Jump to content

Aξίζουν τα φτηνά DVD;

chekenout
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είδα σε ένα μαγαζί στην Ομόνοια μια κορίνα 100 DVD no name για 100 Ευρώ, ενώ τα DVD Taito Yuden που παίρνω κάνουν 1,85 το ένα. Το ζήτημα είναι ότι σε ένα site (νομίζω afterdawn ή κάτι τέτοιο) διάβασα ότι τα no name DVD έχουν μέχρι και 90% ποσοστό αποτυχίας. Επειδή δεν είμαι πειρατής και τα DVD τα θέλω για μένα, τι να κάνω, να το τολμήσω ή όχι;
Aν δεν είσαι εκεί που είσαι, δεν είσαι πουθενά...

Φιλε δες αν μπορεις να παρεις 5 κομματια να τα δοκιμασεις πρωτα και μετα αγοραζεις αν ειναι κυλινδρο.

Μια δοκιμη 8α σε πεισει.Γιατι οντως ποτε δεν ξερεις τι παιζεται!!!

http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif

P900/P910i/V3i/K800i/iPhone 2G/C510/Galaxy 3/Galaxy Ace/Galaxy S2/Galaxy S3/LG G2/OpO/Galaxy Alpha/S7 Edge

Ποτέ δε θα έπαιρνα φτηνά δισκάκια άδεια ό,τι κι αν είναι όπως κάνω γενικά στη ζωή μου: Δίνω έμφαση στην ποιότητα :D

I would be crying tears of laughter

If I could see me smile again

I still reach for the stars, but all I touch is my horizon

I still believe my eyes, but all I see is my blindness

I still believe my ears, but all I hear is lasting silence

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Daydreamer ( 6 Φεβ. 2004 , 22:20)

Ποτέ δε θα έπαιρνα φτηνά δισκάκια άδεια ό,τι κι αν είναι όπως κάνω γενικά στη ζωή μου: Δίνω έμφαση στην ποιότητα :D

o an8rwpos rwtaei an aksizoun ta fthniarika dvdr kai oxi pws kaenis esy tis agores sou.

ta fthniarika cdr exoun kapoio problhma eggrafhs kai polla den kratoun panw apo 4-6 xronia.

Egw pantws pou pairnw DVD-R Sentinel me 1,30 eimai euxaristhmenos!

Twra gia ta no-name ena pou eixa dokimasei douleue alla den kserw an einai ola idia...

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Εγω παντως κατι no-name που ειχα γραψει πριν 3 χρονια

ειναι σα να τα εχει φαει ο σκορος...

Τωρα δεν ξερω και τι smiley να βαλω... :p ή :cry: ;;;

Σημ. τα TDK τα προτειμω (ακομα και σε 100αδες),

ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει (τα εμτεκ -πρωην μπασφ- δεν μου γεμιζουν το ματι πλεων)

Ασχετο: εχετε παρατειρισει οσοι εχετε ραδιο-cd στο αμαξι χωρις μνημη

(αλλα με αντικραδασμικο σκελετο) οτι καποια CD πηδανε περισσοτερο απο αλλα;;;;;;;

πχ τα τδκ πολυ πιο δυσκολα απο τα εμτεκ, που "χορευουν" στην πρωτη λακουβιτσα!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος danton ( 6 Φεβ. 2004 , 23:08)

o an8rwpos rwtaei an aksizoun ta fthniarika dvdr kai oxi pws kaenis esy tis agores sou.

ta fthniarika cdr exoun kapoio problhma eggrafhs kai polla den kratoun panw apo 4-6 xronia.

Επειδή δεν έχω χρήματα για πέταμα η επιλογή μου να μην αγοράζω καθόλου φτηνιάρικα σιντί έχει κάποιους λόγους δε νομίζεις;

Άλλωστε ως γνωστόν όλοι έχουμε περάσει από σιντί μη φτηνιάρικα που αποδείχτηκαν εντελώς αναξιόπιστα και μάθαμε. (βλ princo, serius κτλ)

daydreamer apla exoume anti8eth gnwmh gyrw apo to 8ema mallon.kai egw exw faei ola ta lefta mou se poiothka cd kai dvd apla parathrhsa telika oti kapoia fthna aksizoun.yparxoun kai fthna cd noname pou telika einai nolabel aplws.ti enoow,oti polles etairies as poume creation bgazou kai nolabel cd-dvd me times analoba autwn twn noname.exw parei polla tetoia alla apo katasthmata xondrikhs emporias.

epeidh aneferes ta princo exw akousei kai egw polla parapona gia auta.eixa kai egw problhmata me ta prico kapote kai 8ymame eixa epistrepsei 2 25des pisw kai krathsa mia pou eixa anoiksei.meta apo 1 xrono pou phra kaiourgio mhxahma kai auta ta axrista pricno cd grafotai mia xara.ti na pei kaneis

pedia grafw edw kai 1,5 xrono ta that's write kai den eixa pote kanena provlima.

twra gia ton filo pou rwtaei. oxi asta oti plirwneis perneis. akomi kai na graftoun mia xara se 1 xrono tha nikiazeis tin tainia gia na tin xanagrapseis afto einai to mono sigouro. kai afou den eisai kai piratis asto.

filika akalokat

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

http://www.texnokosmos.com

Το θέμα είναι απλό... Για τις εργάρες που γουστάρεις και τα σοβαρά μπακάπ παίρνεις και σοβαρά/επώνυμα ντιβιντί... Για το κάθε έργο που νοικιάζεις απ'το βίντεο κλαμπ κι απλά θες να το κάνεις και μια κόπια για να φτιάξεις ταινιοθήκη, χρησιμοποιείς δισκάκι σαν τα βουλγάρικα του βιντεομίξ... :o :p :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sallax ( 8 Φεβ. 2004 , 08:45)

Το θέμα είναι απλό... Για τις εργάρες που γουστάρεις και τα σοβαρά μπακάπ παίρνεις και σοβαρά/επώνυμα ντιβιντί... Για το κάθε έργο που νοικιάζεις απ'το βίντεο κλαμπ κι απλά θες να το κάνεις και μια κόπια για να φτιάξεις ταινιοθήκη, χρησιμοποιείς δισκάκι σαν τα βουλγάρικα του βιντεομίξ... :o :p :happy:

Εγώ που χρησιμοποιώ για τους γάμους και τις βαπτίσεις, βουλγάρικα DVD για τους πελάτες, μήπως σε κανα χρόνο θα με κυνηγάνε; :cry:

Με έχετε τρομάξει με όλα αυτά που γράφετε. :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 8 Φεβ. 2004 , 13:50)

Εγώ που χρησιμοποιώ για τους γάμους και τις βαπτίσεις, βουλγάρικα DVD για τους πελάτες, μήπως σε κανα χρόνο θα με κυνηγάνε; :cry:

Με έχετε τρομάξει με όλα αυτά που γράφετε. :mad:

1.Θα σε κυνηγανε ολοι και σε βλεπω στη Βουλγαρια μετα απο 1 χρονο!!!!

2.Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να κανονισω εσενα για το γαμο μου!!!! :p :p :p

:tease:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS ( 8 Φεβ. 2004 , 12:33)

1.Θα σε κυνηγανε ολοι και σε βλεπω στη Βουλγαρια μετα απο 1 χρονο!!!!

2.Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να κανονισω εσενα για το γαμο μου!!!! :p :p :p

Ευτηχώς κρατάω μονταρισμένα τα θέματα, σε DV κασσέτες ώς μητρικές.

Οσο για τον γάμο σου, θα τα βρούμε. Για σένα θα κάνω εξαίρεση και θα αγοράσω κανα 2 TDK δισκάκια. Οσο για τα χρήματα, μην φοβάσαι, θα τα βρούμε. Εκπτωση στα μέλη του myphone, και διαμορφωμένη τιμή στα 200€ κομπλέ. ;)

Εγώ όταν αγοράζω αντιγραμμένα μουσικά σιντί από δισκοπωλεία πάντα απαιτώ να ναι γραμμένα σε επώνυμα

Κάτι ακόμη που πρέπει να προσέχουμε είναι και η διαμόρφωση της εσωτερικής τρύπας.

Προκαλούν αγανάκτηση δισκάκια όπως τα AllStar όταν προσπαθήσεις να τα βάλεις σε φορητό για εγγραφή. Απλά δεν χωράει ο άξονας που το κουμπώνει στην τρύπα.

Wx...dhladh osa sentinel dvd-r exw grapsei se 1 xrono den 8a douleuoun ????? :-(

Tα δικά μου Sentinel που έχω, μετά απο 2 μήνες άρχισαν τα προβλήματα και τώρα δεν τα παίρνω καθόλου. Προτιμώ τα TDK.

Παιδιά για τα DVD-R Ritek 4x Speed έχετε άποψη; Επειδή τα έχω βρει σε καλή τιμή και σκέφτομαι να πάρω 2χ100αδες αλλά ψάχνω για κάποια γνώμη πρώτα μιας και δεν έχω βρει πουθενά εδώ (Ιταλία) να πάρω μερικά να τα δοκιμάσω(και με ενδιαφέρει κυρίως η αντοχή στον χρόνο καθώς, αναφορικά με την εγγραφή, ένας φίλος μου μου είπε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος)
Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

Kαταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και μάλλον θα επιμείνω στην ποιότητα όπως λέτε... Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά δε με βλέπω να παίρνω και 100 ταινίες της πλάκας για να γράφω!

Πάντως για τη Ritek έχω ακούσει καλά λόγια σε αγγλικό σαιτ, θεωρείται καλή μάρκα εκεί.

Aν δεν είσαι εκεί που είσαι, δεν είσαι πουθενά...