Jump to content

Καλύτερο Video Converter?

damierom
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιό Video Converter θεωρείτε ως το καλύτερο σε ποιότητα και ταχύτητα μετατροπής? Δε με ενδιαφέρει τόσο αν είναι δωρεάν ή όχι αλλά θέλω ...το καλύτερο και δημοφιλέστερο! Ευχαριστώ!

• 3 months later...

Eγώ χρησιμοποιώ το DVD Shrink που είναι free και πολύ απλό στη χρήση. Έχω όμως μια απορία

Όταν μετατρέπω ένα dvd σε avi, το τελικό αρχείο που προκύπτει είναι πολύ μεγάλο. Μια ταινία μου την μετέτρεψε σε αρχείο 2,5 GB με αποτέλεσμα να μην μπορώ καν να την ανεβάσω σε μια από τις γνωστές υπηρεσίες. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Υπάρχει τρόπος να...μειωθεί το μέγεθος του αρχείου;

Εγώ χρησιμοποιώ το Xilisoft Video Converter. Υπάρχει και το δωρεάν SUPER που χρησιμοποιούν πολλοί.

Εγώ χρησιμοποιώ την Platinum edition του Xilisoft Video Converter.Ο συγκεκριμένος μετατροπέας φτιάχνει πολύ καλά τα βίντεο και είναι και σχετικά γρήγορος.:D

Όταν μετατρέπω ένα dvd σε avi, το τελικό αρχείο που προκύπτει είναι πολύ μεγάλο. Μια ταινία μου την μετέτρεψε σε αρχείο 2,5 GB με αποτέλεσμα να μην μπορώ καν να την ανεβάσω σε μια από τις γνωστές υπηρεσίες. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Υπάρχει τρόπος να...μειωθεί το μέγεθος του αρχείου;

Μπορείς να μειώσεις την ποιότητα ή με κάποιον άλλο converter (δεν θυμάμαι αν το DVD Shrink υποστηρίζει αλλαγή ανάλυσης) να αλλάξεις την ανάλυση ώστε να μειωθεί το μέγεθος. Αλλά αν προσπαθείς να κόψεις μία ταινία με μέγεθος πιθανώς πάνω από 5 GB (double layer DVD χωρίς extra και συναφή) και να την κατεβάσεις σε πολύ μικρό μέγεθος είναι πιθανό να μην βλέπεται μετά...

Read The F...ing Manual First

• 2 weeks later...

Χρησιμοποιω το SUPER και πιστευω οτι ειναι το καλυτερο δωρεαν.

http://www.erightsoft.com/SUPER.html