Jump to content

[Επίσημο] Samsung M8910 Pixon 12

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι βρε παιδια, αν καποιος θελει ψηφιακη παιρνει ψηφιακη. Το Pixon ειναι για καποιον που θελει κινητο με την καλυτερη φωτογραφια! Εγω αυτο ηθελα για να μην κουβαλαω ψηφιακη σε εξοδους, διακοπες κλπ. Και με καλυπτει μια χαρα! Εξαλλου να σας πω και κατι; Τα megapixel μου ειναι αδιαφορα! Βγαζω σε 4mp wide και μου αρκει που φαινονται καλα σε fullscreen στην οθονη του pc χωρις παραπανω μεγεθυνση!

Οσο για το βιντεο, χτες τραβηξα μεσα στο σπιτι μου με φωτα και θολωσε ελαχιστα. Σε μενα τουλαχιστον με οσα εχω τραβηξει, ακομα και με ελαχιστο φωτισμο δεν ειναι συνεχεια θολο, παρα μονο στην αρχη μεχρι να εστιασει. Τωρα σε απολυτο σκοταδι δεν με πολυνοιαζει, σπανια θα χρειαστει!

Τι αλλο; Τα βιντεο στο Youtube δεν με νοιαζει να τα βλεπω live, εχω περασει μερικα που θελω στην καρτα μνημης και παιζουν αψογα! Wi-Fi μεχρι 10 μετρα μου εχει δουλεψει κανονικα. Το μονο που πραγματικα μ΄εκνευριζει ειναι ο αισθητηρας κυλισης στις φωτο...πας να δειξεις ενα "μωρο" στα φιλαρακια και βλεπουν τη μανα σου!:lol: (εννοωντας οτι μεχρι να το γυρισεις εχει αλλαξει 10 φωτο:p:mad:)

Σαφως και ειμαι της αποψης οτι δεν αξιζει να δινεις γενικα πανω απο 250-300 για τα megapixel σ΄ενα κινητο, οταν μπορεις με λιγοτερα να παρεις μια καλη ψηφιακη! Ομως για εναν μεσο χρηστη και οχι φωτογραφο ειναι μια χαρα...

Οντως το κινητο ειναι πολυ καλο για τη δουλεια που το φτιαξανε οι φωτο του ειναι εκπληκτικες. Απο εκει και περα οποιανου δεν του κανει παει σε ψηφιακη δεν υπαρχει κινητο με καλυτερη καμερα για να μπορουμε να συγκρινουμε...

• Απαντήσεις 899
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχουν όμως χτυπητές αδυναμίες. Η θολούρα στο νυχτερινό βίντεο (και όχι μόνο σε συνθήκες απόλυτου σκότους, όπως κι εγώ πίστευα αρχικά) , η διάρκεια αποφόρτισης της μπαταρίας με νορμάλ χρήση που δεν υπερβαίνει 2-2,5 συνεχόμενα 24ωρα , ο τρελός αισθητήρας κύλησης , η απαράδεκτη προβολή βίντεο από YouTube και ο κακός πομποδέκτης σήματος WiFi είναι μερικές από αυτές.

συμφωνω απολυτα για αυτες τις συμμαντικες αδυναμιες που λες sokofliko :(

Edited by bilibina

Βρε παιδια, εμενα γιατι μου φαινεται μια χαρα το βιντεο; Γιατι σε κλειστο χωρο βραδυ με λιγοστα φωτα δεν μου θολωνει παρα μονο λιγα δευτερα στην αρχη; (Και αυτο οχι παντα!) Δυστυχως δεν μπορω να σας δειξω γιατι εχουν προσωπα μεσα τα βιντεο, αλλα ειλικρινα σας μιλαω. Δεν ξερω, ισως εχω λιγες απαιτησεις περαν της φωτογραφιας(που με ικανοποιει στο επακρο)αλλα γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο! Και η μπαταρια μου βγαζει ανετα 3ημερο, κλεινοντας το βεβαια οταν κοιμαμαι.

Ειδα και το Satio και τοσο η οθονη οσο και οι φωτογραφιες του ωχριουν μπροστα στο Pixon! Σαφως και εχει μειονεκτηματα, αλλα κανενα κινητο δεν ειναι τελειο...

μετα απο 10 μερες κατοχης του κινητου επαθα το απιστευτο....μου εφυγε το κινητο απο την θηκη και επεσε στο δρομο και καπακι περασε ενα αυτοκινητο και πατησε την ακρη του με αποτελεσμα να γινει η οθονη θρυψαλα...η καμερα παταω το κουμπακι ανοιγει κανονικα κλησεις δεχετε δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο ακουστικο η το ηχειο.μονο η οθονη εγινε κοματια.3ερετε τι πρεπει να κανω να αλλαξω οθονη θα εχω προβλημα?να παρω ξανα το κινητο? τι προτερινετε και απο που αν μπορειτε να μου πειτε?

μετα απο 10 μερες κατοχης του κινητου επαθα το απιστευτο....μου εφυγε το κινητο απο την θηκη και επεσε στο δρομο και καπακι περασε ενα αυτοκινητο και πατησε την ακρη του με αποτελεσμα να γινει η οθονη θρυψαλα...η καμερα παταω το κουμπακι ανοιγει κανονικα κλησεις δεχετε δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο ακουστικο η το ηχειο.μονο η οθονη εγινε κοματια.3ερετε τι πρεπει να κανω να αλλαξω οθονη θα εχω προβλημα?να παρω ξανα το κινητο? τι προτερινετε και απο που αν μπορειτε να μου πειτε?

Φιλε μου πηγαινε στο καταστημα που το αγορασες και ρωτα αν γινεται να το φτιαξεις με την εγγυηση του κινητου αλλιως θα χρειαστει να πληρωσεις για να αλλαξεις την οθονη. Εφοσον οι υπολοιπες λειτουργιες γινονται σωστα τοτε μονο η οθονη χρειαζεται αλλαγμα αλλα πηγαινε ρωτα μηπως μπορεις να το κανεις με την εγγυηση και να μην πληρωσεις τιποτα...

Φιλε μου πηγαινε στο καταστημα που το αγορασες και ρωτα αν γινεται να το φτιαξεις με την εγγυηση του κινητου αλλιως θα χρειαστει να πληρωσεις για να αλλαξεις την οθονη. Εφοσον οι υπολοιπες λειτουργιες γινονται σωστα τοτε μονο η οθονη χρειαζεται αλλαγμα αλλα πηγαινε ρωτα μηπως μπορεις να το κανεις με την εγγυηση και να μην πληρωσεις τιποτα...

ε οχι και να μη πληρωσει τιποτα απο δικη του αμελεια..ελεος!!που το ειδες αυτο??

ναι δεν υπαρχει περιπτωση γιατι ειναι σπασμενη η οθονη οποτε δεν μπορω με τιποτα στην εγγυηση.απλα λεω εγω να δωσω κανα κατοσταρικο για την οθονη ή να δωσω και αλλα 100 με μια επιδοτησουλα που εχω 50 € για να το παρω παλι καινουργιο?

Αν ειναι ετσι φιλε μου κι αν ησουν ικανοποιημενος γενικα με το κινητο τσιμπα το καινουργιο! Εγω μαλλον αυτο θα εκανα...γιατι αν ειναι να μπλεξεις με τα service ζησε Μαη μου...! Ασε που δεν ξερεις αν θα σου βγαλει και καποιο αλλο προβλημα στην πορεια. Παντως αν αποφασισεις τελικα να παρεις καινουργιο να το προσεχεις πιο πολυ... Edited by Conception

κοιμηθηκε ο θεος εκεινη την στιγμη.φαντασου οτι ποτε στην ζωη μου δεν εχω χασει τιποτα οθτε μου εχει χαλασει και ειαμι και τρελλος με την τεχνολογια

τελικα κανα προγραμμα gps για το πιχον υπαρχει αξιολογο?

έχει αναφερθεί πολλάκις....route 66 επί πληρωμή γύρω στα 66 ευρά τον χρόνο

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• 2 weeks later...
τελικα ειδε τεχνικος το κινητο και μου ειπε οτι σιγουρα εχει χαλασει και η αφη του κινητου οποτε παμε για καινουργια πραγματα.πιο samsung θα προτεινατε?

Αν δεν θες να ξαναπαρεις Pixon θα σου προτεινα Wave! Δεν εχει τοσο καλη καμερα οσο το Pixon12, αλλα τα καταφερνει πολυ καλα και εχει ανοιχτο λειτουργικο πολλα υποσχομενο...:)

μενου-ρυθμισεις-ασφαλεια- και πας κλειδωμα απορρητου και κλειδωνεις οτι θελεις

RE FILE PATAW NA KLEIDOSW TA MUNIMATA MOU LEEI META KWDIKOS PROSVASIS TI VAZW EKEI OTI KAI NA VALW MOU LEEI LA8OS???

• 2 weeks later...
Οχι,δεν ειναι ελαττωματικο..πιεζεις λιγο το widget μεχρι να 'φουσκωσει' και μετα το σερνεις μεσα στη μπαρα :)

Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε! 3 ώρες παιδεύομαι να κλείσω τα widgets που γέμισε όλη η οθόνη... Μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανα για να φύγουν! Έλεος

ΠΑΙΔΙΑ ΈΧΩ 1 ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΈΧΑΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΣΜΌ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΤΆΩ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ Samsung M8910 Pixon 12 ΕΙΠΑΡΧΗ ΚΑΠΙΟ RESET ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΣΑΝΑΔΙΑΒΑΣΙ ΤΟ ΑΦΗΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΈΧΩ 1 ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΈΧΑΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΣΜΌ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΤΆΩ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ Samsung M8910 Pixon 12 ΕΙΠΑΡΧΗ ΚΑΠΙΟ RESET ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΣΑΝΑΔΙΑΒΑΣΙ ΤΟ ΑΦΗΣ

?????????????????????????????????

?????????????????????????????????

ελα μου ντε και εγω την ιδια απορια εχω

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, υπάρχει εφαρφμογή για φιλτράρισμα κλήσεων/μηνυμάτων ; Να μπορείς να βάζεις σε μαύρη λίστα νούμερα που ενοχλούν ; Αυτόματη απόριψη κλπ ...

Ολα αυτα για το pixon 12

Ευχαριστώ

μια ερωτηση γιατι λειπω αρκετο καιρο απο το forum..βγηκε κανενα update για το κινητο αυτο να διορθωσει το προβλημα με το θολωμα του βιντεο και τα καποιες επιλογες στην καμερα που δεν λειτουργουν?

Αυτο θα ηθελα να το μαθω κι εγω, αλλα δε νομιζω να βγηκε! Ποιες επιλογες στην καμερα δεν λειτουργουν; Αν εννοεις επιλογες οπως η αυτοματη αντιθεση και το anti-shake, αυτες δεν λειτουργουν στην εξυπνη λειτουργια(αυτοματη)! Πρεπει να πας στο προγραμμα και να εχεις ανενεργο το φλας. Δεν βρισκω κατι αλλο που να μη λειτουργει...

εχω το εξης προβλημα δεν μου λειτουργει η οθονης αφης σε μερικα σημεια !!!

ενω λειτουργει για την γραμμη που εχει κατω για επαφες μηνυματα κ αυτα

στο υπολοιπο δεν λειτουργεει βασικα δεν αναγνωριζει την πιεση για να διαλεξω πχ τα αρχεια μου μονο αριστρερα δεξια καμια ιδεα ???

Edited by billstamaniac

Προτεινω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν δεν λειτουργησει μαλλον πας για service...

Καλησπερα,εχω διαβασει ολα τα σχετικα με το pixon 12, αυτη τη στιγμη το εχει ο κοτσοβολος με 229 € τι λετε αξιζει για θα το πεταξω στην θαλασσα σε 2-3 μηνες ?:wacko:

Ευχαριστω.

Βρες μου κινητο που να βγαζει καλυτερες φωτογραφιες και να το παιρνεις τοσο φθηνα κι εγω θα πεταξω στη θαλασσα το δικο μου!:p

Σοβαρα τωρα, περα απο τα μικροπροβληματακια που εχει στο βιντεο(και μονο το βραδυ)αξιζει χαλαρα για τετοια τιμη! Εγω θα το χτυπαγα χωρις 2η σκεψη...;)