dalton114 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Βρε παιδιά για να καταλάβω κάτι ..πως μπορείτε και στέλνετε μηνύματα από το omnia 2; καταρχήν δεν είχε στην συσκευασία αυτό πού μοιάζει σαν μικρο στυλό ( δεν ξέρω πως λέγετε) αν θέλεις να γράψεις με τα χέρια συγνώμη αλλά πρέπει τα χέρια σου να είναι λεπτά όπως ενός καναρινιού ..μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ; το τ9 αν θέλω το απενεργοποιώ;και επίσης εγώ πχ είμαι στην wind αυτό το gprs πως το λέτε για να σου δείχνει αν θέλεις να πας σε μια οδό πρέπει να πληρώσω για να το δω η έχει χάρτες πού μου δείχνουν πως θα πάω εκεί πού θέλω:cry:; με το omnia 1 που εχει πολυ μικροτερη οθονη μπορουσα να στειλω ανετα sms νομιζω οτι ειναι θεμα συνηθειας εκτος αν δεν εχεις καλιμπραρει την οθονη σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Παρότι διάβασα όλο το νήμα, δεν θυμάμε αν έχει ειπωθεί κάπου η τιμή SAR. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να την αναφέρει; 2G: 0.121(900), 0.128(1800) 3G: 0.168(900), 0.162(2100) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2899233#post2899233 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 αληθεια ρε παιδια,εχει βγει κανενα εργαλειο τυπου ccleaner για καθαρισμο registry απο το βαλε-βγαλε συνεχεια εφαρμογες; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 αληθεια ρε παιδια,εχει βγει κανενα εργαλειο τυπου ccleaner για καθαρισμο registry απο το βαλε-βγαλε συνεχεια εφαρμογες; SKTools, το καλύτερο του είδους του. Πρέπει όμως να προσέχεις και να ξέρεις τι σβήνεις γιατί δεν αργεί το hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 2G: 0.121(900), 0.128(1800) 3G: 0.168(900), 0.162(2100) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2899233#post2899233 Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις και τι σημαίνουν οι τιμές που βλέπω; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Είναι διαφορετικές οι τιμές όταν έχεις τη συσκευή σου σε GSM (2G) ή 3G. Αυτό που βλέπεις στην παρένθεση έχει να κάνει με τη συχνότητα του δικτύου. Για παράδειγμα Vodafone και Wind δουλεύουν στα 900MHz. Η Cosmote στα 1800MHz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 SKTools, το καλύτερο του είδους του. Πρέπει όμως να προσέχεις και να ξέρεις τι σβήνεις γιατί δεν αργεί το hard reset. εχει την φιλοσοφια του ccleaner,δηλαδη επιλογες καθαρισμου registry απο διαφορες παλαιες εφαρμογες,η πρεπει να ψαχνεις μια -μια; εννοω κατι τετοιο που γινεται αυτοματα[διορθωση παραμετρων κ.λ.π.]. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Ξέρει κανείς αν θα είναι δυνατόν σε λίγο καιρό να αναβαθμίσουμε σε win7mobile? Με την 6,5 έχω ξενερώσει και πλέον ελπίζω σε καλύτερες ημέρες Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 εχει την φιλοσοφια του ccleaner,δηλαδη επιλογες καθαρισμου registry απο διαφορες παλαιες εφαρμογες,η πρεπει να ψαχνεις μια -μια; εννοω κατι τετοιο που γινεται αυτοματα[διορθωση παραμετρων κ.λ.π.]. Ναι. Ξέρει κανείς αν θα είναι δυνατόν σε λίγο καιρό να αναβαθμίσουμε σε win7mobile? Με την 6,5 έχω ξενερώσει και πλέον ελπίζω σε καλύτερες ημέρες Ποιος είπε ότι τα 7 θα τα δούμε σε λίγο καιρό; Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά εάν θα έιναι συμβατά με τη συσκευή σου και κατά τη γνώμη μου θα σε συμβούλευα να μη στηρίζεσαι σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ωραιο εργαλειο το sktools τουκανα το πρωτο clean. παρεπιμπτοντος βγηκε η 3.5.2 βερσιον του spb shell. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 To SKTools έχει πολλές δυνατότητες, είναι αξιόλογο και απαραίτητο σε κάθε συσκευή του είδους, θέλει όμως λίγο προσοχή στα θέματα της registry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ρε παιδια πωσ δι@..ολο γιριζω απο το TF3D στο αρχικο της samsung Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ρε παιδια πωσ δι@..ολο γιριζω απο το TF3D στο αρχικο της samsung Κάπου στις γενικές ρυθμίσεις λέει για αρχική οθόνη! Εκεί ξετσεκάρεις το tf3d και διαλέγεις το touchwiz ή το default windows για titanium!!! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isilnor Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ρε παιδιά όσο ψάξιμο και εάν έριξα δεν βρήκα μια απάντηση.. αν κάνουμε hard reset στο omnia 2 με τον συνδυασμό κουμπιών τι χάνεται / σβήνετε? η εσωτερική μνήμη ROM (512mb)? η εσωτερική γενική μνήμη (8gb) ? η κάρτα μνήμης? (SD)? οι επαφές από την sim? η όλα τα παραπάνω??????? μια περιεκτική και σίγουρη απαντήσει θα παρακαλούσα :DD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 το touchWiz ui ειναι ενεργο (αν λες αυτο) αλλα η οθονη ειναι σε tf3d καμια λυση για επιστροφη στην οθονη της samsung? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ρε παιδιά όσο ψάξιμο και εάν έριξα δεν βρήκα μια απάντηση.. αν κάνουμε hard reset στο omnia 2 με τον συνδυασμό κουμπιών τι χάνεται / σβήνετε? η εσωτερική μνήμη ROM (512mb)? η εσωτερική γενική μνήμη (8gb) ? η κάρτα μνήμης? (SD)? οι επαφές από την sim? η όλα τα παραπάνω??????? μια περιεκτική και σίγουρη απαντήσει θα παρακαλούσα :DD η εσωτερική μνήμη ROM (512mb) το touchWiz ui ειναι ενεργο (αν λες αυτο) αλλα η οθονη ειναι σε tf3d καμια λυση για επιστροφη στην οθονη της samsung? Όχι στη διαχείριση touchWiz, λάθος!!! Αλλά /Ρυθμίσεις/Προβολή και φωτισμός/Στοιχεία στην οθόνη σήμερα Δεν έχω πια τη συσκευή και δεν τα θυμάμαι καλά! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isilnor Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 η εσωτερική μνήμη ROM (512mb) ευχάριστο πολύ! κάνα δυο ακόμα πραγματάκια.. κατά την διαδικασία του flashing τις rom η γενικά οποιαδήποτε άλλης διαδικασίας υπάρχει περιπτώσει να σβηστεί ποτε η κάρτα μνήμης SD η η sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ευχάριστο πολύ! κάνα δυο ακόμα πραγματάκια.. κατά την διαδικασία του flashing τις rom η γενικά οποιαδήποτε άλλης διαδικασίας υπάρχει περιπτώσει να σβηστεί ποτε η κάρτα μνήμης SD η η sim? Όχι και πάλι! Δεν έχει συμβεί ποτέ!!! Επίσης υπάρχει και η επιλογή να μην σβηστεί ούτε η μνήμη των 8GB αν το θέλεις! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Καλησπέρα παίδες...Σήμερα έγινα κάτοχος του omnia και εγω!Μια ερώτηση,ενω βλαζω την κάρτα μνήμης στο κινητό αυτό δε μου βρίσκει τίποτα.Πρέπει να κάνω κάτι ή χάλασε ακόμα δε το πήρα!ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Καλησπέρα παίδες...Σήμερα έγινα κάτοχος του omnia και εγω!Μια ερώτηση,ενω βλαζω την κάρτα μνήμης στο κινητό αυτό δε μου βρίσκει τίποτα.Πρέπει να κάνω κάτι ή χάλασε ακόμα δε το πήρα!ευχαριστω!! Βεβαιαώσου ότι την κούμπωσες καλά!!! :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Έχει κουμπώσει καλά...Αλλά και πάλι τίποτα...Δυστυχώς απογοητεύτικα από την πρώτη μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loreena Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 βρε παιδιά το πρόγραμμα που ψάχνεις οδούς το έχει τελικά μόνο η cosmote δωρεάν υπάρχει κάπου στο site να το κατεβάσω για να μην πληρώνω;:(:cry: νόμισα ότι θα το έχει ενσωματωμένο το τηλέφωνο ( έτσι μου είπαν αλωστε ):mad: βέβαια όταν το πήρα μου το αλαξανε και μου είπαν ότι το έχει μόνο η cosmote .το τηλέφωνο μου είναι το ομνια 2.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Τελικά το κινητό είχε πρόβλημα...Πήγα στο κατάστημα που το πήρα και μου το αντικατέστησαν αμέσως!!Ελπίζω πλέον να το χαρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loreena Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Επίσης μου είπανε οτι το έχει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά αν πάρω μια κάρτα μνήμης πρεπι να βάζω μια την κάρτα μνήμης και μια τον πλοηγό ..και όπως καταλαβαίνετε δεν γίνετε συνέχεια να κάνω αυτό συνέχεια για αυτό και ρωτάω αν υπάρχει κάπου στο φόρουμ να το κατεβάσω σαν εφαρμογή. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Ποι επιλογή πρέπει να πατήσω για να δουλεύει το κινητό σε δίκτυο 2g?Αυτη που λεει GSM 900/1800 ή GSM 850/1900?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts