Giannis_mathiou Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Έίναι εξαρχής ορισμένο το πλήκτρο. Άκρη δεν βγάζω......:(:cry:... Σου απάντησα στο προηγούμενο αφού κατάλαβα τι γίνεται νόμιζα ότι ήδη είχε ρυθμίσει το e-mail. Απλά ζήτα τις ρυθμίσεις από τον πάροχο σου και φρόντισε να έχεις κάποιο μικρό ποσόνμέσα αν είναι καρτοκινητό. Ακόμη και να σε χρεώσει περισσότερο απο 30 λεπτά δεν υπάρχει περίπτωση αν και νομίζω ότι δεν χρεώνεται καθόλου. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Korgious Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Σου απάντησα στο προηγούμενο αφού κατάλαβα τι γίνεται νόμιζα ότι ήδη είχε ρυθμίσει το e-mail. Απλά ζήτα τις ρυθμίσεις από τον πάροχο σου και φρόντισε να έχεις κάποιο μικρό ποσόνμέσα αν είναι καρτοκινητό. Ακόμη και να σε χρεώσει περισσότερο απο 30 λεπτά δεν υπάρχει περίπτωση αν και νομίζω ότι δεν χρεώνεται καθόλου. Δηλαδή ,αν κατάλαβα καλά,πρέπει να συνδεθώ μόνο μέσω gprs ή mobile internet? Mε wifi,δεν είναι εφικτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Δηλαδή ,αν κατάλαβα καλά,πρέπει να συνδεθώ μόνο μέσω gprs ή mobile internet? Mε wifi,δεν είναι εφικτό? Για την ρύθμιση και μόνο και θέλει λίγη ώρα γύρω στα 3-5 λεπτά. Απλά να έχει τις ρυθμίσεις για το Internet και μόνο αυτό. Είτε GPRS είτε 3g. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Είχα εγκαταστήσει μετάξυ άλλων και τις εφαρμογές "sports tracker" kai "situations" . Μετά από φορμάτ πήγα να τις εγκαταστήσω ξανά και δε μπορεί να μου τις εγκαταστήσει. Συγκεκριμένα το κουμπί "λήψη" στο OVI STORE είναι απενεργοποιημένο. Ενώ για άλλες εφαρμογές είναι οκ. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Κοίτα μήπως δεν είσαι συνδεδεμένος στο Ovi store με τον λογαριασμό σου. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Κοίτα μήπως δεν είσαι συνδεδεμένος στο Ovi store με τον λογαριασμό σου. Είμαι συνδεδεμένος με το λογαριασμό μου. Από τι βλέπω με ένα googlaρισμα το είχαν και άλλοι το πρόβλημα. Άλλοι λένε ότι μέχρι 5 downloads σε αφήνει να κάνεις το OVI. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. To snaptu πχ με άφησε να το ξανακατεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Είμαι συνδεδεμένος με το λογαριασμό μου. Από τι βλέπω με ένα googlaρισμα το είχαν και άλλοι το πρόβλημα. Άλλοι λένε ότι μέχρι 5 downloads σε αφήνει να κάνεις το OVI. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. To snaptu πχ με άφησε να το ξανακατεβάσω. Άκυρο τελικά!! Είχα κάνει εγώ λάθος και δεν είχα απεγκαταστήσει σωστά τις εφαρμογές. Απλά έκανα φορμάτ στην κάρτα όμως αυτό είχε κρατήσει δεδομένα. Για να λυθεί κατέβασα τα προγράμματα που ήθελα από αλλού και μετά όταν πήγα να τα εγκαταστήσω με ρώτησε αν θέλω να κάνω αντικατάσταση στο ήδη υπάρχον κι εκεί τελείωσε το ζήτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Καλημέρα παιδιάαα!! 2 ερωτήσεις και συγγνώμη αν έχουν ήδη απαντηθεί. α. πως γίνεται να αλλάζει το πληκτρολόγιο από Ελληνικά σε Αγγλικά με συντόμευση??? β.μου έχει σπάσει τα νεύρα που μου βγάζει συνέχεια ερώτηση σύνδεσης με wep ή WiFi στην αναμονή. Πως το απενεργοποιώ αυτό??? Ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 shift kai sym μαζι για αλλαγη γλωσσας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 shift kai sym μαζι για αλλαγη γλωσσας σ ευχαριστώ φίλε μου , αλλά δεν μπορώ να το καταφέρω . τα πατάω μαζί και μου βγάζει τον πίνακα με τα σύμβολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 σ ευχαριστώ φίλε μου , αλλά δεν μπορώ να το καταφέρω . τα πατάω μαζί και μου βγάζει τον πίνακα με τα σύμβολα πρωτα πατα το shift και μετα το sym (οχι συνεχομενα, μια φορα και τα 2 ;)) για το ιντερνετ, τρεχει καποια εφαρμογη και το ζηταει... δες τις ρυθμισεις mail Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ταυτοχρονα πατα τα. σε μενα λειτουργει μια χαρα παντως. αν και θα προτιμουσα να υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης γλωσσας με ενα μονο πληκτρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ταυτοχρονα πατα τα. σε μενα λειτουργει μια χαρα παντως. αν και θα προτιμουσα να υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης γλωσσας με ενα μονο πληκτρο ταυτοχρονα? εισαι σιγουρος? :confused: τεσπα ας δοκιμασει το παιδι να μας πει :) δεν το ξερω το Ν72, απο την εμπειρια μου με το Ν97 μιλησα :p οπως το πληκτρο με το μολυβακι στα παλια λες? ξερεις ποσο καιρο εκανα να μαθω οτι στο Ν78 για να επιλεξεις πολλα πατας # ? :lol: ειχα μαθει με το μολυβακι στο Ν73 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ταυτοχρονα=κραταω το πρωτο πληκτρο πατημενο και επειτα παταω το 2ο ;) ναι, κατι σαν το μολυβακι ας πουμε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ταυτοχρονα=κραταω το πρωτο πληκτρο πατημενο και επειτα παταω το 2ο ;) ναι, κατι σαν το μολυβακι ας πουμε... ;) ναι το καταλαβα τι εννοεις απλα το ειπα γιατι στο ν97 πρωτα πατας το ενα και μετα το αλλο... το langswitch (η πως λεγεται:p) λειτουργει στο Ε72? δεν καταλαβα ποτε γιατι το βγαλαν.. ηταν πολυ βολικο :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 δε ξερω πως ειναι στο ν97. παντως στο ε72 ετσι το κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 δε ξερω πως ειναι στο ν97. παντως στο ε72 ετσι το κανω. οκ φιλε :) ελπιζω να το καταφερε ο συμφορουμιτης :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλημέρα σας. Στο e72 όταν το πρωτοαγόρασα έσβησα όλα τα σημεία πρόσβασης 3G και τα λοιπά για να μπαίνω μόνο από wlan. Αυτήτη στιγμή έχω και πακέτο δεδομένων από cosmote και θα ήθελα να ενεργοποιήσω την εφαρμογή mail. Υπάρχει καποιος τρόπος για να ανακτήσω αυτά τα σημεία πρόσβασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλημέρα σας. Στο e72 όταν το πρωτοαγόρασα έσβησα όλα τα σημεία πρόσβασης 3G και τα λοιπά για να μπαίνω μόνο από wlan. Αυτήτη στιγμή έχω και πακέτο δεδομένων από cosmote και θα ήθελα να ενεργοποιήσω την εφαρμογή mail. Υπάρχει καποιος τρόπος για να ανακτήσω αυτά τα σημεία πρόσβασης? Μπορείς ή να ζητήσεις από την cosmote να στις στείλουν ή μπορείς να φτιάξεις μόνος σου τα σημεία πρόσβασης ακολουθώντας τον οδηγό Ρυθμίσεις σημείων πρόσβασης για λήψη/αποστολή MMS και πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Μπορείς ή να ζητήσεις από την cosmote να στις στείλουν ή μπορείς να φτιάξεις μόνος σου τα σημεία πρόσβασης ακολουθώντας τον οδηγό Ρυθμίσεις σημείων πρόσβασης για λήψη/αποστολή MMS και πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω καν εικονίδιο (σύνδεσης 3g η γενικότερα για πακέτο δεδομένων) επομένως που να πάω να κάνω αυτές τις ρυθμίσεις? Edited April 20, 2011 by petros3838 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω καν εικονίδιο (σύνδεσης 3g η γενικότερα για πακέτο δεδομένων) επομένως που να πάω να κάνω αυτές τις ρυθμίσεις? Μέσα από το κινητό θα περάσεις τις ρυθμίσεις. Θα πας ρυθμίσεις > σύνδεση > προορισμοί και εκεί θα δημιουργήσεις νέα σημεία πρόσβασης. Διάβασε και το βιβλίο με τις οδηγίες στην σελίδα 145. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Το έφτιαξα τελικά. Και κάτι άλλο τώρα...πόσο ακριβής είναι ο μετρητής των δεδομένων (εκεί δλδ που μετράει τα ΜΒ uploaded/downloaded)? Το έχει συγκρίνει κάποιος με αυτά που έχουν χρεωθεί στο λογαριασμό του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Το έφτιαξα τελικά. Και κάτι άλλο τώρα...πόσο ακριβής είναι ο μετρητής των δεδομένων (εκεί δλδ που μετράει τα ΜΒ uploaded/downloaded)? Το έχει συγκρίνει κάποιος με αυτά που έχουν χρεωθεί στο λογαριασμό του? Mπορείς εύκολα με μήνυμα 1 στο 1256 να σου έρχεται ακριβώς το υπόλοιπο από χρόνο,sms και mb. Aν και νομίζω ότι είναι αρκετα ακριβής ο μετρητης του τηλεφώνου.Δεν τα σύγκρινα ποτέ μια και ποτέ δεν τα ξεπέρασα.Για μένα, το ε72 μου βγήκε πολύ εντάξει κινητό.Το 'χω πάνω από 1 χρόνο και η μπαταρία κραταει όσο στις αρχές! Όλα τα άλλα είναι γνωστά.Καλό τηλεφωνάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Mπορείς εύκολα με μήνυμα 1 στο 1256 να σου έρχεται ακριβώς το υπόλοιπο από χρόνο,sms και mb. Aν και νομίζω ότι είναι αρκετα ακριβής ο μετρητης του τηλεφώνου.Δεν τα σύγκρινα ποτέ μια και ποτέ δεν τα ξεπέρασα.Για μένα, το ε72 μου βγήκε πολύ εντάξει κινητό.Το 'χω πάνω από 1 χρόνο και η μπαταρία κραταει όσο στις αρχές! Όλα τα άλλα είναι γνωστά.Καλό τηλεφωνάκι! Ευχαριστώ για την πληροφορία! Και το δικό μου μετά από ένα χρόνο κρατάει πολύ περισσότερο από όλα τα άλλα "καινούρια" που έχει τύχει να το συγκρίνω από φίλους κτλ. Πραγματικά πολύ ωραίο τηλέφωνο αλλά δυστυχώς παρατηρώ ότι όλες οι εταιρίες το έχουν ρίξει στα touch και δε βγαίνουν πλέον αξιόλογα Qwerty (εξαιρώ μόνο τη blackberry). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Ευχαριστώ για την πληροφορία! Και το δικό μου μετά από ένα χρόνο κρατάει πολύ περισσότερο από όλα τα άλλα "καινούρια" που έχει τύχει να το συγκρίνω από φίλους κτλ. Πραγματικά πολύ ωραίο τηλέφωνο αλλά δυστυχώς παρατηρώ ότι όλες οι εταιρίες το έχουν ρίξει στα touch και δε βγαίνουν πλέον αξιόλογα Qwerty (εξαιρώ μόνο τη blackberry). Δεν ξέρω γιατί αλλά ποτέ μου δεν συμπάθησα τα touch!Τα θεωρώ απλά μια μόδα και σίγουρα πιο δύσχρηστα.Ειδικά στα περισσότερα low budget touch κινητά, είναι τραγική η απόκριση.Και τα qwerty βέβαια έχουν τα δικά τους...Ειδικά ένα φθηνό τέτοιο που έβγαλε η samsung,πραγματικά λυπηρό.ΓΙατί? Για να πει ότι έβγαλε φθηνό qwerty? Ή το άλλο που τα βγάζουν όλα πολύ λεπτά.Γιατί? για να μην μπορεί ο άλλος να το κρατήσει?τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts