mandilis Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Παιδιά καλησπέρα, έχω εδώ και κάποιες μέρες το ΑΙΝΟ, και έχω το εξής πρόβλημα: Με το που με παίρνει κάποιος το κινητό μου μπαίνει κατευθείαν σε σίγαση, και ούτε χτυπάει, ούτε έχει δόνηση, με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Έχω κάνει upgrade με το τελευταίο λογισμικό, το έχω πάει κ στον Γερμανο όπου μου είπαν οτι το φτιάξαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Πρέπει να το απενεργοποιήσω και να το ανοίξω ξανα για να χτυπήσει. υπάρχει λύση;;; Ευχαριστώ, Ένας απελπισμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Παιδιά καλησπέρα, έχω εδώ και κάποιες μέρες το ΑΙΝΟ, και έχω το εξής πρόβλημα: Με το που με παίρνει κάποιος το κινητό μου μπαίνει κατευθείαν σε σίγαση, και ούτε χτυπάει, ούτε έχει δόνηση, με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Έχω κάνει upgrade με το τελευταίο λογισμικό, το έχω πάει κ στον Γερμανο όπου μου είπαν οτι το φτιάξαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Πρέπει να το απενεργοποιήσω και να το ανοίξω ξανα για να χτυπήσει. υπάρχει λύση;;; Ευχαριστώ, Ένας απελπισμένος Ισως ωφειλεται σε προβλημα hardware και να θελει αντικατασταση καποιο κυκλωμα. Πηγαινε το σε ενα service point Sony Ericsson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Παιδιά καλησπέρα, έχω εδώ και κάποιες μέρες το ΑΙΝΟ, και έχω το εξής πρόβλημα: Με το που με παίρνει κάποιος το κινητό μου μπαίνει κατευθείαν σε σίγαση, και ούτε χτυπάει, ούτε έχει δόνηση, με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Έχω κάνει upgrade με το τελευταίο λογισμικό, το έχω πάει κ στον Γερμανο όπου μου είπαν οτι το φτιάξαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Πρέπει να το απενεργοποιήσω και να το ανοίξω ξανα για να χτυπήσει. υπάρχει λύση;;; Ευχαριστώ, Ένας απελπισμένος οταν λες καποιες μερες..?λιγοτερες απο βδομαδα το χεις?αν ναι τοτε δικαιουσαι αντικατασταση γιατι το τηλεφωνο ειναι ελαττωματικο απ οτι αναφερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Παιδιά καλησπέρα, έχω εδώ και κάποιες μέρες το ΑΙΝΟ, και έχω το εξής πρόβλημα: Με το που με παίρνει κάποιος το κινητό μου μπαίνει κατευθείαν σε σίγαση, και ούτε χτυπάει, ούτε έχει δόνηση, με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Έχω κάνει upgrade με το τελευταίο λογισμικό, το έχω πάει κ στον Γερμανο όπου μου είπαν οτι το φτιάξαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Πρέπει να το απενεργοποιήσω και να το ανοίξω ξανα για να χτυπήσει. υπάρχει λύση;;; Ευχαριστώ, Ένας απελπισμένος Το ίδιο κάνει κ σε μένα. Μια φίλη που τις έκανε το ίδιο είπε οτι όταν αλλαξε ήχο κ έβαλε δικό της (κ αυτή κ εγω έχουμε ένα απο τους default του τηλέφωνου), έφτιαξε. Εγω δε το έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν θές δοκίμασε το κ πές μας. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 οταν λες το πηγες στο γερμανο κ σου ειπαν οτι το φτιαξαν? τι καναν μπηκαν στις ρυθμισεις προφιλ? :respect: Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anchelo Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Παιδιά,μήπως ξέρει κανείς κάποιον τρόπο να κλειδώσω το πληκτρολόγιο με κωδικό;Είχα παλιά Nokia και είχα συνηθίσει να το έχω πάντα κλειδωμένο με κωδικό,όμως είδα ότι ι Sony Ericsson δεν δίνει αυτή την δυνατότητα!Μήπως ξέρετε κάποιον τρόπο που θα μπορούσα να το κάνω,αν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 δε γινετε απο τα σονυ το κλειδωμα των πληκτρων με κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tak_kat Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει κάποια ή κάποιες εφαρμογές εκτός του browser mini opera που να εκμεταλλεύεται την touch screen του aino και να λειτουργεί μόνο με την οθόνη αφής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει κάποια ή κάποιες εφαρμογές εκτός του browser mini opera που να εκμεταλλεύεται την touch screen του aino και να λειτουργεί μόνο με την οθόνη αφής? μονο η Mini opera το κανει αυτο! αλλες εφαρμογες συγκεκριμενα κατι παιχνιδια δεν μπορεσα να τα παιξω χρησιμοποιωντας την οθονη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 μονο η Mini opera το κανει αυτο! αλλες εφαρμογες συγκεκριμενα κατι παιχνιδια δεν μπορεσα να τα παιξω χρησιμοποιωντας την οθονη. ολα τα παιχνιδια που βγηκαν για αινο πεζοντε μονο με την οθονη αλα ειναι πολυ σπαστικο να σβηνει κ να πρεπει να ανοιξεις το πληκτρολογιο Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 ολα τα παιχνιδια που βγηκαν για αινο πεζοντε μονο με την οθονη αλα ειναι πολυ σπαστικο να σβηνει κ να πρεπει να ανοιξεις το πληκτρολογιο ισως να φταιει οτι τα παιχνιδια αυτα που δοκιμσα να μην ηντα touchscreen :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Παιδια κανενα προγραμματακι για black list στις κλείσεις εχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Παιδια να ρωτησω:Εκτος απο τη καρτα μνημης τη δικια του, δηλαδη,μπορουμε να βαλουμε αλλη ποιο μεγαλυτερη? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Παιδια να ρωτησω:Εκτος απο τη καρτα μνημης τη δικια του, δηλαδη,μπορουμε να βαλουμε αλλη ποιο μεγαλυτερη? Ευχαριστω πολυ. Ναι,μεχρι 32gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Πως μπορω να κανω unbrand το τηλεφωνο δωρεαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Πως μπορω να κανω unbrand το τηλεφωνο δωρεαν; Δες εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Δες εδώ... Ωραια, θα το δοκιμασω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ναι,μεχρι 32gb. ...και αυτη που εχει μεσα,τι θα την κανω? Η παιρνει & τις 2 μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 8gb ειναι υπεραρκετα για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 ...και αυτη που εχει μεσα,τι θα την κανω? Η παιρνει & τις 2 μαζι? οχι..μια χωραει μονο στην υποδοχη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια για την ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzel Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 παιδες το αινο για πρωτη φορα ποσο το φορτιζουμε???σμρ το αγορασα και μ ειπαν στο μαγαζι να το φορτισω κανονικα και οχι 16 ωρες που χρειαζοταν παλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Αυτό θα λύσει κάθε σου απορία! Καλώς ήρθες! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 παιδες το αινο για πρωτη φορα ποσο το φορτιζουμε???σμρ το αγορασα και μ ειπαν στο μαγαζι να το φορτισω κανονικα και οχι 16 ωρες που χρειαζοταν παλια... το αφηνεις να αδειασει και μετα το φορτιζεις(κλειστο αν μπορεις ακομα καλυτερα) μεχρι να βγαλει ενδειξη πληρης φορτιση.2 ωρες κραταει περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bene Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Παιδιά μήπως πουλάει κανένας μόνο το κουτί..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts