Jump to content

[Επίσημο] Samsung M8910 Pixon 12

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως μπορω να εγαταστησω το opera mini 5 στο πιξον 12?το κατεβασα απ ευθειας απτο κινητο και πηγα να το ανοιξω αλλα δεν ανοιγει.μπορει να βοηθησει καποιος?

Ο opera5 δεν παιζει προς το παρων στο δικο μας. βαλε την 4. η πρωτη 5beta επαιζε

• Απαντήσεις 899
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mporeis na mou peis pou akrivos paw na to kanw auto??Kai paixnidia pou mporw na vrw paidia exw psaxi pantou alla tipota an xereis kapoios as me help!!!!!!!!

μενου-ρυθμισεις-ασφαλεια- και πας κλειδωμα απορρητου και κλειδωνεις οτι θελεις

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ...

Τα βιντεάκια του YOUTUBE προβάλονται εντελώς ΧΑΛΙΑ... Η εικόνα κάθε τόσο παγώνει και τα καρέ πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ?

:O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O

Χωρις να ειχα κανενα μα κανενα προβλημα εδω και 7 μηνες χθες το απογευμα εβγαλα το κινητο μου απο την τσεπη για να στειλω ενα μηνυμα και ηταν σβηστο..οσο και να παλεψα για να ξανανοιξει δεν τα καταφερα...εβγαλα μπαταρια, αλλαξα καρτα, το φορτισα, το συνδεσα με usb, αλλα τιποτα... :(

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Χωρις να ειχα κανενα μα κανενα προβλημα εδω και 7 μηνες χθες το απογευμα εβγαλα το κινητο μου απο την τσεπη για να στειλω ενα μηνυμα και ηταν σβηστο..οσο και να παλεψα για να ξανανοιξει δεν τα καταφερα...εβγαλα μπαταρια, αλλαξα καρτα, το φορτισα, το συνδεσα με usb, αλλα τιποτα... :(

τελικα μετα απο καποιους μηνες που εχω το κινητο βγαζω το συμπερασμα οτι το κινητο ειναι μαπα...... :mad: και ευτυχως που ειχα δωσει μονο 70 ευρω.να εισαι διπλα στο ρουτερ και να σου δειχνει χαμηλο σημα.απαραδεκτο και το δικιμασα σε πολλα.

βιντεο χαλια και πολλα αλλα σας τα ειχα γραψει και παλιοτερα.

τωρα το επιβεβαιωνω με σιγουρια.το sony ericsson μου c905 σε foto,video ακομα και στο internet πολυ καλυτερο και γρηγοροτερο.:D

Μακάρι να μπορούσα να συγκρίνω να πω κ εγώ! Με το satio πάντως που έχω συγκρίνει σε photo μπορώ να πω ότι το satio μου φάνηκε για γέλια! Η μέτρια οθόνη του c905 δεν σε χαλάει όμως?

Μακάρι να μπορούσα να συγκρίνω να πω κ εγώ! Με το satio πάντως που έχω συγκρίνει σε photo μπορώ να πω ότι το satio μου φάνηκε για γέλια! Η μέτρια οθόνη του c905 δεν σε χαλάει όμως?

δεν λεω το pixon εχει μακραν πολυ καλυτερη οθονη απο το se c905 (για να λεμε και τα καλα).τι να το κανω ομως οταν για παραδειγμα τα βιντεακια στο youtube το c905 τα δειχνει καλυτερα και τις σελιδες τις αλλαζει πολυ γρηγοροτερα.

κακα τα ψεμματα το ιντερνετ στα κινητα ειναι για να βλεπεις κατι για λιγο,δεν ειναι υπολογιστης να βλεπεις με τις ωρες και δεν εχω τετοιες απαιτησεις.

π.χ ομως οταν ηθελα 1 μερα να δω τον καιρο στο freemeteo,στο pixon δεν την εδειχνε καλα την σελιδα.μια λεξη εδω και εκει.ανοιγω στο c905 και την εδειχνε κανονικα οπως την βλεπω στον υπολογιστη μου.:)

foto βγαζω απο το pixon.αν χρειαστει να τραβηξω βιντεο ομως μονο απο το c905 και σε βραδυνο κιολας δεν παιζεται αυτο το κινητο.το pixon σε αυτο το θεμα η γνωστη πικρη ιστορια.:mad:

οσο για το satio το εχει μια φιλη και μου ειπε πως ειναι πολυ ευχαριστημενη.βεβαια εχουμε χαθει τωρα με αυτην για να μπορουσα να το πιασω στα χερια μου και να το συγκρινω με το pixon,αρα δεν μπορω να ξερω αν ειναι οντως καλο.

απλα ηταν ακριβο και δεν μπορουσα να το παρω, αλλα πιστευα πως θα συνεχιζαν τα καλα χαρακτηριστηκα που εχει και το c905 οπως για παραδειγμα και τα στερεο ηχεια.

Εγω προσωπικα ακομα δοξα το κινητο :P μια χαρα τα παω.. κανενα προβλημα.. ασχετο τα δικα του τα paranormal ;)

κανενα νεο βρηκαμε, κανα παιχνιδι να περναμε, προγραμματα; να ξεκλειδωσουμε κανα gps free..? μου φενεται θα παρω παλι iphone.. μονο η καμερα τελικα αξιζει στο pixon..?!

Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x

Tablets: Lenovo A100L

δεν λεω το pixon εχει μακραν πολυ καλυτερη οθονη απο το se c905 (για να λεμε και τα καλα).τι να το κανω ομως οταν για παραδειγμα τα βιντεακια στο youtube το c905 τα δειχνει καλυτερα και τις σελιδες τις αλλαζει πολυ γρηγοροτερα.

κακα τα ψεμματα το ιντερνετ στα κινητα ειναι για να βλεπεις κατι για λιγο,δεν ειναι υπολογιστης να βλεπεις με τις ωρες και δεν εχω τετοιες απαιτησεις.

π.χ ομως οταν ηθελα 1 μερα να δω τον καιρο στο freemeteo,στο pixon δεν την εδειχνε καλα την σελιδα.μια λεξη εδω και εκει.ανοιγω στο c905 και την εδειχνε κανονικα οπως την βλεπω στον υπολογιστη μου.:)

foto βγαζω απο το pixon.αν χρειαστει να τραβηξω βιντεο ομως μονο απο το c905 και σε βραδυνο κιολας δεν παιζεται αυτο το κινητο.το pixon σε αυτο το θεμα η γνωστη πικρη ιστορια.:mad:

οσο για το satio το εχει μια φιλη και μου ειπε πως ειναι πολυ ευχαριστημενη.βεβαια εχουμε χαθει τωρα με αυτην για να μπορουσα να το πιασω στα χερια μου και να το συγκρινω με το pixon,αρα δεν μπορω να ξερω αν ειναι οντως καλο.

απλα ηταν ακριβο και δεν μπορουσα να το παρω, αλλα πιστευα πως θα συνεχιζαν τα καλα χαρακτηριστηκα που εχει και το c905 οπως για παραδειγμα και τα στερεο ηχεια.

Ναι στο pixon φαίνονται μέτρια τα βίντεο του youtube επειδή αυτά δυστυχώς είναι χαμηλής ανάλυσης. Είναι λογικό να φαίνονται καλύτερα στην οθόνη του c905 γιατί έχει χαμηλής ανάλυσης οθόνη και άρα δεν χρειάζεται να τεντώσουν τα pixels τόσο σε αυτήν.

Σκέφτομαι να βάλω ίντερνετ στο κινητό να δω πώς πάει. Μέχρι τώρα από wi-fi καλούτσικο το λέω. Πάντως ναι το βίντεο σε συνθήκες μέτριου και κάτω φωτισμού είναι μάπα λόγω του αργού focus.

Edited by obscurus

εχοντας και εγω το κινητο κανα μηνα και κατι πιστευω οτι για τα 70 ευρω που εδωσα μονο αξιζε και με το παραπανω!

-πολυ καλη φωτογραφικη

-καλη αποκριση οθονης

-το ηχειο του για τη μουσικη η τις ταινιες αν και μονοφωνικο(νομιζω ετσι λεγεται)μια χαρα

τωρα αυτα που με ενοχλουν κυριως ειναι τα εξης:

-η οθονη αν και καλη,κατω απτο φως του ηλιου δυσκολευεσαι να δεις...ακομη και οταν η φωτεινοτητα ειναι στ τερμα.

-η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα με χρηση κανονικη..το πολυ 2 μερες!:-S

-το βιντεο ναι μεν εχει το σπαστικο του θολωματος αλλα οκ..δεν με εχει πειραξει τοσο γιατι δεν το πολυχρησιμοποιω κιολασ.

-το μικροφωνο του κινητου ειναι για τα μπαζα!!!ακομη και τα παλιοτερα κινητα μου δηλαδη τα S.E. W995 και S.E K770 ειχαν με διαφορα καλυτερη ηχογραφηση απο οτι το πιξον.για παραδειγμα οταν εισαι σε μια συναυλια δεν μπορεις να ακουσεις τπτ αν τραβηξεις βιντεο με το πιξον.αντιθετα με το w995 ακουγεται καθαροτατα!

νομιζω αυτα ειχα να πω...στην τελικη το κινητο ειναι μονο μια καλη φωτογραφικη.αν εξαιρεσεις αυτο κατα τα αλλα δεν αξιζει για πανω απο 250 ευρω κατα τη γνωμη μου!

εχοντας και εγω το κινητο κανα μηνα και κατι πιστευω οτι για τα 70 ευρω που εδωσα μονο αξιζε και με το παραπανω!

-πολυ καλη φωτογραφικη

-καλη αποκριση οθονης

-το ηχειο του για τη μουσικη η τις ταινιες αν και μονοφωνικο(νομιζω ετσι λεγεται)μια χαρα

τωρα αυτα που με ενοχλουν κυριως ειναι τα εξης:

-η οθονη αν και καλη,κατω απτο φως του ηλιου δυσκολευεσαι να δεις...ακομη και οταν η φωτεινοτητα ειναι στ τερμα.

-η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα με χρηση κανονικη..το πολυ 2 μερες!:-S

-το βιντεο ναι μεν εχει το σπαστικο του θολωματος αλλα οκ..δεν με εχει πειραξει τοσο γιατι δεν το πολυχρησιμοποιω κιολασ.

-το μικροφωνο του κινητου ειναι για τα μπαζα!!!ακομη και τα παλιοτερα κινητα μου δηλαδη τα S.E. W995 και S.E K770 ειχαν με διαφορα καλυτερη ηχογραφηση απο οτι το πιξον.για παραδειγμα οταν εισαι σε μια συναυλια δεν μπορεις να ακουσεις τπτ αν τραβηξεις βιντεο με το πιξον.αντιθετα με το w995 ακουγεται καθαροτατα!

νομιζω αυτα ειχα να πω...στην τελικη το κινητο ειναι μονο μια καλη φωτογραφικη.αν εξαιρεσεις αυτο κατα τα αλλα δεν αξιζει για πανω απο 250 ευρω κατα τη γνωμη μου!

και εμενα μπαταρια 2 μερες.:(

αποκριση οθονης δυστυχως πολυ χαλια πολλες φορες χρειαζεται να το παταω περισσοτερες φορες κατι (και με δυναμη):mad:

εχεις δικιο τα s.e. σε ηχογραφιση δεν παιζοντε.

οπως και εμενα το c905 ακουγεται καθαροτατα.

και εμενα μπαταρια 2 μερες.:(

αποκριση οθονης δυστυχως πολυ χαλια πολλες φορες χρειαζεται να το παταω περισσοτερες φορες κατι (και με δυναμη):mad:

εχεις δικιο τα s.e. σε ηχογραφιση δεν παιζοντε.

οπως και εμενα το c905 ακουγεται καθαροτατα.

Εάν η μπαταρία σου κρατάει μόνο δύο ημέρες και η οθόνη ''δεν ακούει καλά'' , μάλλον κάτι φταίει στην συγκεκριμένη συσκευή.

Εάν η μπαταρία σου κρατάει μόνο δύο ημέρες και η οθόνη ''δεν ακούει καλά'' , μάλλον κάτι φταίει στην συγκεκριμένη συσκευή.

για την οθονη δεν ξερω παντως η μπαταρια και σε μενα τοσο κραταει αρα δν νομιζω να εχει προβλημα σε αυτο

για την οθονη δεν ξερω παντως η μπαταρια και σε μενα τοσο κραταει αρα δν νομιζω να εχει προβλημα σε αυτο

Στις 5 μερες παιδια που το ειχα, το εστειλα πισω vodafone γιατι το κυριοτερο προβλημα ηταν αυτο με την οθονη.απαιτησα αντικατασταση.

το αποτελεσμα ηταν να το παρω μετα απο 1 μηνα το ιδιο.του ειχαν κανει μονο αναβαθμιση (μονο αυτο χρειαζοταν μου ειπαν).

οσο για την οθονη ελαχιστα ειχε καλυτερεψει.:(

Στις 5 μερες παιδια που το ειχα, το εστειλα πισω vodafone γιατι το κυριοτερο προβλημα ηταν αυτο με την οθονη.απαιτησα αντικατασταση.

το αποτελεσμα ηταν να το παρω μετα απο 1 μηνα το ιδιο.του ειχαν κανει μονο αναβαθμιση (μονο αυτο χρειαζοταν μου ειπαν).

οσο για την οθονη ελαχιστα ειχε καλυτερεψει.:(

Αυτο το μηνυμα ερχεται κατευθειαν απο το πιξον. Λοιπον λαγκαρει αρκετα σε desktop προβολη αλλα οκ την κανεις τη δουλεια σου. Ποιο μεγαλο προβλημα αποτελει η μπαταρια. Παιζει να θελει κ δυο φορες τη μερα φορτιση αν κανεις αρκετο browsing!

Κι εκει που μπαινω να δηλωσω ευτυχισμενος νεος κατοχος του Pixon...βλεπω μια σελιδα παραπονα!:lol: Παρακολουθουσα και παλιοτερα το θεμα και γνωριζα για τη μπαταρια. Δεν με πειραζει γιατι με τη χρηση που του κανω εγω ξερω οτι θα βγαζει σιγουρα 3 μερες! Η θολουρα στο βιντεο νομιζω με καποιο τροπο διορθωνεται...κατι με την εστιαση μου φαινεται...αν ξερει καποιος σιγουρα ας μας διαφωτισει! Οσο για την αποκριση, ενταξει παιδια...ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει σε touch! Μια απορια μονο(προς το παρον)...υπαρχει τροπος να απενεργοποιειται ο αισθητηρας κινησης; Ειναι λιγο σπαστικο να "τρεχουν" οι φωτογραφιες με την παραμικρη κινηση! Αν δεν βαριεστε οι "εμπειροι" χρηστες δωστε και κανα tip για καλες νυχτερινες ληψεις!;)

Αυτα για την ωρα και καλως με βρηκατε...θα σας πρηξω!:p:cool:

Edited by Conception

Τι εγινε παιδες, τωρα που το πηρα εγω το πουλησατε ολοι;:lol: Μια χαρα κινητο ειναι ρε σεις! Και πραγματικα απορω με καποιους σε παλιοτερα ποστ που λεγανε για χαλια φωτογραφιες κλπ. Ενταξει, μετα απ΄αυτο παμε σε ψηφιακη αν θελουμε καλυτερες φωτο!! Η μπαταρια δεν ειναι και το δυνατο του σημειο, αλλα παλευεται πιστευω. Το μονο που με χαλαει ειναι ο κωλοαισθητηρας στην εκθεση που γυριζει τις εικονες με την παραμικρη κινηση. Κατα τ΄αλλα τελεια οθονη, πολυ καλη αποκριση(παρ΄οτι προτιμω capacitive)και ιδανικη καμερα για διακοπες!:D

και εμενα εκτος απο τις φωτο που τις γυρναει σαν τρελλο οταν το πλαγιαζεις το θεωρω τελειο κινητο

Για νυχτερινες ληψεις επιλεξε τη λειτουργια νυχτερινη ληψη(!) αλλα απενεργοποιησε την αυτοματη αντιθεση γιατι αλλιως θα ειναι πολυ αργο.Ενας αλλος τροπος ειναι να βαλεις το iso σε 400 η 800.Αυτο με τις φωτογραφιες που κυλανε σαν τρελες δεν απενεργοποιειται! Μια χαρα θα ηταν το κινητο αλλα το κακο βιντεο κ η μπαταρια του δεν με αφηνουν να το πω!

Κοιτα, οσο αφορα το βιντεο απ΄οσο παρατηρησα υπαρχει προβλημα μονο σε εντελως σκοταδι οπου δεν μπορει να εστιασει γρηγορα. Προσωπικα μου ηταν θολο στην αρχη και μετα απο λιγα δευτερολεπτα εδειχνε καθαρα την εικονα. Θελω να πω οτι αν δεν ειναι τελειως σκοταδι, εστιαζει κανονικα και ειναι πολυ καλο το βιντεο! Οσο για τη μπαταρια ειναι νωρις ακομα για να πω με μολις μια φορτιση, αλλα με μιση ωρα κληση και 15 φωτο/4 βιντεο απο το σαββατο απογευμα μου εχει πεσει μονο μια γραμμη. Με σβηστο 3G και ελαχιστη χρηση wi-fi/bluetooth! Να ξερετε επισης οτι η μεγιστη δονηση στο πατημα, καθως και οι ηχοι καταναλωνουν αρκετη ενεργεια. Εγω εχω τη δονηση στο επιπεδο 1 και εσβησα τελειως τους ηχους.. δεν χρειαζονται αλλωστε!

Κανείς δεν είπε ότι το κινητό είναι για τα μπάζα...

Υπάρχουν όμως χτυπητές αδυναμίες. Η θολούρα στο νυχτερινό βίντεο (και όχι μόνο σε συνθήκες απόλυτου σκότους, όπως κι εγώ πίστευα αρχικά) , η διάρκεια αποφόρτισης της μπαταρίας με νορμάλ χρήση που δεν υπερβαίνει 2-2,5 συνεχόμενα 24ωρα , ο τρελός αισθητήρας κύλησης , η απαράδεκτη προβολή βίντεο από YouTube και ο κακός πομποδέκτης σήματος WiFi είναι μερικές από αυτές.

Η φωτογραφική μηχανή είναι πράγματι από τις κορυφαίες που κυκλοφορούν σε κινητά τηλέφωνα, αλλά από τις κορυφαίες που κυκλοφορούν σε κινητά τηλέφωνα! Σε μια αμιγώς φωτογραφική μηχανή 12ΜΡ ή και μικρότερης ανάλυσης σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν αποδεκτό το "πιξέλιασμα" ή η ελαφρά καμπύλη παραμόρφωση που παρουσιάζεται στις φωτογραφίες και γίνεται φανερή όταν αυτές προβάλλονται επί της οθόνης του υπολογιστή ή εκτυπώνονται σε ελαφρώς μεγαλύτερη από τη συνήθη διάσταση (και πάντως σε διάσταση πολύ μικρότερη από το ανώτατο όριο των 12 ΜΡ !), όπως συμβαίνει με τις φωτογραφίες που λαμβάνονται από την εν λόγω συσκευή.

Εν πάση περιπτώσει πρόκειται για μια καλοφτιαγμένη συσκευή η οποία δεν είναι Smartphone και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κοστολογείται ως τέτοια. Νομίζω ότι η τιμή λιανικής πώλησης περί τα 250 ευρώ είναι μια λογική τιμή για αυτή τη συσκευή.

Edited by SoKoFLiKo
:O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O

Πραγματικα το βιντεο θολωνει σχεδον παντα. Μονο σε εξωτερικο χωρο τη μερα ειναι τζαμι. Οπως ειπε κ ο προλαλησας εχει κορυφαιες φωτογραφιες συγκρινομενο με τα αλλα κινητα. Αλλα προσφατα πηρα μια μεσαια ψηφιακη με 160 ευρω. Η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο μεγαλη υπερ της!

Ναι βρε παιδια, αν καποιος θελει ψηφιακη παιρνει ψηφιακη. Το Pixon ειναι για καποιον που θελει κινητο με την καλυτερη φωτογραφια! Εγω αυτο ηθελα για να μην κουβαλαω ψηφιακη σε εξοδους, διακοπες κλπ. Και με καλυπτει μια χαρα! Εξαλλου να σας πω και κατι; Τα megapixel μου ειναι αδιαφορα! Βγαζω σε 4mp wide και μου αρκει που φαινονται καλα σε fullscreen στην οθονη του pc χωρις παραπανω μεγεθυνση!

Οσο για το βιντεο, χτες τραβηξα μεσα στο σπιτι μου με φωτα και θολωσε ελαχιστα. Σε μενα τουλαχιστον με οσα εχω τραβηξει, ακομα και με ελαχιστο φωτισμο δεν ειναι συνεχεια θολο, παρα μονο στην αρχη μεχρι να εστιασει. Τωρα σε απολυτο σκοταδι δεν με πολυνοιαζει, σπανια θα χρειαστει!

Τι αλλο; Τα βιντεο στο Youtube δεν με νοιαζει να τα βλεπω live, εχω περασει μερικα που θελω στην καρτα μνημης και παιζουν αψογα! Wi-Fi μεχρι 10 μετρα μου εχει δουλεψει κανονικα. Το μονο που πραγματικα μ΄εκνευριζει ειναι ο αισθητηρας κυλισης στις φωτο...πας να δειξεις ενα "μωρο" στα φιλαρακια και βλεπουν τη μανα σου!:lol: (εννοωντας οτι μεχρι να το γυρισεις εχει αλλαξει 10 φωτο:p:mad:)

Σαφως και ειμαι της αποψης οτι δεν αξιζει να δινεις γενικα πανω απο 250-300 για τα megapixel σ΄ενα κινητο, οταν μπορεις με λιγοτερα να παρεις μια καλη ψηφιακη! Ομως για εναν μεσο χρηστη και οχι φωτογραφο ειναι μια χαρα...

Edited by Conception