kitt1234 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Γεια σας !!! Να ρωτησω κατι , αξιζει να το παω στην smartec για την θωλουρα στο video? μηπως υπαρχει καποια βελτιωση στα χαρακτηριστικα του μεσω αναβαθμισης? εστω για το θεμα μπαταριας,video,η για να δω τι θα γινει με το υποτιθεμενο GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Νομιζω οτι αδικα θα χασεις το χρονο σου, γιατι δεν ειδα πουθενα να κυκλοφορει καποια αναβαθμιση που να διορθωνει το βιντεο! Και γενικα δε νομιζω να υπαρχει καινουργια αναβαθμιση...η Samsung το εγκατελειψε και αυτο το υπεροχο φωτογραφικο κινητο!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί κάτι. Η 2η και τελευταία έκδοση λογισμικού δεν καταλαβαίνω τί το καλύτερο προσφέρει, αφού μάλιστα το κινητό με αυτήν μου έχει κολλήσει 2 φορές σε αντίθεση με την 1η έκδοση που δεν μου κόλλησε ποτέ. Γενικά η Samsung είναι από τις χειρότερες εταιρείες σε θέματα υποστήριξης των προϊόντων της με λογισμικό, αφού πάντα αντικαθιστά τα μοντέλα της σε σύντομο χρονικό διάστημα με νεότερα. Το αξιοσημείωτο πάντως για το κινητό αυτό είναι ότι η λιανική του τιμή έχει εκτιναχθεί στα ίδια σχεδόν επίπεδα τιμής του Samsung Omnia HD και του Satio που είναι smartphones!!! Προφανώς το τμήμα marketing της Ελληνικής Αντιπροσωπείας (που εξακολουθεί να εισάγει το συγκεκριμένο μοντέλο) κοιμάται ύπνο βαθύ, αλλά αυτό λίγο μας ενδιαφέρει εμάς. Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Το κινητο σαν σταθεροτητα λειτουργικου ειναι αψογο για μενα. Αν δεν ειχε αυτο το "μειον" στο βιντεο δεν θα σκεφτομουνα ουδεποτε να το αλλαξω μεχρι να τα φτυσει!! Οι φωτογραφιες του προσωπικα με υπερκαλυπτουν(οπως εχω πει πολλακις)και γενικα σαν τηλεφωνο μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις. Θα το κρατησω μεχρι να μου δοθει η ευκαιρια για κανα N8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitt1234 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Με το GPS βρηκατε καποια λυση βρε παιδια, εστω και χωρις φωνητικες οδηγιες?πως γινετε δεν μπορω να καταλαβω....(ζηταει κωδικο νομιζω η οχι?) και μου φαινετε οτι η κεραια δε πιανει κ πολυ καλα .....τι λετε ? κατι για καμια εφαρμογη παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Μπορεί σας παρακαλώ όποιος φίλος διαβάσει αυτό να αφιερώσει 1,5 λεπτό και να τραβήξει βίντεο με το κινητό του (record) και να δοκιμάσει αν το κινητό κατά τη διάρκεια της εγγραφής του βίντεο μπορεί να ζουμάρει??? Ανακάλυψα ότι, ενώ το κινητό κάνει zoom in/out κατά τη διάρκεια της απλής προβολής της εικόνας στην οθόνη, κατά τη διάρκεια της εγγραφής ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Είναι δυνατόν? Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Καλη χρονια!:) Οντως ειναι κουλο, αλλα ΔΕΝ γινεται κατα τη διαρκεια της εγγραφης. Το γιατι, μονο η Samsung το ξερει...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Μπορεί σας παρακαλώ όποιος φίλος διαβάσει αυτό να αφιερώσει 1,5 λεπτό και να τραβήξει βίντεο με το κινητό του (record) και να δοκιμάσει αν το κινητό κατά τη διάρκεια της εγγραφής του βίντεο μπορεί να ζουμάρει??? Ανακάλυψα ότι, ενώ το κινητό κάνει zoom in/out κατά τη διάρκεια της απλής προβολής της εικόνας στην οθόνη, κατά τη διάρκεια της εγγραφής ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Είναι δυνατόν? και ομως.το ανακαλυψα απο την πρωτη στιγμη αλλη μια μα..... αυτου του κινητου. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!:D Edited January 3, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos_poly Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 καλησπερα, μπορω να εχω ενα link για το M8910XXIH2 ?? εδω η στο prive.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ... έχω την εντύπωση πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο λεξικό του Τ9 !!! Δηλ αν αποθηκεύσεις μια λέξη λάθος, είναι αδύνατον να τη σβήσεις!!!! Μα τι στο #$&$)(*$@# με αυτό το κινητό!!! Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ... έχω την εντύπωση πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο λεξικό του Τ9 !!! Δηλ αν αποθηκεύσεις μια λέξη λάθος, είναι αδύνατον να τη σβήσεις!!!! Μα τι στο #$&$)(*$@# με αυτό το κινητό!!! αυτό το πρόβλημα έχω κι εγώ αν ξέρει κάποιος κάτι ας το πεί Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 παιδια ακριβως πως ειναι η ονομασια του λειτουργικου συστηματος του pixon 12? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimikoulas15 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) παιδιά είμαι φαντάρος σε στρατοπαιδο με τρελή εμπλοκή χρειάζομαι τον βοήθεια σας. θέλω να βάλω ΜΣΝ στο κινητό ώστε να επικοινωνώ με τον έξω κόσμο υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η κάποιος τρόπος??? παρακαλώ βοήθεια!!!!! για το pixon 12. και για κανα sait για παιχνίδια να περνάει η σκοπιά. Edited February 26, 2011 by jimikoulas15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 δηλαδη τι χαρτες πρεπει να κατεβασω για το gps του κινητου και να δουλεβουν?θελω να παω αυστρια και θα νοικιασω αμαξι και πιστευω οτι ειανι σημαντικο να εχω κατι και στο κινητο απο gps!ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 ξερει κανεις?ειναι αξιοπιστο το ndrive?αξιζει τα λεφτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTiR Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Καλησπέρα και από μένα, Έκατσα και διάβασα 2 απογεύματα τις 60+ σελίδες του Pixon 12... Μιας και που δεν με ενδιαφέρει ιδαίτερα το ανοιχτό λογισμικό και προτιμώ σαν απλό τηλέφωνο και καλή κάμερα νομίζω είναι μία καλή επιλογή. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Θέλω να το πάρω, ποια είναι η καλύτερη τιμή που το έχετε βρει;;; Είδα σε παλιό ποστ από Saturn στα 249ε και από Skroutz η καλύτερη είναι στα 299 αυτή τη στιγμή. Επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός από την παραγωγή του, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στην τιμή του Saturn ή και ακόμα χαμηλότερη;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Χμ...ακριβούτσικο ακόμα, αλλά αξίζει τα λεφτά του! Κι εγώ από Ζερβουδάκη το είχα πάρει το καλοκαίρι που μας πέρασε, και αυτή τη στιγμή το έχει ο πατέρας μου. Απροβλημάτιστο μέχρι σήμερα και η κάμερα του μία από τις καλύτερες! Αν δεν μου δινόταν η ευκαιρία να πάρω το N8, πιθανότατα θα το είχα ακόμα. Αν και εγώ ήθελα ανοιχτό λειτουργικό για να μην το βαριέμαι...η αλήθεια είναι ότι πέρα από τις καταπληκτικές φωτό, σε περιορίζει πολύ στο να βάλεις εφαρμογές κλπ. Περί ορέξεως όμως...! Σε γενικές γραμμές ένα στιβαρό κινητό με εντυπωσιακές φωτογραφίες, οθονάρα και γενικά εύχρηστο. Τώρα, αν θα το βρείς πιό φθηνά...μόνο μεταχειρισμένο ίσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTiR Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτω από 299 καινούριο δεν το έχω βρει πάντως. Μεταχειρισμένο κάτω από 220 δεν το έχω βρει και δεν αξίζει πιστεύω σε αυτή την τιμή μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 166 euros καινούργιο... και τελευταίο... ήταν δηλ! ;) Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTiR Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 166 euros καινούργιο... και τελευταίο... ήταν δηλ! ;) Που ήταν αυτό που αναφέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πάντως το κινητό ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ πάνω από 150 ευρώ... Εκτός από πολύ καλή οθόνη και εκπληκτική φωτογραφική μηχανή, όλα τα άλλα είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτρια... Το σήμα, το Wifi κλπ... Το βίντεο είναι ΑΙΣΧΟΣ από τη θολούρα.... Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTiR Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Σαν τηλέφωνο και σαν κάμερα και σαν οθόνη είναι καταπληκτικό και δεν αξίζει 150ε;;;; Δηλαδή τι καλύτερο παίρνεις με 150ε; Ακόμα και τα σημερινά κινητά 500+ ευρώ ζηλεύουν την κάμερά του. Και τόσο χαμηλό sar... Δηλαδή, το Iphone4 αξίζει 700ε;;; Ούτε 400 δεν έδινα προσωπικά. Θα συμφωνήσω στο εξής, ότι δυστυχώς δεν έχει ανοιχτό λογισμικό και γενικά η Samsung τα "παρατάει" τα κινητά της χωρίς να συνεχίζει την υποστήριξη. Αν είσαι "gadjetakias" και του internet τότε ναι, δεν είναι το τηλέφωνο της επιλογής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Το κινητό το δώσαμε πρόσφατα, έκλεισε περίπου ένα χρόνο και όλο αυτό το διάστημα "υπηρέτησε" πιστά εμένα και τον πατέρα μου! Η οθόνη του ήταν υπέροχη σε ανάλυση και απόδοση χρωμάτων, αλλά βέβαια δεν συγκρίνεται στην αφή με κινητά σαν το N8 που έχω τώρα. Άλλη τεχνολογία βέβαια, το Pixon resistive και το N8 Capacitive! Στην κάμερα το κοντράρει πάντως το N8, αν και δεν έχει τόσο φυσικά χρώματα και αποδίδει λιγότερες λεπτομέρειες λόγω του μικρότερου αισθητήρα. Πάντως το xenon του Pixon θεωρώ πως είναι ένα κλικ πιο πάνω απ΄αυτό του N8...στην ένταση εννοώ! Το βίντεο του είναι πάρα πολύ καλό, την ημέρα όμως. Αν αξίζει πάνω από 150; Χμ...πλέον με τα κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά, θα έλεγα ότι ναι αξίζει, μόνο αν κάποιος θέλει κυρίως φωτογραφίες! Αλλιώς με τα ίδια και λιγότερα χρήματα βρίσκεις Wave το οποίο έχει και ανοιχτό λειτουργικό...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTiR Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Το κινητό το δώσαμε πρόσφατα, έκλεισε περίπου ένα χρόνο και όλο αυτό το διάστημα "υπηρέτησε" πιστά εμένα και τον πατέρα μου! Η οθόνη του ήταν υπέροχη σε ανάλυση και απόδοση χρωμάτων, αλλά βέβαια δεν συγκρίνεται στην αφή με κινητά σαν το N8 που έχω τώρα. Άλλη τεχνολογία βέβαια, το Pixon resistive και το N8 Capacitive! Στην κάμερα το κοντράρει πάντως το N8, αν και δεν έχει τόσο φυσικά χρώματα και αποδίδει λιγότερες λεπτομέρειες λόγω του μικρότερου αισθητήρα. Πάντως το xenon του Pixon θεωρώ πως είναι ένα κλικ πιο πάνω απ΄αυτό του N8...στην ένταση εννοώ! Το βίντεο του είναι πάρα πολύ καλό, την ημέρα όμως. Αν αξίζει πάνω από 150; Χμ...πλέον με τα κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά, θα έλεγα ότι ναι αξίζει, μόνο αν κάποιος θέλει κυρίως φωτογραφίες! Αλλιώς με τα ίδια και λιγότερα χρήματα βρίσκεις Wave το οποίο έχει και ανοιχτό λειτουργικό...;) +1 Μόνο μία ένσταση, επειδή έχω δοκιμάσει και Pixon και Ν8 και Iphone, στο θέμα "αφής", μακράν το Iphone. Πιστεύω είναι άνευ συγκρίσεως :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Δεν θα διαφωνήσω. Εξάλλου το έχω ξαναπεί ότι ο μόνος λόγος που θα προτιμούσα μηλόφωνο, είναι εξαιτίας της κορυφαίας απόκρισης του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts