Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το IMEI το βλέπεις πληκτρολογώντας *#06#

Επίσης με ενδιαφέρει να μου πείτε πια προγράμματα χρειάζονται για να έχουμε φωνητική κλήση στο κινητούλι μας....

plzzzzzzzzzzzzzz :P

thanx φιλε μου john.τσεκαρε λιγο τα pm σου :)

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
θελει να εγκαταστησεις 2 προγραμματακια και μετα δουλευει αψογα

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες εδώ στο thread για όλους τους ενδιαφερόμενους (που δεν είναι λίγοι).

Modpic.gif

ένα πρόγραμμα που βρήκα είναι το Voice2Go λένε είναι αρκετά καλό.

ή το Voicedialer από την ίδια εταιρία

αυτά όμως είναι παλιά προγράμματα. Αν υπάρχει κάποιο καλύτερο και φρέσκο ας μας πει το παιδί παραπάνω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα να κάνω φωνητική κλήση μέσω bluetooth

Edited by johnb

τα προγραμματα που χρησιμοποιω ειναι το cyberon voice speed dial και ενα αλλο το οποιο για να κανεις φωνητικη κληση απο το ακουστικο μπλε δοντι το jetware handsfree extension το οποιο δοθλεια του ειναι οταν πατας το κουμπι κλησης απο το ασυρματο ακουστικο να ανοιγει το προγραμα φωνητικης κλησης.

αυτα χρησιμοποιω εγω.

εχει κανεις αλλος δουλεψει με κανενα καλυτερο προγραμμα να μας ενημερωσει?

πέρασα και εγώ το cyberon και δουλεύει μια χαρά. τι καλή φάση που είναι τα windows mobile τελικά. Δε πα να μην έχει τίποτα πάνω η συσκευή; Του τα προσθέτεις εσύ χάρη στις εφαρμογές που κυκλοφορούν! Ίσως δοκιμάσω και το jetware handsfree extension. Για την ώρα έχω προσθέσει σε συντόμευση το πρόγραμμα σε hardware key ώστε να το ενεργοποιώ εύκολα αφού ξεκλειδώσω τη συσκευή.

• Administrators

Δεν έχω άποψη για τη συγκεκριμένη συσκευή, στις συσκευές της HTC πάντως με το παρακάτω αρχείο, ενεργοποιείται το voice dial και μέσω του bluetooth hands-free χωρίς την χρήση επιπρόσθετης εφαρμογής.

http://rapidshare.com/files/331401860/Duttys_Cyberon_Voice_Speed_Dial__Updated__1_.cab

Modpic.gif

Καλημέρα παιδιά, σήμερα που πήγα να κάνω update το accuwheather μου "έβγαλε" ένα "δεν είναι δυνατή η δημιουργία XML Dom". Τι είναι αυτό? Ξέρει κανένας?????

Το τηλέφωνο είναι πλήρες και αξιόπιστο (τα λέω για τους νέους που διαβάζουν, περισσότερο για να μην προβληματιστούν όταν αναφέρονται ψιλοπροβλήματα).

Το δικό μου τελευταίο προβληματάκι αφορά τις ειδοποιήσεις. Έχω εγκατεστημένο το καταπληκτικό spb shell και βάζω αρκετές εργασίες προς υπενθύμιση.

Συμβαίνει λοιπόν το εξής: Αν για κάποιο λόγο δεν είμαι σε θέση να κλείσω εγκαίρως το alarm της υπενθύμισης (και χτυπήσει μερικές φορές) το τηλέφωνο σβήνει εντελώς και δεν ξανανοίγει παρά μόνο αν αφαιρέσω τη μπαταρία και το ανοίξω κανονικά μετά με pin κτλ.

Εκεί είναι και το πρόβλημα > συχνά διαπιστώνω ότι έχω, από κάμποση ώρα, ένα εντελώς κλειστό κινητό. Είναι πράγματι bug ή υπάρχει κάποια ρύθμιση στα alarm της υπενθύμισης που μπορώ να τσεκάρω (πχ να χτυπάνε μόνο 2 φορές). Και είναι πρόβλημα καθ' αυτό του λογισμικού του τηλεφώνου ή του spb shell?

Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro

χαιρετε..αγορασα το ομνια 2 και ειναι κομπλε η συσκευη..!απλα εχω καποιες αποριες:

1)δεν καταλαβαινω στη RAM γιατι χωριζεται(στις ρυθμισεις μνημης) σε κατηλλειμενη κ χρησιμοποιημενη..τι σημαινει αυτο??????????

2)κατεβασα στο pc ενα επεισοδιο supernatural(τα σπαει η σειρα!!) με ενσωματ υποτιτλους κ το περασα χωρις καμια τροποποιηση στο ομνια και παιζει μια χαρα(εχω ενεργοποιησει το divx στο κινητο)..στη συνεχεια ομως περασα ενα αλλο επεισοδιο το οποιο πρωτα μετετρεψα απο avi σε divx προκειμενου να ενσωματωσω subs γιατι αυτο δεν ειχε..τα καταφερα αλλα απ τη στιγμη που περαστηκε το αρχειο στο ομνια κολλησε το συμπαν!!ειχε μπλοκαρει ολο το κινητο.οταν μετα το διεγραψα το επεισ ολα καλα,η συσκευη ξεμπλοκαρησε τελειως..τι παιχτηκε???????

Έχει αναφερθεί και παλαιότερα ότι το ενσωματωμένο alarm της συσκευής έχει τη δυνατότητα να ανοίγει την κλειστή συσκευή. Με third-party εφαρμογή όμως νομίζω δεν γίνεται. Μπορεί κάποιος κάτοχος να το επιβεβαιώσει φαντάζομαι.

Πράγματι με κλειστή συσκευή το ενσωματωμένο ξυπνητήρι ανοίγει την κλειστή συσκευή και δουλεύει άψογα. Αρκεί όταν βάζετε ένα ξυπνητήρι να ενεργοποιήσετε την επιλογή Αυτ. Εν/ποίηση που υπάρχει κάτω κάτω.

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

• Administrators
Αυτό είναι καινοτομία για την κατηγορία των windows mobile πάντως. Είναι ίσως η μοναδική συσκευή που έχει αυτή τη δυνατότητα χωρίς να γνωρίζω εάν υπάρχει και στο omnia lite.

Modpic.gif

Είναι αλήθεια οτι είναι μεγάλο πλεονέκτημα του Omnia II που χτυπάει το ξυπνητήρι με κλειστό το τηλέφωνο για πολούς χρήστες (αν και εμένα μου είναι αδιάφορο γιατί δεν κλείνω ποτέ το κινητό) πράγμα που όπως προείπαν ίσως και να είναι η μόνη windows mobile συσκευή που το κάνει!!

Καλημέρα παιδιά, σήμερα που πήγα να κάνω update το accuwheather μου "έβγαλε" ένα "δεν είναι δυνατή η δημιουργία XML Dom". Τι είναι αυτό? Ξέρει κανένας?????

Διωρθώθηκε μόνο του, δεν ξέρω τι έγινε και έκανε update alone.

Αυτό είναι καινοτομία για την κατηγορία των windows mobile πάντως. Είναι ίσως η μοναδική συσκευή που έχει αυτή τη δυνατότητα χωρίς να γνωρίζω εάν υπάρχει και στο omnia lite.

εφόσον βέβαια δουλεύει σωστά, γιατί σε μένα ένα πρωί κόλλησε (βλ. windows) και δεν χτύπησε ποτέ :lol: Ωστόσο από τότε που έκανα την αναβάθμιση σε Α5 έκδοση (μόνο pda) όλα δουλεύουν ρολόι.

Υπάρχει η δυνατότητα να εκφωνεί το Omnia 2, το ονοματεπώνυμο του καλούντος (spoken caller id) όπως γίνεται στα symbian? Πολύ χρήσιμο όταν χρησιμοποιούμε π.χ. bluetooth handsfree. Κάποιος που το έχει καταφέρει?

παιδεια ενα προγραμμα ποθ να πεζει το youtube σοστα με καλη αναλυση please!!!! ενα link.. ena cab!!

Καιρό ψάχνω και εγώ κάτι τέτοιο αλλα τίποτα!! Ποιότητα HD μόνο στα HTC έβλεπα που είχαν ενσωματομένη δικιά τους εφαρμογή για το youtube...

παιδεια ενα προγραμμα ποθ να πεζει το youtube σοστα με καλη αναλυση please!!!! ενα link.. ena cab!!

ναι παιδια ενδιαφερομαι και εγω.Αν υπαρχει κατι σχετικο ενημερωστε μας

δεν μπορω να καταλαβο γιατι η samsung βαζει αθτο το αθλιο youtube player, ενα προγραμμα που εινει απο τα ποιο συμαντικα στο ομνια.

ενα cab με το coreplayer που να πεζει!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

Έχει και το Core Player ενσωματωμένο youtube player.

Επιτέλους είδα καλή ποιότητα απο youtube στο Omnia II μου!!! Δεν ήξερα οτι ο Core Player έχει ενσωματομένο youtube player!! Είναι μια λύση και αυτή!!

Παιδιά υπάρχει πληκτρολόγιο που να βάζει τόνους πατώντας κάποιο πλήκτρο αμέσως μετά το φωνήεν; Ποιό είναι το καλύτερο;

Στο fingerkeyboard μπορώ να ρυθμίσω τα έτοιμα τονισμένα γράμματα σε πλήκτρα να είναι στο ίδιο πλήκτρο με το μη τονισμένο γράμμα (για παράδειγμα το "ί" δεν είναι μαζί με το "ι");

• Administrators
Παιδιά υπάρχει πληκτρολόγιο που να βάζει τόνους πατώντας κάποιο πλήκτρο αμέσως μετά το φωνήεν; Ποιό είναι το καλύτερο;

Μιλάς για κάτι σαν το iphone να φανταστώ. Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο για windows mobile.

Modpic.gif

Οπότε σε κάθε περίπτωση οι τόνοι θα μπαίνουν πατωντας ένα πλήκτρο (πχ το πλήκτρο "έ");

Και κάτι άλλο: κατέβασα κάποιο πρόγραμμα "TSS Teeter", το οποίο όμως εγκαθιστώ αλλά δεν παρατηρώ κάτι... Τι πρόγραμμα είναι αυτό;