rebelion Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Εδώ είναι η λύση σου. thanx φιλε μου athanaso.τωρα δουλευει ρολοι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simeon_001 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Καλησπερα, νέος χρήστης του omnia II και ομολογω οτι τα Win mobile ειναι νέος κόσμος για εμενα... εκείνο που δεν έχω καταφέρει να βρώ, ειναι πως γινετε να στείλω μύνημα σε μια επαφή αν το κινητό δεν το έχω περασμένο σαν κινητό αλλα fax για παράδειγμα (και το κάνω σε ατομα που έχω 2 κινητά οποτε αναγκαστικά το 2ο νουμερο το βάζω σαν δουλειας κτλ....) Οταν πατήσω στην επαφή για να στείλω μύνημα μου εμφανίζει διαθέσιμο μόνο το νουμερο που έχω σαν κινητό και κανένα άλλο (σε όλα τα άλλα κινητά που είχα μεχρι στιγμής ηταν ολά τα τηλέφωνα διαθέσιμα για να στείλω sms) Αν κάποιος έχει βρεί κατι θα βοηθούσε.... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik68 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 και τα 4 αρχεία που αποσυμπιέζεις μας δίνουν αυτά τα 2 αρχεία. δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. εγώ θα έλεγα να εγκαταστήσεις την έκδοση B1 του phone. τα υπόλοιπα ας είναι Α5 Λοιπόν : πρώτη προσπάθεια αναβάθμισης RΟΜ επιτυχημένη! Πλέον : CSC_I8000NXXJA5 PDA_I8000NXXJA5 Phone_I8000XXJB1 (το eboot το φοβήθηκα……. και κράτησα το μαμά) Και μια ερώτηση : υπάρχει τρόπος να βλέπω τα Dest 7 & igo8 8.3 Σε Landscape? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 και μια ερωτηση απο εμενα.στο gsmarena λεει οτι εχει appstore της samsung αλλα μονο το win marketplace εχω βρει.ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Λοιπόν : πρώτη προσπάθεια αναβάθμισης RΟΜ επιτυχημένη! Πλέον : CSC_I8000NXXJA5 PDA_I8000NXXJA5 Phone_I8000XXJB1 (το eboot το φοβήθηκα……. και κράτησα το μαμά) Και μια ερώτηση : υπάρχει τρόπος να βλέπω τα Dest 7 & igo8 8.3 Σε Landscape? igo 8.3 ανοίγεις την εφαρμογή / ρυθμίσεις / πατάς βέλος για επόμενη οθόνη / συσκευή / ορισμός προσανατολισμού οθόνης και επιλέγεις ό,τι θέλεις Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Σε ότι έχει να κάνει με το iGO, μπορούμε να απευθυνόμαστε στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Επειδή δεν έχω ακόμη πρόσβαση στις αγοραπωλησίες του forum, μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει (ως μεταχειρισμένη) η συγκεκριμένη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Γύρω στα 300 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Καλημερα. Μπορειτε εσεις που χρησιμοποιειτε το κινητο καιρο να κανετε μια λιστα με τα προγραμματα που χρησιμοποιειτε στην συσκευη ή τουλαχιστον αυτα που θεωρειτε πιο βασικα ; για να εχουμε κι εμεις οι καινουργιοι μια ιδεα τι να ψαχνουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 εγω χρησιμοποιω απο την αρχη nodata spb mobile shell papadi hellenic calendar soft reset resco explorer sktools opera mini 5 beta net framework 3.5 destinator 7 bundle ppc player Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) Καλημερα. Μπορειτε εσεις που χρησιμοποιειτε το κινητο καιρο να κανετε μια λιστα με τα προγραμματα που χρησιμοποιειτε στην συσκευη ή τουλαχιστον αυτα που θεωρειτε πιο βασικα ; για να εχουμε κι εμεις οι καινουργιοι μια ιδεα τι να ψαχνουμε... εγω χρησιμοποιω και εχω βρει πολυ χρησιμα τα εξης: Spb Wireless Monitor (καταγραφει ποσα δεδομενα εχεις κατεβασει απο το internet) Fim (για να μπορεις να κανεις chat στο facebook κ απο το κινητο) sktools (για να κανεις εκαθαριση απο αρχεια που δεν θες αλλα και διαφορα αλλα εργαλειακια οπως registry explorer) Eλληνικη τηλεοραση( αρκετα-οχι ομως τα μεγαλα- ελληνικα τηλεοπτικα καναλια στο κινητο) Net Framework 3.5 Resco file explorer (αξιοπιστο προγραμμα διαχειρισης αρχειων) Pocket rar (το γνωστο μας Winrar απο pc στο κινητο μας) SSSBubbleLevel (δινει στο κινητο πυξιδα και το μετατρεπει σε φακο) Core player (εναλακτικος και ισως καλυτερος του δεδομενου windows media player) BEIKS Dictionary (Ελληνοαγγλικο λεξικο) Pocket Music (Mp3 player) Google Maps WkTask (μπορεις να εναλασεις τα ανοιχτα προγραμματα οπως κανεις σε ενα κανονικο pc) αυτα απο εμενα. :) Edited March 12, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Καλημερα. Μπορειτε εσεις που χρησιμοποιειτε το κινητο καιρο να κανετε μια λιστα με τα προγραμματα που χρησιμοποιειτε στην συσκευη ή τουλαχιστον αυτα που θεωρειτε πιο βασικα ; για να εχουμε κι εμεις οι καινουργιοι μια ιδεα τι να ψαχνουμε... Ενημερωτικά... αυτή η συζήτηση είναι off-topic. Υπάρχει ήδη section για τα Windows Mobile Software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 πως βρισκω ποιο ειναι το owners name της συσκευης και πως το κανω set?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik68 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 igo 8.3 ανοίγεις την εφαρμογή / ρυθμίσεις / πατάς βέλος για επόμενη οθόνη / συσκευή / ορισμός προσανατολισμού οθόνης και επιλέγεις ό,τι θέλεις Αυτα φιλε μου τα εκανα (για το igo τουλαχιστον) Το θεμα ειναι οτι γυρίζει σε landscape αλλα οχι σε φουλ screen... Το γιατι δεν ξερω sorry αν ειμαι off-topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Ενημερωτικά... αυτή η συζήτηση είναι off-topic. Υπάρχει ήδη section για τα Windows Mobile Software. Mιλουσα παντα για κατοχους omnia 2... Το ηξερα το συγκεκριμενο section. Anyway... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 πως βρισκω ποιο ειναι το owners name της συσκευης και πως το κανω set?????? Βάλε το Touch X show owner.cab και θα το βρεις στα settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Βάλε το Touch X show owner.cab και θα το βρεις στα settings. το εκανα εγκαταστση στον κυριο χωρο αποθηκευσης αλλα δεν μπορω να το βρω.Που ειναι?δεν υπαρχει φακελος touch x show owner στα program files. Πηγα και στις βασικες ρυθμισεις κ στις προχωρημενες ρυθμισεις και δεν το βλεπω πουθενα.τι ακριβως πρεπει να πατησω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Start / Settings / Personal / Owner Information Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) Start / Settings / Personal / Owner Information Ενταξει τελικα εκανα τη δουλεια μου.Επρεπε να βαλω καινυριο ονομα γιατι δen ειχε καθολου.Thanx! Edited March 12, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) By default δεν έχει όνομα με σκοπό να βάλεις το προσωπικό σου. Edited March 12, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Παιδια αν μπορειται Βοηθεια! Δεν δουλευει τιποτα σωστα γενικα με τον ηχο τωρα που το ειδα! και οταν γενικα καλω δεν ακου τιποτα! ουτε με ανοιχτη ακροαση! τα τελευταια που εκανα ιταν optimize me το Sktools! περασα κατι Tweaks ayta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Τα συγκεκριμένα tweaks σου δημιούργησαν το πρόβλημα. Κάνε hard reset και μην τα ξαναβάλεις εάν δεν γνωρίζεις ακριβώς τι κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Τα συγκεκριμένα tweaks σου δημιούργησαν το πρόβλημα. Κάνε hard reset και μην τα ξαναβάλεις εάν δεν γνωρίζεις ακριβώς τι κάνουν. Ναι απ'οτι καταλαβα αυτα μου την εκαναν!!! ευχαριστω παντως :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Είναι σίγουρο... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Αυτα φιλε μου τα εκανα (για το igo τουλαχιστον) Το θεμα ειναι οτι γυρίζει σε landscape αλλα οχι σε φουλ screen... Το γιατι δεν ξερω sorry αν ειμαι off-topic αντικατέστησε το περιεχόμενο του αρχείου sys του φακέλου igo8 με αυτό: [folders] #app="%SDCARD%/iGO8" [interface] resolution_dir="800_480" maxzoom2d=6000000 show_exit=1 screen_x=800 screen_y=480 vga=0 [rawdisplay] highres=0 screen_x=800 screen_y=480 class="landscape" driver="GDI" [tts] tts_buffer=131072 announce_exit_directions=1 tts_logics=3 priority="HIGH" always_say_road_names=1 announce_street_name=1 skip_exit_numbers=0 [dynamiccompressor] compressor=1 ratio=9 gain=9 [sound] ding=0 queue_length=200 mute_os_key=1 [map] 2dheadup=1 3d_max_tiltlevel=7800 3d_scale_carmodel=1 3dcarsizemin=3000 3dcarsizemax=4500 3dcarsizemul=10000 [3d] show_guidance_strip=1 show_guidance_arrows=1 [warning] speedwarn_alt_tolerance=130 speedwarn_tolerance=130 speedcam_warning=1 speedcam_maxdistance_from_road=10 warn_distances=150:2000,130:1500,110:1000,90:750,60:400,40:150 speedcam_max_lookahead=3000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts