petran66 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 (edited) Για να καταλάβεις το μέγεθος της ασχετοσύνης μου... δεν ήξερα ούτε πώς να βρω την έκδοση του i phone... Είναι η 4.0.2 Φίλε μου λυπάμαι,αλλά προς το παρόν η 4.0.2,δεν γίνεται jalebrake:(Πρέπει να περιμένεις αναγκαστικά να βγει κάποιο καινούργιο εργαλείο(όπως βγήκε τις προάλλες για την 4.0.1,που εσύ βέβαια δεν μπορείς να βάλεις).Και restore να κάνεις,πάλι η 4.0.2 θα μπει!Υπομονή;)Α,και το itunes να είναι καλύτερα η τελευταία έκδοση(9.2).Έτσι κι αλλιώς δεν σ'εξυπηρετεί σε τίποτα η προηγούμενη έκδοση που έχεις!! Edited August 19, 2010 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Παιδιά κάποιος αν θέλει να κάνει jailbreak τώρα δε μπορεί; Έχει βγει 4.0.2 στο itunes και για αυτήν ΔΕΝ υπάρχει από όσα γνωρίζω jailbreak... Υπάρχει κάπου η 4.0.1 για να την βάλουμε ή πρέπει να περιμένουμε jailbreak για 4.0.2; :confused: Εγώ έχω 3GS με 3.1.3 jailbreak. Βασικά δε θα αναβάθμιζα, αλλά μου τη δίνει που πλέον όλες οι εφαρμογές ζητάνε έκδοση από 4 και πάνω....... :mad: Από τη στιγμή που είσαι σε 3.1.3 jailbroken, πολύ απλά θα αναβαθμίσεις σε 4.0.2 και θα κάνεις downgrade είτε στην 4.0 είτε στην 4.0.1;) Και μετά το παραμύθι με το http://jailbreakme.com/ :p Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Από τη στιγμή που είσαι σε 3.1.3 jailbroken, πολύ απλά θα αναβαθμίσεις σε 4.0.2 και θα κάνεις downgrade είτε στην 4.0 είτε στην 4.0.1;) Και μετά το παραμύθι με το http://jailbreakme.com/ :p φιλε εγω που ειμαι 3.1.2 jailbroken μπορω να το κανω αυτο? κ πως κανω downgrade στην 4.0.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 φιλε εγω που ειμαι 3.1.2 jailbroken μπορω να το κανω αυτο? κ πως κανω downgrade στην 4.0.1? Ερωτηση ; γιατι βρε παιδια restore σε 4.0.2 και μετα downgrade 4.0.1 και οχι κατευθειαν shift+restore σε 4.0.1 μια και ειναι ηδη JB ? :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Ερωτηση ; γιατι βρε παιδια restore σε 4.0.2 και μετα downgrade 4.0.1 και οχι κατευθειαν shift+restore σε 4.0.1 μια και ειναι ηδη JB ? :worry: δηλαδη μπορω να βαλω την iPhone2,1_4.0.1_8A306_Restore που κατεβασα δεν πρεπει να εχω κρατημενα κατι ssh...ειμαι λιγο ασχετος υ.γ. θα χασω ολεσ τισ εφαρμογες, τις επαφες κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 παιδιας ας μας πει καποιος με σιγουρια τι πρεπει να κανουμε εμεις που ειμαστε σε 3gs στην 3.1.2 jailbrake και θελουμε να παμε προς την 4 και να εχουμε και jailbrake??:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 (edited) Είναι πολύ απλό! Όσοι έχετε jailbroken συσκευές, μπαίνετε στο Cydia και βλέπετε εάν γράφει αυτά που γράφει και η εικόνα αυτή με πράσινα γράμματα -> http://img109.imageshack.us/img109/4577/photoje.jpg Αν γράφει ότι έχετε τα SHSH files για 4.0, 4.0.1 τότε προχωράτε σε Restore(κατά προτίμηση Set up as new device και όχι Restore from Backup για να καθαρίσει από τα υπολλείματα του jailbreak που έχετε) και μετά ακολουθείτε τους παρακάτω οδηγούς για downgrade αναλόγως τι λειτουργικό χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας. [Mac OS X] Πως να κάνετε downgrade το firmware του iPhone 3GS ή [Windows] Πως να κάνετε downgrade το firmware του iPhone 3GS Για να κατεβάσετε την έκδοση .ipsw στην οποία θέλετε να κάνετε downgrade iPhone | Where To Download iPhone Firmware Files From Σημείωση 1: Όταν συνδεθείτε στο iTunes πατήστε στο xxxxx's iPhone, δεξί κλικ και Transfer purchases ώστε να κρατηθούν οι εφαρμογές στο iTunes και να μπορέσετε να τις περάσετε μετά το τέλος των διαδικασιών. Σημείωση 2: Αν μετά το Restore κάνετε Set up as new device(πράγμα που συνίσταται) τότε θα χαθούν τα πάντα όλα από τη συσκευή αλλά δε χρειάζεται να πανικοβάλλεστε αφού συνδέοντάς το iPhone στο iTunes για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, θα κάνει αυτόματα μόνο του backup. Οπότε μετά τις όλες διαδικασίες, θα μπορέσετε να συγχρονίσετε ξανά επαφές, εφαρμογές, photos κλπ. Μετά από ΌΛΑ τα παραπάνω, θα βρεθείτε είτε στην έκδοση 4.0 είτε στην 4.0.1(όποια εσείς θέλετε). Και για jailbreak ακολουθείτε τον παρακάτω οδηγό. Jailbreakme.com: Εύκολο jailbreak για όλες τις iOS συσκευές Edited August 20, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Είναι πολύ απλό! Όσοι έχετε jailbroken συσκευές, μπαίνετε στο Cydia και βλέπετε εάν γράφει αυτά που γράφει και η εικόνα αυτή με πράσινα γράμματα -> http://img109.imageshack.us/img109/4577/photoje.jpg Αν γράφει ότι έχετε τα SHSH files για 4.0, 4.0.1 τότε προχωράτε σε Restore(κατά προτίμηση Set up as new device και όχι Restore from Backup για να καθαρίσει από τα υπολλείματα του jailbreak που έχετε) και μετά ακολουθείτε τους παρακάτω οδηγούς για downgrade αναλόγως τι λειτουργικό χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας. [Mac OS X] Πως να κάνετε downgrade το firmware του iPhone 3GS ή [Windows] Πως να κάνετε downgrade το firmware του iPhone 3GS Για να κατεβάσετε την έκδοση .ipsw στην οποία θέλετε να κάνετε downgrade iPhone | Where To Download iPhone Firmware Files From Σημείωση 1: Όταν συνδεθείτε στο iTunes πατήστε στο xxxxx's iPhone, δεξί κλικ και Transfer purchases ώστε να κρατηθούν οι εφαρμογές στο iTunes και να μπορέσετε να τις περάσετε μετά το τέλος των διαδικασιών. Σημείωση 2: Αν μετά το Restore κάνετε Set up as new device(πράγμα που συνίσταται) τότε θα χαθούν τα πάντα όλα από τη συσκευή αλλά δε χρειάζεται να πανικοβάλλεστε αφού συνδέοντάς το iPhone στο iTunes για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, θα κάνει αυτόματα μόνο του backup. Οπότε μετά τις όλες διαδικασίες, θα μπορέσετε να συγχρονίσετε ξανά επαφές, εφαρμογές, photos κλπ. Μετά από ΌΛΑ τα παραπάνω, θα βρεθείτε είτε στην έκδοση 4.0 είτε στην 4.0.1(όποια εσείς θέλετε). Και για jailbreak ακολουθείτε τον παρακάτω οδηγό. Jailbreakme.com: Εύκολο jailbreak για όλες τις iOS συσκευές εισαι θεοσ αν δεν τα καταφερω κ τωρα μαλλον ειναι ωρα ν αλλαξω συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 ερωτηση: σε μερικα ονοματα στις επαφες μου εχω φωτογραφιες οι οποιες εμφανιζονταν σε ολη την οθονη του κινητου οταν με καλουσαν τωρα εμφανιζονται μικρες πανω δεξια αυτο πως μπορω να το επαναφερω; παιζει ρολο ο συγχρονισμος του iphone απο pc σε macbook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 το Set up as new device ποτε γινεται? μετα το restore? οταν ανοιξει το κινητο? και συνδεθει εκ νεου με το itunes?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 το Set up as new device ποτε γινεται? μετα το restore? οταν ανοιξει το κινητο? και συνδεθει εκ νεου με το itunes?:( Ακριβώς μετά το Restore σε ρωτάει για Set up as new device ή Restore from Backup Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 παιδια τα MMS για WIND ποιες ειναι οι ρυθμισεις? εχω βαλει αυτες που λεει στην αρχικη σελιδα αλλα τιποτα ...εχω το 3gs 4.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 παιδια τα MMS για WIND ποιες ειναι οι ρυθμισεις? εχω βαλει αυτες που λεει στην αρχικη σελιδα αλλα τιποτα ...εχω το 3gs 4.0.1 Δεν μπορεί.Κάτι δεν κάνεις καλά! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Δεν μπορεί.Κάτι δεν κάνεις καλά! ετσι τα βαζω ακριβως μπορεις μηπως να βοηθησεις καπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Ακριβώς μετά το Restore σε ρωτάει για Set up as new device ή Restore from Backup Αν πατήσεις Set up as new device μπορείς μετά να βάλεις τις επαφές σου και τις εφαρμογές που έχεις καταβάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 ετσι τα βαζω ακριβως μπορεις μηπως να βοηθησεις καπως Μήπως πέρασες μόνο για τα mms?Γιατί νομίζω πρέπει να περαστούν και για gprs.Εγώ έχω πάντως αυτές: MMSC: http ://192.168.200.95/servlets/mms Proxy: 192.168.200.11:9401 APN: mnet.b-online.gr Username: mms Password: mms και για gprs: APN: gint.b-online.gr Username: web Passowrd: web Και μου δουλεύουν και με το γνήσιο λειτουργικό και με jailbrake;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Αν πατήσεις Set up as new device μπορείς μετά να βάλεις τις επαφές σου και τις εφαρμογές που έχεις καταβάσει? Εννοείται αυτό. Αφού η συσκευή καθαριστεί, εσύ μετά διαλέγεις τι ακριβώς θέλεις να συγχρονίσεις από το backup που έχει κρατήσει το iTunes πριν το Restore;) Μήπως πέρασες μόνο για τα mms?Γιατί νομίζω πρέπει να περαστούν και για gprs.Εγώ έχω πάντως αυτές: MMSC: http ://192.168.200.95/servlets/mms Proxy: 192.168.200.11:9401 APN: mnet.b-online.gr Username: mms Password: mms και για gprs: APN: gint.b-online.gr Username: web Passowrd: web Και μου δουλεύουν και με το γνήσιο λειτουργικό και με jailbrake;) Σωστές είναι οι ρυθμίσεις που βάζεις. Για το GPRS που έγραψες κάτω, ειδικά για το iPhone σαν Username κανονικά μπαίνει το user και σαν Password το pass. Αλλά αφού σου δουλέυει και με τα web τότε είσαι Ok. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 εχω ενα κινητο το οποιο ειναι στην 3.1.3 χωρις jailbreak κ θελω να του βαλω την 4.0.1 κ μετα να το κανω jailbreak,ποια ειναι η διαδικασια? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 εχω ενα κινητο το οποιο ειναι στην 3.1.3 χωρις jailbreak κ θελω να του βαλω την 4.0.1 κ μετα να το κανω jailbreak,ποια ειναι η διαδικασια? Κατεβάζεις την έκδοση 4.0.1 από iPhone | Where To Download iPhone Firmware Files From, συνδέεσαι στο iTunes, πατάς Shift + Restore(Windows) ή Alt + Restore(MAC) και κάνεις browse την έκδοση 4.0.1 ipsw από εκεί που την αποθήκευσες και είσαι έτοιμος. Μετά το Restore, Set up as new device ή Restore from Backup;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Κατεβάζεις την έκδοση 4.0.1 από iPhone | Where To Download iPhone Firmware Files From, συνδέεσαι στο iTunes, πατάς Shift + Restore(Windows) ή Alt + Restore(MAC) και κάνεις browse την έκδοση 4.0.1 ipsw από εκεί που την αποθήκευσες και είσαι έτοιμος. Μετά το Restore, Set up as new device ή Restore from Backup;) αυτο κανω αλλα μου βγαζει ενα error 3194,προσπαθω ν μπω σε dfu mode αλλα παντα με βγαζει σε recovery. Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 αυτο κανω αλλα μου βγαζει ενα error 3194,προσπαθω ν μπω σε dfu mode αλλα παντα με βγαζει σε recovery. Για checkαρε το παρακάτω guide μήπως δεν κάνεις κάτι καλά:) Πως μπορείτε να θέσετε τη συσκευή εντός και εκτός DFU και Recovery mode Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Για checkαρε το παρακάτω guide μήπως δεν κάνεις κάτι καλά:) Πως μπορείτε να θέσετε τη συσκευή εντός και εκτός DFU και Recovery mode αυτο κανω αλλα οταν παει να κανει συνδεση με την apple μου πεταει αυτο το μην:mad::mad: Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 αυτο κανω αλλα οταν παει να κανει συνδεση με την apple μου πεταει αυτο το μην:mad::mad: Ρε παιδια μπορει το παληκαρι να βαλει την 0.1 αφου εχει βγει η 0.2.......συνεχιζουν να την υπογραφουν?????. Αφου δεν ηταν jailbreak και δεν εχει κρατημενα shsh πως θα βαλει παλιοτερο firmware. Λογικα δεν πρεπει να κανει πρωτα j/b στην 3.1.3 και αφου κρατησει ο σερβερ του σαουρικ τα shsh για την 4.0.1 τοτε να κανει αναβαθμιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Βρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το Flash ή καλύτερα το Frash από το Cydia μόνο διαφημιστικά spot μου ανοιγει Το έχει δοκιμάσει κανεις Παεριμένω τα σχόλιά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) Βρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το Flash ή καλύτερα το Frash από το Cydia μόνο διαφημιστικά spot μου ανοιγει Το έχει δοκιμάσει κανεις Παεριμένω τα σχόλιά σας Είχε ειπωθεί παλαιότερα ότι για να δεις ένα περιεχόμενο που λειτουργεί με Flash Player, πρέπει να πατήσεις επάνω του για να αρχίζει να παίζει. αυτο κανω αλλα οταν παει να κανει συνδεση με την apple μου πεταει αυτο το μην:mad::mad: Αν και για ένα error δεν αξίζει να μπλέξεις με τόση διαδικασία που λέει και ο sakis009 κάτω από σένα, παρόλα αυτά αν καίγεσαι τόσο πολύ, τότε πρέπει να κάνεις j/b με το http://jailbreakme.com, να κρατηθούν τα SHSH files για την 4.0, 4.0.1, 4.0.2, να κάνεις update ή restore με Set up as new device στην 4.0.2 και μετά downgrade στην 4.0 ή 4.0.1 και εκ νέου http://jailbreakme.com Εξακολουθώ να επιμένω πάντως ότι το error μπορείς να το παρακάμψεις αλλά θέλει ψάξιμο. Κάνε μια αναζήτηση και στο Google μήπως βρεις κάτι για το συγκεκριμένο error. Edited August 23, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts