jonaugust_2007 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Τι προτείνεται; iphone V88 ,WIFI,analog TV,JAVA,dual cameras,dual speakers, MSN Phone http://www.pandawill.com/iphone-v88-wifianalog-tvjavadual-camerasdual-speakers-msn-phone_p32921.html Cesim v800i 3.2 inch Screen Wifi + Dual Card +Bluetooth Tv Phone http://www.pandawill.com/cesim-v800i-32-inch-screen-wifi-dual-card-bluetooth-tv-phone_p32922.html ή New Touch 3G Phone T3232 http://www.pandawill.com/new-touch-3g-phone-t3232_p32552.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Eσύ θα το πάρεις εμείς θα σου προτείνουμε; :p Και τα 3 αυτά κινητά δεν έχουν πολυκυκλοφορήσει οπότε δύσκολα θα βρεις κάποιον να σου πεί την γνώμη του.Πάρε το ρίσκο σου και πάρε κάποιο αν εχεις καταλήξει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Μπλέχτηκα . Τελικά το Κ599 εχει η δεν εχει flash στην καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Μπλέχτηκα . Τελικά το Κ599 εχει η δεν εχει flash στην καμερα? Στην αρχή δεν είχε,στην πορεία απέκτησε :p Κυκλοφορούν 3 εκδόσεις του κινητού α) Χωρίς φλας και με ένα ηχειάκι στο κάτω μέρος του κινητού β)Χωρίς φλας και με δύο ηχειάκια στο κάτω μέρος του κινητού γ)Με φλας και με δύο ηχειάκια στο κάτω μέρος του κινητού Στις επόμενες παραλαβές θα δούμε τι άλλες βελτιώσεις-μαιμουδιές θα κάνουν οι κινέζοι Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis72 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 ψάχνω ένα κινητο με τα χαρακτηριστικά που αναφέρει ο τίτλος του thread + 1.να έχει windows mobile 2. να υποστηριζει Ελληνικά υπάρχει κάποιο τέτοιο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Εκτος απο τα ελληνικα αυτα που ζητας υπαρχουν μονο στο ΕΤΕΝ DX900!!! Δεν υπαρχει ακομη αναλογο σε κινεζικο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Και tv+windows mobile δεν νομίζω να υπάρχει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Και tv+windows mobile δεν νομίζω να υπάρχει κάτι eten-acer dx900 με ψηφιακή tv Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 βασικα το θεμα με τα κινεζικα κινητα ειναι οτι το 95% κινιτων αυτων δεν εχει java Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 βασικα το θεμα με τα κινεζικα κινητα ειναι οτι το 95% κινιτων αυτων δεν εχει java k599,v709,v706,v800i,a9530 Όλα αυτά έχουν και dual sim+tv+wifi+java ;) Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 και το cect c9 και το Miphone επισης αλλα τι λεω υπαρχει περιπτωση να μην υποστηριζε το miphone(microsoftiphone) αφου εχει windows mobile 6 :p :lol: οσο αναφορα για την tv πολυ ξενερα ρε φιλε ειχε ενας φιλος hiphone και εχει μια κεραια να με το συμπαθειο ρομπα γινωμασταν στον δρομο οποτε βγεναμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 το dx-900 δεν εχει ψηφιακη τηλεοραση το ειχα.....εκτος αν δε το πηρα πρεφα χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 το dx-900 δεν εχει ψηφιακη τηλεοραση το ειχα.....εκτος αν δε το πηρα πρεφα χαχαχα έχεις δικιο,το V900 ήταν που είχε tv ψηφιακή Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 αν οι Κινέζοι βγάζουν τόσο καλά κινητά γιατί δεν ιδρύουν μια εταιρία που να βγάζουν συνέχεια τέτοια κινητά που να τα έχουν όλα??? (εκτός LG, Samsung , ναι μεν είναι από εκείνα τα μέρη αλλά κάθε κινητό τους έχει τα μέτρα άλλοτε θα έχει καλή κάμερα και όχι wi-fi κοκ) μήπως αν τα φορτίσω θα μου ανατινάξουν το σπίτι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 αν οι Κινέζοι βγάζουν τόσο καλά κινητά γιατί δεν ιδρύουν μια εταιρία που να βγάζουν συνέχεια τέτοια κινητά που να τα έχουν όλα??? Σχεδόν όλες οι εταιρίες κινητών αλλά και των περισσοτέρων οικιακών συσκευών που ακριβοπληρώνεις έχουν τα εργοστάσια τους στην Κίνα.Το χαρακτηριστικό των κινέζικων κινητών που μας κάνει και τα προτιμάμε είναι ότι είναι value for money και ότι έχουν και το χαρακτήρα gadget μήπως αν τα φορτίσω θα μου ανατινάξουν το σπίτι??? :wacko: Σιγά μην κολλήσεις και την γρίπη των χοίρων από κινέζικο κινητό. Αν ήταν να κάνουν μπαμ, μην φοβάσαι θα το είχες μάθει,τα άσχημα είναι τα πρώτα που μαθαίνονται πάντα ;) Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 (μήπως αν τα φορτίσω θα μου ανατινάξουν το σπίτι???) Και εγω που εχω το d880 δεν ειδα να γραφει japan η μπαταρια αλλα china :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 μάλλον όλες οι εταιρίες είναι φέξε μου και γλίστρησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Νέο κινητό στη συλλογή με τα dual sim, με tv,wifi και ελληνικό μενού http://www.china-mobile-phone.com/2009-07/w001.htm Δυστυχώς δεν έβαλαν ακόμη βιντεάκι για να δούμε περισσότερα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Νέο κινητό στη συλλογή με τα dual sim, με tv,wifi και ελληνικό μενού http://www.china-mobile-phone.com/2009-07/w001.htm Δυστυχώς δεν έβαλαν ακόμη βιντεάκι για να δούμε περισσότερα Αλλο ενα iphone clone. Δεν ξερω ακριβο μου φαινεται και χωρις να προσφερει τοσα πολλα. Δηλαδη καμερα 0,3 Μρ οθονη 2,8 inch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 μάλλον όλες οι εταιρίες είναι φέξε μου και γλίστρησε. + 1000000:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Αλλο ενα iphone clone. Δεν ξερω ακριβο μου φαινεται και χωρις να προσφερει τοσα πολλα. Δηλαδη καμερα 0,3 Μρ οθονη 2,8 inch. για την αναλυση της καμερας μπορει να μην ισχει αυτο που γραφει το συγκεκριμενο site,διοτι και στο κ599 γραφει οτι εχει 0.3mp http://www.china-mobile-phone.com/2009-06/k599.htm,ενω ξερουμε απο τα παιδια που το εχουν ,οτι εχει αναλυση 1.3 mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Και πάλι όμως....με 2.8 οθόνη που πας; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Και πάλι όμως....με 2.8 οθόνη που πας; :) ναι αλλά με ανάλυση 240Χ320 που υπάρχουν παιχνίδια και εφαρμογές java σε αφθονία...;) Mini iphone είναι,εγώ το ψήνω να το πάρω έστω για να το δοκιμάσω για λίγο :D Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 παιδια αυτα δεχονται destinator και word ?η υπαρχει καποιο μοντελο απο αυτα τα κινεζικα με αυτα τα χαρακτηριστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 παιδια αυτα δεχονται destinator και word ?η υπαρχει καποιο μοντελο απο αυτα τα κινεζικα με αυτα τα χαρακτηριστικα? Οχι Για να τρέξεις destinator πρέπει να έχεις windows mobile ή και sybian νομίζω...αυτά δεν έχουν καλά καλά java (μερικά έχουν, τα ποιο καινούργια και μπορείς να βάλεις κανένα παιχνιδάκι άντε κ καμιά εφαρμογή του τύπου μσν κτλ..) ps μπορείς πχ σε αυτή τη μπαγκατέλα :P http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=249965 Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts