RAVER Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 οταν αντιγραφω video(τα οποια πχ. εχω κατεβασει απο youtube) απο το pc στο κινητο αντιγραφονται κανονικα αλλα οταν παω να τα δω απο το κινητο μου λεει (η αναπαραγωγη απετυχε)και δεν μπορω να τα δω.μπορειτε να με βοηθεισετε ;; μονο mp4 & 3gp φροματ παιζει το κινητο.επισης μπορεις να σου δημιουργει προβλημα η αναλυση την οποια δεν υποστηριζει το κινητο.εσυ σε τι φορματ τα εχεις τα βιντεο?? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dominox Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 mp4 ειναι τα βιντεο αλλα στο κινητο δν παιζουν:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Επιλέγεις Μενού > Μηνύματα > Νέο μήνυμα > Μήνυμα μετά πατάς επιλογές και από εκεί μπορείς να διαλέξεις την γλώσσα γραφής και να απενεργοποιήσεις τους εθνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασε και πες μου. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Το κινητό το έχεις αρκετό καιρό; Είσαι ικανοποιημένος; Σου έχει παρουσιάσει προβλήματα ή κολλήματα; Σε ευχαριστώ θερμά για την απαντηση σου...το εκανα οπως ειπες αλλα δεν το δοκιμασα ΄...πιθανων αυριο να το δοκιμασω και να σου πω.... οσο για το κινητό....δεν το εχω ουτε μια βδομάδα και δεν μπορω να σου πω υπευθυνα. σε γεικές γραμμες καλο ειναι αν εξερεσεςι φυσικά το gps που ειναι με χρεωση και φυσικά δεν το έχω δοκιμασει ουτε μια φορά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_f Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Σε ευχαριστώ θερμά για την απαντηση σου...το εκανα οπως ειπες αλλα δεν το δοκιμασα ΄...πιθανων αυριο να το δοκιμασω και να σου πω.... οσο για το κινητό....δεν το εχω ουτε μια βδομάδα και δεν μπορω να σου πω υπευθυνα. σε γεικές γραμμες καλο ειναι αν εξερεσεςι φυσικά το gps που ειναι με χρεωση και φυσικά δεν το έχω δοκιμασει ουτε μια φορά!!!! Ποια έκδοση λογισμικού έχεις; Ένα άλλο μέλος του forum ου είπε πιο πάνω ότι μετά την αναφορά παράδοσης το επόμενο μήνυμα δεν ακουγόταν ούτε φαινόταν στην οθόνη ούτε και οι αναπάντητες συν κάποια άλλα προβλήματα.. Σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο; Αν μπορείς δες το και απάντησε μου μέσα στις επόμενες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ποια έκδοση λογισμικού έχεις; Ένα άλλο μέλος του forum ου είπε πιο πάνω ότι μετά την αναφορά παράδοσης το επόμενο μήνυμα δεν ακουγόταν ούτε φαινόταν στην οθόνη ούτε και οι αναπάντητες συν κάποια άλλα προβλήματα.. Σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο; Αν μπορείς δες το και απάντησε μου μέσα στις επόμενες μέρες. εχω την εκδοση R7BA084 και δεν εχω προσεξει αυτα τα προβληματα που μου λες ίσως γιατί στελνω μηνυματα και αμεσως παιρνω την αναφορά του sms. το μονο που εχω προσεξει οτι το σημα "παιζει" συνεχεια. ανεβοκατεβένει αλλά δεν μου δημιουργή κανενα προβλημα. βλεπεις το εχω μονο μια βδομαδα το κινητο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Παιδια πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε εντελως το internet στο Aino? Το πηρε μια φιλη και φοβαται μηπως αρχισει να μπαινει μεσω wap, μεσω Cosmote internet, gprs και ολους τους πιθανους τροπους. Το μονο που δεν την χαλαει να μεινει ενεργο ειναι μεσω wi-fi, για να μπαινει απο το router του σπιτιου της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) μα **** το στανιο μου,τα ποστ μου ειναι αορατα ? Ψυχραιμία! :) Η υπομονή είναι μεγάλο προσόν και σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να τη χάνουμε! Τα μηνύματά σου δεν είναι αόρατα. Όπως και να έχει σου απάντησα με πμ. Θα παρακαλέσω μόνο να προσέχουμε τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. :) Edited September 15, 2010 by zxr Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 τελικα υπαρχει καποιο προγραμμα πλοησησης για το συγκεκριμενο τηλ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilelove Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 τελικα υπαρχει καποιο προγραμμα πλοησησης για το συγκεκριμενο τηλ.? google maps (δοκιμασε κ getjar.com, εχει πολυ πραμα) με βολευει πολυ:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 google maps (δοκιμασε κ getjar.com, εχει πολυ πραμα) με βολευει πολυ:up: Με χρεωση ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilelove Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Με χρεωση ειναι? ολα ειναι με χρεωση, και το google maps 'τραβαει' mbs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 ολα ειναι με χρεωση, και το google maps 'τραβαει' mbs αυτο ειναι το θεμα κατι χωρις χρεωση αν υπαρχει!! σε πολλα τηλ με gps υπαρχουν προγραμματα πλοήγησης που δεν χρειαζετε να κατεβαζεις mbs πχ garmin κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilelove Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 αυτο ειναι το θεμα κατι χωρις χρεωση αν υπαρχει!! σε πολλα τηλ με gps υπαρχουν προγραμματα πλοήγησης που δεν χρειαζετε να κατεβαζεις mbs πχ garmin κτλ ολα τα κινητα εχουν a-gps (=assisted-gps), δλδ υποβοηθηση απο το δικτυο του συνδρομητη, για να βρισκουν πιο γρηγορα την τοποθεσια. Εγω μια φορα εβγαλα την υποβοηθηση και εκανα 15-20 λεπτα να βρω στιγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 ολα τα κινητα εχουν a-gps (=assisted-gps), δλδ υποβοηθηση απο το δικτυο του συνδρομητη, για να βρισκουν πιο γρηγορα την τοποθεσια. Εγω μια φορα εβγαλα την υποβοηθηση και εκανα 15-20 λεπτα να βρω στιγμα! Σε αυτο εχεις δίκιο αλλα χωρις το assisted δεν του πληρωνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_f Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Σε αυτο εχεις δίκιο αλλα χωρις το assisted δεν του πληρωνεις Δηλαδή υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσω το GPS χωρίς χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilelove Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Δηλαδή υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσω το GPS χωρίς χρέωση; ναι, απλα θελει υπομονη, μεχρι να βρει το αρκετο νουμερο δορυφορων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Δηλαδή υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσω το GPS χωρίς χρέωση; κι εγω αυτό ρωταω, ελπίζω πως ναι ναι, απλα θελει υπομονη, μεχρι να βρει το αρκετο νουμερο δορυφορων με ποιο προγραμμα μποουμε και πως? Edited September 17, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_f Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 ναι, απλα θελει υπομονη, μεχρι να βρει το αρκετο νουμερο δορυφορων Ναι. Το έχεις δοκιμάσει; Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilelove Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Ναι. Το έχεις δοκιμάσει; Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες; στις ρυθμισεις gps επελεξα ενεργοποιηση και 'απο κανενα δικτυο' την υποβοηθηση. μετα ανοιξα το google maps και περιμενα να εικονιδιο του gps να γινει πρασινο. πατησα το '0' μετα κ ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Τελικά ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να έχω πρόβλημα και να μην μπορώ να στείλω sms 160 χαρακτήρων. Απενεργοποίησα όλα τα γράμματα και άφησα μόνο τα Ελληνικά! Τίποτα! Έβαλα τα Αγγλικά και τα Ελληνικά και όταν πήγαινα να γράψω sms πάταγα ρυθμίσεις και έβαζα τα Ελληνικά. Όμως τίποτα πάλι….γράφω μόνο 70 χαρακτήρες! Τι να κανω;;;;; ΒΟΗΘΕΙΑ!!! :cry:Έχω σκάσει! :cry:Θελω να γράφω ελληνικά στα sms και δεν μπορώ (μιλάω για κανονικό sms 160 χαρακτήρων) είναι κρίμα να χρεώνομαι 2διπλο sms!:( :( Τι να κανω;;; μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε;;;; βήμα - βήμα για να το φτιάξω…..:!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilelove Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Τελικά ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να έχω πρόβλημα και να μην μπορώ να στείλω sms 160 χαρακτήρων. Απενεργοποίησα όλα τα γράμματα και άφησα μόνο τα Ελληνικά! Τίποτα! Έβαλα τα Αγγλικά και τα Ελληνικά και όταν πήγαινα να γράψω sms πάταγα ρυθμίσεις και έβαζα τα Ελληνικά. Όμως τίποτα πάλι….γράφω μόνο 70 χαρακτήρες! Τι να κανω;;;;; ΒΟΗΘΕΙΑ!!! :cry:Έχω σκάσει! :cry:Θελω να γράφω ελληνικά στα sms και δεν μπορώ (μιλάω για κανονικό sms 160 χαρακτήρων) είναι κρίμα να χρεώνομαι 2διπλο sms!:( :( Τι να κανω;;; μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε;;;; βήμα - βήμα για να το φτιάξω…..:!: :!: σου προτεινω να πας σε ενα εξουσιοδοτημενο σερβις της εταιριας, να σου κανουν αναβαθμιση. Πριν πας ομως, αποθηκευσε ολα τα δεδομενα που εχεις στη συσκευη. Η αναβαθμιση ειναι δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 σου προτεινω να πας σε ενα εξουσιοδοτημενο σερβις της εταιριας, να σου κανουν αναβαθμιση. Πριν πας ομως, αποθηκευσε ολα τα δεδομενα που εχεις στη συσκευη. Η αναβαθμιση ειναι δωρεαν. εχω την έκδοση λογισμικού R7BA084 , υπαρχει νεότερη έκδοση;;; μπορειτε σας παρακαλω πολυ να μου πειτε που εχει εξουσιοδοτημενα σέρβις;;; κέντρο Αθήνα, ή Χαλκίδα! Για μένα το sms με Ελληνικούς χαρακτήρες 160 ειναι συμαντικό και εχω σκάσει...... δεν το έχω φορτωσει πολλά πραγματα στο κινητό μου επαφες, εικονες κλπ οποτε δεν με πειραζει άν τα χάσω..... το δικό σας τι έκδοση λογισμικού έχετε; Πως το έχετε καταφερει να στελνετε 160 χαρακτήρες Ελνηνικους σε ένα sms;;;;;:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Σε σχεση με τα πρωτα aino που κυκλοφορησαν, και με τις αναβαθμισεις που του εγιναν, υπαρχει διαφορα στη φωτογραφια και στο βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 μπορειτε σας παρακαλω πολυ να μου πειτε που εχει εξουσιοδοτημενα σέρβις;;; κέντρο Αθήνα, ή Χαλκίδα! Για μένα το sms με Ελληνικούς χαρακτήρες 160 ειναι συμαντικό και εχω σκάσει...... : Sony Ericsson Service Points Για 160 χαρακτήρες ενεργοποίησε τους Εθνικούς χαρακτήρες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikaier Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 εμενα και παλι δεν στελνει 160 χαρακτηρες! Παράθεση http://i445.photobucket.com/albums/qq178/191yamaha/yoshimura_logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts