Jump to content

Sony Ericsson Aino

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η κάμερα του είναι ανάλογη του C905 ?

Απλά χωρίς φλας xenon ?

Και επίσης από μπαταρία πως τα πάει ? Πόσες μέρες να περιμένς να βγάζει περιπου

Καπως ετσι η καμερα του, οπως την περιγραφεις.. Με ενα + ακομα. Το απιθανο -και μεγαλο- βιντεο του, ακομα και στο σκοταδι.

Μπαταρια, ανετα 4 εικοσιτετραωρα μετριας χρησης, ανοιχτο και το βραδυ, ή 3 μερες φουλ χρηση. Πολυ καλη και η μπαταρια του.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η κάμερα του είναι ανάλογη του C905 ?

Απλά χωρίς φλας xenon ?

Και επίσης από μπαταρία πως τα πάει ? Πόσες μέρες να περιμένς να βγάζει περιπου ?

Επίσης απότι είδα δεν έχει βίντεο κλήση ε ?

Στο ίντερνετ πλοηγείσαι παντού ? Ή π.χ. δεν ανοίγει το youtube ?

εννοειται πως ειναι κατωτερη του c905,στο βιντεο ειναι καλο.

η αυτονομια σε καλο επιπεδο οχι ομως σε στυλ w995.2 μερες με χρηση.με τιποτα δεν μου χει παει παραπανω και δεν το δοκιμαζω κιολας να το αφησω για τριτη μερα γιατι δεν θελω να με αφησει σε καποια στιγμη που θα το χρειαστω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

αποψε, κλεινω 4μιση εικοσιτετραωρα συνεχως ανοιχτο, με μετρια χρηση.

Ρολο παιζουν βεβαια να γινουν και οι πρωτες 3 - 4 πληρης φορτισεις - αποφορτισεις σωστα..

Να ρωτήσω κάτι; Όταν κλείνεις το slide, η μόνη επιλογή είναι να εμφανίζεται η πλάγια οθόνη με τους γκρι χαρακτήρες και το βελάκι;;; Δεν υπάρχει τρόπος να βλέπεις κάτι άλλο; π.χ. μια εικόνα;;
"In the morning u know u won't remember a thing.."

Να ρωτήσω κάτι; Όταν κλείνεις το slide, η μόνη επιλογή είναι να εμφανίζεται η πλάγια οθόνη με τους γκρι χαρακτήρες και το βελάκι;;; Δεν υπάρχει τρόπος να βλέπεις κάτι άλλο; π.χ. μια εικόνα;;

Ναι ειναι η μονη επιλογη καθως αν βαλεις screensaver μια εικονα για παραδειγμα αυτη θα εμφανιστη μετα απο λιγο εφοσον δε πειραξεις κατι στην οθονη αναμονης αλλα θα χαθει αμεσως μολις κλεισης το slide!

Παρεπιπτωντος η μπαταρια του ειναι πολυ δυνατη!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

αποψε, κλεινω 4μιση εικοσιτετραωρα συνεχως ανοιχτο, με μετρια χρηση.

Ρολο παιζουν βεβαια να γινουν και οι πρωτες 3 - 4 πληρης φορτισεις - αποφορτισεις σωστα..

βιονικη αυτονομια...δεν ξερω αν μετα την αναβαθμιση βελτιωθει περισσοτερο,παντως με αρκετη χρηση 2 μερουλες σε μενα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

βιονικη αυτονομια...δεν ξερω αν μετα την αναβαθμιση βελτιωθει περισσοτερο,παντως με αρκετη χρηση 2 μερουλες σε μενα.

Τοσο μου κραταει. 4+ μερες. Και ειπαμε. Εξαρταται και τι στρωσιμο κανει καποιος στη μπαταρια, αλλα, και αν κανει....

Στο ίντερνετ πλοηγείσαι κανονικά οπουδήποτε ή π.χ. δεν ανοίγουν τα videos του youtube ?

Επίσης δεν έχει video-κλήση έτσι ?

Ψάχνω ένα κινητό με multimedia χαρ/κα, καλή κάμερα, σχετικά καλή αυτονομία και χαμηλό SAR. Και πολύ μου έχει γυαλίσει το Aino...

Έκανα την αναβάθμιση τη νέα.

Παρατηρώ όμως μεγάλη αστάθεια στο σήμα. Παίζει συνεχώς από τις 2 ως τις 6 γραμμές. Δεν το έκανε πριν την αναβάθμιση τόσο πολύ συχνά. Να είναι τυχαίο της εταιρείας κινητής άραγε?

Παρατήρησε κανείς σας τίποτα τέτοιο παιδιά μετά την αναβάθμιση???

Δοκίμασα την σιμ και σε ένα Κ800. Εκεί μια χαρά. Φουλ σήμα. Στον ίδιο χώρο.

Στο aino εξακολουθεί η αστάθεια στο σήμα. Από 1 έως 4 σπάνια 5 γραμμές.

Δεν παρατήρησε τίποτα κανείς σας?

Κατά πάσα πιθανότητα μετά την αναβάθμιση ενεργοποιήθηκε η επιλογή του 3G. Απενεργοποίησε το και θα δεις μεγαλύτερη σταθερότητα στο σήμα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κατά πάσα πιθανότητα μετά την αναβάθμιση ενεργοποιήθηκε η επιλογή του 3G. Απενεργοποίησε το και θα δεις μεγαλύτερη σταθερότητα στο σήμα.

Το έκανα από την πρώτη στιγμή αυτό!:wacko:

Ευχαριστώ όμως!:)

Παιδιά από φωτογραφίες το βράδυ, μέτριο φωτισμό κλπ τι λέει;

Συνέχεια για το κακό του σήμα (και καιρό:X) μετά την αναβάθμιση.

Μέχρι και που του ξαναπέρασα το λογισμικό, (με οδηγίες του kotsianis τον οποίο και ευχαριστώ θερμά).

Τίποτα πάλι. Το σήμα ανεβοκατεβαίνει σαν τρελό!

Ωραία αναβάθμιση! Εύγε S.E.!!!

παιδια εγω προς το παρον δεν εχω προβληματα με το AINO.απλα θα ηθελα να κανω μια τελειως ασχετη ερωτηση.Ειναι εφικτο απο τα orginal themes του τηλεφωνου να κανω extract τα δικα του buttons πλοηγησης γιατι θελω να τους αλλαξω χρωμα?

Nα διευκρινισω οτι το επισημο theme creator δεν δινει αυτη τη δυνατοτητα.

Το δικο μου εχει τελειο σημα και ποιοτητα συνομιλιας αριστη

Μια απ τα ιδια!!:):D:D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλησπέρα,

Να κάνω και εγω 2 ερωτήσεις γιατί παρόλο που διάβασα τις περισσότερες σελίδες έχω κάποια κενά..

1. Διάβασα ότι με τη οθόνη touch μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο κάποιες λειτουργίες που σου δίνει η οθόνη.. Δηλαδή ποιές είναι αυτές? Για παράδειγμα μπορείς να κάνεις μια κλήση από το κατάλογο χωρίς να ανοίξεις το slide πληκτρολόγιο? Ή να δεις τις αναπάντητες κλήσεις και τα μηνύματα?
  2. Έχει εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης?

Καλημέρα!

Μόλις αγόρασα και εγώ το εν λόγω (Aino) λίγο απογοητευμένη βέβαια, καθώς θα ήθελα περισσότερες δυνοτότητες στο TS, αλλά θα συμβιβαστούμε...

Να κάνω μια ερώτηση θέλω να βγάλω το comote my view και απο την davinci team δεν μπορώ να το βρω έχει κανένας κάποια εναλλακτική λύση?

Ευχαριστώ :)

Δεβορα θα πας εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205

καλη επιτυχια

Ευχαριστώ! αλλά... μάλλον βιάστηκα τελικά, γιατί απ' οτι καταλαβα δεν μπορώ να αλλάξω τις συντομεύσεις που έχει στο δεξί/αριστερό πλήκτρο και εν συνεχεία να βγάλω το myview από το δεξιά πλήκτρο (σωστά?)

Επίσης όταν πάω στο "κρυφό" μενού μου βγάζει ADRIATIC και όχι COSMOTE, άρα δεν είναι πειραγμένο σωστά? ή εγώ δεν κατάλαβα καλά?

ρε παιδια ξερεται αν εχει δονηση το aino γιατι κατι λεει οτι εχει μονο οταν εχει τα ακουστικα. ευχαριστω..

Μολις απεκτησα το Aino...Ποση ωρα πρεπει να διαρκεσει η πρωτη φορτιση;
Τριφυλλαρα μου σε αγαπω,κι οπου παιζεις μαζι σου κι εγω,στις χαρες και στις λυπες μαζι,τριφυλλαρα μου μονο εσυ,εισαι αρρωστια μου μοναδικη,οτι εχω σε αυτη τη ζωη,διακρισεις ταξιδια πολλα,χαραγμενα βαθυα στην καρδια,κι αν δεν εχω καθολου μυαλοοοο,τριφυλλαρα το πηρες κι αυτοοο,κι αν δεν εχω καθολου λεφταααα,π***** Τζιγγερ τα πηρες κι αυτα!!!!

ρε παιδια ξερεται αν εχει δονηση το aino γιατι κατι λεει οτι εχει μονο οταν εχει τα ακουστικα. ευχαριστω..

Απ' όλα έχει :D

Μολις απεκτησα το Aino...Ποση ωρα πρεπει να διαρκεσει η πρωτη φορτιση;

Ρίξε μια ματιά σε αυτό :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ευχαριστω ντεμπονερ.. να σου πω εχει και βιντεο κληση? ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΜΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ...

ευχαριστω ντεμπονερ.. να σου πω εχει και βιντεο κληση? ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΜΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ...

Μόλις χθες το πηρα και τωρα του περναω την αναβαθμιση, οσο για τα σμσ που διαβασα όχι δεν τίθεται τέτοιο θέμα με τις αναφορές... αν θες την προσωπική μου γνώμη εγκρίνω σαν απόδοση τιμης - χρημάτων, τέλειο βίντεο, τέλειος ήχος, καλή φωτογραφική (αν και δεν ειναι Carl Zeiss), πολύ εύχρηστο Bluetooth, και η συνέχεια επί των ημερών γιατί δεν το χω ψάξει περαιτέρω ακόμη :O

• The title was changed to Sony Ericsson Aino