Jump to content

Stevakos123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Stevakos123

  1. Ναι δικιο εχετε ας μην βγουμε εκτος topic :)
  2. Αυτο δεν το καταλαβαινω τι θα πει στις πιο κακες συνθηκες ?:P ...το ιδιο δεν ειναι καθε φορα που παιρνεις απο οπου και να παρεις ??για ριξε λιγο φωως :)
  3. Επειδη δεν εχω και πολλες πληροφοριες για το θεμα....0.86 θεωρειται πολυ η λιγο ??
  4. Hardware εννοεις οχι Software γιατι απο Software δεν εχουν διαφορα...Ναι μπορει να παιζει αυτο εχεις δικιο δεν ξερω :S
  5. Οχι δεν το δοκιμασα αλλα ειναι ακριβως το ιδιο κινητο με ακριβως τα ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα με την μονη διαφορα οτι το Active ειναι Die hard κινητο για πιο σκληρη χρηση...Γιατι λοιπον να υπαρχει διαφορα στο WiFi ??
  6. Οχι αγορινα δεν παιζει...το ιδιο ειναι
  7. Λοιπον εγω ημουν κατοχος Xperia mini Pro (το καινουργιο) και τωρα εχω το Xperia active...Δεν υπαρχει καμια διαφορα στις 2 συσκευς (απο θεμα λογισμικου παντα) το πιο πιθανο ειναι να ειχε προβλημα με το λογισμικο το Xperia mini...Η καποιο αλλο τεχνικο προβλημα γιατι εγω δεν ειδα καμια διαφορα μεταξυ των 2 κινητων ...
  8. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια :)
  9. Παιδια μια απορια...τα αρχεια που μου στελνουν με bluetooth που ακριβως βρισκονται ??
  10. Παιδια δεν ξερω αληθεια...Το εκανα ενα update με το sony ericsson companion και τωρα δεν το κανει πλεον...Υποθετω πως ειχε καποιο θεμα με το λογισμικο ...Τωρα ολα καλα δεν εχω κανενα προβλημα και οσο παει μου αρεσει και πιο πολυ..τραβηξα βιντεκια σημερα στη Βασιλιτσα και η αναλυση της καμερας ηταν πολυ καλυτερη απο οτι περιμενα !
  11. Ναι ισχυει εχει πιο δυνατη μπαταρια απο το ericsson ...Αναλογα τι ζηταει ο καθενας απο το κινητο! Καλησπερα...το πισω καπακι ειναι σαν γομα καπως δεν γρατζουνεται ευκολα...η μπαταρια κραταει και 2 μερες με μια μετρια χρηση και γενικα κολληματα δεν τρωει....(τωρα αν κατεβασεις καμια 50ρια εφαρμογες δεν ξερω :P ) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  12. Το μονο προβλημα με το Samsung ειναι οτι εχει πολυ "μικρη" καμερα...3.2Mpixel μονο ??
  13. Να ρωτησω κατι ρε παιδια πηρα το Acive χθες...Σημερα παρατηρησα οτι οταν η οθονη του κινητου ειναι κλειστη (κλειδωμενη) μετα απο κανενα 10λεπτο?? καπου εκει αναβοσβηνει 5 φορες μονο του...σαν να ειναι screen protector οπως οι υπολογιστες...Το παρατηρησε κανενας αλλος αυτο ???ειναι νορμαλ η λετε να εχει κανενα προβλημα...??
  14. Αααανετα θα πεσει η τιμη του !Οι πρωτες μερες ειναι γι αυτο ειναι πιο "τσιμπιμενη" η τιμη του...Θελω να δω στη vodafone ποτε και ΠΟΣΟ θα το φερουν που εχω και επιδοτηση !
  15. Αφου η Ericsson ειχε βγαλει ανακοινωση για Σεπτεμβριο μαζι με το Ericsson Ray το οποιο εχει βγει...Μπορει να βγει και αυτες τις μερες !
  16. Παιδια καλησπερα...Παντα ειχα την εξης απορια! Τα κινητα που πουλανε στο εξωτερικο εχουν ιδιου τυπου καρτα SIM ?? Αν κανω μια παραγγελια ενος κινητου απο Αγγλια αυτη την στιγμη θα μπορω να χρησιμοποιησω τις Ελληνικες SIM ??Η δεν αναγνωριζονται ??
  17. παιδια εχω μια αποριαα..Εε πριν καποιους μηνες η μανα μου πηρε το Vivaz!!Και για να μην τις το "κλεψω" το πηρε σε ροζ χρωμα (μανα να σου πετυχει)...Η απορια μου ειναι η εξης!!Γινεται να αλλαξω την προσοψη και απο ροζ να την κανω μαυρη ας πουμε ??
  18. παιδια μηπως ξερει κανεις αν βγηκε καινουργιο λογισμικο??!!
  19. Αρα λες να κανω την αναβαθμιση ε?
  20. Ρε παιδια διαβαζω τα σχολια που αφηνετε και οι περισσοτεροι μετα την αναβαθμιση εχουν προβληματα...Ο ενας δεν εχει σημα ο αλλος το ενα ο αλλος το αλλο...Τι παιζει τελικα???
  21. Ποια ειναι η τελευταια εκδοση??και που την βρισκω??
  22. Παιδια εχω περιπου μια βδομαδα που πηρα το κινητο...Και ακομα δεν το εχω κανει καποια αναβαθμιση...Πιστευετε οτι "πρεπει" να το κανω??
×
×
  • Create New...