Spireto_2158 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Δηλαδη εγω που ενδιαφερομαι να αγορασω την συσκευη αυτη τελικα θα μου την προτεινες η να κοιταζα για κατι αλλο ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Εξαρτάται τι χρήση θέλεις να κάνεις και τι απαιτήσεις έχεις. Από τις εντυπώσεις των κατόχων, μπορείς να πάρεις μια εικόνα για το αν σε καλύπτει ή όχι η συσκευή. Εγώ, πάντοτε προτείνω, όποια και αν είναι η προσωπική μου άποψη για μία συσκευή, να πάει πρώτα ο ενδιαφερόμενος σε ένα κατάστημα που την έχει σε λειτουργία, να την πιάσει, να την χειριστεί για να βγάλει τα προσωπικά του συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 δυστηχως για μενα οσες φορες εχω παει σε καταστηματα να το δω οπου το βρισκω ειναι σε dummy . Κοιτα εγω θελω πολυ καλη φωτογραφικη αλλα θελω ενα κινητο που να εχει καποιες καλες λειτουργειες αν και αυτο που ειδα στο ποστ vwbestakos με προβληματισε αρκετα και σκεφτομαι παλι και το Σατιο αλλα δεν τα πολυγουσταρω και τα Σονυ κακες αναμνησεις βλεπεις με τα τηλεφωνα τους και σερβις Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 μία βοήθεια παρακαλώ, κατέβασα το we travel gps στο Pc μου, το zip Μέσα έχει 2 αρχεία, το 1ο με κατάληξη jad και το 2ο με κατάληξη jar, τι κάνω μετά ? (άσχετος λίγο :)) δυστηχως για μενα οσες φορες εχω παει σε καταστηματα να το δω οπου το βρισκω ειναι σε dummy . Κοιτα εγω θελω πολυ καλη φωτογραφικη αλλα θελω ενα κινητο που να εχει καποιες καλες λειτουργειες αν και αυτο που ειδα στο ποστ vwbestakos με προβληματισε αρκετα και σκεφτομαι παλι και το Σατιο αλλα δεν τα πολυγουσταρω και τα Σονυ κακες αναμνησεις βλεπεις με τα τηλεφωνα τους και σερβις στο πλαίσιο πάντως σε όλα τα καταστηματά του το έχουν σε κανονικό το τηλέφωνο, κάνε μία βόλτα να το δεις, να το παλέψεις και αντίστοιχα και το satio, από εκεί και πέρα το μόνο θέμα που έχεις να σε προβληματίσει είναι το ανοικτό ή μη λειτουργικό και αυτό κατά την γνώμη μου μόνο σε επίπεδο gps - πλοήγηση, φωτογραφική και κάμερα άψογη έχει, μενού γρήγορο, wifi πολύ καλό, δεν κολλάει ( το έχω σκίσει 4 μέρες τώρα) και εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα 2 και κατέληξα στο pixon λόγω των παραπάνω + το sar του και από την άλλη βλέπω συνέχεια γύρω μου άτομα με προβλήματα από τα se τηλεφωνά τους Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Αυτό που ειδα στο ποστ vwbestakos με προβληματισε αρκετα και σκεφτομαι παλι και το Σατιο αλλα δεν τα πολυγουσταρω και τα Σονυ κακες αναμνησεις βλεπεις με τα τηλεφωνα τους και σερβις Μη νομίζεις ότι η Samsung είναι καλύτερη. Είναι αυτό που λέμε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Το πρόβλημα με την Samsung, γενικότερα, είναι ότι δεν υποστηρίζει καθόλου τις συσκευές της με αποτέλεσμα να παντρεύεσαι τα όποια προβλήματα ανακαλύπτεις πάνω στην χρήση και, ειδικότερα στο Μ8910, έχει κλειστό λειτουργικό και αυτό σε περιορίζει σημαντικά (εφαρμογές πλοήγηση, επεκτασιμότητα λειτουργιών κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Και στο Πλαισιο εδω κατω Κρητη δεν το εχουν να το δοκιμασεις ενω μπορεις να το αγορασεις δεν εχουν να το δεις dummy το βρηκα μονο σε ενα καταστημα βονταφον και αυτο ουτε καν κεντρικο ενω στο κεντρικο της βοντα δεν υπηρχε καν :mad: Ταλιμπαν εσενα σου εχει παρουσιασει καποια προβληματα πχ αυτο με τον browser Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Και στο Πλαισιο εδω κατω Κρητη δεν το εχουν να το δοκιμασεις ενω μπορεις να το αγορασεις δεν εχουν να το δεις dummy το βρηκα μονο σε ενα καταστημα βονταφον και αυτο ουτε καν κεντρικο ενω στο κεντρικο της βοντα δεν υπηρχε καν :mad: Ταλιμπαν εσενα σου εχει παρουσιασει καποια προβληματα πχ αυτο με τον browser γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος, τι εννοείς πρόβλημα με τον browser? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Αυτο που ειχε αναφερει και ο vwbestakos σχετικα με τον browser Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Λυπον παιδια εγω φοραω ποιο παλια firmware μαλλον..Οσω για το αν αξιζει να το παρεις αυτο ειναι επιλογη σου.Εγω τα συμπερασματα μου τα ειπα για την συσκευη.Εναλακτικος browser ειναι ο mini opera η καποιος σε java δεν εχει δυνατοτητα ομως να τρεχει σε full screen γιατι δεν υποστυριζουν WVGA Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Αυτο που ειχε αναφερει και ο vwbestakos σχετικα με τον browser όχι σε εμένα δεν έχω δει κάτι τέτοιο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 όχι σε εμένα δεν έχω δει κάτι τέτοιο καλημερα σε ολους τους φιλους...χτες απεκτησα το κινητακι και εγω. Ωστοσο ηθελα να ρωτησω ρε παιδια επειδη εχασα τον ανταπτορα των ακουστικων μπορω να τον βρω στην samsung ;;; και κατι ακομα....πως μπορω να μη βλεπω καθολου τα widgets στην οθονη ??? δηλαδη να μη βγαινει η μπαρα με το αναδυομενο μενου.... καλοριζικο σε ολους και σας ευχαριστω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 καλημερα σε ολους τους φιλους...χτες απεκτησα το κινητακι και εγω. Ωστοσο ηθελα να ρωτησω ρε παιδια επειδη εχασα τον ανταπτορα των ακουστικων μπορω να τον βρω στην samsung ;;; και κατι ακομα....πως μπορω να μη βλεπω καθολου τα widgets στην οθονη ??? δηλαδη να μη βγαινει η μπαρα με το αναδυομενο μενου.... καλοριζικο σε ολους και σας ευχαριστω .... αυτό με τα widgets έχει και εμένα μπερδέψει και δεν μπορώ να βρω την λύση:confused: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Η μπαρα απ΄οτι ξερω δεν βγαινει τελειως απο την οθονη, απλα κρυβεται και πιεζεις για να εμφανιστει. Δεν βλεπω ομως γιατι ειναι προβλημα αυτο. Οταν ειναι κρυμμενη φαινεται μονο το βελακι και αυτο ελαχιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 καλησπέρα, λοιπόν από την Τρίτη είμαι κάτοχος του Samsung M8910 Pixon 12 έκανα ανανέωση του συμβολαίου που είχα στην Cosmote και το πήρα με την επιδότηση, τώρα εγώ όμως δεν θέλω να έχω το MyViwe της Cosmote ούτε να όταν ξεκινάει το τηλέφωνο να βγάζει αυτό το πράσινο φόντο με την στρογγυλή Γή της Cosmote. Πώς μπορώ να το κάνω να είναι χωρίς αυτά? Ευχαριστώ, και συγνώμη για το μεγάλο Post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Η μπαρα απ΄οτι ξερω δεν βγαινει τελειως απο την οθονη, απλα κρυβεται και πιεζεις για να εμφανιστει. Δεν βλεπω ομως γιατι ειναι προβλημα αυτο. Οταν ειναι κρυμμενη φαινεται μονο το βελακι και αυτο ελαχιστα. οκ αλλά αν σύρεις ένα στην κεντρική οθόνη μετά πως το βγάζεις από εκεί ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Υποθετω οτι το σερνεις παλι πισω(στην ανοιχτη μπαρα). Δεν γινεται;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Υποθετω οτι το σερνεις παλι πισω(στην ανοιχτη μπαρα). Δεν γινεται;:worry: ναι γίνεται! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Εκτος το Route66 μπορεις να βαλεις και το we travel gps. Το we travel gps ειναι σε java και ειναι free αλλα και αυτο δεν εχει καλους χαρτες. Αυτα τα 2 ειναι δεν εχεις αλλες επιλογες λογο κλειστου λειτουργικου.Για το Route66 60euro το χρονο η φωνητικη πλοηγηση Εγω δεν το μετανιωσα που εχει κλειστο λειτουργικο το ηξερα και δεν με ενδιαφερει το GPS τοσο γιατι εχω PNA. Με πειραξε που εχει τα προβληματα που αναφερω στο προηγουμενο post μου. Thanx για την απαντηση! Καταλαβα σε περιοριζει παρα πολυ! Κριμα γιατι το τηλεφωνο ειναι πραγματικα φανταστικο με φοβερα χαρακτηριστικα σε ολα! Προσωπικα με ενδιαφερει να εχω συσκευη με αξιοπιστο gps στην τσεπη μου. 2 χρονια τωρα το Ν95 με εχει βολεψει απειρες φορες την στιγμη που το χρειαστηκα! Δηλαδη ή θα πρεπει να καουμε απο το εγκληματικα υψηλο sar της sony ή να θυσιασουμε ενα καλο χαρακτηριστικο οπως το gps εδω! Μπραβο και στις 2 εταιρειες!! 2010!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Thanx για την απαντηση! Καταλαβα σε περιοριζει παρα πολυ! Κριμα γιατι το τηλεφωνο ειναι πραγματικα φανταστικο με φοβερα χαρακτηριστικα σε ολα! Προσωπικα με ενδιαφερει να εχω συσκευη με αξιοπιστο gps στην τσεπη μου. 2 χρονια τωρα το Ν95 με εχει βολεψει απειρες φορες την στιγμη που το χρειαστηκα! Δηλαδη ή θα πρεπει να καουμε απο το εγκληματικα υψηλο sar της sony ή να θυσιασουμε ενα καλο χαρακτηριστικο οπως το gps εδω! Μπραβο και στις 2 εταιρειες!! 2010!:p Πάντως εγώ προσωπικά δεν θεωρώ τρομερό το ποσό των 60€ για 1 χρόνο πλοήγηση, άσε δε που δεν μπορεί..κάμια άλλη λύση θα βρεθεί:D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Πάντως εγώ προσωπικά δεν θεωρώ τρομερό το ποσό των 60€ για 1 χρόνο πλοήγηση, άσε δε που δεν μπορεί..κάμια άλλη λύση θα βρεθεί:D καλησπερα σε ολους....εχω το εξης προβλημα...δε μοθ λειτουργει ο ηχος του κλειστρου της καμερας...εχω δοκιμασει τα παντα...ρυθμισεις καμερας...προφιλ... εχετε καμια ιδεα ??? επιπλεον...πως κανω hard reset στην συσκευη ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Πάντως εγώ προσωπικά δεν θεωρώ τρομερό το ποσό των 60€ για 1 χρόνο πλοήγηση, άσε δε που δεν μπορεί..κάμια άλλη λύση θα βρεθεί:D Συμφωνω! Το προβλημα μου δεν ειναι τα λεφτα και ειδικα ενα μικρο ποσο των 60€ αλλα η αξιοπιστια-καλυψη των χαρτων για την Ελλαδα! Απο οσο ξερω ειναι πολυ κατωτερο το 66 σε συγκριση με αλλα προγραμματα οπως garmin κλπ που με εχουν βολεψει φουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Συμφωνω! Το προβλημα μου δεν ειναι τα λεφτα και ειδικα ενα μικρο ποσο των 60€ αλλα η αξιοπιστια-καλυψη των χαρτων για την Ελλαδα! Απο οσο ξερω ειναι πολυ κατωτερο το 66 σε συγκριση με αλλα προγραμματα οπως garmin κλπ που με εχουν βολεψει φουλ. δεν έχω άποψη, απλά από την χρήση που έχω κάνει εγώ μέχρι ΄το βρίσκω επαρκές πάντα βέβαια με τα δικά μου γούστα! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 καλησπέρα, λοιπόν από την Τρίτη είμαι κάτοχος του Samsung M8910 Pixon 12 έκανα ανανέωση του συμβολαίου που είχα στην Cosmote και το πήρα με την επιδότηση, τώρα εγώ όμως δεν θέλω να έχω το MyViwe της Cosmote ούτε να όταν ξεκινάει το τηλέφωνο να βγάζει αυτό το πράσινο φόντο με την στρογγυλή Γή της Cosmote. Πώς μπορώ να το κάνω να είναι χωρίς αυτά? Ευχαριστώ, και συγνώμη για το μεγάλο Post. κανείς να με βοηθείσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 κανείς να με βοηθείσει? σύνθετο το θέμα σου, δεν λύνεται εύκολα και αν δεν έχεις υπομονή ίσως να πρέπει να απευθυνθείς κατευθείαν στην smartec. Ρε παιδιά με μένα τι θα γίνει, θα μου εξηγήσει κάποιος τι και πως περνάμε το we travel ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Aπό ότι διαπιστώνω και πολλοί έχουμε αγοράσει το τηλ και επίσης πολλοί είμαστε που ασχολούμαστε με αυτό :):lol::):lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts