Jump to content

Sony Ericsson Aino

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατ`αρχας καλησπερα :D

εχω παραγγειλει το αινο και θα παω να το παρω αυριο..καλα εκανα και το πηρα η δεν αξιζε?

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω από αυτά καθόλου!

Συγκεκριμένα χθες πήρα ολοκαίνουργιο το aino. Από τον Γερμανό! (κάποιος γνωστός είχε μια επιδότηση και το πήρα….) έβαλα πρόχειρα μια κάρτα γουατς απ για λίγο μέχρι να το μάθω και μετά πήρα την κάρτα sim από το παλιό τηλέφωνο που είχα με σύνδεση WIN και την έβαλα….Όλα καλά, αλλά δεν μπορώ να ρυθμίσω το mms!!!

Όταν πάω στις ρυθμίσεις μου λεει cosmote και καμιά άλλη εταιρία για να την αντίστοιχη που είμαι δηλαδή την WIN . Τι να κανω;;;, έχω πελαγώσει!!!!

Σχετικά με το ιντερνετ δεν μου κανει συνδέσει …κατι μου γράφει για cοsmote αλλά επειδή δεν είμαι σε αυτήν την εταιρία για αυτό δεν μπορεί να με σύνδεση. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!

Στο mms όμως που το θελω τι να κανω;;;;;;;:cry::cry::cry:

Τι πρέπει να πατήσω, να γράψω κλπ…. Είμαι τελείως ανίδεος σε αυτά.

Και μια δεύτερη ερώτηση. Επειδή έχει κάρτα 2gb και την θεωρώ μικρή για μελλοντική χρήση…. Μέχρι πόσο μπορώ να βάλω;;;; άμα βάλω πάνω από 8 πχ 16 (δεν ξέρω αν υπάρχει) θα την τρέχει το κινητό μου ή θα κολλάει;;;;;;

Μια μικρή βοήθεια σας παρακαλώ…..:!::!:

Γεια σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Aino τώρα που έχει πέσει λίγο η τιμή του. Έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα post που έχουν γίνει και παρατήρησα οτι κάποιοι είχαν προβλήματα με τα μηνύματα (αν δεν πατούσαν οκ στην αναφορά του μηνύματος δεν του ερχόταν ειδοποίηση στα επόμενα μηνύματα, κάποιος είχε αναφέρει για πρόβλημα με τον μέγιστο αριθμό χαρακτήρων σε κάθε μήνυμα), κάποιο πρόβλημα στο σήμα, σε κάποιες περιπτώσεις δεν λειτουργούσε η οθόνη αφής μετά από αναβάθμιση. Μπορεί κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει τι κινητό αυτό για αρκετό καιρό να μου πει αν τα προβλήματα αυτά λύνονται με αναβάθμιση ή το πρόβλημα είναι άλλου; Στο wifi ποια δίκτυα υποστηρίζει (b/g/n?) Γενικά το κινητό είναι πολύ ωραίο εμφανισιακά. Επίσης όταν ανοίγεις το πληκτρολόγιο το κινητό φαίνεται πολύ μεγάλο; Η ποιότητα του Slider είναι καλή; Γενικά είναι καλό κινητό ή να προτιμήσω κάποιο άλλο;

Καλησπέρα ,

Εχω το aino μερικούς μήνες και είπα να ελέγξω εάν υπάρχει αναβαθμισμένο software .

Μέσω του κινητού επέλεξα την συγκεκριμένη επιλογή ,

αυτό βρήκε αναβαθμισμένο λιγισμικό και έκανα την αναβάθμιση . Ενώ ολοκληρώθηκε επιτυχώς όταν τελείωσε έκανε restart ξανανοιξε έβαλα Pin πήγε στην κεντρική οθόνη και ξαφνικά έσβησε . Απο τότε δεν έχει ξανανοίξει . Πατάω το κουμπάκι δείχνει το σήμα sony ericsson και παραμένει με μία μαύρη οθόνη .

Ε΄χω βγάλει μπαταρία και sim card και τα ξανα'εβαλα αλλά τίποτα.

Καμία ιδέα ?

Καλησπέρα ,

Εχω το aino μερικούς μήνες και είπα να ελέγξω εάν υπάρχει αναβαθμισμένο software .

Μέσω του κινητού επέλεξα την συγκεκριμένη επιλογή ,

αυτό βρήκε αναβαθμισμένο λιγισμικό και έκανα την αναβάθμιση . Ενώ ολοκληρώθηκε επιτυχώς όταν τελείωσε έκανε restart ξανανοιξε έβαλα Pin πήγε στην κεντρική οθόνη και ξαφνικά έσβησε . Απο τότε δεν έχει ξανανοίξει . Πατάω το κουμπάκι δείχνει το σήμα sony ericsson και παραμένει με μία μαύρη οθόνη .

Ε΄χω βγάλει μπαταρία και sim card και τα ξανα'εβαλα αλλά τίποτα.

Καμία ιδέα ?

πόση ώρα περίμενες και δεν άνοιξέ?????? γιατί την πρώτη φορά πάντα αργεί να ανοίξει κάνει μερικά λεπτά.

το μονό που θα σου πρότεινα ήταν να προσπαθήσεις να ξανακάνεις αναβάθμισή μέσω usb καλώδιο από το υπ σου και αν δεν γίνει τίποτα πάνε το σε κανένα εξουσιοδοτημένο service.

www.McManus.gr

@JTS1KOSTAS1

Δες αυτό

@kostas_kk

Το κινητό είναι αρκετά καλό. Όλα τα προβλήματα που αναφέρεις είναι αντιμετωπίσιμα οπότε θα το σύστηνα.

Καλώς ήρθατε στο forum και οι δυο σας! Καλή παραμονή! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

πόση ώρα περίμενες και δεν άνοιξέ?????? γιατί την πρώτη φορά πάντα αργεί να ανοίξει κάνει μερικά λεπτά.

το μονό που θα σου πρότεινα ήταν να προσπαθήσεις να ξανακάνεις αναβάθμισή μέσω usb καλώδιο από το υπ σου και αν δεν γίνει τίποτα πάνε το σε κανένα εξουσιοδοτημένο service.

Aπλα δεν ανοιγει περιμενα αρκετη ωρα. θα το παω μαλλον σε εξουσιοδοτημενο. Δεν μπορω να του ξανακάνω αναβαθμιση αφου δεν ανοιγει

@JTS1KOSTAS1

Δες αυτό

ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σου.... το έκανα και μου εκανε καποιες ρυθμίσεις οπως εγραψε για το mms. Eλπίζω να ειναι ενταξει τωρα......

ποσα gb μπορει να σήκωσει;;; δηλαδή μεχρι ποσο μεγαλη καρτα μπορω να βαλω και να μην έχω προβλληματα;;;;;

Γεια σας! Σκέφτομαι να αγοράσω το Aino. Κοίταξα σε δύο μαγαζιά μου έκανε μεγάλη εντύπωση η μεγάλη διαφορά τιμής που είχαν. Στο ένα ήταν περίπου 55€ πιο φθηνό. Στο πιο φθηνό πρόσεξα ότι είχε το λογισμικό R7BA084 και το κουτί του έγραφε made in china ενώ το άλλο είχε το λογισμικό R7AA071. Γνωρίζεται αν έχει καμιά σχέση η ποιότητα κατασκευής του τηλεφώνου με την χώρα προέλευσης; Τα τηλέφωνα που αγοράζονται από την Ελλάδα έχουν σίγουρα ελληνικό μενού και γλώσσα γραφής; Γνωρίζει κάποιος;:confused:

Θελω να σας κανω μια απλή ερώτηση. :!: Πόσους χαρακτήρες μπορούμε να γράψουμε με sms σε ένα μήνυμα;;; στους 70 αν δεν κανω λάθος χρεώνει 2ο μήνυμα!!!!! Διάβασα ότι πρέπει να το γυρίσουμε σε Αγγλικούς χαρακτήρες. Το έκανα αλλά αυτομάτως ΔΕΝ μπορώ να γράψω ελληνικά!!!! Δηλαδή μόνο με αγγλικούς χαρακτήρες πρέπει να γράφουμε;;;;; είχα ένα παλιό σαμσουν και δεν είχα πρόβλημα κανένα έγραφα ΚΑΝΟΝΙΚΑ ελληνικά 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα!!!!

Τώρα τι μπορούμε να κάνουμε;;; υπάρχει κάποιος τρόπος να γράφουμε Ελληνικά με μικρή χρέωση;;;;;;;;;; :rolleyes:

Αυτό για μένα ειναι πολύ σημαντικό γιατί στέλνω αρκετά μηνύματα……:cry: :!:

Θελω να σας κανω μια απλή ερώτηση. :!: Πόσους χαρακτήρες μπορούμε να γράψουμε με sms σε ένα μήνυμα;;; στους 70 αν δεν κανω λάθος χρεώνει 2ο μήνυμα!!!!! Διάβασα ότι πρέπει να το γυρίσουμε σε Αγγλικούς χαρακτήρες. Το έκανα αλλά αυτομάτως ΔΕΝ μπορώ να γράψω ελληνικά!!!! Δηλαδή μόνο με αγγλικούς χαρακτήρες πρέπει να γράφουμε;;;;; είχα ένα παλιό σαμσουν και δεν είχα πρόβλημα κανένα έγραφα ΚΑΝΟΝΙΚΑ ελληνικά 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα!!!!

Τώρα τι μπορούμε να κάνουμε;;; υπάρχει κάποιος τρόπος να γράφουμε Ελληνικά με μικρή χρέωση;;;;;;;;;; :rolleyes:

Αυτό για μένα ειναι πολύ σημαντικό γιατί στέλνω αρκετά μηνύματα……:cry: :!:

απενεργοποιεις τελειως τους εθνικους χαρακτηρες και επιλεγεις μονο Αγγλικα και ετσι θα μπορεις να γραψεις μηνυμα 160 χαρακτηρων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα

επεσε στα χερια μου το συγκεκριμενο τηλ.

ειδα οτι εχει GPS υπαρχει περιπτωση να βρεθει καποιο προγραμμα πλοήγησης?

Δηλαδή με το Aino ελληνικά κεφαλαία ένα μήνυμα χωράει μόνο 70 χαρακτήρες;

Mόνο Αγγλικά μπουμε να γράψουμε;;;;; :!:

αυτο που ρωτησε ο φίλος για κεφαλαία Ελληνικά δεν ισχυει;;;;; (παντα για ένα μηνυμα χρέωση)

αν ειναι μονο αγγλικά, τι μεγαλη ΠΑΤΑΤΑ ειναι αυτό;;;;; Αυτο ειναι η Κορυφή της βλακείας να μη πω τιποτα αλλο......:X:X :X :X

εσεις φιλοι μου πως το έχετε ρυθμίσει;;;;;;;;;;;;;:!: :!:

Mόνο Αγγλικά μπουμε να γράψουμε;;;;; :!:

αυτο που ρωτησε ο φίλος για κεφαλαία Ελληνικά δεν ισχυει;;;;; (παντα για ένα μηνυμα χρέωση)

αν ειναι μονο αγγλικά, τι μεγαλη ΠΑΤΑΤΑ ειναι αυτό;;;;; Αυτο ειναι η Κορυφή της βλακείας να μη πω τιποτα αλλο......:X:X :X :X

εσεις φιλοι μου πως το έχετε ρυθμίσει;;;;;;;;;;;;;:!: :!:

Φυσικά και μπορείς να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες! Αυτό που ρωτούσα πιο πάνω είναι αν μπορείς να γράψεις σε ένα μήνυμα 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. Αυτό γίνεται αν απενεργοποιήσεις τους εθνικούς χαρακτήρες οπότε μπορείς να γράψεις με κεφαλαία ελληνικά μέχρι 160 χαρακτήρες το μήνυμα. Αν θες να χρησιμοποιήσεις μικρούς χαρακτήρες γίνεται ενεργοποιώντας τους εθνικούς χαρακτήρες αλλά τότε μειώνεται ο αριθμός των χαρακτήρων σε 70 για ένα μήνυμα. Ελπίζω να βοήθησα..

Φυσικά και μπορείς να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες! Αυτό που ρωτούσα πιο πάνω είναι αν μπορείς να γράψεις σε ένα μήνυμα 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. Αυτό γίνεται αν απενεργοποιήσεις τους εθνικούς χαρακτήρες οπότε μπορείς να γράψεις με κεφαλαία ελληνικά μέχρι 160 χαρακτήρες το μήνυμα. Αν θες να χρησιμοποιήσεις μικρούς χαρακτήρες γίνεται ενεργοποιώντας τους εθνικούς χαρακτήρες αλλά τότε μειώνεται ο αριθμός των χαρακτήρων σε 70 για ένα μήνυμα. Ελπίζω να βοήθησα..

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ που μου απάντησες. μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου πεις επειδή ειμαι ασχετος, τι βήματα πρέπει να ακουλουθήσω για να γράφω Ελληνικά γράμματα κεφαλαια (οχι μικρα) σε sms 160 χαρακτήρων;;;;;;;;; :!:

Οσο και αν προσπαθησα κυριολεκτικά ζαλήστικα μεσα στο μενου και ακρη δεν έβγαλα και το κυριοτερο φοβάμαι μηπως κανω καμοια βλακεία και χαλασω τιποτα ρυθμήσεις βασικές και μετά ........ :cry:

μπορεις να μου πεις αναλυτικά τα βήματα που να κάνω;;;;;;; :)

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ που μου απάντησες. μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου πεις επειδή ειμαι ασχετος, τι βήματα πρέπει να ακουλουθήσω για να γράφω Ελληνικά γράμματα κεφαλαια (οχι μικρα) σε sms 160 χαρακτήρων;;;;;;;;; :!:

Οσο και αν προσπαθησα κυριολεκτικά ζαλήστικα μεσα στο μενου και ακρη δεν έβγαλα και το κυριοτερο φοβάμαι μηπως κανω καμοια βλακεία και χαλασω τιποτα ρυθμήσεις βασικές και μετά ........ :cry:

μπορεις να μου πεις αναλυτικά τα βήματα που να κάνω;;;;;;; :)

Επιλέγεις Μενού > Μηνύματα > Νέο μήνυμα > Μήνυμα μετά πατάς επιλογές και από εκεί μπορείς να διαλέξεις την γλώσσα γραφής και να απενεργοποιήσεις τους εθνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασε και πες μου.

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Το κινητό το έχεις αρκετό καιρό; Είσαι ικανοποιημένος; Σου έχει παρουσιάσει προβλήματα ή κολλήματα;

Επιλέγεις Μενού > Μηνύματα > Νέο μήνυμα > Μήνυμα μετά πατάς επιλογές και από εκεί μπορείς να διαλέξεις την γλώσσα γραφής και να απενεργοποιήσεις τους εθνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασε και πες μου.

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Το κινητό το έχεις αρκετό καιρό; Είσαι ικανοποιημένος; Σου έχει παρουσιάσει προβλήματα ή κολλήματα;

Η φραση "απο εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα" εχει βγει για αυτο το κινητο!

NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800

Η φραση "απο εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα" εχει βγει για αυτο το κινητο!

Δηλαδή δεν αξίζει; Τι προβλήματα σου παρουσίασε;

Δηλαδή δεν αξίζει; Τι προβλήματα σου παρουσίασε;

δε θελω να σε επιρεασω απλα θα σου πω τι προβληματα εχω εγω προσοπικα!

εχω κλεισει τις αναφορες παραδοσεις γτ μετα απο ιδοπιοιση αναφορας το επομενο μηνυμα δεν ακουγοταν ουτε φενοταν στην οθονη! (αυτο το κανει κ με κλησεις αναπαντιτες) το μενου κολαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κ δε καταλαβενω τον λογο αφου δεν ειναι φορτομενο με προγραμματα κ αρχεια! μη πω για τα πολυμεσα που κανει ποση ωρα να μου ανοιξει 500 mb φοτο k 1gb τραγουδια! το touch ειναι αποτυχια σε σχεση με αλα κινητα που επιασα (κ πιο παλια ακομα) η φοτο την νυχτα δεν ειναι καλη (λογικο με led flash) αντιθετα την μερα βγαζει πολυ ωραιεσ!!! το gps πες πως δεν υπαρχει! το google map καθομαι σε καφετερια στη παραλια κ διχνει οτι ειμαι μεσα στη θαλασσα (δε ξερω αν φταιει το κινητο για αυτο) το ασυρματο ιντερνετ ειναι καλο οπως κ ο browser με τον οπερα δεν εβγαλα ακρη! στο σημα με wind ψοφια πραγματα πολυ χαμηλο,μπορει εγω να εχω 0 σημα κ ενα νοκια με ιδια τηλ εταιρια να εχει σχεδον στο μεγιστο! απο αυτονομια μπαταριας κ στο bluetooth ειναι αρκετα καλο!

ομορφο κινητο αλα αν πηγαινα τον χρονο πισο δεν θα το αγοραζα! τωρα απλα σιμβιβαζομαι!

NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800

δε θελω να σε επιρεασω απλα θα σου πω τι προβληματα εχω εγω προσοπικα!

εχω κλεισει τις αναφορες παραδοσεις γτ μετα απο ιδοπιοιση αναφορας το επομενο μηνυμα δεν ακουγοταν ουτε φενοταν στην οθονη! (αυτο το κανει κ με κλησεις αναπαντιτες) το μενου κολαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κ δε καταλαβενω τον λογο αφου δεν ειναι φορτομενο με προγραμματα κ αρχεια! μη πω για τα πολυμεσα που κανει ποση ωρα να μου ανοιξει 500 mb φοτο k 1gb τραγουδια! το touch ειναι αποτυχια σε σχεση με αλα κινητα που επιασα (κ πιο παλια ακομα) η φοτο την νυχτα δεν ειναι καλη (λογικο με led flash) αντιθετα την μερα βγαζει πολυ ωραιεσ!!! το gps πες πως δεν υπαρχει! το google map καθομαι σε καφετερια στη παραλια κ διχνει οτι ειμαι μεσα στη θαλασσα (δε ξερω αν φταιει το κινητο για αυτο) το ασυρματο ιντερνετ ειναι καλο οπως κ ο browser με τον οπερα δεν εβγαλα ακρη! στο σημα με wind ψοφια πραγματα πολυ χαμηλο,μπορει εγω να εχω 0 σημα κ ενα νοκια με ιδια τηλ εταιρια να εχει σχεδον στο μεγιστο! απο αυτονομια μπαταριας κ στο bluetooth ειναι αρκετα καλο!

ομορφο κινητο αλα αν πηγαινα τον χρονο πισο δεν θα το αγοραζα! τωρα απλα σιμβιβαζομαι!

Έχεις κάνει αναβάθμιση λογισμικού και έχεις ακόμη αυτά τα προβλήματα; Ποια έκδοση έχεις; Το έχεις πάει για service; Από ποιότητα κατασκευής πως είναι;

Έχεις κάνει αναβάθμιση λογισμικού και έχεις ακόμη αυτά τα προβλήματα; Ποια έκδοση έχεις; Το έχεις πάει για service; Από ποιότητα κατασκευής πως είναι;

απο ποιοτητα κατασκευης ειναι μια χαρα! 7 μηνες το εχω κ ειναι οπως την πρωτη μερα! εχει φαει αρκετα πεσηματα αλα παραμενει σταθερο! ειχα κανει μια αναβαθμιση κ αμεσος μετα μπλοκαρε! δεν διαβαζε καρτες σιμ κ τον κινητο δε μπορουσε να δουλεψει χορις! το πηγα για σερβισ βαλαν την αρχικη κ με ειπαν να μη κανω καμια αναβαθμιση! αυτη τη στιγμη εχω r7aa071 .

απο ποιοτητα κατασκευης ειναι μια χαρα! 7 μηνες το εχω κ ειναι οπως την πρωτη μερα! εχει φαει αρκετα πεσηματα αλα παραμενει σταθερο! ειχα κανει μια αναβαθμιση κ αμεσος μετα μπλοκαρε! δεν διαβαζε καρτες σιμ κ τον κινητο δε μπορουσε να δουλεψει χορις! το πηγα για σερβισ βαλαν την αρχικη κ με ειπαν να μη κανω καμια αναβαθμιση! αυτη τη στιγμη εχω r7aa071 .

Θυμάσαι μήπως σε ποια έκδοση είχες κάνει αναβάθμιση; Νομίζω ότι η τελευταία είναι η R7BA084. Γιατί δεν το πήγες ξανά για service αφού έχεις τέτοια προβλήματα; Το service ήταν δωρεάν;

οταν αντιγραφω video(τα οποια πχ. εχω κατεβασει απο youtube) απο το pc στο κινητο αντιγραφονται κανονικα αλλα οταν παω να τα δω απο το κινητο μου λεει (η αναπαραγωγη απετυχε)και δεν μπορω να τα δω.μπορειτε να με βοηθεισετε ;;

• The title was changed to Sony Ericsson Aino