Jump to content

Samsung S5230 Tocco Lite / Star

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα

εγω γιατι δεν μπορω να βρω λογισμικο στη σελιδα της samsung ;; μου εμφανιζει μονο το αρχειο του NPC

Μόνο η εταιρία κάνει αναβάθμιση. Το πας και το αφήνεις εκεί.

• Απαντήσεις 593
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον, πηρα μολις σημερα το κινητο και εχει ηχο στα κουμπια οταν τα παταω. Τι να κανω για να τον βγαλω;; Δοκιμασα στον προφιλ τηλεφωνου με τα βελακια και δεν εχει μονο επιλογες ''μπιπ'' και ''glossy''. Βοηθηστε με σας παρακαλω ρε παιδια........ μου την ''δινει'' ο ηχος του πληκτρολογιου!!!!! :p

οταν το τηλ είναι σε κατασταση αναμονής ( στην κεντρική σελίδα).πάτα τα πληκτρα της εντασης και θα σου εμφανίσει κατι σαν ρολόι το οποιο έχει βαθμούς εντασης . θα το πας στο μηδέν . το ιδιο κάνεις και για την δόνηση.

ρε παιδιά, το ονόματα στο ευρετήριο δέχονται λίγους χαρακτήρες και τα μηνύματα επίσης. Για αυτό φταίει η κάρτα μήπως ή το τηλέφωνο?

ρε παιδιά, το ονόματα στο ευρετήριο δέχονται λίγους χαρακτήρες και τα μηνύματα επίσης. Για αυτό φταίει η κάρτα μήπως ή το τηλέφωνο?

Η ΚΑΡΤΑ SIM !!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΥΡΕΤΙΡΙΟ/ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ/ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ΜΝΗΜΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ''ΤΗΛΕΦΩΝΟ'' !!!:)

Prime owner of Samsung GT-S5230 Star:D

Στο nokia έχω πάλι προεπιλεγμένη την κάρτα σιμ (τη θέλω αυτήν τη δυνατότητα) και δέχεται πολύ παραπάνω χαρακτήρες, καθώς επίσης και πολλά τηλέφωνα στο ίδιο νούμερο, κάτι που σαφώς δε γίνεται στο 5230. Υπάρχει καμιά ρύθμιση για αυτό ή μπορώ να αλλάξω την κάρτα και να έχω το ίδιο νούμερο?

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας στο εξής : όταν δέχομαι μια κλήση το τηλέφωνο είναι πάντα κλειδωμένο και με προτρέπει να το ξεκλειδώσω και αφού το ξεκλειδώσω μου εμφανίζει μόνο δυο σύμβολα στο κάτω μέρος :ένα πληκτρολόγιο και ένα ανοιχτή ακρόαση. Δεν μου βγάζει π.χ απόρριψη κλήσης , κατηλλειμενο και γενικά τις γνωστές επιλογές που έχουν ακόμη και παλιότερα κινητά !

Όταν τερματίζω την κλήση τότε μου εμφανίζει ένα μενού με κόκκινα κουμπιά ( σύνδεση μεγάφωνο, σίγαση , το οποίο εξαφανίζεται αστραπιαία !! Μήπως κάνω κάτι λάθος γιατί δεν διάβασα να έχει κάποιος αυτό το πρόβλημα.

Επίσης υπάρχουν άλλες γραμματοσειρές στις επαφές εκτός από αυτές τις απαράδεκτες κατά την άποψη μου ? έχω την έκδοση s5230MAIG2.

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας στο εξής : όταν δέχομαι μια κλήση το τηλέφωνο είναι πάντα κλειδωμένο και με προτρέπει να το ξεκλειδώσω και αφού το ξεκλειδώσω μου εμφανίζει μόνο δυο σύμβολα στο κάτω μέρος :ένα πληκτρολόγιο και ένα ανοιχτή ακρόαση. Δεν μου βγάζει π.χ απόρριψη κλήσης , κατηλλειμενο και γενικά τις γνωστές επιλογές που έχουν ακόμη και παλιότερα κινητά !

Όταν τερματίζω την κλήση τότε μου εμφανίζει ένα μενού με κόκκινα κουμπιά ( σύνδεση μεγάφωνο, σίγαση , το οποίο εξαφανίζεται αστραπιαία !! Μήπως κάνω κάτι λάθος γιατί δεν διάβασα να έχει κάποιος αυτό το πρόβλημα.

Επίσης υπάρχουν άλλες γραμματοσειρές στις επαφές εκτός από αυτές τις απαράδεκτες κατά την άποψη μου ? έχω την έκδοση s5230MAIG2.

Πάντα κλειδωμένα είναι όλα, αλλά μπορείς κανονικά να απορρίψεις τις κλήσεις που επιθυμείς. βασικά όλα όσα λες είναι φυσιολογικά και όχι προβλήματα. Δυστυχώς (μπορεί και ευτυχώς), έτσι δουλεύει το τηλέφωνο. Γραμματοσειρές δεν έχει άλλες, ακόμα και με το καινούριο firmware που καλό είναι βάλεις για να δουλέψει κυρίως μια δυνατότητα στο ευρετήριο.

Γεια σας παιδιά, πριν από λίγο επέστρεψα από διακοπές, μια χαρά ήταν αλλά τώρα δε την παλεύω μία...;)

Λοιπόν καταρχήν να έχουμε όλοι καλή νέα σεζόν και να αντιμετωπίσουμε ό,τι άλλο είναι να έρθει...

Τώρα να απαντήσουμε στο φίλο μας stelio_97: Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με το νέο firmware S523GXXJA2 και τη συνεργασία του τηλεφώνου με το nps είναι απλά άψογη!

Αναγνωρίζεται σε χρόνο dt, κάνω αντίγραφα ασφαλείας με τη μία και η μεταφορά αρχείων είναι παιχνιδάκι! Κανένα κόλλημα, η απροειδοποίητο σβήσιμο όπως λες. Τουλάχιστον αυτό αποκόμισα εγώ σαν εμπειρία.

Τώρα επειδή πολλοί φίλοι νοιάζονται για την εγγύηση θέτω το ερώτημα: μετά από ένα χρόνο δε θα πάρετε άλλη συσκευή με την επιδότηση; ή νομίζετε ότι είναι εύκολη υπόθεση να διεκδικήσετε εγγύηση ακόμα και αν τη δικαιούστε; στο Ελλαδιστάν βρισκόμαστε! Αν ακολουθήσετε σωστά τα βήματα αναβάθμισης λογισμικού δε θα έχετε κανένα πρόβλημα και δε λέει κατά τη γνώμη μου να δώσετε φράγκο σε τεχνικούς για μία αναβάθμιση που αν προσέξετε λίγο την κάνετε μόνοι σας. Πιστεύω επίσης ότι το μαμά λογισμικό "περιορίζει" τη συσκευή μας. Σας λέω εγγυημένα ότι το τηλεφωνάκι με το καινούριο λογισμικό πετάει. το βρίσκετε εδώ:

http://darkforestgroup.com/forum/index.php?topic=4048.0 (με πλήρη υποστήριξη ελληνικών, ενώ στο τέλος της σελίδας έχει τις οδηγίες αναβάθμισης).

Κάποιος φίλος ανέφερε ότι είχε πρόβλημα στην οθόνη αφής και μετά ρίχνει στο τέλος ότι άφησε πάνω την ζελατίνα!!! Εννοείται ότι πρέπει να την βγάλεις γιατί ακριβώς έχεις οθόνη αφής και περιορίζεις τη λειτουργικότητα!!!

Για τον φίλο tengai: Η 1η επιλογή είναι πιο στυλάτη αλλά η 3η έχει γρηγορότερη πρόσβαση στη συσκευή. Θα προτιμούσα την 3η που δε χρειάζεται να το βγάλω από την θήκη του. Ακόμα για τα παιχνίδια θα σου προτείνω μερικά site οσονούπω γιατί δε βρίσκω τίποτα αυτόν τον καιρό στο pc μου, θέλω λίγο χρόνο προσαρμογής:cool:

TziMmys79 και Versus_U ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Τελικά δεν κατάλαβα πως μπορώ να απορρίπτω κλήσεις ή να βγάζω απασχολημένο. Νομίζω κάτι γίνεται με το ξεκλείδωμα την ώρα της κλήσης το όποιο και αργεί πολύ σε εμένα.

Χθες μου έκανε και δυο φορές ξαφνική διακοπή ενώ μιλούσα !

Επαναλαμβάνω:

Όταν δέχομαι κλήση δεν μου βγάζει τα 6 κουτάκια ( ηχείο , σίγαση , Ένωση , ακουστικά ,αναμονή, τερματισμός κλήσης) τα οποία εμφανίζει αστραπιαία αφού τερματιστεί η κλήση ή εάν πάρω την cosmote για να ακούσω μηνύματα. Λογικά θα έπρεπε αυτό το μενού να μου το εμφανίζει την ώρα που δέχομαι την κλήση.

Αυτό λύνεται με νέο firmware ?

Το έχω αγοράσει από Γερμανό. πώς περνάω νέο fw ? Το πάω εκεί ή το πάω εγώ απευθείας στην Samsung ? και πόσο διαρκεί αυτή η διαδικασία?

Από θήκη τελικά αγόρασα την επιλογή 2 ( pouch) δεν θα έλεγα ότι βολεύει.

TziMmys79 και Versus_U ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Τελικά δεν κατάλαβα πως μπορώ να απορρίπτω κλήσεις ή να βγάζω απασχολημένο. Νομίζω κάτι γίνεται με το ξεκλείδωμα την ώρα της κλήσης το όποιο και αργεί πολύ σε εμένα.

Χθες μου έκανε και δυο φορές ξαφνική διακοπή ενώ μιλούσα !

Επαναλαμβάνω:

Όταν δέχομαι κλήση δεν μου βγάζει τα 6 κουτάκια ( ηχείο , σίγαση , Ένωση , ακουστικά ,αναμονή, τερματισμός κλήσης) τα οποία εμφανίζει αστραπιαία αφού τερματιστεί η κλήση ή εάν πάρω την cosmote για να ακούσω μηνύματα. Λογικά θα έπρεπε αυτό το μενού να μου το εμφανίζει την ώρα που δέχομαι την κλήση.

Αυτό λύνεται με νέο firmware ?

Το έχω αγοράσει από Γερμανό. πώς περνάω νέο fw ? Το πάω εκεί ή το πάω εγώ απευθείας στην Samsung ? και πόσο διαρκεί αυτή η διαδικασία?

Από θήκη τελικά αγόρασα την επιλογή 2 ( pouch) δεν θα έλεγα ότι βολεύει.

Εάν κατά τη διάρκεια της κλήσης κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο στο πλάι δεξιά (αυτό που κλειδώνει τη συσκευή) τότε εμφανιζονται τα 6 κουτάκια....

Την ώρα που δέχεσαι την κλήση μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση από τα 2 κουμπάκια στο πλάι αριστερα.

Καλησπέρα,

απέκτησα σήμερα σαν δώρο ενα Samsung Star αλλά δεν έχει ελληνικά στις διαθέσιμες γλώσσες του μενού. Υπάρχει τρόπος να τα περάσω?

Ευχαριστώ

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

θα ήθελα την βοηθειά σας,μου έχουν φέρει ενα samsung s5230 star από γερμανία και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να βάλλω ελληνικό λογισμικό..:O

Αλλαγή firmware.

Λίγο περισσότερες πληροφορίες σε παρακαλώ... Πώς και από που? Το σκέφτηκα και γω για αλλαγή firmware αλλά στο επίσημο site δεν βρήκα κάτι.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

γεια σας παιδια αυριο μαλλον πως θα παω να αγορασω το συγκεκριμένο κινητο μετα απο την ερευνα αγορας που εκανα κατέληξα σε αυτο μου φένετε κ οικονομικό και αξιοπιστο. το μονο πρόβλημα μου ειναι οτι δε το βρίσκω πουθενα σε WIFI κ ιδικα στον γερμανο που εχω την επιδότηση ξερει κανείς αν υπαρχει στην ελλάδα?εψαξα το σχετικο forum σας μηπως βρώ απάντηση αλλα χάθηκα τελείως κ αν υπάρχει πόσο κοστίζει? ο γερμανος εχει το σταρ χωρίς wifi 139 ευρώ.

Λίγο περισσότερες πληροφορίες σε παρακαλώ... Πώς και από που? Το σκέφτηκα και γω για αλλαγή firmware αλλά στο επίσημο site δεν βρήκα κάτι.

Μόνο στην επίσημη αντιπροσωπία.

γεια σας παιδια αυριο μαλλον πως θα παω να αγορασω το συγκεκριμένο κινητο μετα απο την ερευνα αγορας που εκανα κατέληξα σε αυτο μου φένετε κ οικονομικό και αξιοπιστο. το μονο πρόβλημα μου ειναι οτι δε το βρίσκω πουθενα σε WIFI κ ιδικα στον γερμανο που εχω την επιδότηση ξερει κανείς αν υπαρχει στην ελλάδα?εψαξα το σχετικο forum σας μηπως βρώ απάντηση αλλα χάθηκα τελείως κ αν υπάρχει πόσο κοστίζει? ο γερμανος εχει το σταρ χωρίς wifi 139 ευρώ.

Pixmania, 153 ευρώ.

Μιας και δεν απάντησε κανένας στο φίλο, και έτυχε να το ψάξω το θέμα ας κάνω έναν κόπο να απαντήσω εγώ:

Αναβάθμιση σε κάποιο firmware με Ελληνικά είναι η λύση.

Το πλέον πρόσφατο firmware που βρήκα με Ελληνική γλώσσα είναι το S5230XPJF1.

Για να περαστεί χρειάζεται: MultiLoader_V5.56.rar και V_Mobile1.0Broadcommdriver.rar.

Google τα παραπάνω για να τα κατεβάσετε, και οδηγίες υπάρχουν εδώ: http://bit.ly/d2kT50

Προσοχή να τις ακολουθήσετε κατά γράμμα για να μην υπάρχουν προβλήματα.

Το S5230XPJF1 είναι αρκετά γρήγορο και σταθερό firmware.

Γενικά το Star είναι τίμιο και καλό τηλέφωνο για τα λεφτά του.

Νόμιζα ότι το S5230MAJE1 είναι το πιο πρόσφατο επίσημο Fw ...

Το software αυτό είναι Cosmote branded (MA) και ένα μήνα παλαιότερο από το S5230XPJF1 το οποίο είναι Generic ευρωπαϊκό.

Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Εάν το βάλω χάνω την εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία? πόσα ΜΒ είναι το Fw για να βρω το σωστό ?

Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Εάν το βάλω χάνω την εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία? πόσα ΜΒ είναι το Fw για να βρω το σωστό ?

Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Αν έχεις όμως το γνήσιο firmware σε αρχείο μπορείς να το ξαναπεράσεις και μετά να το στείλεις για service.

Το S5230XPJF1 είναι 93.4 MB.

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα το παρόν κινητό και εγώ!!! Θα ήθελα να εγκαταστήσω στο pc μου το Samsung Suite. Που μπορώ να το βρω; Επίσης πόσο περίπου να φωτίζω τι κινητό. Μέσα οι οδηγίες λένε μέχρι να σταματήσει να μετακινήται η ένδειξη. Αλλά πόσο κρατάει περίπου όλο αυτό; Και τέλος που μπορώ να βρώ θέματα;

Ρε παιδιά παρατήρησα κάτι κουλό.. Όταν γράφω μύνημα με T9 δεν μου βγάζει μερικές απλές λέξεις όπως "καφέ" "μπαμπάς"... Τι είναι πάλι και τούτο; Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το διωρθώσω; Προσπάθησα να εισάγω εγώ την έξη καφές αλλά δεν αποθηκεύτηκε..

Edited by silve992

Καλημέρα! Λοιπόν παιδιά όπως είπα και λίγο πιο πάνω, όλα καλά και ωραία με το κινητό, αλλά δεν ξέρω μου κάνει κάτι κουλά στα μυνήματα. Όταν για παράδειγμα βάζω να γράφω με κεφαλαία τότε σε ορισμένες λέξεις όχι σε όλες μου βάζει τόνο και δεν φαίνεται καλό. Επίσης όταν βάζω να γράφω με μικρά άλλες λέξεις τις βγάζει με μικρά και άλλες με κεφαλαία γράμματα; Γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει κάτι για το διωρθώσω;

Πριν που έλεγε για το οτι δεν βγαζει ορισμένες λέξεις το βρήκα. Ήθελε μια ρύθμιση στα μυνήματα που έρπεπε να το βάλω αυτόματο.

Αν γνωρίζεται κάτι σας παρακαλώ πείτε μου γιατί είναι το μόνο σπαστικό πράγμα που εντόπισα.

• The title was changed to Samsung S5230 Tocco Lite / Star