trackera Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Εμένα θα βρίζεις δηλαδή αν πάει κάτι σταβά :p Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Εχει δοκιμασει κανεις στο Κ599 ή καποιο αντιστοιχο να συνδεθει ιντερνετ μεσω GPRS να μας πει αν δουλευει? Λογικα ο οπερα θα μπαινει αλλα αν ειναι ευκολο ας δοκιμασει καποιος και τις υπολοιπες εφαρμογες που χρησιμοποιουν ιντερνετ οπως το MSN να μας πει. trackera στο mobile site του youtube τα ανοιγει τα βιντεο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 dkostas απ ότι διάβασα πρέπει να κατεβάσεις το "bolt" για να παίζει videos από youtube. Το ebuddy(από εκεί μπήκα msn) δουλεύει μιά χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 και μιας και ξαναναφερθηκε με το bolt εχει δει κανεις βιντεακι απο το youtube η με το m.youtube με wifi συνδεση? αν ναι πως το εκανε !!!!!! εχω λυσαξει.... α εχω το κ599 Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 με το bolt καταβαζεις το βιντεο στην μνημη και το βλεπεις μετα! κανει κατι σαν save as Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Που το βρισκουμε αυτο το bolt? Sorry αλλα ειμαι ασχετος...:O Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Εμένα θα βρίζεις δηλαδή αν πάει κάτι σταβά :p Οχι ρε μην φοβασαι!...Ετσι κι αλλιως τι μπορει να παει στραβα;; Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Που το βρισκουμε αυτο το bolt? Sorry αλλα ειμαι ασχετος...:O http://video.filestube.com/b/bolt+dvd μαλλον εινε αυτο!!! οι ποιο ειδικοι ας βοηθησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Που το βρισκουμε αυτο το bolt? Sorry αλλα ειμαι ασχετος...:O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2878473#post2878473 Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 ρε παιδια εμενα δεν κατεβαζει τιποτα...το bolt εννοω... Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Ευχαριστω πολυ παιδες να 'στε καλα !!!! Κατι ακομα, θελω να περασω το bolt στο Κ599 αλλα δεν μπορει το pc να αναγνωρισει την συσκευη.Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?Κατεβασα ενα pc suite μετα απο αναζητηση στο site αλλα δεν εκανα την δουλεια μου.... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Ειναι ευκολο να κοιταξει καποιος αν γινεται να εισαι ιντερνετ (οχι με WIFI) με την μια γραμμη και στην αλλη να δεχεσαι κλησεις κανονικα? Και επισης αν τυχει να μιλας στη μια γραμμη και σε καλεσουν και στην 2η τι γινεται? Δειχνει κατειλημμενο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Ειναι ευκολο να κοιταξει καποιος αν γινεται να εισαι ιντερνετ (οχι με WIFI) με την μια γραμμη και στην αλλη να δεχεσαι κλησεις κανονικα? Και επισης αν τυχει να μιλας στη μια γραμμη και σε καλεσουν και στην 2η τι γινεται? Δειχνει κατειλημμενο? 1η Wifi-2η κλήση χτυπάει και απαντάς 1η μιλάει-2η εκτος δικτύου Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 1η Wifi-2η κλήση χτυπάει και απαντάς 1η μιλάει-2η εκτος δικτύου Με Wifi ειναι αλλιως μιας και δεν απασχολει την γραμμη. υποθετω οτι με WAP ή ιντερνετ απο συμβολαιο θα ισχυει το 2ο που λες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 λογικα ναι αφου κανεις χρηση της κεραιας του τηλεφωνου. αυτα τα τηλεφωνα εχουν μια κεραια και για τις δυο καρτες και οταν δουλευει η μια η αλλη ειναι εκτος δυκτιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Αυτο το εχει παραγγειλει κανεις ? http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3050 Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 δεν βλεπω καμια διαφορα απο το κ599 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 δεν βλεπω καμια διαφορα απο το κ599 Aκριβως και εγω αυτο παρατηρησα, απλα καποια πραγματακια αμα δεν τα πιασεις στα χερια σου δεν μπορεις να ξες ολες τις διαφορες..αν υπαρχουν βεβαια. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyk64 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 ποιος μπορει να μου πει αν αξιζει η αγορα του κ599.........και αν εχει καλη αυτονομια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 ποιος μπορει να μου πει αν αξιζει η αγορα του κ599.........και αν εχει καλη αυτονομια.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248692 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 εμμμ, για να σπάσω λίγο την μονοτονία του Κ599, ήθελα να σας δείξω το Voyager που βγήκε στο chinavasion και με ενδιαφέρει... http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/voyager-quad-band-touchscreen-dualsim-wifi-media-cellphone/ Στις γλώσσες δεν έχει τα Ελληνικά, αλλά στα reviews φαίνεται οτι το έχει πάρει κάποιος Έλληνας - μήπως και είναι κάποιος από το myphone να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3126 με ελληνικα,πληκτρολογιο,αναλυση οθονης 240*320,που ση μαινει πολλες εφαρμογες και παιχνιδια,και ενα πολυ σημαντικο δεν ειναι αντιγραφη του iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Είναι κλώνος του Nokia E71 αυτό.Αλλά με οθόνη 2,4", που από τις φωτογραφίες δείχνει να μην είναι ούτε τόση τι μπορείς να κάνεις σε ένα κινητό;Σχεδόν απορρίπτεις tv και internet Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 εμενα γιατι μου φενεται αντιγραφη του blackberry bolt 9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Η ανάλυση της οθόνης δεν είναι 240*320.. αλλά 320*240 άσχετα από αυτό που γράφουν. Λεπτομέρεια που όμως κάνει διαφορά. Δηλαδή ακριβώς το αντίθετο.. δεν μπορείς να βρεις πολλές εφαρμογές και παιχνίδια. Αντιγραφή του nokia E71 είναι.. το γράφει και πάνω στη συσκευή ότι είναι Ε71. Το μόνο καλό είναι ότι έχει υποδοχή 3.5mm jack! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts