Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει κανενας ευκολος τροπος να μετατρεψουμε το κομματι του pda που ειναι σε mst, και να το κανουμε nb0;

Ψιλά γράμματα... υπάρχει ένα εργαλείο που έδωσε ο sorg στο modaco με το οποίο μπορείς να εξαγάγεις το cubic.mli αρχείο της εγκατεστημένης rom από το κινητό σου και με ένα δεύτερο εργαλείο του ίδιο να το κάνεις nb0

Βέβαια θέλει και αρκετό ψάξιμο! :)

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομιζω οτι θελει αυτο ο katerini.

Μαλλον θελει την μετατροπη αυτη για πιο ασφαλες φλασαρισμα. Πιστευω οτι αν δεν εισαι "μαγειρας" ειναι δυσκολο να το κανεις

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

To nodata εχει 3 επιλογές, Ίντερνετ, mms και wap. Αν απενεργοποιήσεις ίντερνετ και wap θα εισαι οκ. To mms δεν υπάρχει λόγος να το απενεργοποιήσεις.

Στο μενού του Χtra (γενικές ρυθμίσεις-gps-XTRA) έχει ένα κουμπί που αν το πατήσεις κατεβάζει τα δεδομένα των δορυφόρων αν είσαι συνδεδεμένος με κάποιο WIFI.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου

Καλησπέρα Γνωρίζουμε μήπως κανένα εορτολόγιο καλό που είναι δοκιμασμένο

EortologioXCopy στο ms outlook και μετα συγχρονισμό, είναι άψογο

EortologioXCopy στο ms outlook και μετα συγχρονισμό, είναι άψογο

Μήπως μπορείς να μου το πεις πιο αναλυτικά και την εγκατάσταση του ???

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?

Πιστέυετε ότι για iphone υπάρχει μεγαλύτερη πληθώρα προγραμματων και παιχνίδιών απ΄ότι για windows mobile?

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?

Πιστέυετε ότι για iphone υπάρχει μεγαλύτερη πληθώρα προγραμματων και παιχνίδιών απ΄ότι για windows mobile?

Σίγουρα ναι! Περισσότερα από τα WM και πολύ περισσότερα από WVGA έκδοση! :)

Φιλικά Γιώργος

Σίγουρα ναι! Περισσότερα από τα WM και πολύ περισσότερα από WVGA έκδοση! :)

μ'εφτιαξες!!! :blink::blink::blink::blink::blink: :( ήμουν στο τσακ να πάρω iphone :P και τελικά προτίμησα το omnia ii και τα wm γιατί πίστευα ότ θα έχουν περισσότερες εφαρμογές

κλαψ!!! :confused: :P

Μήπως μπορείς να μου το πεις πιο αναλυτικά και την εγκατάσταση του ???

Τι είναι αυτό που δεν τα καταφέρνεις γίνε λίγο πιο αναλυτικός, outlook?εορτολόγιο? συγχρονισμός?

To δοκίμασα και εγώ να τρέξω το EortologioXCopy αλλά μου ζητούσε .NetFramework v1.1 (έτους 2004) ενώ τα Vista έχουν ήδη την έκδοση 3.5 SP1 και δεν έχει συμβατότητα (!). Άλλη επιλογή; Το EortologioXCopy που βρήκα ήταν 11ος 2007, υπάρχει καινούργιο;
Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro

Παιδιά άλλη ερώτηση: όταν εγκαθιστώ ένα java mobile game μου λέει ότι δεν είναι δυνατό να το παίξω σε landscape mode και να το επναφέρω στην potrait ενώ είναι ηδη σε portrait και όσο καi να το κάνω γύρω γύρω :P δεν αλλάζει!!! :( καμιά ιδέα?

To δοκίμασα και εγώ να τρέξω το EortologioXCopy αλλά μου ζητούσε .NetFramework v1.1 (έτους 2004) ενώ τα Vista έχουν ήδη την έκδοση 3.5 SP1 και δεν έχει συμβατότητα (!). Άλλη επιλογή; Το EortologioXCopy που βρήκα ήταν 11ος 2007, υπάρχει καινούργιο;

και σ'εμενα το κάνει αυτό

• Administrators
Καλησπέρα Γνωρίζουμε μήπως κανένα εορτολόγιο καλό που είναι δοκιμασμένο

http://www.papadi.gr/hellenic_calendar.aspx

Modpic.gif

Εγώ κατέβασα αυτο: http://www.grbytes.com/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=3&Itemid=22, για τη usb flash μου (δεν έχει διαφορά), και το τρέχω σε vista κανονικα, όσο θυμάμαι δεν μου είxε δημιουργήσει πρόβλημα στην εγκατάσταση

• Administrators
Εγώ κατέβασα αυτο: http://www.grbytes.com/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=3&Itemid=22, για τη usb flash μου (δεν έχει διαφορά), και το τρέχω σε vista κανονικα, όσο θυμάμαι δεν μου είxε δημιουργήσει πρόβλημα στην εγκατάσταση

Για να καταλάβω... τι σχέση έχει το συγκεκριμένο εορτολόγιο με τα windows mobile και με την εν λόγω συσκευή ειδικότερα; :confused:

Modpic.gif

Για να καταλάβω... τι σχέση έχει το συγκεκριμένο εορτολόγιο με τα windows mobile και με την εν λόγω συσκευή ειδικότερα; :confused:

Είναι ένα πληρέστατο εορτολόγιο, το οποίο οπως γράφω και πιο πάνω μπορείς μεσω as να φέρεις όλες τις γιορτές κατευθείαν στο ημερολόγιο, χωρίς να χρειάζεται να βάλεις κάποιο επιπλέον πρόγραμμα στη συσκευή. Διαδικασία την οποία τη κάνεις μόνο μία φορά ;)

Μου κάνει εντύπωση που σου τρέχει το ίδιο κατέβασα (από την ίδια διεύθυνση) και εγώ και δεν μπορεί να μπει χωρίς net framework 1.1.
Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro

μ'εφτιαξες!!! :blink::blink::blink::blink::blink: :( ήμουν στο τσακ να πάρω iphone :P και τελικά προτίμησα το omnia ii και τα wm γιατί πίστευα ότ θα έχουν περισσότερες εφαρμογές

κλαψ!!! :confused: :P

Πάντως εγώ φίλε μου που είχα και το iPhone 3gs το έδωσα, και δεν συγκρίνω τις δυνατότητες της μιας συσκευής και της άλλης. Σαφώς πληρέστερη συσκευή θεωρώ το ΟΜΝΙΑ ΙΙ και ειδικά στην συνεργασία του με υπολογιστή, αν χρησιμοποιείς windows. Και τα WM έχουν πολλές εφαρμογές. Πιστεύω οτι θα καλυφθείς για ό,τι θέλεις. Αν εξαιρέσουμε το HD2 (που δεν το έχω πάρει να το δω ακόμα), το ΟΜΝΙΑ ΙΙ είναι η καλύτερη συσκευή σήμερα.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Πάντως εγώ φίλε μου που είχα και το iPhone 3gs το έδωσα, και δεν συγκρίνω τις δυνατότητες της μιας συσκευής και της άλλης. Σαφώς πληρέστερη συσκευή θεωρώ το ΟΜΝΙΑ ΙΙ και ειδικά στην συνεργασία του με υπολογιστή, αν χρησιμοποιείς windows. Και τα WM έχουν πολλές εφαρμογές. Πιστεύω οτι θα καλυφθείς για ό,τι θέλεις. Αν εξαιρέσουμε το HD2 (που δεν το έχω πάρει να το δω ακόμα), το ΟΜΝΙΑ ΙΙ είναι η καλύτερη συσκευή σήμερα.

δεν ειναι και κατι το εκπληκτικο το hd2,εχει τα ψιλο προβληματακια του ασε που το ομνια εχει καλυτερη ευκρινεια οθονης και καμερα.

απο αυτην την αποψη θεωρω οτι καλυτερα που πηρα το ομνια που εχει και 200 ευρω λιγοτερα.[μιλαμε παντα για την Ελληνικη εκδοση και των 2].

Πελάγωσα! κατέβασα το nodata και softreset. Τα αποσυμπίεσα με το winrar στα έγγραφα του υπολογιστή μου, μετά το αποσυμπιεσμένο με δεξί κλικ το έστειλα στα έγγραφα του κινητού. Πράγματι τα βρήκα μέσα στην αποθήκη μου στο κινητό. Πατάω setup στο κινητό του nodata και με πάει σε μία άδεια οθόνη. Ενώ ο φάκελος του softreset έχει δύο πράγματα SoftReset και SoftResetSoftReset που δεν ανοίγουν. Τα βρίσκω από τη διαχείριση αρχείων.

Μετά από την έναρξη δεν υπάρχουν τα προγραμματάκια.

Βοήθεια, πνίγομαι στο πέλαγος!

Τι έκανα λάθος;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, αναμένω με αγωνία ναυαγοσώστη

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το omnia ii πράγματι (φίλη είμαι όχι φίλος :P το λέει ξεκάθαρα το ρημάδι το nick μου xixixixi)!!! απλώς ίσως έχω απογοητευτεί επειδη σε wvga δεν υπάρχει ακόμα μεγάλο υλικό. Φανταζομαι στη πορεία θα βγουν κι άλλα !!!!

α βρε παιδιά πείτε μου λίγο τι παίζει με τα java games στο OMNIA II

http://www.youtube.com/watch?v=27ZCfcIqeIM

Φαίνεται ολοκληρωμένη δουλειά....

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14