petrsiri Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Πρέπει να οφείλεται στο ότι είναι disabled by default τα theme effects. Ατυχής πραγματικά η έμπνευση της Nokia να τα έχει ενεργοποιημένα προηγουμένως. Θυμάμαι που πίστευα ότι ειναι ελαττωματική η συσκευή μου γιατί σερνόταν στο menu. Νεα εκδοση λογισμικου 031,023 Πρωτη εντυπωση.....πιο γρηγορο μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_13 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Παιδια καλησπερα... Υπαρχει καποιος που να εγκατεστησε επιτυχως τη νεα εκδοση λογισμικου? Μιας κ εμενα δεν μου την εγκαθιστει λόγω Διακομιστή λεει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Παιδια καλησπερα... Υπαρχει καποιος που να εγκατεστησε επιτυχως τη νεα εκδοση λογισμικου? Μιας κ εμενα δεν μου την εγκαθιστει λόγω Διακομιστή λεει! ναι την εβαλα τωρα μεσω wifi κατευθειαν στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Παιδια καλησπερα... Υπαρχει καποιος που να εγκατεστησε επιτυχως τη νεα εκδοση λογισμικου? Μιας κ εμενα δεν μου την εγκαθιστει λόγω Διακομιστή λεει! Δοκιμασε αργοτερα. Σημερα υπηρχε και το ιδιο προβλημα στους κατοχους του 5800 αλλα διορθωθηκε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3155896#post3155896 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Introducing the Nokia E72 White Edition http://dailymobile.se/2010/04/21/introducing-the-nokia-e72-white-edition/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduan Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ωραίο... Θα προτιμούσα και ένα ολόμαυρο. Την μαύρη έκδοση έχω, αλλά θα προτιμούσα ένα εντελώς μαύρο, μπρος-πίσω, πάνω-κάτω, γύρω-γύρω...:rolleyes: Λογικά η Nokia θα το βγάλει και ολόμαυρο αργότερα, όπως έκανε με το Ε71. (πανέμορφη η ολόμαυρη έκδοση) http://www.clickbd.com/item.pictures/large/127776.jpg http://img38.imagefra.me/img/img38/6/4/21/anduan/f_x79lurg587fm_da3b0f2.jpg Το ερώτημα είναι γιατί μας πρίζει και δεν βγάζει απ'την αρχή (και) αυτά τα χρώματα...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 ναι την εβαλα τωρα μεσω wifi κατευθειαν στο κινητο Εγώ έχω το Ε72 από την COSMOTE και δεν βρίσκει καν την καινούργια έκδοση. Ξέρει κάποιος γιατί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Εγώ έχω το Ε72 από την COSMOTE και δεν βρίσκει καν την καινούργια έκδοση. Ξέρει κάποιος γιατί; Γιατί προφανώς το δικό σου Ε72 έχει product code της Cosmote και δεν είναι ακόμα διαθέσιμη η καινούργια αναβάθμιση. Θα πρέπει να περιμένεις να γίνει διαθέσιμη ή αλλιώς να προχωρήσεις σε αλλαγή product code. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Γιατί προφανώς το δικό σου Ε72 έχει product code της Cosmote και δεν είναι ακόμα διαθέσιμη η καινούργια αναβάθμιση. Θα πρέπει να περιμένεις να γίνει διαθέσιμη ή αλλιώς να προχωρήσεις σε αλλαγή product code. που θα σου προτεινα να μη το κανεις αυτο γιατι σε branded e72,οταν πας να αλλαξεις το Product code,εχουν την συνηθεια να γινονται "τουβλα" και αντε τρεχα μετα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό, αλλά σε κάποιο αγγλικό site διάβασα άσχημες κριτικές και ιδίως από αυτούς που είχαν παλιότερα το Ε71. Έχει παρουσιάσει προβλήματα; Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_b Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Είχα ανοίξει ένα thread και μετά από τις προτάσεις σας αποφάσισα να πάρω το E72. Αλλά δεν είναι διαθέσιμο στα μεγάλα καταστήματα και σε όσα άλλα έχω ρωτήσει που το έχουν είναι εισαγωγής χωρίς ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο. Επειδή έμαθα ότι η alpha copy έκλεισε ή σταμάτησε έστω να τα εισάγει, ξέρει κανείς αν θα έρθουν συσκευές με ελληνικούς χαρακτήρες ή πλέον θα έρχονται μόνο ξένες συσκευές. Με το service τώρα τι θα γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduan Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Επειδή έμαθα ότι η alpha copy έκλεισε ή σταμάτησε έστω να τα εισάγει, ξέρει κανείς αν θα έρθουν συσκευές με ελληνικούς χαρακτήρες ή πλέον θα έρχονται μόνο ξένες συσκευές. Όπως έγραψα και παραπάνω, η Alpha Copy δεν είναι πλέον η αντιπροσωπεία της Nokia στην Ελλάδα. Η Nokia "πήρε την απόφασή να αναλάβει η ίδια τις πωλήσεις συσκευών στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου 2010".... Η Alpha Copy αγόραζε ως και πριν λίγο καιρό Nokia κινητά απο την Cosmote για να εφοδιάζει τα Nokia Stores..... Όσο για το E72 (και) με Ελληνικούς χαρακτήρες/μενού, το μόνο που μπορώ να κάνω για σένα είναι να σου δώσω το παρακάτω link όπου μπορείς να αγοράσεις το E72 άφοβα (από εκεί το αγόρασα και γω) στην τιμή των 335€. Original, καινούργιο και σφραγισμένο φυσικά, με Ελληνικούς χαρακτήρες/μενού. http://micurl.com/lpktu Απορώ πάντως ποιά καταστήματα πουλάνε Nokia χωρίς Ελληνικό πληκτρολόγιο....?.... @MotoTechnic, το κινητό "φυσάει", ξέχνα τις διάφορες βλακείες που γράφουν μερικοί και αγόρασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Βάζοντας το νέο firmware και περιμένοντας να δω το internet radio μιας και το δούλευα πολύ στο Ε 71, με μεγάλη μου λύπη :cry: διαπίστωσα :shock: ότι δεν υπάρχει :ninja: όπως προαναφέρεται παραπάνω. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduan Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Μενού/Πολυμέσα/Ραδιόφωνο: http://img38.imagefra.me/img/img38/6/4/22/anduan/f_vej9vnm_1b3e0f1.png http://img38.imagefra.me/img/img38/6/4/22/anduan/f_vej9vom_6395348.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.:clap::clap::clap: Πίστευα ότι θα το έβρισκα αλλού όπως στο Ε71. :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduan Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ξέρω, και το Ε63 που έχω έχει ξεχωριστά εικονίδια για το Ράδιο και για το Internet Ράδιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Φίλε anduan απο εκεί που πήρες το κινητό σου (e72) υπάρχει και σε άλλο χρώμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_b Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Όσο για το E72 (και) με Ελληνικούς χαρακτήρες/μενού, το μόνο που μπορώ να κάνω για σένα είναι να σου δώσω το παρακάτω link όπου μπορείς να αγοράσεις το E72 άφοβα (από εκεί το αγόρασα και γω) στην τιμή των 335€. Original, καινούργιο και σφραγισμένο φυσικά, με Ελληνικούς χαρακτήρες/μενού. Δε ξέρω αν δεν καταλάβατε τι έγραψα στο post. Ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο εννοώ π.χ στο πλήκτρο με το γράμμα "c" να φαίνεται και το "ψ". Το λέω αυτό γιατί σε επικοινωνία με mail που είχα με αυτό το μαγαζί με ενημέρωσαν οι ίδιοι πως έχει ελληνικό menu και υποστηρίζει ελληνική γραφή αλλά τα πλήκτρα δεν έχουν ελληνικούς χαρακτήρες. Νομίζω πως οι ελληνικές συσκευές έχουν με πορτοκαλί χρώμα αν δε κάνω λάθος τους χαρακτήρες ζωγραφισμένους στο πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduan Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Καλύτερα να στείλετε ένα email και να ρωτήσετε παιδιά, 2 βδομάδες πριν αγόρασα το τελευταίο μαύρο Ε72. Αλλά μπορεί και να έφερε και άλλο, δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduan Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Δε ξέρω αν δεν καταλάβατε τι έγραψα στο post. Ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο εννοώ π.χ στο πλήκτρο με το γράμμα "c" να φαίνεται και το "ψ". Καλά καταλάβαμε, και γιαυτό έγραψα "με Ελληνικούς χαρακτήρες/μενού". Το "Ελληνικούς χαρακτήρες" πηγαίνει στο πληκτρολόγιο φυσικά. Πορτοκαλί Αγγλικά γράμματα και λίγο μεγαλύτερα άσπρα Ελληνικά πάνω στο πληκτρολόγιο. Αυτά τουλάχιστον στο μαύρο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_b Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Εγώ επικοινώνησα σήμερα με e-mail και μου είπαν ότι δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο. :( Βέβαια δε λέω ότι δεν είναι γνήσιο ΝΟΚΙΑ. Συγκεκριμένα μου γράψαν ότι είναι από γερμανία αλλά καλύπτεται από εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduan Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Για ποιό κατάστημα μιλάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_b Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Επειδή δε ξέρω αν κάνει να αναφέρουμε το κατάστημα στο thread και δε θέλω να φανεί ότι κάνω δυσφήμηση σου στέλνω pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ἐχει αναβαθμίσει κανείς Ε72 COSMOTΕ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduan Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Cosmote αλλά καρτοκινητό, κάνει?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts