WhyNoT Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Και εμενα μου το εκανε αυτο φιλε bkan82 αλλα μετα την αναβαθμιση που του εκανα σταματησε να το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Ναι ε? Εγώ μόλις το πήρα αφού το άνοιξα έκανα αμέσως αναβάθμιση,και μου το κάνει.Λες να του ξανακάνω μία?Να στρώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Ναι, άλλωστε είναι κάτι που συστήνεται. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelo83 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδια γεια σας ειμαι νεο μελος+καινουργιος χρηστης αινο+γενικα τετοιων κινητων.2 ερωτησεις,μια σελιδα ρε παιδια για εφαρμογες(μινι οπερα,παιχνιδια) μου λετε?και 2ον,εχω επιλεξει συνδεση με cosmote mms για να μην μπαινει οποτε γουσταρει αυτο στο ιντερνετ,πρεπει να κανω και κατι αλλο?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καλώς ήρθες! Τον mini opera μπορείς να τον κατεβάσεις από το επίσημο site. Για παιχνίδια μια καλή αρχή είναι η υπογραφή του RAVER! Μπορείς να φτιάξεις έναν λογαριασμό με εντελώς λανθασμένες ρυθμίσεις οπότε θα είσαι 100% σίγουρος ότι δεν πρόκεται να μπει στο δίκτυο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelo83 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αν+μεσω rapidshare απο οτι ειδα που εχει ο raven ειναι δυσκολο καποιος free user να κατεβασει οτιδηποτε...να ελπιζουμε μπας+και βγει καποιο προγραμμα για foul touch?...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Παιδιά από την ώρα που το πήρα και έκανα και αναβάθμιση κατευθείαν στο νέο λογισμικό έχω το εξής πρόβλημα... Η οθόνη αφής μετά από κάποια ώρα που δεν ξέρω από τι εξαρτάτε δε λειτουργεί με τίποτα...όταν πατάω να απαντήσω σε μια κλήση και να δω βίντεο και τα σχετικά... όταν κάνω επανεκκίνηση όλα λειτουργούν κανονικά... Μπορεί κάποιος να καταλάβει τι μπορεί να φταίει? Το κινητό είναι λίγων ημερών. Παιδιά το κανα ξανά αναβάθμιση κράτησε 2 μέρες όλα οκ με την αφή και σήμερα πάλι μου ξανανέκρωσε η αφή και χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση για να δουλέψει πάλι. Έχω ήδη στείλει μέιλ στη Sony Ericsson αλλά γνωρίζετε ποια είναι τα επίσημα σέρβις της εταιρείας γιατί το κινητό είμαι μόλις λίγων ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Δες αυτό το post φίλε μου για τα Sony Ericsson Service Points Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris66 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Ας μου απαντησει καποιος που εχει το sony aino, οταν φορτησει η μπαταρια βγαζει καποιο ηχητικο σημα η κατι αλλο γιατι εμενα δεν βγαζει τιποτα.Επισης γιατι οταν πας στην επιλογη κατασταση τηλεφωνου μου δειχνει οτι φορτησε 98 τις εκατο(το εχω αφησει και μια μερα ολοκληρη να φορτησει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Ας μου απαντησει καποιος που εχει το sony aino, οταν φορτησει η μπαταρια βγαζει καποιο ηχητικο σημα η κατι αλλο γιατι εμενα δεν βγαζει τιποτα.Επισης γιατι οταν πας στην επιλογη κατασταση τηλεφωνου μου δειχνει οτι φορτησε 98 τις εκατο(το εχω αφησει και μια μερα ολοκληρη να φορτησει). Ηχητικό σήμα οτι η μπαταρία έχει φορτιστεί δεν έχει, απλά λέει στην οθόνη "πλήρης φόρτιση". Το φορτίζεις ανοιχτό ή κλειστό το κινητό? Να το φορτίζεις πάντα κλειστό γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ στο 100% καθότι το κινητό εφόσον δουλεύει χρησιμοποιεί μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiozos29 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλησπερα σας, η κοπελα μου εχει το εν λογο κινητο και εντιμετωπιζει δυο προβληματα. 1. ο αριθμος των χαρακτηρων στα sms ειναι μικροτερος απο το κανονικο και 2. της εσπασε η οθονη. Τι προτεινεται, ebay..SE support με αγορα νεας οθονης? Κοστος περιπου? Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 1) Απενεργοποίηση των Εθνικών Χαρακτήρων. Θα το βρεις στις επιλογές μηνυμάτων (δεν έχω το Aino οπότε δεν μπορώ ακριβώς να σου πω πού να πας) 2) Αν δεν το κατέχεις το άθλημα μην βάλεις χέρι μόνος σου. Καλύτερα να το πας στο service. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelo83 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Καλησπέρα,τελικά κάτι τρέχει με το κινητό αυτό παιδιά,του έκανα πλήρης φόρτιση έχοντας το κλειστό+όταν το άνοιξα ξεκίνησε με 97% μπαταρία...!εντωμεταξύ με μέτρια ως ελάχιστη χρήση ι μπαταρία δε διαρκεί πάνω από μιάμιση μέρα...συμβαίνει+σε κάποιον απο σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Καλησπερα,πρωτα πολλα δεν ηξερα που ακριβως να ''τοποθετησω'' το συγκεκριμενο θεμα,οι MODας το μεταφερουν στην καταληλη ενοτητα.... Λοιπον εφοσον το Α-GPS δεν ειναι αυτονομο,δεν λειτουργει διχως χρεωση μπορει να γινει ως εξης...να παρω ενα εξωτερικο δεκτη GPS και μεσω ΒΤ να συνδεομαι....η δεν ειναι εφικτο? Αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μου πειτε..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Γιατί δεν ρωτάς στο θέμα της συσκευής σου; Πιθανώς υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του A(ssist) οπότε να μην χρειάζεται να ξοδευτείς. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Γιατί, το A-GPS είναι με χρέωση?? Δεν το κατάλαβα... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Εχω το ΑΙΝΟ ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση,αν με βοηθαγατε μην παω να αγορασω κατι που δεν χρειαζετε....:confused: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Μπορείς να πάρεις και να συνδέσεις σε οποιαδήποτε συσκευή bt gps. Αν κλείνει το a-gps είναι θέμα της συσκευής αλλά και της εφαρμογής που θα χρησιμοποιήσεις. Για πλοήγηση ενδιαφέρεσαι? γιατί το aino έχει κλειστό λογισμικό και τα προγράμματα πλοήγησης λειτουργούν όλα με ίντερνετ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Για πλοηγηση ενδιαφερομαι....ειχα κινητα με ανοιχτο λειτουργικο.....και μεσω ιντερνετ κλαφτα χαραλαμπε καθε μερα θα χρειαζομαι καρτες ανανεωσης.... Ποιος τροπος υπαρχει να κανω πλοηγηση..με καποια εχτρα συσκευη..οπως καταλαβαινετε δεν γνωριζω απο αυτα τα λειτουργικα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Aπο τη στιγμη που το κινητο εχει ενσωματομενο GPS δεν υπαρχει λογος να βαλεις εξωτερικο,το μονο που θες ειναι ενα προγραμμα πλοηγησης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Aπο τη στιγμη που το κινητο εχει ενσωματομενο GPS δεν υπαρχει λογος να βαλεις εξωτερικο,το μονο που θες ειναι ενα προγραμμα πλοηγησης. Αυτό ξέρω κι εγώ.. Με πρόγραμμα πλοήγησης, θα χρησιμοποιείς και το a-GPS χωρίς χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Aπο τη στιγμη που το κινητο εχει ενσωματομενο GPS δεν υπαρχει λογος να βαλεις εξωτερικο,το μονο που θες ειναι ενα προγραμμα πλοηγησης. Αυτο το γνωριζω,σε ολα τα κινητα μου ετσι το εκανα στο ΑΙΝΟ που εχει κλειστο λειτουργικο γινετε? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Πρεπει να βρεις λογισμικο για το κινητο σου.Το οτι εχει Assisted GPS δεν σημαινει οτι πρεπει και να δουλευει.Πχ εγω στο δικο μου εχω το destinator και δουλευει μονο το GPS το assist ειναι απενεργοποιημενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Με το ΑΙΝΟ δηλ αν βαλω τον χαρτη wisepilot(kαπως ετσι λεγετε)μπορω να απενεργοποιησω το assist και να δουλεψει,αυριο θα εχω το κινητο στα χερια μου και αυριο το μεσημερι φευγω για αυτο καιγομαι.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Τελικα παιδια για να μην φυγω ετσι και χαθω....πως γινετε να το κανουμε να πλοηγηθει.....χωρις χρεωση.....σε λιγη ωρα θα το παραλαβω το κινητο.......... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts