damierom Δημοσιεύτηκε June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2009 Ποιό Video Converter θεωρείτε ως το καλύτερο σε ποιότητα και ταχύτητα μετατροπής? Δε με ενδιαφέρει τόσο αν είναι δωρεάν ή όχι αλλά θέλω ...το καλύτερο και δημοφιλέστερο! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 tadaaaaaa :) :) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas_allos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το Xilisoft Video Converter. Υπάρχει και το δωρεάν SUPER που χρησιμοποιούν πολλοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Eγώ χρησιμοποιώ το DVD Shrink που είναι free και πολύ απλό στη χρήση. Έχω όμως μια απορία Όταν μετατρέπω ένα dvd σε avi, το τελικό αρχείο που προκύπτει είναι πολύ μεγάλο. Μια ταινία μου την μετέτρεψε σε αρχείο 2,5 GB με αποτέλεσμα να μην μπορώ καν να την ανεβάσω σε μια από τις γνωστές υπηρεσίες. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Υπάρχει τρόπος να...μειωθεί το μέγεθος του αρχείου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το Xilisoft Video Converter. Υπάρχει και το δωρεάν SUPER που χρησιμοποιούν πολλοί. Εγώ χρησιμοποιώ την Platinum edition του Xilisoft Video Converter.Ο συγκεκριμένος μετατροπέας φτιάχνει πολύ καλά τα βίντεο και είναι και σχετικά γρήγορος.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Total Video Converter για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Όταν μετατρέπω ένα dvd σε avi, το τελικό αρχείο που προκύπτει είναι πολύ μεγάλο. Μια ταινία μου την μετέτρεψε σε αρχείο 2,5 GB με αποτέλεσμα να μην μπορώ καν να την ανεβάσω σε μια από τις γνωστές υπηρεσίες. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Υπάρχει τρόπος να...μειωθεί το μέγεθος του αρχείου; Μπορείς να μειώσεις την ποιότητα ή με κάποιον άλλο converter (δεν θυμάμαι αν το DVD Shrink υποστηρίζει αλλαγή ανάλυσης) να αλλάξεις την ανάλυση ώστε να μειωθεί το μέγεθος. Αλλά αν προσπαθείς να κόψεις μία ταινία με μέγεθος πιθανώς πάνω από 5 GB (double layer DVD χωρίς extra και συναφή) και να την κατεβάσεις σε πολύ μικρό μέγεθος είναι πιθανό να μην βλέπεται μετά... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Χρησιμοποιω το SUPER και πιστευω οτι ειναι το καλυτερο δωρεαν. http://www.erightsoft.com/SUPER.html Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apateonas Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το Allok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts