Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Με τις παραπάνω ρυθμίσεις πάντως η διάταξη του προγράμματος είναι μονίμως σε landscape. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Στην επίσημη ιστοσελίδα Formula1.com υπάρχει και η έκδοση "mobile". Εκεί έχουν φτιάξει μια εφαρμογή για κινητά ώστε να μπορούμε να δούμε ζωντανά τους χρόνους που κάνουν οι οδηγοί όλο το τριήμερο. Η συσκευή μας, δεν υποστηρίζεται ακόμα διότι τα αρχεία είναι .jad. Αυτό που δε καταλαβαίνω όμως, είναι πως γίνεται τα HTC να υποστηρίζονται ενώ τα δικά μας όχι. Παρακάτω είναι το link http://mobile.formula1.com/download/select Υπάρχει δυνατότητα να τα τρέξουμε εμείς; Έχω δοκιμάσει το "Jbed" αλλά δε τρέχει. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Απ' ο,τι εχω καταλαβει, μεσω του Active Sync μπορουμε να παρουμε back up για ημερολογια , επαφες κτλπ... Πως μπορουμε να παρουμε back up για τις ρυθμισεις που εχουμε κανει στο κινητο ομως? Πχ, φοντο, ηχος κλησης, μηνυματος, εικονιδια στο μενου, κτλ... Υπαρχει τροπος μεσω του Activei sync ή υπαρχει καποιο προγραμμα γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Απ' ο,τι εχω καταλαβει, μεσω του Active Sync μπορουμε να παρουμε back up για ημερολογια , επαφες κτλπ... Πως μπορουμε να παρουμε back up για τις ρυθμισεις που εχουμε κανει στο κινητο ομως? Πχ, φοντο, ηχος κλησης, μηνυματος, εικονιδια στο μενου, κτλ... Υπαρχει τροπος μεσω του Activei sync ή υπαρχει καποιο προγραμμα γι αυτο? Βάλε το Spb Backup ή το Sprite Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 ρε παιδια λυστε μου μια απορια το APN του κινητου ρυθμιζεται απο >ρυθμισεις>συνδεσεις>συνδεσεις>διαχειριση υφιστ.συνδεσεων; το ρωταω γιατι θελω να συνδεεται το κινητο μου[μεσω wind],με gint..... oταν ανοιγω αυτην την επιλογη εχει τα εξης "wind internet:gint.b-online.gr,και το οποιο ειναι αν δεν κανω λαθος το σωστο. γιατι ομως οταν παω να ανοιξω ενα λινκ μου βγαζει το παραθυρακι της wind που λεει"συνδεση wind internet με GPRS; σωστο ειναι; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_o_pastoras Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 γεια σε ολουσ :) σκεφτομαι να αγορασω το omnia II και θα ηθελα να ρωτησω αν θα ειμαι ικανοποιημενος οσον αφορα προγραμματα και παιχνιδια...ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Δεν ανοίγουμε καινούργιο thread για κάθε απορία μας. Απευθύνσου στο υπάρχον για τη συσκευή... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=245636 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Γιατί στο πρόσφατο review της συσκευής στο τέλος στα συμπεράσματα αναφέρετε «Παρωχημένο λειτουργικό σύστημα που απαιτεί τη χρήση γραφίδας, από ένα κινητό που δεν διαθέτει κάποια.» Αφού σου δίνει γραφίδα το κινητό. Τουλάχιστον έτσι είδα από βιντεακια στο youtube. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ρε παιδια λυστε μου μια απορια το APN του κινητου ρυθμιζεται απο >ρυθμισεις>συνδεσεις>συνδεσεις>διαχειριση υφιστ.συνδεσεων; το ρωταω γιατι θελω να συνδεεται το κινητο μου[μεσω wind],με gint..... oταν ανοιγω αυτην την επιλογη εχει τα εξης "wind internet:gint.b-online.gr,και το οποιο ειναι αν δεν κανω λαθος το σωστο. γιατι ομως οταν παω να ανοιξω ενα λινκ μου βγαζει το παραθυρακι της wind που λεει"συνδεση wind internet με GPRS; σωστο ειναι; Το wind gprs δεν ειναι τι gint? Νομιζω εισαι ενταξει, ειδικα αν δεν εχεις περασει αλλες ρυθμισεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ναι το τσεκαρα,σωστες ειναι οι ρυθμισεις. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) ναι το τσεκαρα,σωστες ειναι οι ρυθμισεις. Πως περνάω και εγώ τις ρύθμισις για το gint.b-online.gr σε samsung omnia II?? ακυρο :) Χειροκίνητες Ρυθμίσεις Πατήστε Έναρξη Επιλέξτε Ρυθμίσεις Επιλέξτε Συνδέσεις Tab Επιλέξτε Συνδέσεις Επιλέξτε Για προχωρημένους Tab Πατήστε Επιλέξτε δίκτυα Πατήστε Νέο Εισάγετε τα ακόλουθα: Όνομα: TIM Internet Πατήστε Modem tab Πατήστε Νέο Εισάγετε τα ακόλουθα Όνομα: TIM Internet Επιλέξτε modem: Γραμμή Κιν. Τηλ (GPRS) Πατήστε Επόμενο Όνομα σημείου πρόσβασης: gint.b-online.gr Πατήστε Επόμενο User name: Password: Domain: Πατήστε Τερματισμός και mail :) Πατήστε Έναρξη Επιλέξτε Μηνύματα Επιλέξτε Μενού Επιλέξτε Εργαλεία Επιλέξτε Νέος λογαριασμός Εισάγετε τα ακόλουθα: Δώστε το e-mail: Η διεύθυνσή σας @ Πατήστε Επόμενο Όνομα: <εισάγετε το όνομά σας> Όνομα χρήστη: <Το user name σας> Κωδικός: <Το password σας> Αποθ. Κωδικού: tick Πατήστε Επόμενο Τύπος: POP3 Όνομα: Ένα όνομα Πατήστε Επόμενο Εισερχόμενος: <εισάγετε> Εξερχόμενος: <εισάγετε> Τομέας: Πατήστε Επιλογές Σύνδεση: TIM INTERNET Πατήστε Επόμενο δύο φορές Πατήστε Τέλος. Edited March 15, 2010 by DARKMAN74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Παιδια καλημερα!! Αν μπορειτε λύστε μου μια απορια απο τοτε που εκανα Hard Reset δεν εκανα εγκατασταση τιποτα στην Κυρια μνημη εκτος απο κατι μικρα προγρ. το πολυ να ηταν 2mb απο 108 που ηταν πως πηγε 54????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_o_pastoras Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 γεια σε ολουσ σκεφτομαι να αγορασω το omnia II και θα ηθελα να ρωτησω αν θα ειμαι ικανοποιημενος οσον αφορα προγραμματα και παιχνιδια...ακομη ,κολλαει(γενικοτερα,στη φωτογραφικη κλπ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Παιδια, υπάρχει τρόπος να συγχρονίζεται το ημερολόγιο της συσκευής με το ημερολόγιο του Windows Live? ή έστω με του Outlook.. μέσω usb ή ακόμα καλύτερα ασύρματα.. έχει βρεί κανείς κάποιον καλό τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_o_pastoras Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ακομη θα ηθελα να ρωτησω μια ,ομολογουμενωσ αρκετα "noob"ικη ερωτηση....οταν λετε για αναβαθμιση rom κλπ ,καταρχασ ειναι ανεπισημο ετσι?μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να διαβασω σκετικα ,να ενημερωθω? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Ειχα ενεργοποιησει την λιστα απορριψης για εναν αριθμο και ενω μου λειτουργουσε μια χαρα μεχρι σημερα, ξαφνιικα αρχισα να δεχομαι κλησεις. Την διεγραψα και ξαναεβαλα τον αριθμο σε απορριψη κλησης αλλα συνεχιζει... Τι στο καλο εγινε? Και πως θα μπορεσω να την ξαναενεργοποιησω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Ειχα ενεργοποιησει την λιστα απορριψης για εναν αριθμο και ενω μου λειτουργουσε μια χαρα μεχρι σημερα, ξαφνιικα αρχισα να δεχομαι κλησεις. Την διεγραψα και ξαναεβαλα τον αριθμο σε απορριψη κλησης αλλα συνεχιζει... Τι στο καλο εγινε? Και πως θα μπορεσω να την ξαναενεργοποιησω?? Για τέτοιες δουλειές συστήνω ανεπιφύλακτα το MagiCall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ακομη θα ηθελα να ρωτησω μια ,ομολογουμενωσ αρκετα "noob"ικη ερωτηση....οταν λετε για αναβαθμιση rom κλπ ,καταρχασ ειναι ανεπισημο ετσι?μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να διαβασω σκετικα ,να ενημερωθω? ευχαριστω :) δεν χάνεις (έτσι λένε) την εγγύηση με τις παρακάτω αναβαθμίσεις: http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=177 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Δεν είσαι εκτός εγγύησης μόνο εάν έχεις official rom στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Για τέτοιες δουλειές συστήνω ανεπιφύλακτα το MagiCall. Δουλεύει σε 6.5? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Δουλεύει σε 6.5? Φυσικά... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) γεια σε ολουσ σκεφτομαι να αγορασω το omnia II και θα ηθελα να ρωτησω αν θα ειμαι ικανοποιημενος οσον αφορα προγραμματα και παιχνιδια...ακομη ,κολλαει(γενικοτερα,στη φωτογραφικη κλπ)? θα το καταευχαριστηθεις φιλε μην το σκεφτεσε.Και γω ηταν το πρωτο windows mobile και γενικα smartphone που πηρα και λεω ευτυχως που πηρα το Omnia 2 και οχι καποιο αλλο.Ειναι κορυφαιο σε οτι αφορα τη σχεση Τιμης Αποδοσης.Κορυφαια ποιοτητα οθονης και κατασκευης γενικοτερα,στυλατο,Πολλα προγραμματα, αρκετα games αλλα φυσικα θα πρπει να ρωτησεις και να τα ψαξεις και εσυ. Edited March 15, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_o_pastoras Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 θα το καταευχαριστηθεις φιλε μην το σκεφτεσε.Και γω ηταν το πρωτο windows mobile και γενικα smartphone που πηρα και λεω ευτυχως που πηρα το Omnia 2 και οχι καποιο αλλο.Ειναι κορυφαιο σε οτι αφορα τη σχεση Τιμης Αποδοσης.Κορυφαια ποιοτητα οθονης και κατασκευης γενικοτερα,στυλατο,Πολλα προγραμματα, αρκετα games αλλα φυσικα θα πρπει να ρωτησεις και να τα ψαξεις και εσυ. μαλλον με επεισες :ρ με βλεπω να το αποκταω μετα τισ πανελληνιεσ ή και πιο νωρις ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) ρε παιδια ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τον mp3 player Pocket Music.Το εγκατεστησα και μου φαινεται πολυ καλος αλα εχω ενα προβλημα.Οταν το κινητο κλειδωνει σταματαει να παιζει η μουσικη.Τι ρυθμιση πρεπει να βαλω στα options για να παιζει κανονικα και οταν το κινητο κλειδωνει???? Edited March 15, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 θα το καταευχαριστηθεις φιλε μην το σκεφτεσε.Και γω ηταν το πρωτο windows mobile και γενικα smartphone που πηρα και λεω ευτυχως που πηρα το Omnia 2 και οχι καποιο αλλο.Ειναι κορυφαιο σε οτι αφορα τη σχεση Τιμης Αποδοσης.Κορυφαια ποιοτητα οθονης και κατασκευης γενικοτερα,στυλατο,Πολλα προγραμματα, αρκετα games αλλα φυσικα θα πρπει να ρωτησεις και να τα ψαξεις και εσυ. η οθόνη να ήταν capacitive και θα ήταν το τέλειο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts