camerakias Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) 1) Έχεις δοκιμάσει να μπεις από τον browser που έχει το κινητό? Aν τα έχεις ελέγξει όλα, τότε η μόνη απάντηση είναι ότι όντως σε χρεώνει η είσοδός σου ή η πλοήγηση στην εφαρμογή αυτή. Κι άλλος είχε πρόβλημα http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/prosoxi-0-facebook-com-dwrean-apo-wind-80468.html αλλά μάλλον αυτός δεν το χειριζόταν σωστά κι άνοιγε φωτός. Tι να πω...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο! Αν σε χρεώνει και στο μητρώο βλέπεις μόνο ότι μπήκες στην εφαρμογή αυτή, τότε κάτι γίνεται με την εφαρμογή.Δεν πας σ ενα wind από κοντά μήπως και βρεις άκρη? Εγώ το χω αρκετό καιρό το τηλ. αυτό και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με χρεώσεις.Παλιότερα είχα facebook, το κανονικό όμως, και χρεώνε τα mb από το πρόγραμμά μου.Τον πρώτο καιρό μόνο, όταν δεν γνώριζα πολλά για τις ρυθμίσεις, με χρέωνε λιγάκι από τους συγχρονισμούς των emails.Εκεί, είδα κι έπαθα στην αρχή να τα στρώσω! Είναι πολύ καλό το κινητό αυτό! Μην χαλιέσαι για την εφαρμογή αυτή! Θα τη βρεις τη λύση πιστεύω.Κάθε τι καινούριο έχει και τα ζόρια του! Για δες κι αυτό.Πήγαινε πίνακα ελέγχου, ρυθμίσεις,σύνδεση,πακέτα δεδομένων.Εκεί να λέει στο πρώτο πεδίο "όταν απαιτείται" και στο 2ο πεδίο (σημ.πρόσβασης : κανένα).Δε νομίζω να δεις κάτι άλλο εκεί, αλλά μήπως... Αν βρεις πάντως, γράψε εδώ τι έγινε και τι έφταιγε τελικά! Edited October 27, 2011 by camerakias στοιχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 πάνε με τη συσκευή στη wind και δώσε να στη ρυθμίσουν (αν ξέρουν βέβαια :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) 1) Έχεις δοκιμάσει να μπεις από τον browser που έχει το κινητό? Aν τα έχεις ελέγξει όλα, τότε η μόνη απάντηση είναι ότι όντως σε χρεώνει η είσοδός σου ή η πλοήγηση στην εφαρμογή αυτή. Κι άλλος είχε πρόβλημα http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/prosoxi-0-facebook-com-dwrean-apo-wind-80468.html αλλά μάλλον αυτός δεν το χειριζόταν σωστά κι άνοιγε φωτός. Tι να πω...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο! Αν σε χρεώνει και στο μητρώο βλέπεις μόνο ότι μπήκες στην εφαρμογή αυτή, τότε κάτι γίνεται με την εφαρμογή.Δεν πας σ ενα wind από κοντά μήπως και βρεις άκρη? Εγώ το χω αρκετό καιρό το τηλ. αυτό και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με χρεώσεις.Παλιότερα είχα facebook, το κανονικό όμως, και χρεώνε τα mb από το πρόγραμμά μου.Τον πρώτο καιρό μόνο, όταν δεν γνώριζα πολλά για τις ρυθμίσεις, με χρέωνε λιγάκι από τους συγχρονισμούς των emails.Εκεί, είδα κι έπαθα στην αρχή να τα στρώσω! Είναι πολύ καλό το κινητό αυτό! Μην χαλιέσαι για την εφαρμογή αυτή! Θα τη βρεις τη λύση πιστεύω.Κάθε τι καινούριο έχει και τα ζόρια του! Για δες κι αυτό.Πήγαινε πίνακα ελέγχου, ρυθμίσεις,σύνδεση,πακέτα δεδομένων.Εκεί να λέει στο πρώτο πεδίο "όταν απαιτείται" και στο 2ο πεδίο (σημ.πρόσβασης : κανένα).Δε νομίζω να δεις κάτι άλλο εκεί, αλλά μήπως... Αν βρεις πάντως, γράψε εδώ τι έγινε και τι έφταιγε τελικά! ΚΑΙ με τον browser του κινητού μπήκα και με χρεώνει κανονικά. Στο μενού πίνακα ελέγχου, ρυθμίσεις,σύνδεση,πακέτα δεδομένων.1ο πεδίο "όταν απαιτείται" και στο 2ο πεδίο ''σημ.πρόσβασης:κανένα'', τα έχω έτσι ακριβώς. Σου λέω νομίζω οτί έχω ρυθμίσει τα πάντα, μα τα πάντα. Στο forum που μου έδειξες απλά αυτός που έμπαινε, άνοιγε και φωτογραφίες, ενώ τον προειδοποιούσε να μην το κάνει. Τι να πω, θα πάω στη wind αλλά τηλεφωνικά μου λένε οτί αυτοί δε φταίνε. Και αυτό που με τρελαίνει είναι οτί ΚΑΙ η κοπελιά μου έχει το ίδιο κινητό και έχει ακριβώς ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :(:mad::confused::( , οπότε σκέφτηκα οτί είναι πολύ πιθανό να φταέι η συσκευή. Πήρα τώρα τηλ. στη WIND ξανά και μου είπε πάλι τα ίδια. Να βάλω τη κάρτα sim σε άλλο κινητό και να δώ αν χρεώνεται. Το έχω βάλει στον αδερφό μου σε κινητό SAMSUNG και δεν χρεώνεται στο zerofb, οπότε το πρόβλημα είναι κατά 99,9% της συσκευής. Το θέμα είναι, τί άλλη ρύθμιση μπορεί να υπάρχει που να μην την ξέρω. Δηλαδή αν πάω στην ΝΟΚΙΑ θα βρουν την ρύθμιση; Αμφιβάλλω, όλα τα έχω σκεφτεί τη τρέλλα μου. ΟΛΑ. Κάποιος που να μπαίνει κανονικά απο WIND δεν υπάρχει; Edited October 27, 2011 by tsou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) Φυσικά δεν φταίει το τηλέφωνο.Σίγουρα είναι κάποια ρύθμιση που προφανώς διαφεύγει από όλους μας. Πήγαινε από κοντά στη wind κι ελπίζω να είσαι τυχερός κάποιος να ξέρει παραπάνω πράγματα να σου πει. Για να μην κατηγορούμε άδικα βέβαια και τους υπαλλήλους, μόνο αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο κινητό και το χρησιμοποιεί μπορεί να ξέρει τι και πως. Δεν γίνεται φυσικά ο καθένας να ξέρει τα πάντα για όλα τα κινητά.Η κάρτα της wind που έχεις είναι παλιά ή καινούρια? Αν και δεν φταίε αυτό...Ψάξε στο forum εδώ wind θέματα μήπως ξέρει κάτι κάποιος. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164502&page=156# http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=26&order=desc http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=210677 Δες αυτά τα forums και βάλε το πρόβλημά σου εκεί μπας και κάποιος έχει μια ιδέα παραπάνω... Κάνε και το εξής τεστ.Σβήσε το λογαριασμό email σου από το κινητό για 1-2 μέρες να δεις αν έτσι σε χρεώνει.Γιατί είναι λίγο περίεργα τα emails.Ξέρω γω...? Τι άλλο??? Edited October 27, 2011 by camerakias στοιχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Φυσικά δεν φταίει το τηλέφωνο. Δεν; Όλα τα παραπάνω νομίζω προς τα εκεί τείνουν, οτί φταεί το τηλέφωνο. Κάνε και το εξής τεστ.Σβήσε το λογαριασμό email σου από το κινητό για 1-2 μέρες να δεις αν έτσι σε χρεώνει.Γιατί είναι λίγο περίεργα τα emails.Ξέρω γω...? Τι άλλο??? Το κινητο της κοπελιάς μου(Ε 72), δεν έχει λογαριασμό e-mail και της κάνει το ίδιο πρόβλημα, άρα δε φταίει αυτό. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Xαιρεται! Στο youtube μπορείτε να συνδεθείτε κανονικά, σας παίζουν τα βίντεο? Εδώ και λίγο καιρό δεν μου παίζουν ούτε από wlan ούτε μέσω 3g σύνδεσης. Έχω σύνδεση vodafone, παίζει ρόλο? Μέσω 3g δεν έχουν παίξει ποτέ!! Τα φώτα σας please!!!! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 με την εφαρμογή του youtube + wifi παίζουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Xαιρεται! Στο youtube μπορείτε να συνδεθείτε κανονικά, σας παίζουν τα βίντεο? Εδώ και λίγο καιρό δεν μου παίζουν ούτε από wlan ούτε μέσω 3g σύνδεσης. Έχω σύνδεση vodafone, παίζει ρόλο? Μέσω 3g δεν έχουν παίξει ποτέ!! Τα φώτα σας please!!!! Eγώ έχω cosmote σύνδεση και παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Αρα κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει η συσκευή μου? κάποια ρύθμιση? Αν έχετε κάποια ιδέα, παρακαλώ... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1985 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 καλησπερα παιδια.. οταν γραφω μηνυμα ή οτιδηποτε αλλο υπαρχει ποιος γρηγορος τροπος να αλλαζω την γλωσσα? παρα να πηγαινω επιλογες και επιλογες γλωσσας γραφης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 πάτα το sym και το πληκτρο αριστερά του(πάνω βελάκι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hbabis67 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Σήμερα μου έβγαλε νέα έκδοση λογισμικού, γνωρίζει κάποιος περισότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Σήμερα μου έβγαλε νέα έκδοση λογισμικού, γνωρίζει κάποιος περισότερα? Tην πέρασα κι εγώ, αλλά δεν κατάλαβα κάτι διαφορετικό! Πώς βλέπουμε τι αλλαγες γίνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Δεν υπάρχει επίσημο changelog αλλά αναφέρουν στο διαδίκτυο ότι αναβαθμίστηκε ο web browser στην έκδοση 7.3.1.32 και η εφαρμογή email στην έκδοση 3.21. Nokia E72 Firmware Update to v81 http://symbianworld.org/10717-nokia-e72-firmware-update-to-v81/ http://nokiainnovation.com/2011/11/nokia-e72-firmware-updated-to-81-003/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ελπίζω να μην έχω κουράσει αλλά αισίως συμπληρώνω 2 μήνες που ακόμα δεν έχω λύσει το μυστήριο της αυθαίρετης χρέωσης που μου κάνει η WIND όταν χρησιμοποιώ το zeroFACEBOOK. Mόλις γύρισα από κατάστημα WIND αλλά και από κατάστημα ΝΟΚΙΑ. Στην WIND μου είπαν οτί ευθύνεται η ΝΟΚΙΑ και οτί κάποια ρύθμιση λάθος θα έχω και αφού κοίταξε το κινητό μου οτί ΟΛΕΣ οι ρυθμίσεις είναι σωστές απορούσε και ο υπάλληλος ΠΩΣ με χρεώνει όταν μπαίνω στο zeroFACEBOOK. Δεν μπορούσε να μου δώσει απάντηση και μου είπε με ειλικρίνια: ''ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!'' Πήγα μετά στη ΝΟΚΙΑ, να ελέγξουν μήπως μέσω κάποιας λάθος ρύθμισης γινόταν κάποια ενημέρωση κάθε φορά που έμπαινα στο zeroFB αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν ήξερε ΚΑΝ τι είναι το zeroFB και εκτός αυτού μου είπε και οτί :''αποκλείεται να είναι τζάμπα φίλε. έτσι λένε αυτοί και μετά σε χρεώνουν'' κάνοντας με να απορήσω πώς ένας τέτοιος τύπος κρατάει επίσημο μαγαζί ΝΟΚΙΑ(αθάνατη Ελλάδα). Το θέμα είναι οτί είμαι 2 μήνες στο πρόβλημα και ακόμα ΑΚΡΗ δε βρίσκω.:wacko: Για μένα είναι πολύ σημαντικό το zeroFB γιατί το χρησιμοποιώ συνεχώς λόγω των INBOX μηνυμάτων που τα χρησιμοποιώ για να μιλάω δωρεάν και συνέχεια αντί να έχω τα sms που στοιχίζουν.:confused: Χωρίς αυτό σκέφτομαι ακόμα και να αλλάξω κινητό αλλά που να βρω να το πουλήσω τώρα έστω και 100 ευρώ.:X Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο μυστήριο με κάποιο τεχνολογικό προϊόν της κατοχής μου και είναι άσχημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Ελπίζω να μην έχω κουράσει αλλά αισίως συμπληρώνω 2 μήνες που ακόμα δεν έχω λύσει το μυστήριο της αυθαίρετης χρέωσης που μου κάνει η WIND όταν χρησιμοποιώ το zeroFACEBOOK. Mόλις γύρισα από κατάστημα WIND αλλά και από κατάστημα ΝΟΚΙΑ. Στην WIND μου είπαν οτί ευθύνεται η ΝΟΚΙΑ και οτί κάποια ρύθμιση λάθος θα έχω και αφού κοίταξε το κινητό μου οτί ΟΛΕΣ οι ρυθμίσεις είναι σωστές απορούσε και ο υπάλληλος ΠΩΣ με χρεώνει όταν μπαίνω στο zeroFACEBOOK. Δεν μπορούσε να μου δώσει απάντηση και μου είπε με ειλικρίνια: ''ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!'' Πήγα μετά στη ΝΟΚΙΑ, να ελέγξουν μήπως μέσω κάποιας λάθος ρύθμισης γινόταν κάποια ενημέρωση κάθε φορά που έμπαινα στο zeroFB αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν ήξερε ΚΑΝ τι είναι το zeroFB και εκτός αυτού μου είπε και οτί :''αποκλείεται να είναι τζάμπα φίλε. έτσι λένε αυτοί και μετά σε χρεώνουν'' κάνοντας με να απορήσω πώς ένας τέτοιος τύπος κρατάει επίσημο μαγαζί ΝΟΚΙΑ(αθάνατη Ελλάδα). Το θέμα είναι οτί είμαι 2 μήνες στο πρόβλημα και ακόμα ΑΚΡΗ δε βρίσκω.:wacko: Για μένα είναι πολύ σημαντικό το zeroFB γιατί το χρησιμοποιώ συνεχώς λόγω των INBOX μηνυμάτων που τα χρησιμοποιώ για να μιλάω δωρεάν και συνέχεια αντί να έχω τα sms που στοιχίζουν.:confused: Χωρίς αυτό σκέφτομαι ακόμα και να αλλάξω κινητό αλλά που να βρω να το πουλήσω τώρα έστω και 100 ευρώ.:X Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο μυστήριο με κάποιο τεχνολογικό προϊόν της κατοχής μου και είναι άσχημο. Aκόμα πρόβλημα ε?...Πάντως μην γίνεσαι άδικος με τη ΝΟΚΙΑ γιατί δεν μπορεί να ξέρει ένας υπάλληλος, έστω και διευθυντής όλες τις εφαρμογές που υποστηρίζονται από τα κινητά! Εξάλλου δεν είναι εφαρμογή που έφτιαξε η nokia αλλά εφαρμογή που διατίθεται από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.Δεν κάνεις ένα hard reset (*#7370#) και μετά να δοκιμάσεις να ξαναμπείς στην εφαρμογή? (αποθήκευσε πρώτα τις επαφές και ό,τι έχεις σε sim και κάρτα μηνήμης γιατί θα σβηστεί η μνήμη τηλεφώνου).Θύμησέ μου, είναι κάρτα ή σύνδεση? Μήπως θα συνέφερε να έβαζες στο φινάλε κάποιο προγραμματάκι πακέτο MB για να κάνεις τη δουλειά σου πιο ήσυχος αν σου είναι τόσο απαραίτητο? Για βάλε το θέμα σου κι εδώ που είναι forum που μιλάει για τη συγκεκριμένη εφαρμογή αν θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292651&page=2 υγ: Μήπως έχεις κατεβάσει την εφαρμογη WhatsApp? Γιατί στα Νοκια ανοίγει πάντα από μόνη της... Edited November 9, 2011 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Σύνδεση έχω. Το σκέφτομαι για προγραμματάκι αλλά με στεναχωρεί που θα πρέπει να πληρώνω κάτι που μπορώ να έχω τζάμπα. Οχι την εφαρμογή What's App δεν την έχω κατεβάσει. Hard reset? λες; To κινητό μου είναι παραεισαγωγή όμως και φοβάμαι μη χαθούν τα ελληνικά σαν γλώσσα. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Απορώ πάντως ΠΩΣ γίνεται η WIND να μου λέει πως ΔΕΝ γνωρίζουν το που μπαίνει το κινητό και γιατί χρεώνεται κάθε φορά που μπαίνω στο ZEROfb. Αν μου έλεγαν ποια εφαρμογή κατεβάζει δεδομένα ή τί με χρεώνει θα είχε λυθεί το μυστήριο.;) Αυτοί μου λένε οτί δεν έχουν πρόσβαση στο που μπαίνει παρά μόνο στα δεδομένα που κατεβαίνουν και με χρεώνουν.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) Σύνδεση έχω. Το σκέφτομαι για προγραμματάκι αλλά με στεναχωρεί που θα πρέπει να πληρώνω κάτι που μπορώ να έχω τζάμπα. Οχι την εφαρμογή What's App δεν την έχω κατεβάσει. Hard reset? λες; To κινητό μου είναι παραεισαγωγή όμως και φοβάμαι μη χαθούν τα ελληνικά σαν γλώσσα. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Απορώ πάντως ΠΩΣ γίνεται η WIND να μου λέει πως ΔΕΝ γνωρίζουν το που μπαίνει το κινητό και γιατί χρεώνεται κάθε φορά που μπαίνω στο ZEROfb. Αν μου έλεγαν ποια εφαρμογή κατεβάζει δεδομένα ή τί με χρεώνει θα είχε λυθεί το μυστήριο.;) Αυτοί μου λένε οτί δεν έχουν πρόσβαση στο που μπαίνει παρά μόνο στα δεδομένα που κατεβαίνουν και με χρεώνουν.:X Και βέβαια δεν ξέρουν πού μπαίνεις...Φαντάζεσαι οι εταιρίες να διάβαζαν τα sms μας, και να βλέπανε τι sites επισκεπτόμαστε? Να σε ρωτήσω, όταν ανοίγεις το κινητό πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο με το σπιτάκι, (αριστερά από το ημερολόγιο) δείχνει τι υπάρχει ανοιχτό.Έχεις τσεκάρει? Όσο για το hard reset φοβάμαι ότι ναι μπορεί να χαθούν τα ελληνικά.Βέβαια δεν είναι δύσκολο να τα περάσεις, αλλά δεν ξέρω πώς! Με το καλώδιο usb, και ένα πρόγραμμα που το λένε nemesis.Και κάπου όταν κάνεις τη διαδικασία βάζεις έναν κωδικό που είναι για τα ελληνικά nokia κι έτσι περνάει τα ελληνικά.Μη σε πάρω όμως στο λαιμό μου.Μια φορά το έκανα σε ένα παλιό nokia n95 και δεν θυμάμαι και πώς ακριβώς.Αλλά θυμάμαι ότι δεν δυσκολεύτηκα.Για διάβασε αυτό το post (το 1ο) από το λινκ που σου γράφω http://www.thegreekz.com/forum/archive/index.php/t-357384.html Το κινητό σου δεν έχει ελληνικά γράμματα πάνω στα πλήκτρα? Αν όχι, τότε είναι από άλλη χώρα.Ό,τι αποφασίσεις! Αν δεν γίνεται τίποτα και σου την έχει δώσει, κάνε hard reset! Εξάλλου έχεις εγγύηση έτσι? Αυτή είναι η λίστα με τους κωδικούς ανάλογα με τη γλώσσα. 0587344: GREECE CYPRUS QW BLACK για μαύρο nokia e72 0587283: GREECE CYPRUS QW BROWN για το καφέ nokia e72 0584262: GREECE CYPRUS QW GREY για το ασημένιο nokia e72 Πάντως, αν δεις στο internet, άλλος λέει ότι αλλάζοντας product code του έγινε το κινητό τούβλο, άλλοι λενε ότι όλα ΟΚ. Δε ρωτάς και τη NOKIA αν χάσεις τη γλώσσα, αν μπορούν να στην περάσουν? Για δες κι αυτό... Ειναι το hard reset του nokia Ε72 Αν τελικά το κάνεις θα σου ζητηθεί ο κωδικός ασφαλείας που είναι το 12345. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2798931#post2798931 Εδώ λένε για τους κωδικούς και για τα παραεισαγωγής Edited November 10, 2011 by camerakias KI ALLA STOIXEIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Όταν μπαίνεις στο http://0.facebook.com σου γράφει πάνω αριστερά "free access to wind network"? Όταν μπαίνεις στο site αυτό, και πατήσεις "επιλογές" και μετά "ρυθμίσεις", κάπου έχει την επιλογή "Σελίδα". Εκεί κάπου λέει για φραγή σε αναδυόμενα παράθυρα.Είναι στο "ναι"? Μήπως να δοκίμαζες να έβγαζες την κάρτα μνήμης που έχει το κινητό και να δοκίμαζες να έμπαινες να δεις αν σε χρεώνει πάλι? Μήπως και κάτι τρέχει απο κει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 βρε, μήπως έχεις ενεργοποιήσει να εμφανίζονται εικόνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Παιδιά τον τελευταίο καιρό η συσκευή με έχει προβληματίσει αρκετά.. Κοντά 10 μήνες την έχω και τώρα μου έχει εμφανίσει αρκετά προβλήματα μαζεμένα. 1) Βίντεο στο youtube δεν μου παίζει καθόλου, ενώ μέσω wifi αρχικά έπαιζε. Δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση στο πρόβλημα! 2) Ενώ έχω σήμα, όλες οι γραμμές, δε με ακούνε καλά, κάνει κενά στη σύνδεση. Με το κάλυμα πίσω, όταν το ακουμπάει το χέρι και πραγματοποιείται κάποια σύνδεση δεδομένων ή κλήση, ακούγεται σαν κάτι να βραχυκυκλώνει... Όταν το αφαιρώ όλα ήσυχα. :S 3) Στην εφαρμογή του Bloomberg ενώ αρχικά μπορούσα να πλοηγηθώ στις λίστες που είχε, πλέον το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανοίξω το μενού της εφαρμογής. 4) Συγχρόνιζα τις επαφές μου με τον mac μου με το iSync. Πλέον δε βρίσκει τη συσκευή και δεν μπορεί να τις συγχρονίσει (μόνο το iSync έχει το πρόβλημα). (να φταίει το pc ή κάτι άλλο από τις επαφές?) 5) Δοκίμασα σήμερα να κάνω update στο λογισμικό, μου έλεγε ότι δεν μπορεί να συνδεθεί... Έκδοση λογισμικού 071.004 // Τελευταία ενημέρωση 6/7/2011. Αν κάποιος έχει παρόμοια προβλήματα. Ας τα μοιραστεί μαζί μας. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) Παιδιά τον τελευταίο καιρό η συσκευή με έχει προβληματίσει αρκετά.. Κοντά 10 μήνες την έχω και τώρα μου έχει εμφανίσει αρκετά προβλήματα μαζεμένα. 1) Βίντεο στο youtube δεν μου παίζει καθόλου, ενώ μέσω wifi αρχικά έπαιζε. Δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση στο πρόβλημα! 2) Ενώ έχω σήμα, όλες οι γραμμές, δε με ακούνε καλά, κάνει κενά στη σύνδεση. Με το κάλυμα πίσω, όταν το ακουμπάει το χέρι και πραγματοποιείται κάποια σύνδεση δεδομένων ή κλήση, ακούγεται σαν κάτι να βραχυκυκλώνει... Όταν το αφαιρώ όλα ήσυχα. :S 3) Στην εφαρμογή του Bloomberg ενώ αρχικά μπορούσα να πλοηγηθώ στις λίστες που είχε, πλέον το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανοίξω το μενού της εφαρμογής. 4) Συγχρόνιζα τις επαφές μου με τον mac μου με το iSync. Πλέον δε βρίσκει τη συσκευή και δεν μπορεί να τις συγχρονίσει (μόνο το iSync έχει το πρόβλημα). (να φταίει το pc ή κάτι άλλο από τις επαφές?) 5) Δοκίμασα σήμερα να κάνω update στο λογισμικό, μου έλεγε ότι δεν μπορεί να συνδεθεί... Έκδοση λογισμικού 071.004 // Τελευταία ενημέρωση 6/7/2011. Αν κάποιος έχει παρόμοια προβλήματα. Ας τα μοιραστεί μαζί μας. Εγώ έβαλα πριν ένα μήνα περίπου τη νέα έκδοση 0.81.003 Όχι ότι κατάλαβα κάποια διαφορά.Το youtube παίζει κανονικά.Μήπως άλλαξαν κατά λάθος οι ρυθμίσεις internet που είχες? Άν όχι, έχεις σκεφτεί ένα hard reset? Eγώ έχω cosmote σύνδεση. Edited November 15, 2011 by camerakias stoixeia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Μάλλον πρέπει να κάνω ένα hard reset... παίζει κάποιες μαλ**ίες εφαρμογές που είχα περάσει να μου προκάλεσαν προβλήματα... Όταν βρω χρόνο για το reset θα επανέλθω να ενημερώσω... :) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 με την ota αναβαθμιση χανονται δεδομενα απο τη συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Όχι δεν χάνονται τα δεδομένα σου, μένουν όλα ως έχουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts