Jump to content

[Επίσημο] Samsung M8910 Pixon 12

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρες μου κινητο που να βγαζει καλυτερες φωτογραφιες και να το παιρνεις τοσο φθηνα κι εγω θα πεταξω στη θαλασσα το δικο μου!:p

Σοβαρα τωρα, περα απο τα μικροπροβληματακια που εχει στο βιντεο(και μονο το βραδυ)αξιζει χαλαρα για τετοια τιμη! Εγω θα το χτυπαγα χωρις 2η σκεψη...;)

Βγάζει κορυφαίες φωτογραφίες!! Η samsung έχει σκοπό να βγάλει κάτι καλύτερο απο το pixon 12 ; Καμια καλύτερη έκδοση του pixon 12 ; γνωρίζει κανείς;

• Απαντήσεις 899
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρες μου κινητο που να βγαζει καλυτερες φωτογραφιες και να το παιρνεις τοσο φθηνα κι εγω θα πεταξω στη θαλασσα το δικο μου!:p

Σοβαρα τωρα, περα απο τα μικροπροβληματακια που εχει στο βιντεο(και μονο το βραδυ)αξιζει χαλαρα για τετοια τιμη! Εγω θα το χτυπαγα χωρις 2η σκεψη...;)

Ειλικρινα το ιδιο πιστευω και εγω, γιαυτο μετα την απαντηση σου το παραγγειλα αμεσος!! :happy:

Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα κινητο το οποιο να "τελειο" και εδο στο forum αν δουμε σε ολα τα μοντελα των κινητων ολο και καποιος θα εχει εκφρασει καποιο παραπονο ή καποιο προβλημα. Μην ξεχναμε και τι εγινε προσφατα με το πιο "καλο" κινητο του κοσμου iphone 4....

Ειλικρινα το ιδιο πιστευω και εγω, γιαυτο μετα την απαντηση σου το παραγγειλα αμεσος!! :happy:

Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα κινητο το οποιο να "τελειο" και εδο στο forum αν δουμε σε ολα τα μοντελα των κινητων ολο και καποιος θα εχει εκφρασει καποιο παραπονο ή καποιο προβλημα. Μην ξεχναμε και τι εγινε προσφατα με το πιο "καλο" κινητο του κοσμου iphone 4....

Να φόραγε android θα ήταν super... σε περιορίζει το λειτουργικό σύστημα αλλα ξέρεις οτι θα βγάζεις τις καλύτερες φωτογραφίες μέρα-νύχτα....

Κι εμενα θα μ΄αρεσε να εχει Android αλλα μην τα θελουμε ολα! Ολο και κατι θα βγαλει η Samsung γιατι ερχεται ισχυρος ανταγωνισμος(το N8)και πιστευω να δουμε κατι δυνατο...;)

Κι εμενα θα μ΄αρεσε να εχει Android αλλα μην τα θελουμε ολα! Ολο και κατι θα βγαλει η Samsung γιατι ερχεται ισχυρος ανταγωνισμος(το N8)και πιστευω να δουμε κατι δυνατο...;)

Καμια καλή εφαρμογή υπάρχει να δοκιμάσουμε στο pixon 12 ; games ;

Εχω το κινητο 5μηνες μπωρο να πω με βεβαιοτητα οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα τηλεφωνα δεν μου εχη κανη κανενα κουλο ,που ακουω εδω μεσα απο πολους και η φωτο ειναι αριστες και το βιντεο στο σκοταδι δεν ξερω εγω εχω την Μ8910ΜΑΙΗ2 CSC VER M8910 COSIH2 Εκδοση οσο για την οθονητου απεχτη το μενουτου τρομερα γρηγορο η μπαταρια μου κραταη με νορμαλ χρηση 4 μερες σας ακουω ολους με αυτα που λετε και τρελενομαι γιατι δεν ειναι ετσι το κινητο οπως το περιγραφεται και σας λεω οτι απο τα χεριαμου εχουν περαση πολες συσκευες βρειτεμου ενα κινητο να βγαζη τετοιες φωτο μερα νυχτα να εχη τετια οθονη και να ειναι τοσο γρηγορο στης εντολες του μενου και να δουλεβης την οθονη και να γραφης μηνυματα με τοση ανεση και να ακους και να σε ακουνε πεντακαθαρα χωρις κανενα προβημα και πολα αλλα δεν θελω να μπω στην διαδικασια αντιπαραθεσης γιατι πραγματικα θα στεναχωρισο πολους και οτι το τηλεφωνο δεν αξιζη τα λευτα του αυτη που τα λενε αυτα μαλον εχουν αυτη προβλημα χωρις να θελω να θιξο κανεναν σονυ και καλα να βγαλουμε το τηλεφωνο σκαρτο προς θεου εκτος και κανουν πειραματα με διαφορες εφαρμογες που περνανε και το καταστρεφουν και μετα τα βαζουν με το τηλεφωνο αυτα τα ολιγα στο επανιδειν

Εχω το κινητο 5μηνες μπωρο να πω με βεβαιοτητα οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα τηλεφωνα δεν μου εχη κανη κανενα κουλο ,που ακουω εδω μεσα απο πολους και η φωτο ειναι αριστες και το βιντεο στο σκοταδι δεν ξερω εγω εχω την Μ8910ΜΑΙΗ2 CSC VER M8910 COSIH2 Εκδοση οσο για την οθονητου απεχτη το μενουτου τρομερα γρηγορο η μπαταρια μου κραταη με νορμαλ χρηση 4 μερες σας ακουω ολους με αυτα που λετε και τρελενομαι γιατι δεν ειναι ετσι το κινητο οπως το περιγραφεται και σας λεω οτι απο τα χεριαμου εχουν περαση πολες συσκευες βρειτεμου ενα κινητο να βγαζη τετοιες φωτο μερα νυχτα να εχη τετια οθονη και να ειναι τοσο γρηγορο στης εντολες του μενου και να δουλεβης την οθονη και να γραφης μηνυματα με τοση ανεση και να ακους και να σε ακουνε πεντακαθαρα χωρις κανενα προβημα και πολα αλλα δεν θελω να μπω στην διαδικασια αντιπαραθεσης γιατι πραγματικα θα στεναχωρισο πολους και οτι το τηλεφωνο δεν αξιζη τα λευτα του αυτη που τα λενε αυτα μαλον εχουν αυτη προβλημα χωρις να θελω να θιξο κανεναν σονυ και καλα να βγαλουμε το τηλεφωνο σκαρτο προς θεου εκτος και κανουν πειραματα με διαφορες εφαρμογες που περνανε και το καταστρεφουν και μετα τα βαζουν με το τηλεφωνο αυτα τα ολιγα στο επανιδειν

Δεν υπάρχει κινητό να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες...Μη σου πω οτι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απο κάποιες φωτογραφικές μηχανές...

Η τιμη που πωλήτε τώρα είναι super...

Έχει αρκετα δυνατό ηχείο...

Έχει ωραία οθόνη και τα χρώματα είναι όμορφα.

Απο wifi είναι καλό αλλες συσκευές πιάνουν καλύτερα wifi αλλα οκ .

Δεν παίρνει εφαρμογές αυτό είναι το μόνο αρνητικό του για μένα.

Παιδια εχω παρει το κινητο αυτο στη γυναικα μου εδω και 9 μηνες και ειναι απαιχτο.

Υπηρχε και σε εμενα το προβλημα με το θολωμα του βιντεο αλλα απο τοτε που το εστειλα στο servis για προβληματα φορτισης που ειχα και μου αλλαξαν 2 φορες την μητρικη πλακετα (μαλιστα,2 φορες) δεν υπαρχει πλεον και ειλικρινα μετανιωσα που δεν ειχα παρει κι εγω ενα τετοιο και ειχα προτιμησει το galaxy-i7500.

το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οποιον σκεφτεται να το αγορασει.

Δηλαδη ο μονος τροπος για να μη θολωνει το βιντεο ειναι να μας αλλαξουν την πλακετα;:worry: Εγω ηλπιζα σε καποιο καινουργιο firmware που θα διορθωνει το προβλημα, αλλα δεν βλεπω κατι...στην Ελλαδα τουλαχιστον!

Δηλαδη ο μονος τροπος για να μη θολωνει το βιντεο ειναι να μας αλλαξουν την πλακετα;:worry: Εγω ηλπιζα σε καποιο καινουργιο firmware που θα διορθωνει το προβλημα, αλλα δεν βλεπω κατι...στην Ελλαδα τουλαχιστον!

Κοιτα,αυτο που εχω σιχαθει στην samsung ειναι το οτι δεν υποστηριζει τα κινητα που βγαζει.Αν μπεις στα διαφορα forums θα δεις οτι πεφτει το κραξιμο της αρκουδας σε αυτο το θεμα και οχι αδικα!!!αν ειναι δυνατον να μην εχει βγαλει updates για το pixon το κορυφαιο για μενα φωτοτηλεφωνο!!!το ιδιο φυσικα εγινε και με το 7500 που εχω (και γενικα με ολα τα μοντελα που εχει βγαλει) και για αυτο το λογο παραγγειλα το htc desire,δεν ξαναασχολουμαι πλεον με samsung μονο και μονο γι αυτο το λογο.

ζητω συγγνωμη αν ειμαι off topic αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται για να βοηθουν τους μελλοντικους αγοραστες.

Γνωριζω επι του θεματος, απλα σε αλλα Samsung δεν υπαρχει καποιο εμφανες προβλημα για να χρειαζονται updates!

γεια σας μια βοηθεια παιδες εχο το samsung to onmia και θελω να εκγατασησω το μσν αλλα δεν το βρισκω πουθενα μπορει καποιος να μου πει αν ξερει κατι???

Μόλις το πούλησα παιδιά :(λόγω της έλευσης του Ν8:). Στους 11 μήνες που το είχα έμεινα πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με αυτά που ζητούσα από ένα τηλ, άριστες φωτό, μία χαρά βίντεο έστω και με τις θολούρες του σε μαύρα σκοτάδια κλπ κλπ, αν είχε και ανοικτό λειτουργικό δεν θα το πούλαγα με τίποτα!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παίδες, πως μπορώ να μπαίνω στο mail μου; είμαι σχετικά entry user στα android και δεν βλέπω να τα καταφέρνω!

Πότε απόκτησε android το συγκεκριμένο τηλέφωνο γιατί εγώ που το έχω 6 μήνες δεν έχω δει να έχει κάτι τέτοιο.

Πότε απόκτησε android το συγκεκριμένο τηλέφωνο γιατί εγώ που το έχω 6 μήνες δεν έχω δει να έχει κάτι τέτοιο.

Android νόμιζα ότι είναι το menu.

Όπως και νάχει, πρόσβαση στο mail μπορούμε να έχουμε;;

Android νόμιζα ότι είναι το menu.

Όπως και νάχει, πρόσβαση στο mail μπορούμε να έχουμε;;

Αν και δεν το χρησιμοποιώ , νομίζω ότι αν συνδεθείς στο διαδίκτυο είτε με wi fi , είτε κανονικά θα μπορείς να δεις τα mail

Αν και δεν το χρησιμοποιώ , νομίζω ότι αν συνδεθείς στο διαδίκτυο είτε με wi fi , είτε κανονικά θα μπορείς να δεις τα mail

Δεν μπορώ, δεν είναι θέμα σύνδεσης, είναι θέμα ρυθμίσεων που μου ζητάει...

Δεν μπορώ, δεν είναι θέμα σύνδεσης, είναι θέμα ρυθμίσεων που μου ζητάει...

τηλ στην πάροχο εταιρία ώστε να σου δώσεις τις ρυθμίσεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παιδια εχο ενα προβλημα με το κινητο αυτο οταν βαζω ενα τραγουδι να παιζει η βιντεο το παιζει παρα πολυ σιγα δεν ακουγετε πολυ μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμισει??

Καλησπερα παιδια, κατεβασα μερικα παιχνιδια για το κινητο αλλα δεν μπορω να τα τρεξω, μου λεει οτι ο τυπος δεν ειναι συμβατος. Το καθε παιχνιδi χωριζεται σε δυο files jad & jar . Στο κινητο τα στελνω μεσο blutooth και αποθηκευoνται στο αρχειο "αλλα αρχεια" .

Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει... μια βοηθεια plz....:confused:

Καλησπερα παιδια, κατεβασα μερικα παιχνιδια για το κινητο αλλα δεν μπορω να τα τρεξω, μου λεει οτι ο τυπος δεν ειναι συμβατος. Το καθε παιχνιδi χωριζεται σε δυο files jad & jar . Στο κινητο τα στελνω μεσο blutooth και αποθηκευoνται στο αρχειο "αλλα αρχεια" .

Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει... μια βοηθεια plz....:confused:

Πρέπει να τα έχεις κατεβάσει απυθείας στο κινητό μέσω internet αλλιώς δεν τα παίζει ,δυστυχώς είναι μία ηλιθιότητα της Samsung.