήσετε στο εξής: έχω την 3.1.2 με jailbreak και στη cydia "the device has SHSHs on file for iphone OS/iOS: 4.0" σε 3g iphone. 1.Πώς κράτησε αρχεία για την 4.0 από τη στιγμή που δεν τη έβαλα καθόλου; 2. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω upgrade στην 4.0.2 και μετά downgrade στην 4.0 (ή στην 4.0.1) και στη συνέχεια jailbreak με έναν απ' τους γνωστούς τρόπους (π.χ JailbreakMe.com); Και πάλι ευχαριστώ! 1. Το Cydia κρατάει τα SHSH fileσ από όλες τις νεότερες εκδόσεις firmware χωρίς να έχεις περάσει απαραίτητα στις εν λόγω αναβαθμίσεις. 2. Ακριβώς όπως τα λες θα γίνουν;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelopoulos Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 παιδια μια θερμη παρακληση. οποιος εχει κανει activate σε iphone 4 κλειδωμενο σε δικτυο με phonebook sim και μενει αθηνα ας μου στειλει ενα μηνυμα να βρεθουμε να ενεργοποιησω και εγω το τηλεφωνο μου. η δικη μου θα ερθει περιπου στις 23 αυγουστου και χρειαζομαι το iphone μου οπωσδηποτε... ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ (ή έστω αγορά) σε ΛΟΓΙΚΗ τιμή ΜΙΑΣ PHONEBOOK SIM CARD προκειμένου να ενεργοποιηθεί iphone4 αγορασμένο από Αμερική. Εναλλακτικά, δέχομαι και κάθε πρόταση για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για να αναλάβει κάποιος (ιδιώτης ή κατάστημα) ΟΛΗ τη διαδικασία ενεργοποίησης και ξεκλειδώματος ενός IPHONE4 που είναι κλειδωμένο στο Δίκτυο της ΑΤ+Τ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν PM! Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Παράθεση ellas-makedonia-iraklis..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZac Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Αν είναι κλειδωμένο, θα χρειαστείς είτε την original sim που πήρε μαζί με το τηλέφωνο ο φίλος σου, ή μια phonebook sim (από ebay νομίζω). Αν όμως έχει πάρει ξεκλείδωτη συσκευή, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτε. Είναι κλειδωμένο όπως ανάφερα στο πρπηγούμνο post. Έχει τα Ελληνικά περασμένα πάντως. Παράθεση ________ :) ________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Kalispera! exw iphone 3gs kai egkatestisa tin 4.0.2 . Den exw kanei pote jailbreak, giati i alitheia einai oti den gnwrizw kai polla... :( iparxei periptwsi na mporw na kanw jailbreak twra?? Δε γίνεται να κάνεις jailbreak γιατί πολύ απλά η έκδοση 4.0.2 βγήκε ακριβώς για αυτό το λόγο, δηλαδή να σταματήσει τη δυνατότητα jailbreak στο iPhone μέσω του exploit που υπήρχε με τα PDF αρχεία. Επειδή φαίνεται ότι είσαι νέος χρήστης, αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου και διάβασε: - Μόλις παρέλαβα το νέο μου iPhone. Και τώρα; - iPhone FAQ - συχνά διατυπωμένες ερωτήσεις - Read me first! Πληροφορίες Jailbreaking για αρχάριους ΥΓ. Τα greeklish απαγορεύονται γι' αυτό από δω και πέρα γράφε με Νέα Ελληνικά Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) Δε γίνεται να κάνεις jailbreak γιατί πολύ απλά η έκδοση 4.0.2 βγήκε ακριβώς για αυτό το λόγο, δηλαδή να σταματήσει τη δυνατότητα jailbreak στο iPhone μέσω του exploit που υπήρχε με τα PDF αρχεία. Επειδή φαίνεται ότι είσαι νέος χρήστης, αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου και διάβασε: - Μόλις παρέλαβα το νέο μου iPhone. Και τώρα; - iPhone FAQ - συχνά διατυπωμένες ερωτήσεις - Read me first! Πληροφορίες Jailbreaking για αρχάριους ΥΓ. Τα greeklish απαγορεύονται γι' αυτό από δω και πέρα γράφε με Νέα Ελληνικά Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish οπότε αυτό είναι ψέυτικο? :S.. http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.0.2-with-redsn0w-how-to-guide/ Edited August 26, 2010 by scarface5323 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 οπότε αυτό είναι ψέυτικο? :S.. http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.0.2-with-redsn0w-how-to-guide/ Παιδιά jailbreak στην 4.0.2 γίνεται κανονικά με το Redsn0w μόνο για της συσκευές iPhone 3G και iPod touch 2G ( non MC model ). Σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή απλά δεν λειτουργεί. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Παιδιά jailbreak στην 4.0.2 γίνεται κανονικά με το Redsn0w μόνο για της συσκευές iPhone 3G και iPod touch 2G ( non MC model ). Σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή απλά δεν λειτουργεί. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk και ΔΕΝ θα λειτουργισει ποτε. Το επομενο JB θα ειναι για την 4.1:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 εχω την version 4.0.2 ετσι το αγορασα το κινητο. Μπορω να βαλω την 4.0.1 για να το ξεκλειδωσω? Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 εχω την version 4.0.2 ετσι το αγορασα το κινητο. Μπορω να βαλω την 4.0.1 για να το ξεκλειδωσω? Δεν νομιζω φιλε μου. Απο που πηρες iPhone με 4.0.2 ? Εμενα μου ηρθε με 4.0.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 εχω την version 4.0.2 ετσι το αγορασα το κινητο. Μπορω να βαλω την 4.0.1 για να το ξεκλειδωσω? Όχι φίλε μου αναμένεις την 4.1... Και εγώ το πήρα το πρωί, και έχει την 4.0.1 και μόλις έσπασε..:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 (edited) Δεν νομιζω φιλε μου. Απο που πηρες iPhone με 4.0.2 ? Εμενα μου ηρθε με 4.0.1 :) Aπο αυτον που το αγορασα μεταχειρισμενο το εκανε update. Τοσο ******* ηταν. Edited August 27, 2010 by avid Ύβρις.. Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Aπο αυτον που το αγορασα μεταχειρισμενο το εκανε update. Τοσο ******* ηταν. Σεμνααά...:O Δεν έχουν όλοι την ίδια αντίληψη για το jb και έτσι την πάτησες... Μα και εσύ δεν το είδες..??? Δυστυχώς αναμένεις...:( Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Σεμνααά...:O Δεν έχουν όλοι την ίδια αντίληψη για το jb και έτσι την πάτησες... Μα και εσύ δεν το είδες..??? Δυστυχώς αναμένεις...:( Δεν το ειδα γιατι απλα το αγορασα απο μακρια και ειπα απλα στον αδερφο μου να δει εαν εχει χτυπηματα γρατζουνιες και τα σχετικα. Καθησυχαστικα στο οτι το ειχε 9 μηνες και απλα δεν ασχολουταν με το κινητο γιατι απλα του αρεσε εργοστασιακο..... κακη συνενοηση. Αναμενω την 4.1 επομενος. Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Από όσο ξέρω δεν θα βγει jailbreak για την έκδοση που κυκλοφορεί τώρα. Η καινούργια έκδοση θα γίνεται όμως jailbreak γιατί περίεργα μας στα λένε τώρα τελευταία. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 και ΔΕΝ θα λειτουργισει ποτε. Το επομενο JB θα ειναι για την 4.1:lol: Το έχεις δοκιμάσει σε 3G και δεν σου δούλεψε? :confused: Παραθέτω μέρος από την τελευταία ανακοίνωση της Dev-Team σχετικά με το θέμα αυτό. P.S.: For those of you with iPhone3G or iPod Touch 2G(not MC version), it’s true you can always use redsn0w to jailbreak your 4.x devices. Don’t let that dilute the above message, though :) Δεν νομίζω να μην ξέρουν τι λένε εκεί στην Dev-Team. ;) Πηγή : http://blog.iphone-dev.org/post/1013332740/winning-moves Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drjohngr Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 αποτι εψαξα γιατι κι εγω εχω την 4.0.2 το μονο που γινεται στο 3gs ειναι να κανεις downgrade μεσω dfu mode σε 401 αφου την κατεβασεις απο την apple... και μετα jailbreak αν το εχει δοκιμασει κανεις ας μου πει γιατι με βλεπω για συντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Καλημέρα σε όλη την παρέα και τους καλούς φίλους! :) Ενημερωτικά και για όσους ενδιαφέρονται μόλις βγήκε το εξαιρετικό iMovie της Apple και στο Ελληνικό Appstore. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 αποτι εψαξα γιατι κι εγω εχω την 4.0.2 το μονο που γινεται στο 3gs ειναι να κανεις downgrade μεσω dfu mode σε 401 αφου την κατεβασεις απο την apple... και μετα jailbreak αν το εχει δοκιμασει κανεις ας μου πει γιατι με βλεπω για συντομα Μόλις το έκανα φίλε. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις σώσει τα SHSH αρχεία της 4.0.1 στον server του Cydia ή τοπικά στον υπολογιστή σου. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Γειά σας. Είμαι τελείως άσχετος με το θέμα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω ένα 32 3GS και μου το έδωσαν έτοιμο με jailbreak. Δεν ξέρω ούτε με ποιά μέθοδο το έκαναν jailbreak όυτε τι έκδοση έχω στο iphone (λογισμικό), ξαφνικά κλείδωσε και το μόνο που εμφανίζει η οθόνη είναι το καλώδιο που μου λέει να το συνδέσω με το itunes. Μόλις το συνδέω μου ανάβει μόνο η επιλογή restore και τα στοιχεία του τηλεφώνου δεν μου τα αναγνωρίζει. Μόλις του πατάω restore μου εμφανίζει ένα νέο παράθυρο με μία επιλογή "restore & update" και άλλη μια "cancel". Όταν επιλέξω την επιλογή restore & update μου λέει να εγκαταστήσω την έκδοση 4.02. Το τηλέφωνο είναι Ισπανικό Τι πρέπει να κάνω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Το έχεις δοκιμάσει σε 3G και δεν σου δούλεψε? :confused: Παραθέτω μέρος από την τελευταία ανακοίνωση της Dev-Team σχετικά με το θέμα αυτό. Δεν νομίζω να μην ξέρουν τι λένε εκεί στην Dev-Team. ;) Πηγή : http://blog.iphone-dev.org/post/1013332740/winning-moves Παραθετω και εγω με την σειρα μου κομματι της ανακοίνωσης. So now, people will begin to ask: will there be a jailbreak for devices that shipped with 4.0.2/3.2.2, out of the box? No, there won’t be. FW 4.0.2/3.2.2 was *only* released to fix the jailbreakme hole. With FW 4.1 still in its beta stages, it makes no sense to escalate the “cat & mouse” with Apple for FW updates that only fix the jailbreak holes. To quote WOPR, “the only winning move is not to play”. Αυτο σημαινει, οτι ΔΕΝ θα βγαλουν JB για την 4.0.2 και θα περιμενουν την 4.1 για να ξεκινησουν παλι. Μιλαμε για συσκευες 3GS και 4 παντα...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Γειά σας. Είμαι τελείως άσχετος με το θέμα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω ένα 32 3GS και μου το έδωσαν έτοιμο με jailbreak. Δεν ξέρω ούτε με ποιά μέθοδο το έκαναν jailbreak όυτε τι έκδοση έχω στο iphone (λογισμικό), ξαφνικά κλείδωσε και το μόνο που εμφανίζει η οθόνη είναι το καλώδιο που μου λέει να το συνδέσω με το itunes. Μόλις το συνδέω μου ανάβει μόνο η επιλογή restore και τα στοιχεία του τηλεφώνου δεν μου τα αναγνωρίζει. Μόλις του πατάω restore μου εμφανίζει ένα νέο παράθυρο με μία επιλογή "restore & update" και άλλη μια "cancel". Όταν επιλέξω την επιλογή restore & update μου λέει να εγκαταστήσω την έκδοση 4.02. Το τηλέφωνο είναι Ισπανικό Τι πρέπει να κάνω????? επειδή δεν γνωρίζω πολλά με αυτό που επαθες θα σου πω τι μπορείς να κανείς. Από την στιγμή που σου βγάζει το καλώδιο πρέπει να περάσεις το iTunes δηλ την έκδοση 4.0.2 η οποία είναι και η ποιο καινούργια, αλλά θα ξεχάσεις το jailbreak. Αν αυτός που το είχε, είχε κάνει jailbreak, και έγραφε στο cydia πάνω πχ έκδοση 3-3.1.3-4 , κτλ τότε παιρνας μέσα την 4.0.2 και μετά μπορείς να περάσεις την 4.0.1 που γίνεται jailbreak. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) Παραθετω και εγω με την σειρα μου κομματι της ανακοίνωσης. So now, people will begin to ask: will there be a jailbreak for devices that shipped with 4.0.2/3.2.2, out of the box? No, there won’t be. FW 4.0.2/3.2.2 was *only* released to fix the jailbreakme hole. With FW 4.1 still in its beta stages, it makes no sense to escalate the “cat & mouse” with Apple for FW updates that only fix the jailbreak holes. To quote WOPR, “the only winning move is not to play”. Αυτο σημαινει, οτι ΔΕΝ θα βγαλουν JB για την 4.0.2 και θα περιμενουν την 4.1 για να ξεκινησουν παλι. Μιλαμε για συσκευες 3GS και 4 παντα...:cry: Το αρχικό μήνυμα του φίλου αναφερόταν σε JB για το iPhone 3G το οποίο και ανέφερα πως γίνεται με το Redsn0w στην έκδοση 4.0.2. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις προφανώς και ισχύουν. ;) Γειά σας. Είμαι τελείως άσχετος με το θέμα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω ένα 32 3GS και μου το έδωσαν έτοιμο με jailbreak. Δεν ξέρω ούτε με ποιά μέθοδο το έκαναν jailbreak όυτε τι έκδοση έχω στο iphone (λογισμικό), ξαφνικά κλείδωσε και το μόνο που εμφανίζει η οθόνη είναι το καλώδιο που μου λέει να το συνδέσω με το itunes. Μόλις το συνδέω μου ανάβει μόνο η επιλογή restore και τα στοιχεία του τηλεφώνου δεν μου τα αναγνωρίζει. Μόλις του πατάω restore μου εμφανίζει ένα νέο παράθυρο με μία επιλογή "restore & update" και άλλη μια "cancel". Όταν επιλέξω την επιλογή restore & update μου λέει να εγκαταστήσω την έκδοση 4.02. Το τηλέφωνο είναι Ισπανικό Τι πρέπει να κάνω????? Θα παρακαλούσα θερμά να διαβάσεις τις δημοσιεύσεις του παρόντος θέματος τον τελευταίο μήνα. Αυτό που ζητάς έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές. Φιλικά. ;) Edited August 29, 2010 by DjArte Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts