Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα παρακαλουσα και μια απαντηση για τις ερωτησεις μου αν υπαρχει εφαρμογη πυξιδας για το κινητο και πως μπορω να περασω τα μειλ μου, γινεται απο ενα htc win mobile 6.1 για παράδειγμα? Καλυτερα να παρω αυτοματα τις επαφες απο το gmail μου κι εκει θελω βοηθεια...

Έχει πυξίδα, αλφάδι και λειτουργεί το φλας του κινητού σα φακό. Είναι freeware.

SSBubbleLevel V2.4

Το κατεβάζεις από εδώ:

http://ekezial.spaces.live.com/default.aspx?wa=wsignin1.0&sa=302099948

Samsung Galaxy S8+

Galaxy Watch 46mm

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Επειδή προ 2 ημερών απέκτησα το ΟΜΝΙΑ LITE -και η αλήθεια είναι οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος :offtopic:- ξέρει κανείς να μου πει τι ακριβώς ρυθμίζουμε σε αυτό το αναθεματισμένο tab και ποιά η διαφορά σε σχέση με το διπλανό της έντασης συστήματος...και έχω ψάξει και το συνοπτικό ομολογουμένως manual....:O

Γιατί δεν απευθύνεσαι στο σχετικό για τη συσκευή σου thread;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=240231

Modpic.gif

Πολυ καλο και σε ευχαριστω μολις το κατεβασα για πυξιδα, να πω μονο οτι η εφαρμογη απαιτει και το NET Framework προκειμενου να δουλεψει σωστα οποτε θα το δοκιμασω. Περιμενω απαντησεις για να αποθηκευσω τις επαφες μου στο κινητο με καποιο τροπο...μεσω gmail εστω...

Έχει πυξίδα, αλφάδι και λειτουργεί το φλας του κινητού σα φακό. Είναι freeware.

SSBubbleLevel V2.4

Το κατεβάζεις από εδώ:

http://ekezial.spaces.live.com/default.aspx?wa=wsignin1.0&sa=302099948

πω πω γ@μ@το προγραμματακι αυτο ε!:D

υπαρχει κανενα προγγραμμα που μπορουμε να κατεβαζουμε μουσικη απευθειας στο κινητο οπως ειναι το Mp3 Rocket για pc???

Επισης τι ειναι το youtube core player?δειχνει καλυτερα τα βιντεακια απο το youtube?απο που μπορω να το κατεβασω?

Edited by rebelion

• Administrators
Επισης τι ειναι το youtube core player?δειχνει καλυτερα τα βιντεακια απο το youtube?απο που μπορω να το κατεβασω?

Το Core Player πάντως έχει ενσωματωμένο youtube player.

Modpic.gif

Το Core Player πάντως έχει ενσωματωμένο youtube player.

Το core player δειχνει καλυτερα τα βιντεο απο το youtube συγκριτικα με το προγραμμα αναπαραγωγης δεδομενων που ειναι εξ αρχης εγκατεστημενο στο omnia 2?

Αραγε υπαρχει περιπτωση να δουμε samsung official windows mobile 6.5.3 update???

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

1)Πως κανεις unistall ενα προγραμμα?Απλα διαγραφεις τα αρχεια?

2)Οταν διαγραφεις ενα αρχειο δεν υπαρχει ενας καδος ανακυκλωσης (κατι τετοιο) για να πανε εκει?

3)Πως σβηνω ενα εικονιδιο απο την επιφανεια εργασιας?

ξερει κανεις πως μπορουμε να κανουμε το κινητο ποιο γρηγορο σε αποκρηση-ταχυτητα γενικοτερα? (αν ξερετε να μου υποδειξετε και προγραμματα) Edited by maninou89

ξερει κανεις πως μπορουμε να κανουμε το κινητο ποιο γρηγορο σε αποκρηση-ταχυτητα γενικοτερα?

Λογικά με νεώτερη ROM ή κάποια lite rom που κυκλοφορούν...

Γιατί δεν απευθύνεσαι στο σχετικό για τη συσκευή σου thread;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκες στο εν λόγω thread να δεις την κίνηση που καλώς ή κακώς...δεν έχει?

Για αυτό τον λόγο, απευθύνω το πρόβλημα μου σε ένα "σχετικό" όσο γίνεται, thread, (δεν ρώτησα και στο ΝΟΚΙΑ series40) οπότε αν ξέρεις την απάντηση, μου την δίνεις χωρίς περιττές υποδείξεις....

ΥΓ: Sorry, αλλά τέτοια απάντηση από mod δεν την περίμενα, μετά από τόσα χρόνια...

ΥΓ 2: Στο "δικό" μου thread είμαι ήδη εγγεγραμένος, ευχαριστώ...

Sony logo.gif

• Administrators
Αυτό δεν έχει καμία σχέση και σε παρακαλώ μην βγαίνεις off topic. Απευθύνσου εκεί χωρίς να μακρηγορούμε. Ευχαριστώ. Edited by athanaso77

Modpic.gif

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα με το Omnia 2 μου: όταν πάω να συντάξω ένα κείμενο, και τοποθετώ τον κέρσορα σε θέση γραφής δεν μπορώ να γυρίσω το πληκτρολόγιο σε πλάγια θέση. Συγκεκριμένα, περιστρέφω τη συσκευή, το πληκτρολόγιο γυρίζει στιγμιαία και μετά επανέρχεται στην αρχική του θέση. Λίγες φορές και μόνο στο e-mail και το SMS και όταν έχω ενεργοποιήσει το Τ9 και έχω αρχίσει να πληκτρολογώ μια λέξη, γυρίζοντας τη συσκευή μπορώ να γράψω σε πλάγια θέση. Αλλά στα υπόλοιπα προγράμματα δεν το έχω καταφέρει ποτέ, ενώ ακόμα και σε αυτά τα δύο συμβαίνει λίγες φορές (εάν συμβεί μάλιστα βγάζει στο πάνω αριστερά τμήμα της οθόνης ένα άσπρο πλαίσιο κατά την επιστροφή σε κανονική θέση, φεύγει εάν κάνω "κλικ" σε θέση γραφής (σε κάποιο σημείο της οθόνης όπου μπορώ να γράψω διαφορετικά τα πλήκτρα του πληκτρολογίου δεν πατιούνται, το πλαίσιο μερικές φορές μένει και στη σελίδα today και φεύγει μόνο με κλείσιμο της συσκευής - σαν να κολλάει).

Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Παίζει να είναι ελαττωματική η συσκευή μου (2 μέρες την έχω και έχει κολλήσει 2 φορές με τις πολλές προσπάθειες για το πληκτρολόγιο, οπότε και έβγαλα την μπαταρία...); Σε ποια προγράμματα λειτουργεί το πλάγιο πληκτρολόγιο χωρίς καμία προϋπόθεση (απλά γυρίζοντας τη συσκευή, ανεξάρτητα από το τι έχω γράψει, το Τ9 κτλ); Ευχαριστώ!

1)Πως κανεις unistall ενα προγραμμα?Απλα διαγραφεις τα αρχεια?

2)Οταν διαγραφεις ενα αρχειο δεν υπαρχει ενας καδος ανακυκλωσης (κατι τετοιο) για να πανε εκει?

3)Πως σβηνω ενα εικονιδιο απο την επιφανεια εργασιας?

4)Οταν κατεβαζεις κατι απο το marketplace αποθηκευεται στην κυρια μνημη?Γιατι δεν βγαζει επιλογη αποθηκευσης "στην Αποθηκη μου" ??Πως γινεται το δευτερο?

^^^ καποιες απαντησεις για τα παραπανω!!!???

^^^ καποιες απαντησεις για τα παραπανω!!!???

Για το 1ο πας ρυθμισεις, ρυθμισεις μνημης και αναλαγο με το που εχες εγκαταστησει το προγραμμα διαλεγεις και την απεγκατασταση του

Για το 2ο δεν νομιζω να υπαρχει καδος ανακυκλωσης

Για το 3ο δεν καταλαβαινω τι εννοεις επιφανεια εργασιας

Για το 4ο δεν μπορω να σε βοηθησω

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

Για το 1ο πας ρυθμισεις, ρυθμισεις μνημης και αναλαγο με το που εχες εγκαταστησει το προγραμμα διαλεγεις και την απεγκατασταση του

Για το 2ο δεν νομιζω να υπαρχει καδος ανακυκλωσης

Για το 3ο δεν καταλαβαινω τι εννοεις επιφανεια εργασιας

Για το 4ο δεν μπορω να σε βοηθησω

-επιφανεια εργασιας ενοοω οταν εισαι στην πρωτη οθονη του κινητου που εχεις την εικονα και πατας πανω εναρξη και σε παει σε μαι οθονη που εχει ολα τα εικονιδια!απο εκει ρωταω πως μπορω να σβησω ενα εικονιδιο(συντομευση)

-και επισης θελω να ρωτησω πως μπορω να βαλω(δημιουργησω) ενα εικονιδιο(συντομευση) στην επιφανεια εργασιας απο ενα προγραμμα που εχω αποθηκευσει στην αποθηκη μου???

Edited by rebelion

παιδια εχει καποιος να προτεινει καποιο Gps?Γιατι το Ginius driver ειναι σχετικα αργο κ με πολλα σφαλματα + οτι αργει να βρει δορυφορους. σιγουρα εχει ερωτηθει κατι παρομοιο αλλα ειναι τεραστιο το φορουμ..

-επιφανεια εργασιας ενοοω οταν εισαι στην πρωτη οθονη του κινητου που εχεις την εικονα και πατας πανω εναρξη και σε παει σε μαι οθονη που εχει ολα τα εικονιδια!απο εκει ρωταω πως μπορω να σβησω ενα εικονιδιο(συντομευση)

-και επισης θελω να ρωτησω πως μπορω να βαλω(δημιουργησω) ενα εικονιδιο(συντομευση) στην επιφανεια εργασιας απο ενα προγραμμα που εχω αποθηκευσει στην αποθηκη μου???

οκ λοιπόν πας "windows/start menu/programs. Εκεί θα έχει συντομεύσεις για την επιφάνεια εργασίας όπως λες. Από εκεί θα σβήσεις ότι θες. Δε ξέρω όμως πως θα ξαναβρεθούν τα default προγράμματα που έχει από μαμά. Τώρα αν θες να προσθέσεις εσύ, αντιγράφεις το αρχείο που θες και πας στο μενού αυτό και κάνεις επικόλληση ως "paste sortcut".

παιδια εχει καποιος να προτεινει καποιο Gps?Γιατι το Ginius driver ειναι σχετικα αργο κ με πολλα σφαλματα + οτι αργει να βρει δορυφορους. σιγουρα εχει ερωτηθει κατι παρομοιο αλλα ειναι τεραστιο το φορουμ..

Το igo είναι καλό και ενημερώνεται με 4-5 διαφορετικούς χάρτες ενώ άλλη λύση είναι το Destinator αλλά δεν αναβαθμίζονται οι χάρτες του προς το παρών.

Edited by johnb

παίδες καλησπέρα, ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω back-up τις επαφές του τηλεφώνου χωρίς να χρησιμοποιήσω το Outlook;

Παιδιά καλησπέρα! κάποιες εφαρμογές που βάζω, όπως το microsoft facebook application και το google maps μου βγάζουν τα ελληνικά ως κινέζικα. δεν θυμάμαι αν είχα ξαναρωτήσει εδώ τι παίζει αλλά μήπως έχει κάποιος κάποια ιδεα? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παιδιά καλησπέρα! κάποιες εφαρμογές που βάζω, όπως το microsoft facebook application και το google maps μου βγάζουν τα ελληνικά ως κινέζικα. δεν θυμάμαι αν είχα ξαναρωτήσει εδώ τι παίζει αλλά μήπως έχει κάποιος κάποια ιδεα? ευχαριστώ εκ των προτέρων

κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει μια γραμματοσειρά η οποία εμφάνιζε αντί για ελληνικά, κουτάκια. Δε θυμάμαι όμως που το είχα διαβάσει!

Καλησπέρα κι απο εμένα σε όλα τα μέλη.

Εχω ψηθεί για αντικατάσταση του sony ericsson k810i που έχω απο το 2007:O

και είμαι ανάμεσα σε omnia hd και omnia ii.

Η αλήθεια είναι οτι θέλω σχετικά καλές φωτογραφίες, καλό player και γρήγορο browsing.

Μου αρέσει αρκετά το λευκό omnia 2, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ταίριαζε σε άντρα και κατα πόσο ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάω (σε σχέση με το hd).

Λοιπόν τι λέτε, ποιό απο τα δύο να παραγγείλω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)