Jump to content

Sony Ericsson Aino

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν συμβαινει τιποτα με τα μηνυματα. Κανονικα, μια χαρα.

Ισως, στον φιλο μας πιο πανω, (εκτος κι αν ειναι θεμα αναβαθμισης), να του ετυχε αυτο που συνεβει και σε μενα.. Δηλαδη, ενω εστειλα τις επαφες απο ενα Κ800 με ''αποστολη ολων'' μεσω μπλουτουθ στο aino, κατα ενα παραδοξο τροπο 4 επαφες, στο aino ''εφτασαν'' με τον ιδιο αριθμο ανα ζευγος!!! Οι επαφες αυτες, εχουν τα ιδια δυο αρχικα γραμματα. Π.χ., ο ''Χρήστος'' και η ''Χρύσα'', ο ''Γιαννης'' και ο ''Γιωργος''. Οταν το καταλαβα αυτο τσεκαρισα σε αντιπαραβολη με το Κ800 τις επαφες, και χρειαστηκε να διορθωσω δυο ακομα ονοματα.. (Κατι λοιπον συμβαινει μερικες φορες στην αποστολη επαφων απο αλλο παλιοτερο s.e...)

Απο τοτε, ολα καλα..:)

Ρωταω γιατι χρησιμοποιω πολυ τα μηνυματα:) ωραια πιθανοτατα θα το αγορασω και θα αναφερω τις δικιες μου εμπειριες...ευχαριστω πολυ;)

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια μπορει καποιος να μου δωσει της ρυθμισεις για mms, wap και internet γιατι στελνω μηνυμα για της ρυθμισεις αλλα δεν ερχονται

Παιδια μπορει καποιος να μου δωσει της ρυθμισεις για mms, wap και internet γιατι στελνω μηνυμα για της ρυθμισεις αλλα δεν ερχονται

Μήπως πρέπει να μας πεις και για ποιόν πάροχο θέλεις ρυθμίσεις...?

Ούτε από το site της Sony Εricsson ούτε από το site του παρόχου σου έρχεται μήνυμα με τις ρυθμίσεις?

Δοκίμασες;

Sony Εricsson

Cosmote

Vodafone

Wind

Πωπω μ@λ@κια απο την βιασυνη το ξεχασα τελειος, cosmote εχω και οχι δεν ερχονται απο πουθενα ουτε απο cosmote ουτε απο το site, το πολυ να ξανακανω αναβαθμισει, για αυτο ειπα αμα μπορει καποιος και δεν βαριεται να τις γραψει ευχαριστω παντος.

Εδώ

Κοίτα επίσης δύο σελίδες πριν (σελ. 46 #682) και κάτω...

Ευχαριστω πολυ :)

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Aγορασα και εγω ενα μεταχειρισμενο aino και εχει την εκδοση R7AA071. Λογικα υπαρχει νεοτερη ε? Αν ναι, αξιζει να την κανω ή δεν αλλαζει κατι?

παιδια εχω την νεοτερη εκδοση και δεν εχει αναφορα παραδοσης στα σμσ ουτε ειναι στις ρυθμησεις μηνυματων, το παρατηρησε κανεις?

παιδια εχω την νεοτερη εκδοση και δεν εχει αναφορα παραδοσης στα σμσ ουτε ειναι στις ρυθμησεις μηνυματων, το παρατηρησε κανεις?

Παιζει ρολο τι παροχο εχεις.αμα βαλεις νομιζω vodafone,ισως και coxmote την αναφορα στην εμφανιζει..και την τσεκαρεις και μετα αλλαζεις την καρτα sim

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιζει ρολο τι παροχο εχεις.αμα βαλεις νομιζω vodafone,ισως και coxmote την αναφορα στην εμφανιζει..και την τσεκαρεις και μετα αλλαζεις την καρτα sim

θενκς φιλε επιασε το κολπακι που ειπες, να σε καλα.

γεια σας...κατεβασα το my phone explorer.. αποθηκευτηκαν κ ολες οι επαφες...πηγα κ σε ενα καταστημα ericsson κ ειπαν πως με την αποδειξη αγορας μπορουν να μ κανουν δωρεαν αναβαθμιση..τωρα μολις ξανασυνδεσω το κινητο μου χωρις καμια επαφη κ μνμ...ολα θα περασουν ξανα ?????

Υπενθύμιση από την Ο.Δ. Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

γεια σας...κατεβασα το my phone explorer.. αποθηκευτηκαν κ ολες οι επαφες...πηγα κ σε ενα καταστημα ericsson κ ειπαν πως με την αποδειξη αγορας μπορουν να μ κανουν δωρεαν αναβαθμιση..τωρα μολις ξανασυνδεσω το κινητο μου χωρις καμια επαφη κ μνμ...ολα θα περασουν ξανα ?????

ναι μια χαρα θα περασουν εφοσον εχει κανει μπακαπ.ομως και αναβαθμιση να κανεις...απο το κινητο δεν θα χασεις τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα, έχασα τα ακουστικά μου, έχω ένα άσπρο ΑΙΝΟ, μήπως μπορεί κανένας να μου πει πού μπορώ να βρω???/

Ευχαριστώ:O

Απο προχθές που έκανα αναβάθμιση τα sms έρχονται με καθυστέρηση 4-5 ωρών..το έχει πάθει κανένας άλλος? wind έχω

εψαξα για aino debranding και βρικα αυτο:

http://forums.se-nse.net/topic/47336...no-debranding/

οντos μπορει να λειτουργει η μονο σε βαζει σε μπελαδες??

ειμαι τελειος ασχετος σε οτι αφορα λογισμικο κινιτων για αθτο ρωταω

:)

Απο προχθές που έκανα αναβάθμιση τα sms έρχονται με καθυστέρηση 4-5 ωρών..το έχει πάθει κανένας άλλος? wind έχω

Μήπως τυχόν κανείς ανακάλυψε τη λύση που το κινητό γυρνάει σε σίγαση και δεν ακούγονται οι κλήσεις?

Μήπως τυχόν κανείς ανακάλυψε τη λύση που το κινητό γυρνάει σε σίγαση και δεν ακούγονται οι κλήσεις?

Θα εννοεις προφανως αυτο:Ρυθμισεις>Ηχοι & ειδοποιησεις>επιλογη σιωπηλο.Το κανεις ΕΝΕΡΓΟ & εισαι ΟΚ.

Θα εννοεις προφανως αυτο:Ρυθμισεις>Ηχοι & ειδοποιησεις>επιλογη σιωπηλο.Το κανεις ΕΝΕΡΓΟ & εισαι ΟΚ.

Δυστηχώς όχι. Το κινητό γυρνάει αυτόματα μόνο του σε σίγαση. Μόνο με επανεκίνηση διορθώνεται το πρόβλημα αλλά και αυτό προσωρινά.

Καλησπέρα σε όλους!

Μια γρήγορη ερώτηση και χίλια συγνώμη που δεν είμαι σίγουρος

αν έχει απαντηθεί...

Μια φίλη αγόρασε το Aino πριν λίγες μέρες και παρατήρησε πως ενώ

σβήνει όλες τις κλήσεις (εισερχόμενες - εξερχόμενες), όταν αρχίσει να

πληκτρολογεί κάποιον αριθμό ο οποίος είχε πληκτρολογηθεί στο παρελθόν,

τον εμφανίζει ως πρόταση για να κληθεί.

Υπάρχει δυνατότητα (χωρίς βέβαια να απενεργοποιηθεί η αυτόματη πρόταση)

να διαγράφονται πλήρως οι αριθμοί;

Καλησπερα.Να ρωτησω:Θελω να δω καποια Βιντεο που εχω τραβηξει,δοκιμαζω να χαμηλωσω ή να αυξησω την ενταση αλλα τιποτα.Απο που ρυθμιζεται αυτο? Επισης ενα δευτερο προβληματακι.Τα Βιντεο που θελω να δω τα τραβηξα βραδυ σε μια ταβερνα διασκεδασης.Ο φωτισμος δεν ηταν και ο καλυτερος.Υπαρχει στο Aino καποιος προβολεας ωστε να το αναβω την ωρα που τραβαω το Βιντεο? Γιατι δυστυχως το βιντεο της νυχτας & οταν μαλιστα δεν εχει πολυ καλο φωτισμο δεν ειναι καθολου καλο.Ευχαριστω πολυ.

Εχω περασει την τελευταια ενημερωση λογισμικου. Ομως, η οθονη αφης δε λειτουργει (ουτε πριν λειτουργουσε βεβαια). Δεν μπορω να αλλαξω ρυθμισεις στην καμερα, ουτε να αλλαξω τραγουδι ουτε τιποτα αλλο. Τι μπορω να κανω;

Επισης, οταν κλεινω το πορτακι η οθονη δε σβηνει με αποτελεσμα να πεφτει η μπαταρια. Πως λυνεται αυτο;

Τελος, δε δουλευει το κουμπι με το κλειδακι. Με αυτο τι κανω; Ευχαριστω.

Edited by geofak

Καλησπερα σας.. παιδια χρειαζομαι μια βοηθεια μεγααααλη..ψαχνω εδω και τρεις μερες στο internet να βρω τροπο να βαλω κινουμενο μενου στο aino u10i που αγορασα.. βρισκω καποια πραγματα για flash menus για A2uploader Και για εναν κωδικο που πρεπει να ξερουμε που αντιστοιχει στο κινητο(DB3350). Ολα αυτα αλλα κανενα ολοκληρωμένο tutorial.. μπορει καποιος να με βοηθησει?????? ευχαριστώ...

Καλησπέρα κι από μένα!

Η κοπελιά μου έχει επιδότηση και έχει φάει σκάλωμα να πάρει το aino.

Στην cosmote και στο Γερμανό που πήγε στη συσκευασία του κινητού

δεν περιλαμβάνεται ούτε η βάση φόρτισης ούτε τα ασύρματα ακουστικά MH-100.:!:

Τι μπορεί να παίζει? Και δε μιλάω για την classic έκδοση που έχουν βάλει λογισμικό

cosmote και την καρτούλα την έκαναν από 8gb se 2 gb!!!!!:mad:

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Κάθε φορά που σβήνω και ξανανοίγω το κινητό,στο φάκελο Διάφορα εμφανίζεται ένα txt αρχείο με το όνομα SnapfishPrints,παρόλο που το διαγράφω κάθε φορά.Υπάρχει τρόπος ώστε να μην ξαναδημιουργείται το συγκεκριμένο αρχείο?

Σε ευχαριστω φιλε μου για την παρατηρηση σου.Απλως δεν το ειχα σκεφτει ετσι.

Γεια και χαρα σε ολους τους αναγνωστες του myphone forum.Εδω και καμποσο καιρο,μου εχει κλειδωσει το κινητο sonyericsson aino,γιατι εχω ξεχασει τον κωδικο ασφαλειας και δεν μπορω με κανενα τροπο να το ξεκλειδωσω.Με εχει πιασει απελπισια.Οσο φυσικα σκεφτομαι και διαβαζω οτι ολοι οι δρομοι οδηγουν στο service της sonyericsson,φυσικα μετο αναλογο κοστος σε χρημα και χρονο.Παρακαλω θερμα οποιος μπορει να βοηθησει στο προβλημα μου.

Φιλικα skynovas

Edited by skynovas

• The title was changed to Sony Ericsson Aino