PARASwrite Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ναι παραπάνω. δεν νομίζω πάντος να συμφέρει ένα τέτοιο κινητό γιατί ούτε java έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 μόνο τα κινέζικα παρέχουν αυτήν την δυνατότητα. ΤΡΟΠ: ναι είναι σαν να έχεις 2 τηλεφωνά κολλημένα σε μια συσκευή γιατί μέσα στην συσκευή υπάρχουν 2 κεραίες μια για το καθένα. όταν πας να κάνεις κλήση η να στείλεις sms ρωτάει να σταλεί μεσώ της γραμμής 1 ή γραμμής 2 ... Έχει μια κεραία για να μην έχει περισσότερη ακτινοβολία. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 σε έμενα ρε συ πως έχει δυο? και ρωτάει κιόλας με πια κάρτα να κάνω την κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 μια κεραια λεει οτι εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 αλλά ρωτάει με πια κάρτα να γίνει η κλήση κοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 σε έμενα ρε συ πως έχει δυο? και ρωτάει κιόλας με πια κάρτα να κάνω την κλήση. Έχει μια κεραία και αυτό μπορείς εύκολα να το καταλάβεις όταν μιλάς στην μια γραμμή που η άλλη είναι εκτός δικτύου Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 εγώ είχα πάρει τηλ από την μια κάρτα στη άλλη και έλεγε αναμονή της κλήσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 εγώ είχα πάρει τηλ από την μια κάρτα στη άλλη και έλεγε αναμονή της κλήσης... το V98 έχεις; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ναι από το ένα το είχα πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ναι παραπάνω. δεν νομίζω πάντος να συμφέρει ένα τέτοιο κινητό γιατί ούτε java έχει. Βασικά δεν χρησιμόποιώ ούτε εφαρμογές, ούτε παίζω παιχνίδια, καθαρά ενδιαφέρομαι για tv, radio -> θέαση, εγγραφή και επίσης 2 sim (2 νούμερα) χωρίς να τρώω ακτινοβολία από 2 κεραίες, εάν υπάρχει 1 κεραία που είπε και ο φίλος τότε είναι super... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ναι από το ένα το είχα πάρει.Εκείνο όντως έχει 2 κεραίες και πιθανόν να είναι ψηστήρι.Ελπίζω να χρησιμοποιείς bluetooth ακουστικό ή τα handsfree του για περισσότερη ασφάλεια από την ακτινοβολία (Δεν γνωρίζω αν η ακτινοβολία του είναι μεγάλη,απλά το υποθέτω).Μετά από αυτό το κινητό σταματήσαν να τα βγάζουν με 2 κεραίες και πλέον είναι όπως σου είπα. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ναι είχε πάρα πολύ και ζεσταίνονταν, όταν το είχα μάθει την έβγαλα την μια τη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadosp Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Εγω θα ηθελα να πω μερικα πραγματακια ως προς τα jaga μιας και ειμαι κατοχος του ttv30 kai tου ttv24. 1. Οσον αφορα καποια σουιτα για επαφες συγχρονισμους και αλλα, δεν υπαρχει τιποτα, αλλα και ουτε υποστιρηξη καμια, επανω σε αυτο. Αρα οποιος το παρει και θελει να μεταφερει τις 100-200 επαφες του, να κανει υπομονη, γιατι θα δουλεψει πολυ χερι!! 2. Οταν συνδεεις το τηλεφωνο σε ενα pc με usb συνδεση, εχεις 2 επιλογες. Ή θα χρησιμοποιησεις το τηλ για καμερα, ή σαν συσκευη αποθηκευσης. Τιποτα αλλο απολυτως. Μην ξεχασω οτι σαν καμερα παει μεχρι 352χ κατι. 3. Το ttv24 -τουλαχιστον το δικο μου- σαν ξυπνητηρι, χτυπαει οποτε του ερθει. Σε εποικινωνια με την αντιπροσωποια, μου ειπαν οτι και αλλος πελατης τους ειπε το ιδιο, του ειπαν πως να το ρυθμισει, και δεν ξαναπηρε????:lol: Αυτο σημαινει οτι φτιαχτηκε το τηλεφωνο?:) Τεσπα firmware updates δεν υπαρχουν οποτε μενω με το προβλημα μου. 4. Το ttv30 εχει μικροσκοπικη γραμματοσειρα, με αποτελεσμα να δυσκολευεσε πολυ να βρεις μια επαφη ή να διαβασεις ενα μυνημα. 