ταξιδιωτης22 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Απο την καμερα περιμενω παρα πολλα μιας και το δικο μου κινητο εχει 2mp(w850) οποτε πιστευω να δω τρελες διαφορες, ημουν αναμεσα σε αυτο και το w995 αλλα ειπα να αλλαξω λιγο απο walkman μερια και να παω σε κατι διαφορετικο, τωρα εχει full η μισω touch δεν με αποσχολη καθολου ε,σιγουρα απο το w850 θα δεις διαφορα,δεν φερνω αντιρρηση καμια εκει:)καλα το w995 μιλαμε πως το χω λατρεψει.απροβληματιστο τελειως. οσο για το touch,γουστα ειναι αυτα σαφως.λεω τι θα ηθελα για να ειναι ακομα πιο ολοκληρωμενο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stevakos123 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παιδια εχω περιπου μια βδομαδα που πηρα το κινητο...Και ακομα δεν το εχω κανει καποια αναβαθμιση...Πιστευετε οτι "πρεπει" να το κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis456 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 αλλη μια ερώτηση... γίνεται όταν το συνδέω με το pc να μη ξεκινά να φορτίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Εάν δε "φοράει" την πιο πρόσφατη έκδοση κάντην. Μπορεί οι διαφορές να μην είναι άμεσα αισθητές, όμως υπάρχουν και αξίζει τον κόπο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stevakos123 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ποια ειναι η τελευταια εκδοση??και που την βρισκω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 καποια δειγματα κι απο μενα,η καμερα δεν ειναι το δυνατο του σημειο,δεν εχω κατι αλλο να σχολιασω προς το παρον.σε συνθηκες ημερας τα παει καλυτερα.δικη σας η γνωμη τωρα. http://img705.imageshack.us/img705/5238/dsc00034ud.th.jpg http://img200.imageshack.us/img200/4205/dsc00026zo.th.jpg http://img15.imageshack.us/img15/1767/dsc00031ht.th.jpg http://img705.imageshack.us/img705/9641/dsc00033bf.th.jpg http://img40.imageshack.us/img40/4354/dsc00007fu.th.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Ποτε δεν τραβαμε φωτογραφιες οθονες τηλεορασης υπολογιστη κλπ γιατι τα αποτελεσματα ειναι παραμορφωμενα και κατεπεκταση παραπλανητικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Ποτε δεν τραβαμε φωτογραφιες οθονες τηλεορασης υπολογιστη κλπ γιατι τα αποτελεσματα ειναι παραμορφωμενα και κατεπεκταση παραπλανητικα... χμ,σχετικο αυτο,με αλλα κινητα,στυλ k800-satio-omnia hd μια χαρα εβγαζα φωτος ακομα και tv.οπως και να χει οι φωτογραφικες ικανοτητες του κινητου ειναι μετριες απλα. κι αν δεν μπορουμε βγαλουμε το ενα γιατι ειναι παραπλανητικο,κι αν δεν μπορουμε να βγαλουμε το αλλο,τοτε τι μπορουμε να βγαλουμε?:) http://img706.imageshack.us/img706/180/dsc00037c.th.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Η διαφορα βρισκεται στην απουσια του Xenon φλας....Με LED περιοριζεσαι πολυ με λιγοτερο ικανοποιητικα αποτελεσματα...Αυτο ηθελα να τονισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Η διαφορα βρισκεται στην απουσια του Xenon φλας....Με LED περιοριζεσαι πολυ με λιγοτερο ικανοποιητικα αποτελεσματα...Αυτο ηθελα να τονισω... θα ηθελα να ελεγα το ιδιο που λες,κι ομως,δεν ειναι ετσι.και το c905 αν τραβηξω φωτο χωρις φλας βγαινει αρκετα ανωτερη απο του aino-w995,εχει αλλη καμερα,αλλο φακο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Ταξιδιωτη, μου εχει σχηματιστει η εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα με την καμερα του Aino σου. H καμερα του Aino ειναι παρα πολυ καλυτερη απο την θλιβερη του W995 και πανω-κατω ιδια με του C905 σε συνθηκες ημερας. Πανω σε αυτο να πω οτι εχω και εγω καποιες υποψιες οχι μονο για του ταξιδιωτη αλλα και γιατι εχω αγορασει 2 Αινο με την ιδια αναβαθμιση και το 1 πεταγε ενω το αλλο δε μου τα λεει καλα! Και αργει χαρακτηριστικα να αποθηκευη η να εστιαση και οι φωτος του ειναι 1 κλικ κατω απ του αλλου!! Τελος παντως θα το ψαξω λιγο και θα ξανα αναφερω,παντως του ενος η καμερα ειναι σαφως καλυτερη απ του 995 που ειχα πριν απο αυτο και την ημερα ειναι με απολυτα κριτηρια(για κινητα) απολυτος ικανοποιητικη!:) Παντως απο ποιοτητα κατασκευης και αισθηση και τα 2 ειναι πρωτα!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 η καμερα ειναι καλυτερη οντως απο του 995. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Eχετε βαλει το firmware R7AA071 που εχει camera driver 6.8; Αν οχι, το δικο σας λογισμικο τι camera driver φοραει; Το λογισμικο το ειχα βαλει απ τη 1η στιγμη απλα στο 2ο το ξανα εβαλα και τωρα το βλεπω καλυτερα!! Παντως απο στιλ και ποιοτητα πεταει το κινητο και μου αρεσει πολυ που επιτελους ξεχωριζει απ τα διαφορα W και C σειρα,ακομα και το 995 που ειχα πριν απο αυτο η το 905 δε πολυ ξεχωριζαν απ τα διαφορα πολυ φθηνοτερα slide(ειδικα το 995 το μπερδευες με τα 200Ε φθηνοτερα 705) ενω το ΑΙΝΟ ειναι ΑΛΛΟΥ!!:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stevakos123 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Ρε παιδια διαβαζω τα σχολια που αφηνετε και οι περισσοτεροι μετα την αναβαθμιση εχουν προβληματα...Ο ενας δεν εχει σημα ο αλλος το ενα ο αλλος το αλλο...Τι παιζει τελικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ρε παιδια διαβαζω τα σχολια που αφηνετε και οι περισσοτεροι μετα την αναβαθμιση εχουν προβληματα...Ο ενας δεν εχει σημα ο αλλος το ενα ο αλλος το αλλο...Τι παιζει τελικα??? Ενα-δυο άτομα ανέφεραν οτι έχουν κάποιο πρόβλημα με το σήμα, κάτι που πιθανόν να οφείλεται και σε παράγοντες άσχετους με τη συσκευή. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αναβάθμιση και εν πάσει περιπτώσει σε οποιοδήποτε θέμα οποιουδήποτε κινητού να δεις, πάντα θα αναφερθούν και κάποια προβλήματα, πράγμα λογικό με τοσα κομμάτια που πωλούνται από την κάθε συσκευή. Πραγματικά προβλήματα μέχρι σιτγμής δεν παρουσιάζονται ούτε σε επίπεδο software ούτε σε hardware που είναι και πιο σημαντικό γιατί σε εκείνη την περίπτωση σημαίνει βόλτα στο service.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stevakos123 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Αρα λες να κανω την αναβαθμιση ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Το πηρα και εγω τελικα και οτι και να πω ειναι λιγο, το μονο προβλημα που εχω δεν μπορω να συνδεθω με το wi-fi, εστειλα το μηνυμα για της ρυθμισεις wap-mms αλλα και παλι τιποτα, μηπως πρεπει να ρυθμισω τιποτα αλλο, τα φωτα σας παιδια Υπενθύμιση: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Δες αυτό. Μην ανησυχείς που αναφέρεται στο Satio. Το post αναφέρεται στο modem σου οπότε δεν υπάρχει πορόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Αυτο που το αλλαζω? π.χ. εμενα μου βρισκει 11, τα 3 ειναι free και οταν βαζω το λαπτοπ συνδευετε κανονικα, οταν βαζω το κινητο μου λεει: δεν ειναι δυνατη η συνδεση σε συτο το δυκτιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Aino ή w995 τελικά :X? Το πρώτο είναι πολύ μουράτο αλλά δεν είναι κ τόσο καλό όπως τα λέτε κ το 2ο είναι το κλασσικό καλό SE..Δεν ξέρω ποιο να πάρω, τα βρίσκω με διαφορά στα 80e περίπου...Internet δουλεύεις κανονικά με το Aino? Από φωτογραφίες δεν είμαι κ τρελαμένος, σε σχέση με το C902 θα βγάζουν κ τα δύο πολύ καλύτερες...Plz help :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Aino ή w995 τελικά :X? Το πρώτο είναι πολύ μουράτο αλλά δεν είναι κ τόσο καλό όπως τα λέτε κ το 2ο είναι το κλασσικό καλό SE..Δεν ξέρω ποιο να πάρω, τα βρίσκω με διαφορά στα 80e περίπου...Internet δουλεύεις κανονικά με το Aino? Από φωτογραφίες δεν είμαι κ τρελαμένος, σε σχέση με το C902 θα βγάζουν κ τα δύο πολύ καλύτερες...Plz help :happy: Φιλε επειδη τα ειχα και τα 2 παρε ΑΙΝΟ και ΔΕ θα το μετανιωσεις!!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Μην ακούς τον Μάνο,εμένα ν'ακούς!Χαχαχα!Εννοείται πως κάνω πλάκα!Ο Μάνος πιο πάνω έχει δίκιο που προτείνει το Άινο!Είναι πιο βελτιωμένο απ'το 995 στα σημεία.Το μόνο σημείο που υπερτερεί το 995 είναι η καλύτερη μουσική απόδοση.Αν ακούς φανατικά πολύ μουσική,τότε 995!Διαφορετικά,Άινο!Αν και πάλι,είναι υπέρ-κοστολογημένο,αν σκεφτείς ότι στην ίδια τιμή παίρνεις το XPERIA X2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Αρα λες να κανω την αναβαθμιση ε? Και βέβαια να την κάνεις, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorbar Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Έχει πρόγραμμα πλοήγησης εγκατεστημένο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Αρα λες να κανω την αναβαθμιση ε? κανε την,ετσι κι αλλιως πολυ συντομα θα δουμε και καινουρια αναβαθμιση μιας και τα προβληματα συνεχιζοντε. Aino ή w995 τελικά :X? Το πρώτο είναι πολύ μουράτο αλλά δεν είναι κ τόσο καλό όπως τα λέτε κ το 2ο είναι το κλασσικό καλό SE..Δεν ξέρω ποιο να πάρω, τα βρίσκω με διαφορά στα 80e περίπου...Internet δουλεύεις κανονικά με το Aino? Από φωτογραφίες δεν είμαι κ τρελαμένος, σε σχέση με το C902 θα βγάζουν κ τα δύο πολύ καλύτερες...Plz help :happy: χμ,εδω δε ξερω τι να σου πω,τα χω και τα 2.το w995 ειναι ισως το μοναδικο κινητο που ποτε μα ποτε δεν μου δημιουργησε το παραμικρο,ουτε ενα κολλημα,ουτε ενα ελλατωμα πολυ απλα.γρηγορο,με πολυ καλο ηχειο,οχι οτι και το aino δεν εχει καλο ηχειο. το aino εχει το πλεονεκτημα της μεγαλυτερης οθονης και για μενα ειναι και το μοναδικο πλεονεκτημα που του δινω.σαν κατασκευη και τα 2 ειναι πολυ καλα και ποιοτικα,ισως το aino να δειχνει πιο ποιοτικο αν το κοιταξεις καλα λογω και των χρωματικων επιλογων και πλαστικων που εχουν χρησιμοποιηθει,αφηνει μια λιγο πιο πολυτελης αισθηση στο χερι. απο αυτονομια,παρομοια και τα 2. απο καμερα το aino ειναι λιγο καλυτερο χωρις φυσικα να εχει και δαφνες για τις καλες φωτογραφιες που τραβαει. internet απροβληματιστα και στα 2. το aino ειναι λιγο πιο αργο,με μικρη ομως διαφορα. η touch οθονη μην σε δελεαζει και τοσο.δυστυχως μονο για το Multimedia menu ειναι. οπως και να χει και τα 2 μου αρεσουν αν και το 995 εχει μια ξεχωριστη θεση για μενα.αυτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts