Jump to content

[Επίσημο] Nokia E72

Werra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δε νομίζω να δεις τραγική διαφορά με την χρυσή. μπορεί να έχει ίδια απόδοση με την εργοαστασιακή

γνώμη μου είναι να πάρεις αυτή με τα 5-6 ευρω. εκτός και αν δεις την original

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δε νομίζω να δεις τραγική διαφορά με την χρυσή. μπορεί να έχει ίδια απόδοση με την εργοαστασιακή

γνώμη μου είναι να πάρεις αυτή με τα 5-6 ευρω. εκτός και αν δεις την original

Ευχαριστώ.Κι εγώ έτσι νομίζω.Όπου ακούς πολλά κεράσια, μικρό καλάθι κράτα. Μάλλον θα ψαξω την αυθεντική στο ebay, αν και φοβάμαι ότι θα κυκλοφορούν πολλές "αυθεντικές" μούφα...

Θέλω να μεταφέρω τις επαφές μου απο το Ε72 σε ένα Ε6 που έχω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, με ποιόν τρόπο μπορώ να το κάνω? Τις επέλεξα όλες με σκοπό να τις στείλω μέσω bluetooth αλλά δεν βρήκα κάτι.

Ευχαριστώ

Θα τα κοιταξω και αυτα. Σε ευχαριστω. Απλα εγω ηθελα να μεταφερω απο το Ε72 στο Ε6 απευθειας με bluetooth μαζικα. Τελικα βλεπω να τις στελνω μια μια ...και ειναι πολλες :(

Επέλεξε αντιγραφή όλων των επαφών στην κάρτα μετά πάρε όλες τις επαφές στο pc με copy - paste και ξανά paste στο κατάλογο οπού αποθηκεύει τις επαφές το Ε6 όταν κάνουμε αντιγραφή και επέλεξε εισαγωγή.

Οι επαφές στο Ε72 είναι στον κατάλογο Others\Contacts στο Ε6 αν δεν βρίσκονται στον ίδιο κατάλογο δημιούργησε μια επαφή, επέλεξε αντιγραφή για να βρεις που τις αποθηκεύει! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Επέλεξε αντιγραφή όλων των επαφών στην κάρτα μετά πάρε όλες τις επαφές στο pc με copy - paste και ξανά paste στο κατάλογο οπού αποθηκεύει τις επαφές το Ε6 όταν κάνουμε αντιγραφή και επέλεξε εισαγωγή.

Οι επαφές στο Ε72 είναι στον κατάλογο Others\Contacts στο Ε6 αν δεν βρίσκονται στον ίδιο κατάλογο δημιούργησε μια επαφή, επέλεξε αντιγραφή για να βρεις που τις αποθηκεύει! :)

Ναι δεν το σκεφτηκα αυτο, αλλα εκατσα εχθες το βραδυ αργα....και εστελνα μια μια ....ξερω...δεν την παλευω με τιποτα :lol:

Θα τα κοιταξω και αυτα. Σε ευχαριστω. Απλα εγω ηθελα να μεταφερω απο το Ε72 στο Ε6 απευθειας με bluetooth μαζικα. Τελικα βλεπω να τις στελνω μια μια ...και ειναι πολλες :(

Φίλε μου iSync... Συγχρονίζεις Ε72 με mac και μετά με το Ε6... Έχεις τις επαφές σου έτσι σε τρία μέρη... Είναι πολύ απλό. Από τα λινκ που σου έδωσε ο φίλος πιο πάνω κατεβάζεις τα plugins και είσαι οκ! ,)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Εχω το Ε72 και εχω ενεργοποιήσει και συνδέσει το mail for exchange του γραφείου. Οταν έκανα τη σύνδεση, με υποχρεώνει να έχω τον κωδικό κλειδόματος γιατί αυτή είναι η πολιική του server, λέει. σε φίλο μου έχω δει να παίζει σε Ε7 χωρίς κανέναν κωδικό. επειδή αυτός που έχει εγκαταστήσει το σύστημα δεν γνωρίζει από nokia, πώς μπορώ να το κάνω ώστε να μην έχει αυτόν τον πριοσρισμό;

Φαντάζομαι οτι πρέπει να είναι κάτι στον exchange server?

Η συντόμευση για να γυρίσει το πληκτρολόγιο από γράμματα σε αριθμους, γνωρίζετε ποια είναι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Scotty, beam us up.

Εχω το Ε72 και εχω ενεργοποιήσει και συνδέσει το mail for exchange του γραφείου. Οταν έκανα τη σύνδεση, με υποχρεώνει να έχω τον κωδικό κλειδόματος γιατί αυτή είναι η πολιική του server, λέει. σε φίλο μου έχω δει να παίζει σε Ε7 χωρίς κανέναν κωδικό. επειδή αυτός που έχει εγκαταστήσει το σύστημα δεν γνωρίζει από nokia, πώς μπορώ να το κάνω ώστε να μην έχει αυτόν τον πριοσρισμό;

Φαντάζομαι οτι πρέπει να είναι κάτι στον exchange server?

Αυτό το μύνημα που είχα δημοσιεύσει αφορά περισσότερο σύνδεση exchange server με symbian και δεν περιορίζεται σε Ε72. Κακώς μεταφέρθηκε εδώ!

Αν ξέρει κάποικος για exchange server και symbian θα εκτιμούσα μια απάντηση. Αν ξέρει και να το φτιάχνει κιόλας, θα το εκτιμούσα περισσότερο :) ίσως με ένα ΡΜ

Φίλε μου iSync... Συγχρονίζεις Ε72 με mac και μετά με το Ε6... Έχεις τις επαφές σου έτσι σε τρία μέρη... Είναι πολύ απλό. Από τα λινκ που σου έδωσε ο φίλος πιο πάνω κατεβάζεις τα plugins και είσαι οκ! ,)

Δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν σου το κάνει με bluetooth. Κι εγώ το ίδιο έκανα από Ε72 σε Ε6

Από Ε72

Από ΜΕΝΟΥ > ΠΙΝ. ΕΛΕΓΧΟΥ > ΜΕΤΑΦΟΡΑ > ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Από εκεί επιλέγεις τα στοιχεία που θέλεις να μεταφερθούν και μεταφέρονται με blutooth εύκολα και απλά χωρίς κόπο ή λάθος. Μετά, με τον ίδιο τρόπο μπορείς να συγχρονίζεις τα 2 τηλέφωνα ώστε να έχουν ακριβώς τις ίδιες επαφές κλπ στοιχεία και να κρατάς και back-up σε περίπτωση απώλειας, εσφαλμένου σβησίματος κλπ κλπ

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Παιδιά καλησπέρα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.Η απορία μου αν και από παλιά, είναι γιατί στο κινητάκι μας είναι τόσο δύσκολο να συνδέεται κανονικά στο SKYPE! Βάζω τον ίδιο κωδικό που έχω και στο laptop και δεν μπαίνει.Με γυρνάει πάντα στο σημείο να βάλω το username.Παλιότερα είχα μπει κανά δυο φορές αλλά τώρα με τίποτα. Και αν καταφέρω και μπω, λειτουργεί κανονικά η βιντεοκλήση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited by camerakias

τι να σε πω... στης αδερφής μου συνδέεται μια χαρα στο skype. δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ;)

βιντεοκλήση δε προσπάθησα να κάνω και δε ξέρω αν γίνεται

@camerakias:

Δεν είναι δυνατή η βίντεο-κλήση Skype σε Series 60 3rd Edition συσκευές.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

κανεις βρε παιδιά;:p

Δεν ξέρω αν λες γι'αυτήν που βγήκε πριν λίγους μήνες, εγώ έχω την έκδοση λογαριασμού 091.003 που βγήκε 3 Απριλίου.Δεν μου εμφανίζει κάποια νεότερη διαθέσιμη.Κοίτα, όποια αναβάθμιση κι αν έκανα, δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά!

Εγώ το μόνο που είδα με τις αναβαθμίσεις της ΝΟΚΙΑ είναι ότι θέλουν να ρίξουν τη συσκευή. Μόνο προβλήματα... :S

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• 1 month later...

Απέκτησα ένα μεταχειρισμένο Ε72 Vodafone Branded Ελληνικό.

Με λύπη είδα ότι η έκδοση που έχει είναι η 31 και δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση.

Μήπως να το φλασάρω; Πόσες αναβαθμίσεις έχουν βγει από την 31 στην 91;

Edited by deadp
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Απέκτησα ένα μεταχειρισμένο Ε72 Vodafone Branded Ελληνικό.

Με λύπη είδα ότι η έκδοση που έχει είναι η 31 και δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση.

Μήπως να το φλασάρω; Πόσες αναβαθμίσεις έχουν βγει από την 31 στην 91;

Αν πας εκεί που λέει ενημέρωση λογισμικού, δεν σου εμφανίζει τίποτα? Για φλασάρισμα σ'αυτό το κινητό, δεν έχω ακούσει κάποιον να το κάνει πάντως.