mol Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 δε νομίζω να δεις τραγική διαφορά με την χρυσή. μπορεί να έχει ίδια απόδοση με την εργοαστασιακή γνώμη μου είναι να πάρεις αυτή με τα 5-6 ευρω. εκτός και αν δεις την original Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 δε νομίζω να δεις τραγική διαφορά με την χρυσή. μπορεί να έχει ίδια απόδοση με την εργοαστασιακή γνώμη μου είναι να πάρεις αυτή με τα 5-6 ευρω. εκτός και αν δεις την original Ευχαριστώ.Κι εγώ έτσι νομίζω.Όπου ακούς πολλά κεράσια, μικρό καλάθι κράτα. Μάλλον θα ψαξω την αυθεντική στο ebay, αν και φοβάμαι ότι θα κυκλοφορούν πολλές "αυθεντικές" μούφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Θέλω να μεταφέρω τις επαφές μου απο το Ε72 σε ένα Ε6 που έχω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, με ποιόν τρόπο μπορώ να το κάνω? Τις επέλεξα όλες με σκοπό να τις στείλω μέσω bluetooth αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 μέσω του nokia suite προσπάθησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 μέσω του nokia suite προσπάθησες; Οχι δεν το δοκιμασα γιατι εχω Mac :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 http://www.ehow.com/how_6399272_transfer-contacts-nokia-mac.html http://europe.nokia.com/support/product-support/isync για τσέκαρέ τα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 http://www.ehow.com/how_6399272_transfer-contacts-nokia-mac.html http://europe.nokia.com/support/product-support/isync για τσέκαρέ τα Θα τα κοιταξω και αυτα. Σε ευχαριστω. Απλα εγω ηθελα να μεταφερω απο το Ε72 στο Ε6 απευθειας με bluetooth μαζικα. Τελικα βλεπω να τις στελνω μια μια ...και ειναι πολλες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Επέλεξε αντιγραφή όλων των επαφών στην κάρτα μετά πάρε όλες τις επαφές στο pc με copy - paste και ξανά paste στο κατάλογο οπού αποθηκεύει τις επαφές το Ε6 όταν κάνουμε αντιγραφή και επέλεξε εισαγωγή. Οι επαφές στο Ε72 είναι στον κατάλογο Others\Contacts στο Ε6 αν δεν βρίσκονται στον ίδιο κατάλογο δημιούργησε μια επαφή, επέλεξε αντιγραφή για να βρεις που τις αποθηκεύει! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Επέλεξε αντιγραφή όλων των επαφών στην κάρτα μετά πάρε όλες τις επαφές στο pc με copy - paste και ξανά paste στο κατάλογο οπού αποθηκεύει τις επαφές το Ε6 όταν κάνουμε αντιγραφή και επέλεξε εισαγωγή. Οι επαφές στο Ε72 είναι στον κατάλογο Others\Contacts στο Ε6 αν δεν βρίσκονται στον ίδιο κατάλογο δημιούργησε μια επαφή, επέλεξε αντιγραφή για να βρεις που τις αποθηκεύει! :) Ναι δεν το σκεφτηκα αυτο, αλλα εκατσα εχθες το βραδυ αργα....και εστελνα μια μια ....ξερω...δεν την παλευω με τιποτα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Θα τα κοιταξω και αυτα. Σε ευχαριστω. Απλα εγω ηθελα να μεταφερω απο το Ε72 στο Ε6 απευθειας με bluetooth μαζικα. Τελικα βλεπω να τις στελνω μια μια ...και ειναι πολλες :( Φίλε μου iSync... Συγχρονίζεις Ε72 με mac και μετά με το Ε6... Έχεις τις επαφές σου έτσι σε τρία μέρη... Είναι πολύ απλό. Από τα λινκ που σου έδωσε ο φίλος πιο πάνω κατεβάζεις τα plugins και είσαι οκ! ,) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morph Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Εχω το Ε72 και εχω ενεργοποιήσει και συνδέσει το mail for exchange του γραφείου. Οταν έκανα τη σύνδεση, με υποχρεώνει να έχω τον κωδικό κλειδόματος γιατί αυτή είναι η πολιική του server, λέει. σε φίλο μου έχω δει να παίζει σε Ε7 χωρίς κανέναν κωδικό. επειδή αυτός που έχει εγκαταστήσει το σύστημα δεν γνωρίζει από nokia, πώς μπορώ να το κάνω ώστε να μην έχει αυτόν τον πριοσρισμό; Φαντάζομαι οτι πρέπει να είναι κάτι στον exchange server? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Η συντόμευση για να γυρίσει το πληκτρολόγιο από γράμματα σε αριθμους, γνωρίζετε ποια είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 τέρμα αριστερά κάτω. το διαγώνιο βελάκι. το πατάς μέχρι να δεις 123(υπογραμμισμενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morph Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Εχω το Ε72 και εχω ενεργοποιήσει και συνδέσει το mail for exchange του γραφείου. Οταν έκανα τη σύνδεση, με υποχρεώνει να έχω τον κωδικό κλειδόματος γιατί αυτή είναι η πολιική του server, λέει. σε φίλο μου έχω δει να παίζει σε Ε7 χωρίς κανέναν κωδικό. επειδή αυτός που έχει εγκαταστήσει το σύστημα δεν γνωρίζει από nokia, πώς μπορώ να το κάνω ώστε να μην έχει αυτόν τον πριοσρισμό; Φαντάζομαι οτι πρέπει να είναι κάτι στον exchange server? Αυτό το μύνημα που είχα δημοσιεύσει αφορά περισσότερο σύνδεση exchange server με symbian και δεν περιορίζεται σε Ε72. Κακώς μεταφέρθηκε εδώ! Αν ξέρει κάποικος για exchange server και symbian θα εκτιμούσα μια απάντηση. Αν ξέρει και να το φτιάχνει κιόλας, θα το εκτιμούσα περισσότερο :) ίσως με ένα ΡΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morph Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Φίλε μου iSync... Συγχρονίζεις Ε72 με mac και μετά με το Ε6... Έχεις τις επαφές σου έτσι σε τρία μέρη... Είναι πολύ απλό. Από τα λινκ που σου έδωσε ο φίλος πιο πάνω κατεβάζεις τα plugins και είσαι οκ! ,) Δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν σου το κάνει με bluetooth. Κι εγώ το ίδιο έκανα από Ε72 σε Ε6 Από Ε72 Από ΜΕΝΟΥ > ΠΙΝ. ΕΛΕΓΧΟΥ > ΜΕΤΑΦΟΡΑ > ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Από εκεί επιλέγεις τα στοιχεία που θέλεις να μεταφερθούν και μεταφέρονται με blutooth εύκολα και απλά χωρίς κόπο ή λάθος. Μετά, με τον ίδιο τρόπο μπορείς να συγχρονίζεις τα 2 τηλέφωνα ώστε να έχουν ακριβώς τις ίδιες επαφές κλπ στοιχεία και να κρατάς και back-up σε περίπτωση απώλειας, εσφαλμένου σβησίματος κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 έκανες κανείς την αναβάθμιση που βγήκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) Παιδιά καλησπέρα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.Η απορία μου αν και από παλιά, είναι γιατί στο κινητάκι μας είναι τόσο δύσκολο να συνδέεται κανονικά στο SKYPE! Βάζω τον ίδιο κωδικό που έχω και στο laptop και δεν μπαίνει.Με γυρνάει πάντα στο σημείο να βάλω το username.Παλιότερα είχα μπει κανά δυο φορές αλλά τώρα με τίποτα. Και αν καταφέρω και μπω, λειτουργεί κανονικά η βιντεοκλήση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited August 11, 2012 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 τι να σε πω... στης αδερφής μου συνδέεται μια χαρα στο skype. δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ;) βιντεοκλήση δε προσπάθησα να κάνω και δε ξέρω αν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 @camerakias: Δεν είναι δυνατή η βίντεο-κλήση Skype σε Series 60 3rd Edition συσκευές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Με τα πολλά,συνδέθηκα τελικά στο skype αλλά όντως βιντεοκλήση δεν γίνεται! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 έκανες κανείς την αναβάθμιση που βγήκε; κανεις βρε παιδιά;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 κανεις βρε παιδιά;:p Δεν ξέρω αν λες γι'αυτήν που βγήκε πριν λίγους μήνες, εγώ έχω την έκδοση λογαριασμού 091.003 που βγήκε 3 Απριλίου.Δεν μου εμφανίζει κάποια νεότερη διαθέσιμη.Κοίτα, όποια αναβάθμιση κι αν έκανα, δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Εγώ το μόνο που είδα με τις αναβαθμίσεις της ΝΟΚΙΑ είναι ότι θέλουν να ρίξουν τη συσκευή. Μόνο προβλήματα... :S Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) Απέκτησα ένα μεταχειρισμένο Ε72 Vodafone Branded Ελληνικό. Με λύπη είδα ότι η έκδοση που έχει είναι η 31 και δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση. Μήπως να το φλασάρω; Πόσες αναβαθμίσεις έχουν βγει από την 31 στην 91; Edited October 29, 2012 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Απέκτησα ένα μεταχειρισμένο Ε72 Vodafone Branded Ελληνικό. Με λύπη είδα ότι η έκδοση που έχει είναι η 31 και δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση. Μήπως να το φλασάρω; Πόσες αναβαθμίσεις έχουν βγει από την 31 στην 91; Αν πας εκεί που λέει ενημέρωση λογισμικού, δεν σου εμφανίζει τίποτα? Για φλασάρισμα σ'αυτό το κινητό, δεν έχω ακούσει κάποιον να το κάνει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts