Jump to content

anduan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anduan

  1. Την διεύθυνση μου την ξέρετε. Στείλτε το εκεί.:grin:
  2. Καλημέρα από τον νικητή του διαγωνισμού... :grin:
  3. Δεν υπαρχει ξεχωριστη πυξιδα στο E72, αν θες ξεχωριστη πυξιδα εξω απο τους χαρτες μπορεις να κατεβασεις το "NorthPole for E72" απο εδω: http://www.neuvex.com/products/northpole/ http://img38.imagefra.me/img/img38/6/6/5/anduan/f_15vbafvfe6hm_1fa7dcf.png http://img40.imagefra.me/img/img40/6/6/5/anduan/f_15vbafvfe6hm_026588b.png
  4. http://img40.imagefra.me/img/img40/6/4/25/anduan/f_efm_e609a7c.jpg http://img38.imagefra.me/img/img38/6/4/25/anduan/f_ehm_6ea5d41.jpg http://img40.imagefra.me/img/img40/6/4/25/anduan/f_eim_c3d9e47.jpg:ninja:
  5. OTA (Over-The-Air) "Any kind of event, transfer, or transaction that takes place wirelessly using the cellular network, as opposed to using a cable or other local connection. Usually used in reference to downloading or uploading content or software. Examples include updating phone settings or software, downloading a new ringtone, or uploading a photo. The term OTA is sometimes used to describe the ability to update phone firmware over the network, which is technically known as FOTA." FOTA (Firmware Over-The-Air) "The ability to update the firmware / software of a phone over the phone network. Such updates usually fix bugs or glitches, although they can also add new functionality in some cases. Both the phone and the carrier must specifically support FOTA, and support the same type of FOTA. In some cases, the updates may be pushed to the phone automatically, while in other cases the user may be given a choice of whether to receive the update. FOTA removes the need to take a phone into a store location or send it to a service center for updates. This adds convenience for the consumer and reduces cost for the carrier." Πιστεύω ότι αν είσαι σπίτι με ένα PC με broadband σύνδεση, ο πιο γρήγορος και ασφαλής τρόπος για να κάνεις αναβάθμιση στο κινητό σου είναι μέσω Nokia Software Updater και USB σύνδεσης. Τώρα, αν είσαι κάπου μακριά απο το PC σου ή απλά δεν έχεις PC, η λύση είναι μια: OTA. Έτσι ή αλλιώς, πέρασαν οι εποχές που για να κάνεις αναβάθμιση στο firmware του κινητού σου έπρεπε να το πας σε κάποιο Nokia Club, να περιμένεις καμιά βδομάδα!:wacko: και να πληρώσεις και 20-30€.:rolleyes:
  6. Αν κατεβάζει τα "απολύτως απαραίτητα" τότε δεν είναι full αναβάθμιση...?...:worry: Τέλος πάντων, με το που κατέβασα την αναβάθμιση, το κινητό έκανε λιγότερο από 2 λεπτά για να την περάσει. Και το καλύτερο βέβαια, είναι το UDP (User Data Preservation). Προσωπικά πρώτη φορά κάνω αναβάθμιση σε κινητό που έχει UDP, και είναι πραγματικά μια άκρως απαραίτητη λειτουργία. Ακόμα ενα μεγάλο + για το Ε72:grin:
  7. Εμένα ποιο εύκολο μου φαίνεται να συνδέσεις το Ε72 στο PC με USB, να ανοίξεις το Nokia Software Updater και να κατεβάσεις τη νέα αναβάθμιση, απλά και γρήγορα. Αν θυμάμαι καλά, η τελευταία αναβάθμιση ήταν 184MB. Πόσο γρήγορα μπορείς να κατεβάσεις τέτοιο όγκο δεδομένων με το κινητό σου μέσω OTA?:worry:
  8. Όχι, καμιά σχέση....:rolleyes:
  9. Cosmote αλλά καρτοκινητό, κάνει?:blink:
  10. Για ποιό κατάστημα μιλάς?
  11. Καλά καταλάβαμε, και γιαυτό έγραψα "με Ελληνικούς χαρακτήρες/μενού". Το "Ελληνικούς χαρακτήρες" πηγαίνει στο πληκτρολόγιο φυσικά. Πορτοκαλί Αγγλικά γράμματα και λίγο μεγαλύτερα άσπρα Ελληνικά πάνω στο πληκτρολόγιο. Αυτά τουλάχιστον στο μαύρο μοντέλο.
  12. Καλύτερα να στείλετε ένα email και να ρωτήσετε παιδιά, 2 βδομάδες πριν αγόρασα το τελευταίο μαύρο Ε72. Αλλά μπορεί και να έφερε και άλλο, δεν ξέρω...
  13. Ξέρω, και το Ε63 που έχω έχει ξεχωριστά εικονίδια για το Ράδιο και για το Internet Ράδιο :)
  14. Μενού/Πολυμέσα/Ραδιόφωνο: http://img38.imagefra.me/img/img38/6/4/22/anduan/f_vej9vnm_1b3e0f1.png http://img38.imagefra.me/img/img38/6/4/22/anduan/f_vej9vom_6395348.png
  15. Όπως έγραψα και παραπάνω, η Alpha Copy δεν είναι πλέον η αντιπροσωπεία της Nokia στην Ελλάδα. Η Nokia "πήρε την απόφασή να αναλάβει η ίδια τις πωλήσεις συσκευών στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου 2010".... Η Alpha Copy αγόραζε ως και πριν λίγο καιρό Nokia κινητά απο την Cosmote για να εφοδιάζει τα Nokia Stores..... Όσο για το E72 (και) με Ελληνικούς χαρακτήρες/μενού, το μόνο που μπορώ να κάνω για σένα είναι να σου δώσω το παρακάτω link όπου μπορείς να αγοράσεις το E72 άφοβα (από εκεί το αγόρασα και γω) στην τιμή των 335€. Original, καινούργιο και σφραγισμένο φυσικά, με Ελληνικούς χαρακτήρες/μενού. http://micurl.com/lpktu Απορώ πάντως ποιά καταστήματα πουλάνε Nokia χωρίς Ελληνικό πληκτρολόγιο....?.... @MotoTechnic, το κινητό "φυσάει", ξέχνα τις διάφορες βλακείες που γράφουν μερικοί και αγόρασε το.
  16. Ωραίο... Θα προτιμούσα και ένα ολόμαυρο. Την μαύρη έκδοση έχω, αλλά θα προτιμούσα ένα εντελώς μαύρο, μπρος-πίσω, πάνω-κάτω, γύρω-γύρω...:rolleyes: Λογικά η Nokia θα το βγάλει και ολόμαυρο αργότερα, όπως έκανε με το Ε71. (πανέμορφη η ολόμαυρη έκδοση) http://www.clickbd.com/item.pictures/large/127776.jpg http://img38.imagefra.me/img/img38/6/4/21/anduan/f_x79lurg587fm_da3b0f2.jpg Το ερώτημα είναι γιατί μας πρίζει και δεν βγάζει απ'την αρχή (και) αυτά τα χρώματα...:confused:
  17. Η Alpha Copy δεν είναι πλέον η αντιπροσωπεία της Nokia στην Ελλάδα... Για το Ε72 τώρα, το έχω 2 βδομάδες και απλά είναι εξαιρετικό. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Ε71 (είχα/έχω το Ε63, που είναι εξαιρετικό επίσης, και ιδιαίτερα αν σκεφτείς την τιμή του) αλλά μόλις διάβασα μερικά tests για το Ε72 αποφάσισα να το αγοράσω. Καλή απόφαση, πολύ καλό κινητό σε πολύ καλή τιμή (335€):cool:
×
×
  • Create New...