Jump to content

Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εχω αγορασει απο multirama το κινητο. Επισης το ΙΜΕΙ δε το γραφει πουθενα στην μπαταρια και εγω δε το ξερω. Πως θα το βρουν;

• Απαντήσεις 183
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το ΙΜΕΙ το λέει κάτω απο την μπαταρία στην συσκευή(στο καρτελάκι μαζι με product code,μοτέλο κινητού,Made in κτλ κτλ)Είναι 15ψηφία
Γιώργος

Δε το βλεπω στο N82. Μπορει να βοηθησει καποιος; ΙΜΕΙ να γραφει παντως δεν υπαρχει σιγουρα. Εχει κατι αριθμους αλλα ειναι παραπανω απο 15.

π.χ. δες την παρακατω φωτο

http://i40.tinypic.com/242znky.jpg

γραφει:

type: rm-333

model: n85

3563... <-- αυτο ειναι το Imei! 15 αριθμοι!!!

εσυ βλεπεις κατι τετοιο?

@Lux Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει το ΙΜΕΙ στο σημείο που σου δείχνει ο @mol, αλλά για να βρεις το ΙΜΕΙ αρκεί να πληκτρολογήσεις στην οθόνη αναμονής το *#06# και θα σου εμφανίσει το 15ψήφιο κωδικό.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Το λεει τελικα, απλα μπερδευτικα γιατι εχει διαχωριστικα αναμεσα σε μερικα ψηφια. Δε με βγαζει στην οθονη αναμονης, οποτε δε μπορω να γραφω τιποτα με * και #. Παντως με το mastercode δε ανοιγει. Τι να κανω; Ουτε με το NSS που δοκιμασα.

Επειδή είναι κλειστό και δεν είναι σε πλήρη λειτουργία το λειτουργικό δεν θα λειτουργήσει το NSS.

Αναγκαστικά θα πρέπει να πας σε κάποιο Nokia Care.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Kαλησπέρα έχω ένα Νόκια 6303c και επειδή ο αδελφός μου το έπαιρνε και τηλεφωνούσε άλλαξα τον security code και τον ξέχασα πως μπορώ να το ξεκλειδώσω; Γιατί μόλις πάω να το ανοίξω μου ζητάει security code. Απο το Internet με τα site που βάζοντας το ΙΜΕΙ σου δίνουν Master code δεν γίνετε. Ούτε επίσης με τις οδηγίες για τα 3 πλήκτρα που τα πατάς και κάνει hard format . Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει .

Ξερει κανεις ποσο θα μου κοστισει η διαδικασια; Επισης αν μπορουν μονο απο το IMEI να δουν ποτε αγοραστηκε και τελος αν θα χασω καθολου δεδομενα.

Το κόστος είναι 15€ και εννοείται ότι δε χάνεις δεδομένα!

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ok θα το παω τοτε. Σε νοκια shop ή σε γερμανο; Ποση ωρα κανει; Και σιγουρα θα το δεχθουν αν δε εχω την αποδειξη αγορας; Το εχω αγορασει απο multirama πριν 2 χρονια και κατι μηνες, αλλα την εχω πεταξει.

στη νοκια πανε κατευθειαν! συνηθως το επιστρεφουν την επομενη μερα! αποδειξη δε χρειαζεται, εφοσον ειναι εκτος εγγυησης

Υπάρχει πιθανότητα να το πάρεις και εκείνη τη στιγμή αν πέσεις σε κανέναν συνεννοήσιμο:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Υπάρχει ένα στην Λεωφ. Αλεξάδρας 101 και άλλο ένα Λεωφ. Κατεχάκη 51. Ειδικά το 2ο nokia care κατάστημα είναι πολύ καλό σε εξυπηρέτηση. Δεν βρήκα αλλά nokia care που να είναι κάπου κοντά στις περιοχές που είπες.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 2 weeks later...

Το εδωσα σημερα και μου ειπαν να περασω αυριο να το παρω. 20 ευρω και θα χασω ολα τα δεδομενα, επειδη θα κανουν φορματ.

Μολις πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν ειναι ετοιμο και να τηλεφωνησω αυριο.

Τι γινεται;;

Edited by Itchrist86

Ναι, αλλα γιατι κανει τοσο καιρο; Τοσο δυσκολο ειναι; Εδω αλλα μου λεγατε.

Και σβηστηκαν ολα, και 15 ημερες για να γινει και 25 ευρω.

Αντε γεια.

Edited by Itchrist86

• 2 weeks later...

Λογικό είναι να σβηστούν όλα...

Λογικό είναι να πληρώσεις...

15 μέρες, δεν είναι λογικό...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

οσα κινητα πηγα εκτος εγγυησης για τη δουλεια που σου εκαναν, πληρωσα 15 ευρω... εχει καιρο βεβαια... προφανως κατι αλλαξε στη νοκια

• 4 weeks later...

5=31323334350000000000

Το παραπάνω δηλαδή πως θα γίνει εάν αφαιρώ ανά ένα τα τριάρια.... δεν καταλαβαίνω

Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας

(6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7

5=31323334350000000000

Το παραπάνω δηλαδή πως θα γίνει εάν αφαιρώ ανά ένα τα τριάρια.... δεν καταλαβαίνω

5=31323334350000000000

Βγάζουμε ανά ένα τα τριάρια

5=31323334350000000000

Αν βγάλεις τα bold έχεις:

5=123450000000000

Ο κωδικός σου είναι τα ψηφία που μένουν μέχρι το 0(διότι υπάρχει περίπτωση να έχεις βάλει μεγαλύτερο κωδικό ασφαλείας) δηλαδή 12345.

Edited by eatmydust