5. Η τηλεοραση τους ειναι μεν αριστη, και με πολυ καλη ληψη, αλλα τι να την κανεις οταν ρουφαει την μπαταρια σαν νερο. Επισης γι αυτους που νομιζουν οτι μπορουν να το φορτιζουν και ταυτοχρονα να βλεπουν tv, ειναι πολυ γελασμενοι, διοτι η εταιρεια εχει ενθετο μεσα στο κουτι, και αποποιειται καθε ευθυνης, αν προκληθει ζημια απο τετοια χρηση. Αρα πριζα και μονιμη tv απαγορευετε. Το ιδιο ισχυει -ως προς την μπαταρια- και για το ραδιοφωνο σε ανοικτη ακροαση . 6. Προσφατα μου εσπασε η οθονη απο δικη μου υπαιτιοτητα. Μετα απο επικοινωνια με το service της εταιρειας, μου εδωσαν να καταλαβω οτι δεν δινουν ανταλλακτικα, λογω του οτι πολλοι τα χρησιμοποιουσαν σε μη jaga τηλεφωνα. Αρα λοιπον και εγω ο νομιμος κατοχος με την εγγυηση της εταιρειας στο χερι, το τηλ στο χερι, και την σπασμενη οθονη στο χερι, απλα μπαινω στην ιδια λιστα με τον οποιονδηποτε αγνωστιδη. :lol::lol: Ετσι αφου αφησω το κινητο για service σε αυτους, θα πρεπει να καταβαλω και την εργασια, και βεβαια επειδη κλεινουν και για διακοπες, θα πρεπει να ξαναεχω τηλεφωνο τον Σεπτεμβρη. Τα παραπανω τα γραφω ως κατοχος και χρηστης των 2 κινητων, μονο για γνωση ως προς τους μελοντικους αγοραστες, και οχι προς δυσφημιση της εταιρειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 μόνο τα κινέζικα παρέχουν αυτήν την δυνατότητα. φιλαρακι κανεις καποιο λαθος σε αυτο!!! υπαρχει το samsung d880 και d980 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ναι το ξέρω απλά εννοώ όλο το πακέτο 2 sim και τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 SORRY!!! Απλα δεν καταλαβα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 ξέρετε αν αυτά τα κινητά υπάρχουν: samsung tv : http://www.66mobile.com/zoom/Itemid,26/page,view/catid,3/key,23/hit,1/ samsung progector : http://www.66mobile.com/zoom/Itemid,26/page,view/catid,3/key,22/hit,1/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 απ'οτι γνωριζω επειδη το εψαξα οχι στην ελληνικη αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 φιλαρακια ακουω γνωμες για το ΝΕΟ εργαλειο http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3049 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Τι κόλλημα είναι αυτό και όλα βγαίνουν σαν το iphone δεν γίνεται να βγάλουν ένα άλλο σχέδιο? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Eλα ντε... κοιμάμαι κ βλέπω iphone :p άντε να δούμε πότε θα βγάλουν :wacko: Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 φιλαρακια ακουω γνωμες για το ΝΕΟ εργαλειο http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3049 πολυ καλο και με πραγματικη οθονη 3.5 ιντσων.ομως θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. και σε αυτο το κινητο αλλα και σε αλλα βλεπω οτι γραφουν αυτο Gravity inducer,auto horizonal screen.τι ακριβος σημαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 ότι δεν χρειάζεται να πατήσεις πάνω στην οθόνη π.χ για να γυρίσεις σε οριζόντια θέαση την τηλεόραση (όπως στο V800)....Γυρίζει αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 ότι δεν χρειάζεται να πατήσεις πάνω στην οθόνη π.χ για να γυρίσεις σε οριζόντια θέαση την τηλεόραση (όπως στο V800)....Γυρίζει αυτόματα. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon07 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 παιδια για σας!ειμαι καινουργιος στο FORUM και θα ηθελα την γνωμη σας για ποιο κινητο να αγορασω...........κ599 η v709 η A007 η 3gs+ η n2!!!ως προς οθονη,γρηγορο,τεχνολογια,χρωματα,ποιοτητα,λεπτο κ διαρκεια μπαταριας.εχουν σιγουρα 3.5 οθονη?ολα σχεδον τα sites ετσι λενε.ποιο ειναι πιο καινουργιο κ με πιο κανουργιο λογισμικο?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts