jaws Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 εμενα δεν μου το κανει αυτο και ενω εχω cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 οκ αλλά αν σύρεις ένα στην κεντρική οθόνη μετά πως το βγάζεις από εκεί ? θα πρεπει να πας την μπαρα πανω εκει που τελειωνει..και με το δακτυλο σου να το συρεις εκει................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Πως σας φαίνεται αυτό http://t3mag.gr/news/2148 ? Παρακαλώ τους mods να με διορθώσουνε αν πρέπει να μπει αλλού το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 οκ αλλά αν σύρεις ένα στην κεντρική οθόνη μετά πως το βγάζεις από εκεί ? θα πρεπει να πας την μπαρα πανω εκει που τελειωνει..και με το δακτυλο σου να το συρεις εκει................. ανοίγεις την κάθετη μπάρα και μετά΄το σύρεις μέχρι να το ΄χωνεψει΄΄ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Πως σας φαίνεται αυτό http://t3mag.gr/news/2148 ? Παρακαλώ τους mods να με διορθώσουνε αν πρέπει να μπει αλλού το θέμα Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα. Οπότε, συνεχίζουμε την συζήτηση εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Καλησπέρα ,νέος κάτοχος του pixon12! Πρώτες εντυπώσεις πολυ καλές!Οπως το περίμενα,πολυ καλη οθόνη,καλη απόκριση ,καλός ήχος,τελεια φωτογραφική και καλό σήμα παρόλο το χαμηλό sar!Να φανταστείτε σε μερη που με το iphone 3GS είχα απο 0 εως 1 γραμμή τώρα εχω 3! Ενα αρνητικό που εχω ανακαλύψει κάποια κολλήματακια κατα την περιηγηση στο μενου και στο ανοιγόκλημα εφαρμογών Και παμε στην ουσία....πατώντας *#1234# ειδα οτι το firmware ειναι το εξης: Μ8910ΧΧΙG9 M89100xcig1 Υπάρχει νεότερο?που μπορούμε να το δούμε?αναβάθμιση γίνεται μεσω samsung pc studio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Καλησπέρα ,νέος κάτοχος του pixon12! Πρώτες εντυπώσεις πολυ καλές!Οπως το περίμενα,πολυ καλη οθόνη,καλη απόκριση ,καλός ήχος,τελεια φωτογραφική και καλό σήμα παρόλο το χαμηλό sar!Να φανταστείτε σε μερη που με το iphone 3GS είχα απο 0 εως 1 γραμμή τώρα εχω 3! Ενα αρνητικό που εχω ανακαλύψει κάποια κολλήματακια κατα την περιηγηση στο μενου και στο ανοιγόκλημα εφαρμογών Και παμε στην ουσία....πατώντας *#1234# ειδα οτι το firmware ειναι το εξης: Μ8910ΧΧΙG9 M89100xcig1 Υπάρχει νεότερο?που μπορούμε να το δούμε?αναβάθμιση γίνεται μεσω samsung pc studio? Επειδή είχα και εγώ αυτή την απορία περί sar και σήματος (και επειδή δεν γνωρίζω προσωπικά), όπως με ενημέρωσαν οι παλαιότεροι και καλύτερα γνωρίζοντες δεν σχετίζεται το sar με το σήμα ενός κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Παιδια και εγω απο σημερα ευτυχης(ελπιζω να μην απογοητευτω παλι με την sammy)κατοχος του pixon. Πρωτες εντυπωσεις απο camera η συσκευη σκοτώνει.... Ενα προβλημα που εχω ειναι οτι τις φωτογραφιες απο την ψηφιακη μου καμερα(12mp) δεν τις διαβαζει!!! Εχουμε καποια λύση??? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Μπορει να θελει αλλη firmware..Ποια φορας πατα *#1234# και πες μου. Η τελευταια που κυκλοφορει ειναι η M8910XEII2 Σεπτεμβριου Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Μπορει να θελει αλλη firmware..Ποια φορας πατα *#1234# και πες μου. Η τελευταια που κυκλοφορει ειναι η M8910XEII2 Σεπτεμβριου Εχω την M8910xxih2 Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Κοιτα μπορει να μην φταιει και η τελευταια εκδοση μπορει να μην υποστυριζει το κινητο Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Μπορει να θελει αλλη firmware..Ποια φορας πατα *#1234# και πες μου. Η τελευταια που κυκλοφορει ειναι η M8910XEII2 Σεπτεμβριου αναβάθμιση λογισμικού πώς γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 αναβάθμιση λογισμικού πώς γίνεται? σίγουρα μέσω του service (smartec) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Μπορεις και μονος σου αλλα ειναι καπος ρυψοκυνδινο γιατι ενα λαθος μπορει να ειναι μοιραιο για το τηλ. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Ριψοκινδυνο;τι λετε ρε παιδια;μεσω pc studio δεν γινεται; Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ριψοκινδυνο;τι λετε ρε παιδια;μεσω pc studio δεν γινεται; καποιος που να εχει κάνει μόνος του μπορει να μας πει πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGELYK Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Καλησπερα σε ολους.Μπαινω πρωτη φορα στο φορουμ.Μπορει κανεις να μου πει αν το pixon12 βγαζει καλες φωτογραφιες νυχτα χωρις φλας;Π.χ.ενα νυχτερινο τοπιο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgr7 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Φιλε μου με τις φωτογραφιες θα μεινεις ενθουσιασμενος ειτε νυχτα ειναι, ειτε μερα.Και χωρις φλας ειναι καλες και γενικα εχει πολλες ρυθμισεις για διαφορες συνθηκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsesme Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 καλημέρα σε όλους. το pixon 12 μόλις απέκτησε άλλον ένα θαυμαστή. το πήρα χτες και οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι οι παρακάτω: η οθόνη είναι καταπληκτική. φοβερή φωτεινώτητα & ανάλυση, ομαλότατη αναπαραγωγή video, ζωντανά χρώμματα. η κάμερα είναι super. βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες (με & χωρίς φλας). Μέρα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά αν κρίνω από τις νυχτερινές ξέρω τι να περιμένω και από τις... πρωινές. το ηχείο του (αν και mono) είναι αξιοπρεπέστατο χωρίς παραμορφώσεις. τα ακουστικά δεν τα δοκίμασα ακόμα. το software είναι κλασσικό... samsung. λίγο εκνευριστικό, λίγο δύσχρηστο αλλά και πάλι δεν το πολυέψαξα. Βέβαια δεν χρειάζεται να έχεις και phd για να δουλέψεις το software ενός κινητού. anyway. στην συσκευασία περιλαμβάνεται μία πολύ κομψή μαύρη θήκη τηλεφώνου. ΔΕΝ έχει γραφίδα (!!??!!!?) αλλά έρχεται με memory card 2gb sdmicro(τσιγκουνιές κυρά samsung?). Πάω σφαίρα για μία 16gb! Θα επανέλθω next week με περισότερες λεπτομέρειες αφού σκοπεύω να το... γονατίσω! καλό w/e σε όλους. _______________________________________ Α, ξέχασα. Μετά από 2 κινητά με οθόνη αφής στην κατοχή & εμπειρία μου (LG Viewty & Samsung Omnia) μπορώ να πω ότι η οθόνη του "ακούει" παρισσότερο από το αναμενόμενο. Έκανα test drive... αφής με iphone 3gs ενός φίλου και μπορώ να πώ ότι πλησιάζει πολύ στην ευαισθησία του. Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Και συμφωνα με αυτα που λεει ο φιλος παραπανω, καποιος λογικος ανθρωπος που ξερει πως να ξοδεψει τα χρηματα του θα προτιμησει το εν λογω κινητο απο το i-phone! Το λειτουργικο της Samsung δεν θα το ελεγα δυσχρηστο.. απλα ειναι θεμα συνηθειας! Και μη μου πεις οτι το Omnia ειναι τερας ευχρηστιας για εναν απλο χρηστη!! Περιμενουμε και αλλες εντυπωσεις.. οταν το "γονατισεις" πες μας και ποσο αντεχει η μπαταρια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Να προσθέσω ότι δεν ξέρω αν θα ΄΄παίξει΄΄ με 16άρα κάρτα, το τηλ σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία αντέχει μέχρι 8, εγώ του έχω φορέσει 8άρα 2 μέρες και πάει σφαίρα πάντως Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Τα 8 για μενα ειναι υπεραρκετα. Μια απορια εχω μονο.. ποσο ογκο περιπου πιανει μια φωτο των 12mp? Και αργει να τις ανοιξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Τα 8 για μενα ειναι υπεραρκετα. Μια απορια εχω μονο.. ποσο ογκο περιπου πιανει μια φωτο των 12mp? Και αργει να τις ανοιξει; Πάνω από 3 Mb και δεν αργεί από ότι έχω διαπιστώσει να τις ανοίξει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Παλι καλα.. φοβομουν οτι θα ειναι πανω απο 5mb!! Αν και δεν ειναι απαραιτητο παντα να φωτογραφιζεις σε φουλ αναλυση, ειναι αναλογα την περισταση. Αν για παραδειγμα τραβηξεις ενα προσωπο απο κοντα, τα 5mp ειναι υπεραρκετα.. ενω για ενα τοπιο τα 12 ειναι καλα ωστε να δεις καθαρα τις λεπτομερειες σε μεγεθυνση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Παλι καλα.. φοβομουν οτι θα ειναι πανω απο 5mb!! Αν και δεν ειναι απαραιτητο παντα να φωτογραφιζεις σε φουλ αναλυση, ειναι αναλογα την περισταση. Αν για παραδειγμα τραβηξεις ενα προσωπο απο κοντα, τα 5mp ειναι υπεραρκετα.. ενω για ενα τοπιο τα 12 ειναι καλα ωστε να δεις καθαρα τις λεπτομερειες σε μεγεθυνση! δεν συμφωνώ, αν και δεν είμαι ειδικός στην φωτογράφιση! Και το βίντεό του είναι πολύ σούπερ, χωρίς το slow τραβάει πάρα πολύ καλά, δεν πιξελάρει πουθενά! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts