greek_aeras Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εγώ ξέχασα να ψηφίσω τον kotetsi :O Το καλοκαίρι, μόλις είχα πρωτομπεί, με είχε βοηθήσει με κάτι τραγούδια :) Επίσης τον jog! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Ααααχ κανείς δεν έχει εκτιμήσει τα (αδικαιολόγητα μακροσκελή και σκεπτικιστικά, δε λέω!!) post μου εδώ μέσα...Καλά βρε, θα στείλω τον Στάλιν νσ σας φάει!!! :P Από τα μέλη που ξεχωρίζω από εδώ και ελπίζω κάποτε να γνωρίσω καλύτερα είναι... OveLix lewton dimangelid FREAK_OF_NATURE Poseidon2004 Roukounas Nrg Michelle supernet ...για πολλούς και διάφορους λόγους! Αν / όταν / όποτε θυμηθώ κάποιον άλλον που έπρεπε να είναι στους παραπάνω, θα τον προσθέσω...ζητώντας του συγνώμη για την διάλειψη μνήμης :) -Γιάννης Ευχαριστώ πολύ Γιάννη :) Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Nrg minovg Tinkerbell lewton FREAK_OF_NATURE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Eμένα δεν με αγαπάει κανείς?:) εγω....χεχεχεχεχεχεχε....... :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Να προσθέσω και την PowerZ... :) http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 ταξιδιωτης22 lewton FREAK_OF_NATURE και πολλοί άλλοι ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 ταξιδιωτης22 lewton FREAK_OF_NATURE και πολλοί άλλοι ..... να σαι καλα φιλε μου :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Βασιλης, Dimitris79, VarX, Ταξιδιωτης,' Τrapped, Poseidon2004, FREAK_OF_NATURE, Tinkerbell, Glafkos! + (Ατομα που ξεχασα) :O Jane Butterfly(αδικαιολογητος.... :O ) ) σε δικαιολογώ :rolleyes: άντε ας πω και γω... florina_peris , mplip ,kallitexnis, βασιλης , ahill , tomorrow , woudoulis , freak , dem , giannis 42 , kakiasmeno , hunter , agent m ,χουρχου , γκρικ τσαρμ , όλοι γενικώς της "πατάτας " :D :rolleyes: όλοι κατα βάθος είμαστε καλά παιδιά :tease: :secret: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 σε δικαιολογώ :rolleyes: άντε ας πω και γω... mplip , βασιλης , ahill , tomorrow , woudoulis , freak , dem , giannis 42 , kakiasmeno , hunter , agent m ,χουρχου , γκρικ , όλοι γενικώς της "πατάτας " :D :rolleyes: όλοι κατα βάθος είμαστε καλά παιδιά :tease: :secret: :w00t: Εγώ είμαι αυτός? Χε χε τρόμαξα να με γνωρίσω :O :shifty: ... Θέλω το πλήρες όνομά μου :O :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 :w00t: Εγώ είμαι αυτός? Χε χε τρόμαξα να με γνωρίσω :O :shifty: ... Θέλω το πλήρες όνομά μου :O :pντσου :p ( την γκρικ τσαρμ εννοουσα :X )αλλα ας βάλω και σενα για να μην υπάρξουν προστριβές :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 ντσου :p ( την γκρικ τσαρμ εννοουσα :X )αλλα ας βάλω και σενα για να μην υπάρξουν προστριβές :D Αυτό ήταν χοντρή χυλόπιτα. Τον έλιωσες τον άνθρωπο. Τον έκανες λιώμα. Δε θα έχει μούτρα να ξαναποστάρει. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Ακριβώς lewton :( :p :cool: Στην αρχή νόμιζα ότι εγώ ήμουν αλλά μόλις δημοσιύτηκε λεώ αποκλείεται την GreekCharmed θα εννοεί.. Αλλά αφού ήταν ήδη δημοσιευμένο το άφησα :O . Τέσπα για αυτό υπάρχουν και τα δεύτερα συνθετικά :!: :alien: ... Γιατί εάν δεις πόσα μέλη ξεκινάν απο greek :X :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εγώ να προσθέσω Michelle,PowerZ,Valeria,_Crazygirl_, Freak Of Nature,gkr41,Garfield,Soublaki-3,Thanos71,Bayern7,Βασίλης! :) http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Μιας και από τα πιο αγαπητά μέλη του forum είναι ο mplip^,ας γράψω εδώ ότι έχετε χαιρετίσματα :D Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εγώ να προσθέσω Michelle,PowerZ,Valeria,_Crazygirl_, Freak Of Nature,gkr41,Garfield,Soublaki-3,Thanos71,Bayern7,Βασίλης! :) Ευχαριστώ πάρα πολυ και (κλασικά επιμένω) ανταποδίδω. :) Να προσθέσω και εγώ τη Valeria,τον Ποσειδώνα και θα επανέλθω αργότερα οταν μου περάσει η κρίση μνήμης :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 A!Nα πω κι εγω! Freak of Nature,Tinkerbell,Michelle,valeria,GreekCharmed Βayern7 (αν και δεν παω την Bayern),soyblaki3,poseidwn(kati),runner,sallax (tha prosthesw osous ksexasa!) http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 A!Nα πω κι εγω! Freak of Nature,Tinkerbell,Michelle,valeria,GreekCharmed Βayern7 (αν και δεν παω την Bayern),soyblaki3,poseidwn(kati),runner,sallax (tha prosthesw osous ksexasa!) Ευχαριστώ πολυ!!! ΥΓ: εχω παρατηρήσει πάντως οτι οι κοπέλες του myphone αλληλοψηφιζόμαστε! Γιατι αραγε? :p http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Τι έγινε ρε παιδιά? Έκανα ένα search για το nick μου να βρω ένα θέμα που είχα ανοίξει παλιά και μου βγήκε και αυτό εδώ :p λέω τιν τούτο? Και τσουπ μπήκα και κατίλαβα... Άιντε να πω και εγώ.... Χοurxoulitsos - Αιώνια αδυναμία :love: xixi menelia - Η πιο γλυκιά φατσούλα και ας μην την έχω δει..να είσαι πάντα καλά κουκλάκι μου πάντα με υγεία Freakaki, CrazyGirl και jane_butterfly - Ατελείωτη τρέλα σε 3 κουκλίτσες trapped - Βάλε γρήγορα αυτό το πρόσωπο πάλι στην υπογραφή σου :p Όλα τα παιδιά στο My Movies and TV =>Charmed thread - Το ξέρω τα έχω τρελάνει με την μανία μου με τις Μάγισσες αλλά να με συμπαθάτε :p woudoulis - Η αγάπη του για τα ζώα με έχει συγκινήσει manos_the_greek - Για μένα η πιο ευγενική και καλή ψυχή...πρώτη φορά είδα τόση ευγένεια και καλωσύνη σε μερικά απλά PM nelly - Γλυκύτατη και πολύ ευγενική Να είσαστε καλά και πάντα γεροί. Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 FREAK_OF_NATURE! Από τις μορφές του myphone!!! Εκτός από την φοβερή υπογραφή , όταν postάρει... postάρει! Και όλος ο κόσμος γουστάρει!!! H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Τι έγινε ρε παιδιά? Έκανα ένα search για το nick μου να βρω ένα θέμα που είχα ανοίξει παλιά και μου βγήκε και αυτό εδώ :p λέω τιν τούτο? Και τσουπ μπήκα και κατίλαβα... Άιντε να πω και εγώ.... Χοurxoulitsos - Αιώνια αδυναμία :love: xixi menelia - Η πιο γλυκιά φατσούλα και ας μην την έχω δει..να είσαι πάντα καλά κουκλάκι μου πάντα με υγεία Freakaki, CrazyGirl και jane_butterfly - Ατελείωτη τρέλα σε 3 κουκλίτσες trapped - Βάλε γρήγορα αυτό το πρόσωπο πάλι στην υπογραφή σου :p Όλα τα παιδιά στο My Movies and TV =>Charmed thread - Το ξέρω τα έχω τρελάνει με την μανία μου με τις Μάγισσες αλλά να με συμπαθάτε :p woudoulis - Η αγάπη του για τα ζώα με έχει συγκινήσει manos_the_greek - Για μένα η πιο ευγενική και καλή ψυχή...πρώτη φορά είδα τόση ευγένεια και καλωσύνη σε μερικά απλά PM nelly - Γλυκύτατη και πολύ ευγενική Να είσαστε καλά και πάντα γεροί. Ευχαριστώ, κι εσύ καλύτερα.. Πάντα υγεία και ευτυχία ;) It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εγώ να προσθέσω Michelle,PowerZ,Valeria,_Crazygirl_, Freak Of Nature,gkr41,Garfield,Soublaki-3,Thanos71,Bayern7,Βασίλης! :) Παίρνεις τίποτα ληγμένα; :alien: :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Shmantikes paraleipseis!!NA prosthesw PowerZ kai Xourxoulitsos! http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Βayern7 (αν και δεν παω την Bayern)(!?!) τελος παντων... asmodeus μιας κ ειναι φιλος απο εδω μεσα απο το myphone βρεθηκαμε, ελεω Βουλγαριας τοτε που ηταν μοδα το Σαντανσκι!κ ο Sallax ειναι πολυ σωστος!κ ο Cosm!κ αλλοι τους οποιους ξεχναω!επισης πολυ παω την PowerZ κ την Freak_of_nature με τα ωρες ωρες τρελα ποστ τους (με την καλη εννοια) κ τα αλλα γεματα νοημα ποστ που χαιρεσαι να διαβαζεις!σιγουρα ξεχναω μερικα ατομα κ δεν θελω να παρεξηγηθω αλλα σιγουρα οποιον/α θυμηθω θα τον/την προσθεσω! "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 DrGus προς τι το ερωτηματικο? Την Bayern την ομαδα εννοουσα...δεν παω! http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Παίρνεις τίποτα ληγμένα; :alien: :p Γιατι να το κρύψομεν άλλωστε; Είμεθα εξαιρετικά συμπαθείς εις την νεολέαν. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts