taliban Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 λυπηθείτε με βρε παιδιά......είμαι λίγο άμπαλος...βρείτε πως περνάνε java εφαρμογές στο τηλ :(:( Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 το πηρα κι εγω προχθες το κινητο.φορητοτητα δυο γραμμες απο voda σε wind και 4 μερες μετα μου το ειχαν φερει οι ανθρωποι μαζι με το galaxy-ι7500.συνεπεστατοι οι ανθρωποι στη wind και οχι μονο αυτο μου εδωσαν και δωροεπιταγη 100 ευρωπουλα λογω που πηρα samsung.οι τιμες που εχει η wind σε πολλα μοντελα κινητων δεν παιζονται!!!!!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 παιδια δοκιμασε κανεις να βγαλει πανοραμικη φωτογραφια;;;τι απιστευτο "συστημα" ειναι αυτο που εχει!!!!Εχει "οδηγο" για να τη βγαζεις πανευκολα και γρηγορα!Απιστευτο!Δυστυχως δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα αλλα εχω δυο ακριβες φωτογραφικες μηχανες και δεν το εχω ξαναδει!!!Παραθετω μια πανοραμικη που εβγαλα το πρωι.. http://s1d2.turboimagehost.com/t/2497861_0149.jpg Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGELYK Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 παιδια δοκιμασε κανεις να βγαλει πανοραμικη φωτογραφια;;;τι απιστευτο "συστημα" ειναι αυτο που εχει!!!!Εχει "οδηγο" για να τη βγαζεις πανευκολα και γρηγορα!Απιστευτο!Δυστυχως δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα αλλα εχω δυο ακριβες φωτογραφικες μηχανες και δεν το εχω ξαναδει!!!Παραθετω μια πανοραμικη που εβγαλα το πρωι.. http://s1d2.turboimagehost.com/t/2497861_0149.jpg Φοβερη φωτο,αλλα το ιδιο συστημα εχει και το LG RENOIR και νομιζω και το SONY ERICSSON C905 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Φοβερη φωτο,αλλα το ιδιο συστημα εχει και το LG RENOIR και νομιζω και το SONY ERICSSON C905 Αληθεια;Δυστυχως δεν ειχα κανενα απο τα δυο, θα το διαπιστωσω με το c905 που εχει ο αδερφος μου...Εχεις δοκιμασει του Pixon?Δεν ειναι οτι απλα μπορεις να βγαλεις πανοραμικη, και το ομνια το ειχε αυτο. Το Pixon το εχει πληρως αυτοματοποιημενο και δεν παιδευεσαι καθολου, εσυ απλα πατας το κουμπι και περιστρεφεσαι και μολις φτανει στο ιδανικο σημειο για τη συνεχεια του τοπιου τραβαει φωτογραφια μονο του. Σιγα μην καταλαβε κανεις τι ειπα..χα! Μαλλον κανω σαν χαζο :p αλλα εχω ενθουσιαστει απο τις φωτογραφιες του!!!:D Περασα και καποιες στους διαξιφισμους για οποιον ειναι σε διλημμα με το satio... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis_39 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Να κανω και εγω την ιδια ερωτηση με τον taliban......εχει περασε κανεις καμια εφαρμογη και αν ναι απο που και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGELYK Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Αληθεια;Δυστυχως δεν ειχα κανενα απο τα δυο, θα το διαπιστωσω με το c905 που εχει ο αδερφος μου...Εχεις δοκιμασει του Pixon?Δεν ειναι οτι απλα μπορεις να βγαλεις πανοραμικη, και το ομνια το ειχε αυτο. Το Pixon το εχει πληρως αυτοματοποιημενο και δεν παιδευεσαι καθολου, εσυ απλα πατας το κουμπι και περιστρεφεσαι και μολις φτανει στο ιδανικο σημειο για τη συνεχεια του τοπιου τραβαει φωτογραφια μονο του. Σιγα μην καταλαβε κανεις τι ειπα..χα! Μαλλον κανω σαν χαζο :p αλλα εχω ενθουσιαστει απο τις φωτογραφιες του!!!:D Περασα και καποιες στους διαξιφισμους για οποιον ειναι σε διλημμα με το satio... Aν ειναι ετσι αλλαζει.Στο RENOIR πρεπει να παρεις 3 φωτο τη μια διπλα στην αλλη διαδοχικα,και ενωνονται μεταξυ τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 καλημερα σε ο,τι αφορα το gps ειδα οτι φοραει προγραμμα route66. θα ηθελα να ρωτησω εαν ειναι δωρεαν και εαν οι χαρτες περιλαμβανουν μονο ελλαδα ή και την ευρωπη. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 καλημερα σε ο,τι αφορα το gps ειδα οτι φοραει προγραμμα route66. θα ηθελα να ρωτησω εαν ειναι δωρεαν και εαν οι χαρτες περιλαμβανουν μονο ελλαδα ή και την ευρωπη. ευχαριστω τους χάρτες τους κατεβάζεις δωρεάν ( προσοχή μην ανοίξεις το internet μέσω gprs ή wap θα σφυρίξουν τρελές χρεώσεις) την πλοήγηση όμως την πληρώνεις 60 € τον χρόνο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ...και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής! μια απορία...πως γίνεται να απενεργοποιήσω το wap/internet και να έχω "ανοικτό"-ενεργοποιήμένο το wifi όπου υπάρχει σήμα; και ενα πρόβλημα...εχω την εντύπωση ότι όταν έχω μια αναπάντητη και ένα νέο μήνυμα ...όταν παω να πατήσω "προβολή"...σαν να θέλει 2 και 3 φορές πάτημα για να ανοίξει...κάπου σαν να κολλάει ή τουλάχιστον να αργεί να δεχθεί το πάτημα ...το έχει παρατηρήσει άλλος; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGELYK Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Παιδια βοηθεια!Μολις πηρα κι εγω το PIXON μου.Μπηκα στις βασικες ρυθμισεις της καμερας και δεν μπορω να ενεργοποιησω το anti-shake και την αυτοματη αντιθεση.Κανω κατι λαθος,η θελει σερβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Παιδια επειδη με ενδιαφερει το κινητο εχει αισθητηρα αποστασης δηλ. σβηνει η οθονη οταν το βαζεις στο αυτι σου και απο σημα πως τα παει ειστε ικανοποιημενοι;Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Παιδια βοηθεια!Μολις πηρα κι εγω το PIXON μου.Μπηκα στις βασικες ρυθμισεις της καμερας και δεν μπορω να ενεργοποιησω το anti-shake και την αυτοματη αντιθεση.Κανω κατι λαθος,η θελει σερβις; Απενεργοποίησε το φλας... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGELYK Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Απενεργοποίησε το φλας... Να'σαι καλα φιλε,με εκανες παλι ευτυχισμενο.Ημουν σιγουρος οτι ηταν βλαβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ...και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής! μια απορία...πως γίνεται να απενεργοποιήσω το wap/internet και να έχω "ανοικτό"-ενεργοποιήμένο το wifi όπου υπάρχει σήμα; και ενα πρόβλημα...εχω την εντύπωση ότι όταν έχω μια αναπάντητη και ένα νέο μήνυμα ...όταν παω να πατήσω "προβολή"...σαν να θέλει 2 και 3 φορές πάτημα για να ανοίξει...κάπου σαν να κολλάει ή τουλάχιστον να αργεί να δεχθεί το πάτημα ...το έχει παρατηρήσει άλλος; ευχαριστώ κατά την γνώμη μου κάνε αίτηση στηην πάροχο εταιρία σου ώστε να σου διακόψουν από εκεί το wap-gprs κλπ, από εκεί και πέρα υπάρχει εικονίδιο wifi για ενεργοποιήση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Με ενδιαφέρει το τηλέφωνο και θα ήθελα να ρωτήσω τι επιλογές υπάρχουν για gps και με τι χρεώσεις για την χρήση του. Επίσης ήθελα να μάθω πως είναι το internet στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Τι περιορισμούς στην πλοήγηση έχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGELYK Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Κι εγω θελω να ρωτησω η πλοηγηση με το GPS εχει χρεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 παιδιά έλεος, δεν είναι δα και 100 σελίδες το topic διαβάστε και λίγο, έχει απαντηθεί 2-3 φορές Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 εχοντας διαβασει τις απαντησεις για το gps θα ηθελα να θεσω μερικα ερωτηματα: 1) μπορω να κατεβασω δωρεαν και αλλους χαρτες πλην της ελλαδας?( δηλαδη ας πουμε π.χ. της ιταλιας) 2) αναφερετε οτι η πλοηγηση χρεωνεται. δηλαδη εαν ανοιξω το προγραμμα για να με βρει στο χαρτη θα πρεπει να χρεωθω?εαν βαλω να βρει μια οδο θα πρεπει παλι να χρεωθω ?τι εννοειται οταν λετε πλοηγηση( εννοειται την ηχητικη πλοηγηση π.χ στριξε δεξια? ) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 εχοντας διαβασει τις απαντησεις για το gps θα ηθελα να θεσω μερικα ερωτηματα: 1) μπορω να κατεβασω δωρεαν και αλλους χαρτες πλην της ελλαδας?( δηλαδη ας πουμε π.χ. της ιταλιας) 2) αναφερετε οτι η πλοηγηση χρεωνεται. δηλαδη εαν ανοιξω το προγραμμα για να με βρει στο χαρτη θα πρεπει να χρεωθω?εαν βαλω να βρει μια οδο θα πρεπει παλι να χρεωθω ?τι εννοειται οταν λετε πλοηγηση( εννοειται την ηχητικη πλοηγηση π.χ στριξε δεξια? ) ευχαριστω 1) ναι μπορείς ( προσοχή, πάντα με το wifi ανοικτό και ει δυνατόν το wap απενεργοποιημένο από την πάροχο εταιρία) 2) το σήμα σου το βρίσκεις, πρέπει να αγοράσεις όμως δικαιωμα για πλοήγηση (όχι ηχητική) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 οι χαρτες κατεβαινουν μια φορα και τους κραταει στη μνημη του ? δηλαδη εαν χαθω σε μια πολη ας πουμε λονδινο και εχοντας ηδη περασμενο το χαρτη της αγγλιας δωρεαν μεσω wi-fi, τοτε θα με βρει στο χαρτη και θα μου δειξει το δρομο που βρισκομαι χωρις χρεωση ( εννοω να μην χρειαστει σημα 3g ή wi-fi). εαν ομως βαλω να με παει σε εναν δρομο τοτε θα πρεπει να πληρωσω. Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 οι χαρτες κατεβαινουν μια φορα και τους κραταει στη μνημη του ? δηλαδη εαν χαθω σε μια πολη ας πουμε λονδινο και εχοντας ηδη περασμενο το χαρτη της αγγλιας δωρεαν μεσω wi-fi, τοτε θα με βρει στο χαρτη και θα μου δειξει το δρομο που βρισκομαι χωρις χρεωση ( εννοω να μην χρειαστει σημα 3g ή wi-fi). εαν ομως βαλω να με παει σε εναν δρομο τοτε θα πρεπει να πληρωσω. Σωστα? φίλε μου τό σήμα σου το βρίσκει πάντοτε μέσω δορυφόρου, δεν χρειάζεται να ανοίξεις wifi, από εκεί και πέρα για να κάνεις χρήση της πλοήγησης πχ για την Ελλάδα το χρόνο σου κοστίζει 60 € συνολικά για τις υπόλοιπες χώρες δεν ξέρω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Παιδια επειδη με ενδιαφερει το κινητο εχει αισθητηρα αποστασης δηλ. σβηνει η οθονη οταν το βαζεις στο αυτι σου και απο σημα πως τα παει ειστε ικανοποιημενοι;Ευχαριστω. Καμιά απάντηση ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Καμιά απάντηση ρε παιδια; αισθητήρα δεν έχει, από σήμα...σήμα ΚΑΜΠΑΝΑ !!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 εγω αυριο το περιμενω και καλα να ερθει με επιδοτηση απο την wind.πηγα την τριτη και μου ειπαν αυριο αλλα η συσκευη δεν υπηρχε αλλα με διαβεβαιωσε η κοπελα οτι αυριο θα τους εχει ερθει και θα το εχουν.εκανα μια βολτα στα καταστηματα κινητης στην καβαλα αλλα δεν το ειχε κανενα διαθεσιμο αμμεσα.μακαρι να λεει αληθεια και να μην το παμε απο βδομαδα σε βδομαδα.υπαρχει κανεις ποθ να το πηρε με την επιδοτηση-προσφορα της wind αυτες τις μερες να μας πει αν οντως ειναι διαθεσιμο και δεν περασω τα ιδια με το 3gs που περασα το καλοκαιρι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts